spdrosin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 γιατί τι είπε? Εσύ τί είσαι ο δικηγόρος; Koίταξες πιο πίσω καθόλου και ρωτάς; Post #7. Μην το συνεχίζουμε όμως. Τέλος το offtopic - δεν έχει νόημα. stm00192 απλά μου τη σπάνε κάτι τύποι σαν κι εσένα που νομίζουν πως είναι οι guru της τεχνολογίας και πουλάνε μούρη και πνεύμα και νομίζουν πως ό, τι έχουν αυτοί είναι το καλύτερο και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και άχρηστα. Λοιπόν είπες - είπα κρίμα είναι χαλάσουμε το θέμα το παιδιού τώρα. Τέλος.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εσύ τί είσαι ο δικηγόρος; Koίταξες πιο πίσω καθόλου και ρωτάς; Post #7. Μην το συνεχίζουμε όμως. Τέλος το offtopic - δεν έχει νόημα. stm00192 απλά μου τη σπάνε κάτι τύποι σαν κι εσένα που νομίζουν πως είναι οι guru της τεχνολογίας και πουλάνε μούρη και πνεύμα και νομίζουν πως ό, τι έχουν αυτοί είναι το καλύτερο και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και άχρηστα. Λοιπόν είπες - είπα κρίμα είναι χαλάσουμε το θέμα το παιδιού τώρα. Τέλος. Ρε την παλεύεις; Φιλικά πάντα... :
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εσύ τί είσαι ο δικηγόρος; Koίταξες πιο πίσω καθόλου και ρωτάς; Post #7. Μην το συνεχίζουμε όμως. Τέλος το offtopic - δεν έχει νόημα. stm00192 απλά μου τη σπάνε κάτι τύποι σαν κι εσένα που νομίζουν πως είναι οι guru της τεχνολογίας και πουλάνε μούρη και πνεύμα και νομίζουν πως ό, τι έχουν αυτοί είναι το καλύτερο και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και άχρηστα. Λοιπόν είπες - είπα κρίμα είναι χαλάσουμε το θέμα το παιδιού τώρα. Τέλος. γιατί τι είπε λάθος στο post #7? ναι τέλος το offtopic αλλά μετά λες ότι σου την σπάει ο smt00192 το οποίο είναι ontopic φαντάζομαι...
xristakits Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 spdrosin γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχεις αδικο? πολυ καλα τα λεει ο stm00192. +1 απο εμενα στην p5e
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν υποστήριξα ΠΟΤΕ οτι είμαι guru τις τεχνολογιας! Ισα ίσα που εδώ μεσα υπάρχουν παιδια που έχουν πολλά κιλα παραπάνω γνώσεις από μένα! Βλεπε Thresh, Vatos κτλ. Εγώ όταν δεν ξέρω για καποιο πράγμα πολύ απλά το βουλώνω και αφήνω τους γνώστες να μιλήσουν! Οτι υποστήριξα για την P5E (που δεν είχα καποιο λόγο να το κανω, ούτε μέτοχος της ASUS είμαι, ούτε κερδίζω κάτι απο τις πωλήσεις της P5E) το υποστήριξα από προσωπική εμπειρία και με αποδείξεις και άμα θελεις να τiς δεις πανε στο overclocking section του forum και ψαξε να τις βρεις! Εσύ πολύ απλά είπες οτι δεν κάνει για oc χωρίς καν να μπορείς να το στηρίξεις κάπου αυτο και βγάζεις και γλώσσα από πάνω! ΤΕΛΟΣ.
spdrosin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 γιατί τι είπε λάθος στο post #7? ναι τέλος το offtopic αλλά μετά λες ότι σου την σπάει ο smt00192 το οποίο είναι ontopic φαντάζομαι... Άμα απαντάς - απαντάω. Ρε την παλεύεις; Φιλικά πάντα... : Εσύ πού κολλάς; Φιλικά κι εγώ. spdrosin γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εχεις αδικο? πολυ καλα τα λεει ο stm00192. +1 απο εμενα στην p5e Τί να παραδεχτώ ρε. Ίδια είναι η Asus P5E μια την Foxconn Blackops ή την Asus P5E64 Evolution για παράδειγμα; Εγώ δεν υποστήριξα ΠΟΤΕ οτι είμαι guru τις τεχνολογιας! Ισα ίσα που εδώ μεσα υπάρχουν παιδια που έχουν πολλά κιλα παραπάνω γνώσεις από μένα! Βλεπε Thresh, Vatos κτλ. Εγώ όταν δεν ξέρω για καποιο πράγμα πολύ απλά το βουλώνω και αφήνω τους γνώστες να μιλήσουν! Οτι υποστήριξα για την P5E (που δεν είχα καποιο λόγο να το κανω, ούτε μέτοχος της ASUS είμαι, ούτε κερδίζω κάτι απο τις πωλήσεις της P5E) το υποστήριξα από προσωπική εμπειρία και με αποδείξεις και άμα θελεις να τiς δεις πανε στο overclocking section του forum και ψαξε να τις βρεις! Εσύ πολύ απλά είπες οτι δεν κάνει για oc χωρίς καν να μπορείς να το στηρίξεις κάπου αυτο και βγάζεις και γλώσσα από πάνω! ΤΕΛΟΣ. Άνθρωπε forum είναι. Σε ένα forum, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά συζητάς και λες "τί εννοείς, εγώ πιστεύω, δε