darknemus01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εχω καταληξει σε αυτες τις 3 μητρικες της asus(δεν παω σε αλλη μαρκα) για το καινουργιο συστημα που ετοιμαζω,η αγορα θα γινει απο πλαισιο. Οι μητρικες ειναι εδώ Υποθετω θα πειτε την formula, αλλα θα προτιμουσα να μην ξεφυγω τοσο στην τιμή. Thanks και περιμενω γνωμες, θα παραγγειλω μεσα στη βδομαδα μαλλον
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γιατι Asus? Ποτε θα καταλαβετε οτι οι μητρικες της Asus δεν δινουν κατι παραπανω απο καλες υπολοιησεις αλλων εταιρειων.... Φτιαξε το λινκ γιατι σε εμενα λεει: πρόβλημα εκτέλεσης εντολής Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσίαστηκε πρόβλημα κατά την εκτέλεση της εντολής σας. Παρακαλούμε περιμένετε και με πεταει στην αρχικη σελιδα του πλαισιου...
spdrosin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γιατι οχι Asus? Αφού σου λέει Asus θέλει. Διόρθωσε τη σύνταξη σου γιατί προφανώς, αφού άλλα αναφέρεις από κάτω δεν εννοείς αυτό που λες.
spdrosin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εχω καταληξει σε αυτες τις 3 μητρικες της asus(δεν παω σε αλλη μαρκα) για το καινουργιο συστημα που ετοιμαζω,η αγορα θα γινει απο πλαισιο.Οι μητρικες ειναι εδώ Υποθετω θα πειτε την formula, αλλα θα προτιμουσα να μην ξεφυγω τοσο στην τιμή. Thanks και περιμενω γνωμες, θα παραγγειλω μεσα στη βδομαδα μαλλον Άμα δεν ενδιαφέρεσαι για Overclocking η P5E "φοριέται" γενικά πολύ ως μια πολύ καλή mainstream λύση. Googlαρε για reviews και ψάξ' το μέχρι να σου πουν κι άλλοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Asus P5Q Deluxe όταν με το καλό έρθει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ναι δικιο εχεις αγουροξυπνημενος ημουν... Fixed.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Άμα δεν ενδιαφέρεσαι για Overclocking η P5E "φοριέται" γενικά πολύ ως μια πολύ καλή mainstream λύση. Googlαρε για reviews και ψάξ' το μέχρι να σου πουν κι άλλοι. Γιατι η P5E δεν κανει για o.c.... Δλδ το 550αρι fsb που έχω πίασει εγώ με αυτή δεν είναι αρκετο?? Ρε αμα δεν ξέρουμε ας μην μιλάμε καλύτερα! Τέσπα στο θέμα μας τώρα! Η maximus δεν έχει να σου προσφέρει τπτ ουσιαστικό παραπάνω από την P5E που να δικαιολογεί την διαφορά στην τιμη, είναι στην ουσια μια P5E με καποια λίγα μή ουσιώδη extra! Εδώ να φανταστεις χρησιμοποιούν το ίδιο PCB, αμά ξεκολήσεις το αυτοκολλητο που γράφει P5E από κάτω έχει τυπωμένο στο PCB το MAXIMUS EXTEME. Το P45 στην P5Q φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο chipset αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη οπότε και δεν μπορώ να σου πώ πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω οτι αξίζει! Για την P5E, την έχω και είμαι υπερευχαριστημένος, τρελό overclockability, πλήρη εξοπλισμό, πάρα πολλές και καλές επιλογές στο bios, καλό συστημα ψύξης και πάνω απόλα προσιτή! Για μένα από τα καλύτερα mobo σε σχέση απόδοσης/εξοπλισμού/τιμής αυτή την στιγμή!
kostasR1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εχω καταληξει σε αυτες τις 3 μητρικες της asus(δεν παω σε αλλη μαρκα) για το καινουργιο συστημα που ετοιμαζω,η αγορα θα γινει απο πλαισιο.Οι μητρικες ειναι εδώ Υποθετω θα πειτε την formula, αλλα θα προτιμουσα να μην ξεφυγω τοσο στην τιμή. Thanks και περιμενω γνωμες, θα παραγγειλω μεσα στη βδομαδα μαλλον Καλό θα ήταν να αναφέρεις και το υπόλοιπο hardware όπως CPU, μνήμες, VGA για να σκεφτούμε πιο καλά.
darknemus01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Καλό θα ήταν να αναφέρεις και το υπόλοιπο hardware όπως CPU, μνήμες, VGA για να σκεφτούμε πιο καλά. Το υπολοιπο συστημα : twintech 8800gts 512mb, corsair 620w, wd620 gb x 2,Mushkin Ram 4GB Kit DDR2 800MHz 4-4-4-12, quad 9300, scythe ninja plus, Coolermaster Case RC-690 Προς το παρων στην P5E κλεινω και εγω(η formula ειναι η καλυτερη αλλα δεν ξερω αν αξιζει τετοια διαφορα) απλα κ μονο γιατι ακομα δεν υπαρχουν αρκετα reviews και δεν εχει δοκιμαστει η P5Q Deluxe (ουτε το πλαισιο δεν την εχει φερει ακομη)
spdrosin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γιατι η P5E δεν κανει για o.c.... Δλδ το 550αρι fsb που έχω πίασει εγώ με αυτή δεν είναι αρκετο?? Ρε αμα δεν ξέρουμε ας μην μιλάμε καλύτερα! Για άραξε λίγο έτσι; Και ποια δεν κάνει οverclocking σήμερα ρε; Άλλα άμα θέλει να ξεζουμίσει το σύστημα και να το φτάσει στα άκρα φυσικά και δε θα πάρει αυτή. Άϊντε να πούμε.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Για άραξε λίγο έτσι; Και ποια δεν κάνει οverclocking σήμερα ρε; Άλλα άμα θέλει να ξεζουμίσει το σύστημα και να το φτάσει στα άκρα φυσικά και δε θα πάρει αυτή. Άϊντε να πούμε. Πιστεύω οτι ένας 8400 σε νέρο και στα 4600Mhz είναι ξεζούμισμα! Ακόμη και μία με P35 φ΄τανει για ξεζούμισμα! Τώρα εσύ τι εννοεις ξεζούμισμα δεν ξέρω! Ασε που ο 9300 για τον οποίο ενδιαφέρετε το παιδι δεν πρόκειτε πότε να φτάσει εκει! Αν τώρα μιλάς για κανιστρά υγρά άζωτα κτλ κτλ ναι τότε ίσως να μην είναι και η καλύτερη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 συμφωνώ με τον stm00192 όσο για την P5Q DLX άμα αντέχεις την αναμονή εγώ θα πρότεινα να περιμένεις... έχει περισσότερο "εξοπλισμό" πάνω της από τα άλλα 2 μοντέλα...
spdrosin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Να προσέχεις πως μιλάς καλύτερα stm00192. Τέλος το θέμα αυτό. Οι Ρ45 πότε θα έρθουν; Αρχές Ιουνίου λέγανε νομίζω; Κι εγώ περιμένω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Να προσέχεις πως μιλάς καλύτερα stm00192. γιατί τι είπε?
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μαλλον προσβλήθηκε επιδή του είπα το τρομερο και φοβερο οτι "αμα δεν ξερουμε καλύτερα να μην μιλάμε για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο χωρίς λογο"! Τέσπα αστο ας μην διαλύσουμε το θέμα του παιδιου χωρίς ουσιαστικό λόγο! Στο θέμα μας τώρα! Ναι ίσως η αναμονή καμιά βδομαδούλα για την P5Q να αξίζει τον κόπο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.