Προς το περιεχόμενο

πως γινεται να πεφτουν στα ναρκωτικα ?

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα 2 γνωστους οι οποιοι εχουν πεσει στα ναρκωτικα ....

Ο ενας δεν γνωριζω αν ΖΕΙ τελευταια φορα που τον ειδα απο μακρυα ηταν σε αθλια κατασταση

Οποτε με εβλεπε με χαιρετουσε φευγατα δυο τρεις φορες τον ειχα κερασει σουβλακια και του ειπα ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ??? ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ....

Απο τοτε δεν τον ξαναειδα και σκεφτομαι μηπως δεν επρεπε να ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ?

(μπορει να ντραπηκε για λογαριασμο του ισως ?)

Αυτον βεβαια δεν τον γνωριζα καθολου....

Απλα καμια φορα παιζαμε ηλεκτρονικα σε μια λεσχη στον Κορυδαλλο (ουτε το ονομα δεν ξερω)

Τον αλλον τον ξερω απο το Αιγαλεω γιος καποιου ΠΕΛΑΤΗ μου ο οποιος εχει πολυ καλη δουλεια (μαγαζι)

Μιλαγαμε καποιες φορες εκει οχι οτι ειχα ιδιαιτερη σχεση μαζι του

ΑΕΚΑΡΑ μεχρι τα μπουνια αυτος Παναθηνα'ι'κος εγω οποτε πειραζαμε ο ενας τον αλλον ....

Τελαιυταια φορα που τον ειδα στο μαγαζι ηταν και μια κοπελα (μου την συστησε σαν το κοριτσι του που θα παντρευοταν)....( ΣΑΝ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ )....

Ξαφνικα εφυγε απο το μαγαζι του πατερα του πριν 5-6 μηνες και ρωτησα τι κανει ο ταδε ?

τον πατερα του και δεν πηρα απαντηση.... εκανα την δουλεια μου κι εφυγα ....

Τον ειδα καποια στιγμη στην Ομονοια να παιρναει και να με χαιρεταει φτιαγμενος και φευγατος ....

-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ μου λεει....

Δεν μπορω να σας περιγραψω πως αισθανθηκα εκεινη την στιγμη ....

ΠΩ-ΠΩ γαμωτο παει κι αυτος λεω .... ΚΡΙΜΑ το παλικαρι ηθελα να ηξερα τι του ΕΛΕΙΠΕ....

για να καταπεσει ΕΤΣΙ ?

Τωρα που τον εχω δει αλλες δυο φορες ειναι σε χειροτερη κατασταση

Ειδικα εχθες που με χαιρετησε παλι

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΛΗΣΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ....

ο οποιος με υποστηριζει μαζι με τον αδελφο του .... ουτε και ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ....

(Ειναι χοντρο να πεις σε εναν Πατερα ειδα τον γιο σου το και το)

ΑΛΛΑ θα ηθελα να τον ΒΟΗΘΗΣΩ αν γινεται ....

(ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ειναι πολυ φευγατος)

αλλα και τι βοηθεια να του προσφερεις ρε γαμωτο ....

....ειναι απο τις φασεις που νιωθεις ΑΔΥΝΑΜΟΣ σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....

Φυσικα μην παει το μυαλο σας οτι κανω παρεα μεσα εκει ...

ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ οταν βλεπω ναρκομανεις να περασω απο τα μερη τους ....

ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ (Να χασουμε γνωστο μας)....

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(....)

ΑΛΛΑ θα ηθελα να τον ΒΟΗΘΗΣΩ αν γινεται ....

