tourist23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 γεια σας παιδια...αγορασα το laptop της acer 5204wlmi και επειδη θελω να βγαλω τα vista και να βαλω xp λεω να του κανω format αλλα δεν μου εχουν δωσει κανενα driver..Κοιταξα στο site της acer αλλα δε βρηκα για αυτο το μοντελο...Μπορει κανενας να μου δωσει κανα link να κατεβασω ο.τι χρειαζομαι για να κανω το format????Παρακαλω οποιον ξερει να πει γιατι δεν τα αντεχω αλλο τα vista!!!!Thanks παιδες!!!!
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ...βάζοντας στο google acer 5204wlmi , "ανακαλύπτει" κανείς ότι πρόκειται για τη σειρά "Extensa" της Acer . Το χαριτωμένο είναι ότι στη σειρά αυτή, στο site τους, αναφέρονται μοντέλλα όπως 5204 , 5210 , αλλά 5204 (wlmi ) τίποτε...Δεν ρωτάς εκεί απ' όπου το πήρες ; Ή ακόμα και e-mail/τηλεφωνό στην Acer Hellas ;
kanenas3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Αν η πληροφορίες για το μοντέλο που έδωσε ο washcloud είναι σωστή τότε εδώ θα βρεις τους drivers που θέλεις. Αν είναι κάποιο διαφορετικό μοντέλο και πάλι μπορείς να ψάξεις στο ftp της ACER.
bells Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 επισης υπαρχει καποιο προγραμμα που σου λεει ποιους drivers εχει ο υπολογιστης σου αυτη τη στιγμη δεν το θυμαμαι το ειχα βαλει και εγω για την ιδια δουλεια με acer το My Drivers ειναι
prokemon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 σε σοζω λοιπον εψαχνα 10 ωρες σε europi αλλα τπτ στην αμερικη ομως ειναι χρονια μπροστα παρτα ολα εδω και ομως !! http://www.acerpanam.com/synapse/forms/webpage.cfm?siteid=7117&areaid=2&website=AcerPanAm.com
washcloud Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ...κατ' αρχάς οι εταιρίες έχουν ένα τύπο site (συνήθως) και..."ακόμα πιό συνήθως" τα site τους συνηθίζουν να έχουν όλα το ίδιο περιεχόμενο... Καλή ώρα, το site που παρέθεσες, μπορείς να μας πεις ΤΙ...διαφορετικό ακριβώς έχει ; (και πώς ακριβώς την...."έσωσες" ; ) . Διότι εγώ δεν βλέπω καμμία διαφορά - όσον αφορά το εν λόγω μοντέλο που είναι το ζητούμενο - με το ftp λινκ που παρέθεσε ο kanenas3 , αλλά ούτε και με αυτό το ελληνικό το οποίο τσέκαρα και στο οποίο αναφέρομαι... (...Όχι, λάθος, ΥΠΑΡΧΕΙ διαφορά, το site των "Americas" χρειάστηκε ν' αλλάξω την ανάλυση της οθόνης μου για να το δω... ,,,KAI τον browser μου) (μιλάμε για ΤΟΣΟ μπροστά, μόνο από Internet Explorer καταλαβαίνει...) ...Kαι για την ακρίβεια, εκεί ΔΕΝ υπάρχει το μοντέλο 5200. Παρά μόνο το 5210. Οπότε, καλό είναι να μη βιαζόμαστε τόσο...(κι αναραωτιέμαι και γιατί "έφαγες 10 ώρες" εκεί..) georgia89 , απ' ό,τι κατάλαβα απ' το web, ο όρος "WLMi" ΔΕΝ σε αφορά, τουλάχιστον για την αναζήτηση drivers. Aυτό όμως που ΙΣΩΣ έχει σημασία, είναι αν είτε το μοντέλο 5200 Ή το 5210 είναι αυτό που θέλεις (η λογική λέει το 5200). Μπορεί και να μην έχουν όμως καν διαφορά. Μπορείς είτε να μπεις στον κόπο να συγκρίνεις τα περιεχόμενα για τα δύο μοντέλα, κι αν μοιάζουν εισ' οκ. Ή να καλέσεις την acer Hellas όπως είπα πριν για διευκρινίσεις. Πάντως driver για να βάλεις ΧΡ, σίγουρα υπάρχουν.
