Προς το περιεχόμενο

update και νεκρη μπαταρια :S

touloumelek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα macbook 2gh intel core 2 duo και πριν απο μερικες ημερες μου εβγαλε να κανω ενα update στα leopard το οποιο ηταν γυρω στα 150 mb.επειδη λοιπον ειχα γυρω στο 30% μπαταρια, του εβαλα και τον φοτιστη και το αφησα να το κανει.οταν γυρισα ηταν ολα καλα.η μπαταρια ειχε φορτισει κιολας οποτε τον δουλεψα λιγο και μετα τον εκλεισα.Το πρωι που τον ανοιξα,η μαλλον που προσπαθησα να τον ανοιξω,δεν ανοιγε, παρα μονο με τον φορτιστη.Η μπαταρια δεν φορτιζε και δεν δουλευε με αυτην παρολο που ηταν γεματη.Με αλλη μπαταρια που δοκιμασα δουλευε μια χαρα.Απλα μου κανει εντυπωση.Μηπως φταιει το update?H απλα η μπαταρια μου με αφησε χρονους?

ευχαριστω

Δημοσ.

1. Κατέβασε και εγκατέστησε αυτό...

http://www.apple.com/support/downloads/batteryupdate12.html

2. Βγάλε φορτιστή και μπαταρία απο τον υπολογιστή καθώς και ότι καλώδιο έχει συνδεδεμένο απάνω και έπειτα πάτα το Power Button για 15 seconds, ύστερα ξαναβάλε πάνω μπαταρία και προσπάθησε να τον ανάψεις να δείς αν δουλεύει μόνη της η μπαταρία.

3. Πήγαινε system profiler (Apple -> About this mac -> More info) και στο Hardware -> Power Section πες μας Battery Information, στο Battery Installed λέει No;;

4. Έχεις ένα Χ πάνω στη μπαταρία στο Menu bar πάνω δεξιά στην οθόνη;;

Δημοσ.

τα εκανα ολα αυτα αλλα και παλι τιποτα.αυτο που μου βγαζει ειναι το εξης

Battery Information:

Model Information:

Serial Number: DP-ASMB013-3561-2a30

Manufacturer: DP

Device name: ASMB013

Pack Lot Code: 0001

PCB Lot Code: 0000

Firmware Version: 0102

Hardware Revision: 0300

Cell Revision: 0100

Charge Information:

Charge remaining (mAh): 0

Fully charged: Yes

Charging: No

Full charge capacity (mAh): 0

Health Information:

Cycle count: 165

Condition: Check battery

Battery Installed: Yes

Amperage (mA): 0

Voltage (mV): 12471

και παρακατω αυτα

AC Charger Information:

Connected: Yes

Charging: No

πανω στην μπαρα μου λεει :not charging.η μπαταρια ειναι γεματη ακομα απο την τελευταια φορα που τη φορτισα.εχω δοκιμασει αλλη μπαταρια και ανοιγει κανονικα ενω η δικη μου σε αλλο macbook κανει παλι τα ιδια.δεν δουλευει.

ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.

Δημοσ.

Κλασσικο προβλημα μπαταριας για τα macbook.

Πας στην rainbow με τον φορητο , στον κρατανε συνηθως ολοκληρο και οχι μονο την μπαταρια και μετα απο περιπου ενα μηνα στον δινουν με καινουρια μπαταρια.

Δημοσ.

3. Πήγαινε system profiler (Apple -> About this mac -> More info) και στο Hardware -> Power Section πες μας Battery Information, στο Battery Installed λέει No;;

4. Έχεις ένα Χ πάνω στη μπαταρία στο Menu bar πάνω δεξιά στην οθόνη;;

Εμενα η μπαταρια μου στο Battery installed λεει NO και εχει και ενα Χ πανω η μπαταρια ξερει κανεις τι πρεπει να κανει?

Δημοσ.
Εμενα η μπαταρια μου στο Battery installed λεει NO και εχει και ενα Χ πανω η μπαταρια ξερει κανεις τι πρεπει να κανει?

Ε τοτε ειναι σιγουρα το κλασσικο προβλημα.

Δεν καταλαβαινει καν οτι υπαρχει η μπαταρια.

Το εχω συναντησει σε 2 macbook.

Ακομα να το διορθωσει η apple αυτο το κλασσικο προβλημα.

Οπως σου ειπα στελνεις ολο τον φορητο στην apple και σε κανα μηνα τον παιρνεις πισω με καινουριο μπαταρια..

Θα μεινεις ομως ενα μηνα χωρις φορητο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γιαυτο αγορασε μια απο ebay να τελειωνεις

Δεν είναι λογική αυτή. Απο τη στιγμή που σε καλύπτει η εγγύηση γιατί να πληρώσεις για να αγοράσεις καινούργια μπαταρία? Οσο για τον 1 μήνα δε νομίζω οτι ισχύει πάντα. Αν τους κράξεις και βάλεις λίγο τις φωνές, κάνεις τη δουλειά σου πολύ γρηγορότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...