Κοίτα να δεις ,κρίνοντας μόνο απο τον τρόπο που παρουσιάζεις το θέμα , αν θέλεις να τον βοηθήσεις σε πρώτη φάση ΠΡΕΠΕΙ να τον σεβαστείς. Απο κει και πέρα αν έχει καεί για τα καλά η φλάντζα απο την πρέζα , θαρρώ οτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Φιλε λυπάμαι που βρίσκεσαι σε τέτοια θέση..και εγώ έχω 2 φίλους με το ίδιο πρόβλημα και ειδικά η περίπτωση του ενός με πειράζει πολύ. Ήταν πολύ καλο παιδί, έξυπνος και μέσα σε όλα ευτυχώς δε κάνει βαριά ναρκωτικά (απ' ότι νομίζω) αλλα έχει χαζέψει από το χασίς και πάντα είναι high..

Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να μιλήσεις στο πατέρα του..είναι δύσκολο..αλλα εξήγησε του με τρόπο ότι ο γιος του κινδυνεύει (που κάτι θα ξέρει δε γίνεται). Η τουλάχιστον πήγαινε σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης να εξηγήσεις και να δεις τι μπορείς να κανεις.

Δημοσ.
Φιλε λυπάμαι που βρίσκεσαι σε τέτοια θέση..και εγώ έχω 2 φίλους με το ίδιο πρόβλημα και ειδικά η περίπτωση του ενός με πειράζει πολύ. Ήταν πολύ καλο παιδί, έξυπνος και μέσα σε όλα ευτυχώς δε κάνει βαριά ναρκωτικά (απ' ότι νομίζω) αλλα έχει χαζέψει από το χασίς και πάντα είναι high..

Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να μιλήσεις στο πατέρα του..είναι δύσκολο..αλλα εξήγησε του με τρόπο ότι ο γιος του κινδυνεύει (που κάτι θα ξέρει δε γίνεται). Η τουλάχιστον πήγαινε σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης να εξηγήσεις και να δεις τι μπορείς να κανεις.

ΠΩΣ να πιασεις εναν Πατερα και να πεις τετοια ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?

ξερεις πως μπορει να ακουστει αυτο σε καποιον γονιο ?

Μοιαζει σαν ....

(Μακακα απετυχες στην ανατροφη του παιδιου σου)

ασε που μπορει να του βαλεις την ιδεα οτι ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ....

Δημοσ.

Να τονισω οτι δεν εχω παρε δωσε με κανεναν τους απλα ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα ηθελα να κανω κατι γιαυτον ....

αλλα δεν τον βλεπω και συχνα .... παρα πολυ σπανια (περιπτωση που θα τυχει)

Ειναι πολυ ΚΡΙΜΑ να βλεπεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με δυνατοτητες και και αυτοι να καταστρεφονται ....

Δημοσ.

Ναι , κοιτα αχαχουχα σε φόρουμ είμαστε έτσι; δεν ξέρω τι παίζει ...ωστόσο στα γραφόμενα σου έπιασα κάποια σημεία κλειδιά που δείχνουν άγνοια επι του θέματος - πάντως γενικώς, τακτικές αντιμετώπισης της "σκληρής" πραγματικότητας που βλέπαμε σε παλιές ελληνικές ταινίες τύπου ξανθόπουλου και κουρκουλου ή σταμάτη γαρδέλη , ξεχασέτες αν θέλεις να καταλάβεις τον φίλο σου !!! Και αρχικά ΞΕΧΝΑ τον πατέρα του και το συγγενικό του περιβάλλον , πιθανών να τα κάνεις χειρότερα .... , δεν είναι απλά πράγματα αυτά ειδικά αμα μιλάμε για πρέζα, αμα είναι σε προχωρημένο στάδιο ..χέσε μέσα. Χονδρικά ο χειρισμός έχει δύο συνιστώσες , ένα η προσωπικότητα του φίλου σου και το δύο το τεχνικό κομμάτι όσον αφορά τι χρήση κάνει και με τι ουσίες. Το πρώτο είναι το σημαντικότερο....

...αλλά μάλλον ρε αχαχουχα , δεν είναι φίλος σου αυτος . Περισσότερο για γνωστό σου φιλαράκι μου μοιάζει η φάση...