συμφωνώ, μπλα, μπλα, μπλα". Εσύ αντιθέτως χώθηκες και είπες "Ρε αμα δεν ξέρουμε ας μην μιλάμε καλύτερα!". Με ξέρεις και μιλάς έτσι; Άμα ήθελες να πεις τι πιστεύεις με σωστό τρόπο και να ρωτήσεις και να καταλάβεις τι εννοώ, ακόμα και να μου δώσεις να καταλάβω πως κάνω κάπου λάθος θα μπορούσες να το πεις με δεκάδες άλλους τρόπους παρά με αυτόν. Έτσι δε θα είχε συμβεί τίποτα απ' όλο αυτό. Γιατί στην τελική εγώ μέτοχος της Asus είμαι και θέλω ο άλλος να σκάσει πιο πολύ χρήμα; Ίσα - ίσα είπα πως η P5E "φοριέται" πολύ και είναι μια mainstream λύση, που σημαίνει πως παίζει σε όλα τα πεδία (παιχνίδια, overclocking, κλπ) γι' αυτό και προτιμάται, αλλά άμα είσαι δεινός overclocker (και δε εννοώ με υγρό άζωτο και τα ρέστα - αν πρόκειται για κάτι τέτοιο ο άλλος στο insomnia θα έμπαινε να ρωτήσει; ) απλά αν θες κάτι που να σπέρνει πας σε Asus Rampage, ή γενικότερα σε Χ48 σαν κι αυτές που ανέφερα πιο πάνω, που όπως και να το κάνουμε είναι ένα επιλεγμένο Χ38. Αν ήταν όλες ίδιες θα κάνανε 100? και θα διαλέγαμε με κλήρο. Το ξέρω πως μερικές ακροβότερες μητρικές δε δικαιολογούν τις τιμές τους σε σχέση με τις αμέσως φθηνότερες βάσει αυτών που προσφέρουν, αλλά όπως και να έχει άλλο μια μητρική στα 150? (πχ. Asus P5E) κι άλλο μία στα 250? (ανέφερα πιο πάνω - δε θέλω να επαναλαμβάνομαι). Νομίζω τοποθετήθηκα σε όλους. Τώρα αν συνεχιστεί αυτό το offtopic (αν και προσπάθησα να το το κάνω ontopic πλέον) με τον τρόπο που γινόταν στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, τότε ok sorry, αλλά μάλλον δεν έχω να κάνω με νοήμονες ανθρώπους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ναι μόνο που το όλο θέμα δεν ξεκίνησε από αυτά που λες τώρα αλλά από αυτό: Άμα δεν ενδιαφέρεσαι για Overclocking η P5E "φοριέται" γενικά πολύ ως μια πολύ καλή mainstream λύση αν λοιπόν το έλεγε κάποιος αυτό και το διάβαζε άλλος ο οποίος δεν γνωρίζει πολλά τι θα καταλάβαινε? ότι η μητρική αυτή δεν είναι καλή για overclocking!
spdrosin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ναι μόνο που το όλο θέμα δεν ξεκίνησε από αυτά που λες τώρα αλλά από αυτό: αν λοιπόν το έλεγε κάποιος αυτό και το διάβαζε άλλος ο οποίος δεν γνωρίζει πολλά τι θα καταλάβαινε? ότι η μητρική αυτή δεν είναι καλή για overclocking! Οk. Λάθος διατύπωση ή καλύτερα ελλιπής. Εξήγησα τώρα τι εννοώ. Τί να κάνουμε δηλαδή; Aν κι εγώ το συνέχισα όπως το συνέχισα, γιατί όφειλα να απαντήσω με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα. Δε μπορεί ο άλλος να μου λέει εμένα "Ρε αμα δεν ξέρουμε ας μην μιλάμε καλύτερα!" κι εγώ να μην απαντήσω ομοιοτρόπως. Όποιος συνηθίζει να γλείφει @@ ας το κάνει - εγώ πάντως όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 τώρα τπτ...έτσι όπως τα διατύπωσες συμφωνώ και νομίζω πως τα ίδια θα ακούσεις και από τους υπόλοιπους
spdrosin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 τώρα τπτ...έτσι όπως τα διατύπωσες συμφωνώ και νομίζω πως τα ίδια θα ακούσεις και από τους υπόλοιπους Χαίρομαι ιδιαίτερα. Όλα καλά.
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τωρα συννενοούμαστε! Εννοείται οτι δεν θα συγκρινα ποτε την Foxxcon ή την EVO με την P5E , δεν το συζητάμε αυτό! Αλλά αυτές μητρικές ειναι για ΠΟΛΥ extreme καταστάσεις! Και πάλι δεν νομίζω οτι για αυτά που προσφέρουν παραπάνω αξιζουν τα λ7 τους!
spdrosin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τωρα συννενοούμαστε! Εννοείται οτι δεν θα συγκρινα ποτε την Foxxcon ή την EVO με την P5E , δεν το συζητάμε αυτό! Αλλά αυτές μητρικές ειναι για ΠΟΛΥ extreme καταστάσεις! Και πάλι δεν νομίζω οτι για αυτά που προσφέρουν παραπάνω αξιζουν τα λ7 τους! Έτερον εκάτερον. Όλα καλά.
darknemus01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Λοιπον νομιζω οτι ξεφυγε το θεμα λιγο απο αυτο που ρωτουσα αρχικα και φυσικα δεν θα καθομουν να ρωτησω γνωμες αν ημουν διατιθεμενος να δωσω κ 240e που λεει ο λογος, οποτε ας περιοριστουμε σε αυτες που εδειξα(η Asus P5K WIFI ειναι καλη περιπτωση αλλα να παρω παλιοτερο chipset?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.