chios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Είναι η σειρά 5200 που είπε ο φίλος παραπάνω οπότε από εδώ θα βρεις drivers. http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html
tourist23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 σε σοζω λοιπον εψαχνα 10 ωρες σε europi αλλα τπτ στην αμερικη ομως ειναι χρονια μπροστα παρτα ολα εδω και ομως !! http://www.acerpanam.com/synapse/forms/webpage.cfm?siteid=7117&areaid=2&website=AcerPanAm.com δεν εχει για τον 5204 wlmi..ή τουλαχιστον δε βρισκω εγω...παω εκει στο download drivers αλλα τιποτα για αυτο το μοντελο -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 02 : 25 : 26----- Αν η πληροφορίες για το μοντέλο που έδωσε ο washcloud είναι σωστή τότε εδώ θα βρεις τους drivers που θέλεις. Αν είναι κάποιο διαφορετικό μοντέλο και πάλι μπορείς να ψάξεις στο ftp της ACER. Μια χαρα τα ειπε...Ειναι της Extensa και δεν υπαρχει στα site της Acer ..Για wlmi δεν εχει κανενα site...ελπιζω να ειναι σωστο αυτο που μου δινεις...Ειναι gia ton wlmi???Αν ναι με σωζεις.....!!!!
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ..Για wlmi δεν εχει κανενα site... georgia89 , απ' ό,τι κατάλαβα απ' το web, ο όρος "WLMi" ΔΕΝ σε αφορά, τουλάχιστον για την αναζήτηση drivers. Aυτό όμως που ΙΣΩΣ έχει σημασία, είναι αν είτε το μοντέλο 5200 Ή το 5210 είναι αυτό που θέλεις (η λογική λέει το 5200). Μπορεί και να μην έχουν όμως καν διαφορά. Μπορείς είτε να μπεις στον κόπο να συγκρίνεις τα περιεχόμενα για τα δύο μοντέλα, κι αν μοιάζουν εισ' οκ. Ή να καλέσεις την acer Hellas όπως είπα πριν για διευκρινίσεις. Πάντως driver για να βάλεις ΧΡ, σίγουρα υπάρχουν. (...πού μας θυμήθηκες;!)
tourist23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστω ολους παιδια!!Με εφαγε αυτο το wlmi....Τα νευρα μου ειχε σπασει!!!!Να στε καλα...Δεν κλεινω το θεμα...οποιοσ ξερει κατι αλλο ας στειλει...εδω 8α μαστε!! -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 06 : 15 : 26----- και ναι...εδω ειμαι παλι!!!Λοιπον θα κατεβασω για το 5200, που οπως ειπε ο washcloud ειναι λογικα αυτο, αλλα και παλι θα χρειαστω τη βοηθεια σας...(!!) Μπορειτε να μ δωσετε οδηγιες ποια εκδοση bios να κατεβασω..?εχει 12 διαφορετικα zip αρχεια..Να παρω το πιο προσφατο?
tourist23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 κάτσε, το BIOS τί το θέλεις ; θελω να τα κατεβασω οτι αφορα αυτο το λαπτοπ και να τα γραψω σε dvd για να τα χω....γιατι πολυ ταλαιπωρια ηταν το ολο θεμα και δε θελω να ξαναψαχνομαι!!για το φορματ που θελω τωρα ναι δε μου χρειαζεται αλλα δεν ξερω μηπως πρεπει να τα χω για αργοτερα???
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 κοίτα, αν είναι η λογική του "αχρείαστα να 'ναι", συμφωνώ, κάνε ένα dvd με αυτά. Και μάλιστα κατέβασέ τα ΚΑΙ τα 12 (αχρείαστα κι αυτά, κι άλλωστε δεν πιάνουν πολύ χώρο). Αν βέβαια τύχει να τα χρειαστείς, βάλε "το πιο πρόσφατο" όπως είπες. Τα πιο πρόσφατα πάντα εμπεριέχουν και τις αλλαγές των παλαιότερων. Κατά τ' άλλα, τυχαίνει καμμιά φορά το τελευταίο BIOS να βγάζει προβλήματα. Γι' αυτό έχε φυλαγμένα και τα προηγούμενα)
tourist23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπορει καποιος να μου γραψει ποια ακριβως να κατεβασω απο δω ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/extensa_5200/???Γραψτε μου αυτα που χρειαζομαι στο φορματ για να λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης μου...κατι TV,bluetooth κλπ δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητα!Θελω να μ πειτε ποια απο αυτα ειναι τα απαραιτητα και τα αλλα θα τα βρω αλλη στιγμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.