τεσπά καλά ξεμπερδέματα. Και επισης ΑΣΕ τις στεναχώριες και την λύπηση κατα μέρος, αμα θες να καταφέρεις κάτι.

Δημοσ.

Δε πιστεύω να μη ξέρει τίποτα ο πατέρας του. Δηλαδή δε τον βλέπει ποτε? Και γιατί να μη σου απάντησε όταν τον ρώτησες τι κάνει ο γιος του? Ίσως να μη καταλαβαίνει την ανάγκη που έχει ο γιος του αλλα σίγουρα έχει υποψιαστεί/ξέρει κάτι. Αλλα θα μου πεις και ο πατέρας του τι μπορεί να κάνει...

Πήγαινε μίλησε σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης καλύτερα και πάρε μια συμβουλή. Δεν είναι και πολλά αυτά που μπορείς να κανεις αλλα κανε κάτι..αν κάτι πάθει θα αισθάνεσαι τύψεις και ποσο μάλλον αν είσαι/ήσουν κοντινός του φίλος.

Δημοσ.

...αλλά μάλλον ρε αχαχουχα , δεν είναι φίλος σου αυτος . Περισσότερο για γνωστό σου φιλαράκι μου μοιάζει η φάση...

Ακριβως ....

και ειναι σε προχωρημενη φαση (ΦΑΙΝΕΤΑΙ)

Δεν φανταζομαι να εννοεις να πιασω τους γονεις του ε ???

Δημοσ.

αχαχούχα (κοίτα δω nickname..)ίσως θα πρέπε να γενικεψεις το θέμα "γιατί οι νέοι να πέφτουν στα ναρκωτικά", μιλάς για τον συγκεκριμένο σαν ένα παράδειγμα και όχι για να βοηθήσεις..

Δημοσ.
αχαχούχα (κοίτα δω nickname..)ίσως θα πρέπε να γενικεψεις το θέμα "γιατί οι νέοι να πέφτουν στα ναρκωτικά", μιλάς για τον συγκεκριμένο σαν ένα παράδειγμα και όχι για να βοηθήσεις..

1ον. Το νικ το κολλησα απο τον ΣΕΦΕΡΛΗ !!! και ειναι ''χαρωπο'' (αχαχουυυυυχα καλο εεεεεε?) το θυμαστε ???

2ον. Καλη ιδεα να γενικευτει ο τιτλος !!! ΑΣ το κανουν οι MONDS....

3ον. Και σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και αν ΜΠΟΡΩ να ΒΟΗΘΗΣΩ αυτον ....(Χωρις να θυσιασω την δουλεια μου)

σιγουρα δεν μπορω να βοηθησω ολον τον κοσμο μακαρι να ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ....

ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ....

Δημοσ.

Μάλιστα, αχαχουχα και χωρίς διάθεση ειρωνείας , αν θες να τον βοηθήσεις ΜΕΙΝΕ μακρυά του. Ανταπέδωσε του τις καλημέρες ,πες και ένα γειά και τράβα στην δουλειά σου. ΑΣΕ όμως , αυτόν ήσυχο όπως και την οικογενειά του..

Δημοσ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ....

ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΙΓΟ ....

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσ.

Επίσης χωρίς να θέλω να κοροιδέψω ή να ειρωνευτώ γιατί γράφεις με κεφαλαία κάποιες λέξεις που δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να τις τονίσεις???

π.χ

1ον. Το νικ το κολλησα απο τον ΣΕΦΕΡΛΗ !!!

Καλη ιδεα να γενικευτει ο τιτλος !!! ΑΣ το κανουν οι MONDS....

Και σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...

ΠΩΣ να πιασεις εναν Πατερα...
Δημοσ.

Εχεις δικιο ....

Δεν το κανω ηθελημενα απλως δεν προσεξα οτι εχω κεφαλαια και βαριομουν να ξαναγραψω .

Να ρωτησω ομως εγω τι κολλημα ειναι αυτο με την ειρωνεια ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...