Προς το περιεχόμενο

πως γινεται να πεφτουν στα ναρκωτικα ?

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπρος απο το μαγαζι με τα οπλα (Πανεπιστημιου & Ομονοια) με μηχανακια γινεται η αγοραπωλησια

ενω πιο κατω στην (Δωρου & Βερατζερου) απο τοξικομανεις που εκδιδονται μεχρι που χτυπανε την δοση φορα παρτιδα....

παντα ηταν επικινδυνοι οι λαχειοπώληδες :lol:

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και όλα αυτά συμβαίνουν τους τελευταίους 2-3 μήνες, παλιότερα παιδάκια έπαιζαν στην Πατησίων και πεταλούδες κάθονταν στα περιβόλια της Τζωρτζ.

Δημοσ.

Μα γιατί το γελάτε ? Όταν ήμουν 6-7 και είχα περάσει από εκεί με την μάνα μου,είχα δει ναρκομανή να ανεβαίνει με τις κυλιόμενες και όπως προχώραγε να κάνει εμετό.Ο μισός έπεσε στο πεζοδρόμιο και ο άλλος μισός πάνω στο πόδι του.

Δημοσ.

Ήθελα απλά να αναφέρω μια ευχάριστη εικόνα που μου έμεινε(με αφορμή βέβαια το αρχικό σου post).

Δημοσ.
Μαλακία είναι να ειναι καποιος εθισμενος στις 2 τελευταίες λέξεις του Κ.Δ.Ο.Α.

Αυτο τι ειναι δεν το ξέρω

Πιστεψε με, αν υπήρχε έστω και 1 περιπτωση στο εκατομμύριο να είναι ΤΟΣΟ "απλό" όσο οι ατσιγαριές και η γρίπη (που ουτε αυτα ειναι στην τελική εφόσον ο ανθρωπος υποφέρει), θα κυκλοφορουσαμε ολοι με Sanitas στην τσέπη αντι για Marlboro.

Την ιδια εξάρτηση εχει ακριβως με το τσιγαρο, ο καπνιστης και ο τοξικομανης εχουν τον ιδιο βαθμο εξατρτησης.

Βαριέμαι να γράφω γι αυτο ποσταρω κατευθειαν ενα λινκ

http://www.elefsyna.org/th_Article%20symmaxoi.html

Μεγαλη κομπινα και οι κοινοτητες αλλα τεσπα δεν θελω να αναφερθω σε αυτο, δεν χρειαζομαι λινκς

Αλλά επειδη απο το ιντερνετ ολα φανταζουν ροδινα και απλα, καλό είναι οποιος έχει αμφιβολιες να παει σε μια μοναδα απεξαρτησης και να ζητησει να παρακολουθησει ασθενη σε φαση στερητικου συνδρόμου (σωματικού αλλά κυρίως ψυχικού).

Αμα θες να δεις κατι τετοιο νοικιασε το καταχρηση εξουσιας να δεις τον κουρκουλο σε καταπληκτική ερμηνεια, γιατι τετοιο θεαμα και να πληρωσεις δεν προκειται να δεις, καταρχην στα κεντρα απεξαρτησης πάνε μονο οσοι καταφερουν να μεινουν καθαροι απο 3 μηνες και βάλε, που θα ζητησεις να τους δεις.

Το στερητικο συνδρομο δεν ειναι οπως βλέπουμε στα εργα. Πεφτει πολυ υπερβολή

Δημοσ.

και ο αλκοολικος τα ιδια σκατα ειναι :P

οτιδηποτε κανεις, ενω στην αληθεια σε κανει αυτο, ειναι καψιμο. ειτε αυτο λεγετε ηρωινη ειτε η γκομενα που μας κανει οτι θελει ειτε σουβλακια.

ναι το καθενα εχει αλλο αντικτυπο στην στερηση, αλλα ειναι και ψυχολογικο το θεμα.

ναι υπαρχουν ουσιες που κανεις και αν εισαι κανονικο ατομο τις κανεις οσο θες και οποτε θες, που αν τις κανει ο φιλος/φιλη θα του καψουν το κεφαλι. τα ναρκωτικα δεν σε κανουν πιο καλο ή πιο κακο, δεν εχω δει μαλακα να κανει κοκα και να γινετε το πιο καλο παιδι, μαλακας ηταν και μετα.

Δημοσ.
δεν εχω δει μαλακα να κανει κοκα και να γινετε το πιο καλο παιδι, μαλακας ηταν και μετα.

Πιο 'LOUD' μαλακας ομως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...