Προς το περιεχόμενο

rank στο google

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για μια σελίδα εκτός των tags υπάρχει τρόπος να ανέβει στις πρώτες θέσεις του google ή έστω ως διαφημιζόμενη να εμφανίζεται πρώτη?

Και μια ερώτηση θέλω ακόμα λίγο άσχετη θα ήθελα να κάνω κάτι σε photo album αλλά να είναι σε flash object. Υπάρχει κάτι έτοιμο ή το κάνω μόνος μου?

Δημοσ.

Λοιπόν όσο αφορά το πρώτο που πες αν πληρώσεις διαφήμιση στο google ανεβαίνεις στις πρώτες θέσεις βεβαια αυτό ειναι ανάλογο και με την επισκεψημότητα.

Δευτερον υπάρχουν πολλά photo album scripts ενα απο οτι θυμαμαι καλο ειναι το coppermine καπως ετσι λεγόταν

Δημοσ.

ευχαριστώ, θα το κοιτάξω.

Με τα meta tags στον κώδικα θα μπορέσω να μπω σε σχετικά καλή θέση με δεδομένο ότι κάποιος θα αναζητήσει τα κλειδιά που θέλω εγώ(και επίσης δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή με αυτά τα κλειδιά βγάζει άσχετα)?

Δημοσ.

Το Google κατατάσσει τα αποτελέσματα με βάση το PageRank της κάθε σελίδας. Οπότε, για να βγαίνεις πρώτος στις αναζητήσεις πρέπει να έχεις καλό περιεχόμενο, σωστή δομή και αρκετά inbound links. Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες, αλλά ρόλο παίζει και η γεωγραφική θέση, τόσο του server σου όσο και του επισκέπτη (διαφορετικά αποτελέσματα θα εμφανίσει το google.gr από το google.com).

Τέλος, η όλη διαδικασία θέλει χρόνο, δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.

Δημοσ.

Ψάξε στον γκούγκλη για SEO "search engine optimize". Το Α και το Ω για την κατάξη στις μηχανές αναζήτησης.

Όμως όπως είπε και ο Foutrelis όλη η διαδικασία θέλει πολύ χρόνο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...