ata1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για μια σελίδα εκτός των tags υπάρχει τρόπος να ανέβει στις πρώτες θέσεις του google ή έστω ως διαφημιζόμενη να εμφανίζεται πρώτη? Και μια ερώτηση θέλω ακόμα λίγο άσχετη θα ήθελα να κάνω κάτι σε photo album αλλά να είναι σε flash object. Υπάρχει κάτι έτοιμο ή το κάνω μόνος μου?
alexrho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Λοιπόν όσο αφορά το πρώτο που πες αν πληρώσεις διαφήμιση στο google ανεβαίνεις στις πρώτες θέσεις βεβαια αυτό ειναι ανάλογο και με την επισκεψημότητα. Δευτερον υπάρχουν πολλά photo album scripts ενα απο οτι θυμαμαι καλο ειναι το coppermine καπως ετσι λεγόταν
ata1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Με τα meta tags στον κώδικα θα μπορέσω να μπω σε σχετικά καλή θέση με δεδομένο ότι κάποιος θα αναζητήσει τα κλειδιά που θέλω εγώ(και επίσης δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή με αυτά τα κλειδιά βγάζει άσχετα)?
Foutrelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Το Google κατατάσσει τα αποτελέσματα με βάση το PageRank της κάθε σελίδας. Οπότε, για να βγαίνεις πρώτος στις αναζητήσεις πρέπει να έχεις καλό περιεχόμενο, σωστή δομή και αρκετά inbound links. Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες, αλλά ρόλο παίζει και η γεωγραφική θέση, τόσο του server σου όσο και του επισκέπτη (διαφορετικά αποτελέσματα θα εμφανίσει το google.gr από το google.com). Τέλος, η όλη διαδικασία θέλει χρόνο, δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.
alexrho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 simfono file mou. pantws an thes katarxin simantiko episi einai na baleis kai ta swsta tags.opote kane mia sosti xartografisi tou site sou me tags
alexandr0s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Photo album σε flash μπορείς να βρεις αν ψάξεις
costas_k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ψάξε στον γκούγκλη για SEO "search engine optimize". Το Α και το Ω για την κατάξη στις μηχανές αναζήτησης. Όμως όπως είπε και ο Foutrelis όλη η διαδικασία θέλει πολύ χρόνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.