touloumelek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 εχω ενα macbook 2gh intel core 2 duo και πριν απο μερικες ημερες μου εβγαλε να κανω ενα update στα leopard το οποιο ηταν γυρω στα 150 mb.επειδη λοιπον ειχα γυρω στο 30% μπαταρια, του εβαλα και τον φοτιστη και το αφησα να το κανει.οταν γυρισα ηταν ολα καλα.η μπαταρια ειχε φορτισει κιολας οποτε τον δουλεψα λιγο και μετα τον εκλεισα.Το πρωι που τον ανοιξα,η μαλλον που προσπαθησα να τον ανοιξω,δεν ανοιγε, παρα μονο με τον φορτιστη.Η μπαταρια δεν φορτιζε και δεν δουλευε με αυτην παρολο που ηταν γεματη.Με αλλη μπαταρια που δοκιμασα δουλευε μια χαρα.Απλα μου κανει εντυπωση.Μηπως φταιει το update?H απλα η μπαταρια μου με αφησε χρονους? ευχαριστω
charoui Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 δεν νομίζω να τα παίξε από τι μια μέρα στην άλλη η μπαταρία, συνήθως αυτό γίνετε σταδιακά. δοκίμασε ένα callibration και 3αναποσταρε http://support.apple.com/kb/HT1490
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 1. Κατέβασε και εγκατέστησε αυτό... http://www.apple.com/support/downloads/batteryupdate12.html 2. Βγάλε φορτιστή και μπαταρία απο τον υπολογιστή καθώς και ότι καλώδιο έχει συνδεδεμένο απάνω και έπειτα πάτα το Power Button για 15 seconds, ύστερα ξαναβάλε πάνω μπαταρία και προσπάθησε να τον ανάψεις να δείς αν δουλεύει μόνη της η μπαταρία. 3. Πήγαινε system profiler (Apple -> About this mac -> More info) και στο Hardware -> Power Section πες μας Battery Information, στο Battery Installed λέει No;; 4. Έχεις ένα Χ πάνω στη μπαταρία στο Menu bar πάνω δεξιά στην οθόνη;;
touloumelek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 τα εκανα ολα αυτα αλλα και παλι τιποτα.αυτο που μου βγαζει ειναι το εξης Battery Information: Model Information: Serial Number: DP-ASMB013-3561-2a30 Manufacturer: DP Device name: ASMB013 Pack Lot Code: 0001 PCB Lot Code: 0000 Firmware Version: 0102 Hardware Revision: 0300 Cell Revision: 0100 Charge Information: Charge remaining (mAh): 0 Fully charged: Yes Charging: No Full charge capacity (mAh): 0 Health Information: Cycle count: 165 Condition: Check battery Battery Installed: Yes Amperage (mA): 0 Voltage (mV): 12471 και παρακατω αυτα AC Charger Information: Connected: Yes Charging: No πανω στην μπαρα μου λεει :not charging.η μπαταρια ειναι γεματη ακομα απο την τελευταια φορα που τη φορτισα.εχω δοκιμασει αλλη μπαταρια και ανοιγει κανονικα ενω η δικη μου σε αλλο macbook κανει παλι τα ιδια.δεν δουλευει. ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Άρα έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Πήγαινε να την αλλάξεις.
haHa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Κλασσικο προβλημα μπαταριας για τα macbook. Πας στην rainbow με τον φορητο , στον κρατανε συνηθως ολοκληρο και οχι μονο την μπαταρια και μετα απο περιπου ενα μηνα στον δινουν με καινουρια μπαταρια.
touloumelek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 εχω ηδη παραγγειλει καινουργια.ευχαριστω πολυ παντως. φιλικα Σταυρος
vasgen Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 3. Πήγαινε system profiler (Apple -> About this mac -> More info) και στο Hardware -> Power Section πες μας Battery Information, στο Battery Installed λέει No;; 4. Έχεις ένα Χ πάνω στη μπαταρία στο Menu bar πάνω δεξιά στην οθόνη;; Εμενα η μπαταρια μου στο Battery installed λεει NO και εχει και ενα Χ πανω η μπαταρια ξερει κανεις τι πρεπει να κανει?
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Εμενα η μπαταρια μου στο Battery installed λεει NO και εχει και ενα Χ πανω η μπαταρια ξερει κανεις τι πρεπει να κανει? Ε τοτε ειναι σιγουρα το κλασσικο προβλημα. Δεν καταλαβαινει καν οτι υπαρχει η μπαταρια. Το εχω συναντησει σε 2 macbook. Ακομα να το διορθωσει η apple αυτο το κλασσικο προβλημα. Οπως σου ειπα στελνεις ολο τον φορητο στην apple και σε κανα μηνα τον παιρνεις πισω με καινουριο μπαταρια.. Θα μεινεις ομως ενα μηνα χωρις φορητο...
Angeldust Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Γιαυτο αγορασε μια απο ebay να τελειωνεις Δεν είναι λογική αυτή. Απο τη στιγμή που σε καλύπτει η εγγύηση γιατί να πληρώσεις για να αγοράσεις καινούργια μπαταρία? Οσο για τον 1 μήνα δε νομίζω οτι ισχύει πάντα. Αν τους κράξεις και βάλεις λίγο τις φωνές, κάνεις τη δουλειά σου πολύ γρηγορότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.