Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 6600 GT 128MB

neo381990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά. Λοιπόν, το πρόβλημα είναι το εξής: Παίζω κάποιο παιχνιδι και μετά από κάποια ώρα σβήνει η οθόνη και κολάει το σύστημα. Ούτε restart δεν μπορώ να κάνω, πρέπει να κόψω το ρεύμα και να ξαναδώσω. Υποθέτω οτι φταίει η κάρτα γραφικών γιατι η οθόνη λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε αλλο Η/Υ. Όταν συμβαίνει αυτό, στην κάρτα κυριολεκτικά ψήνεις μπριζόλες... όμως η ψύκτρα δουλεύει κανονικα... καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Βάλε το RivaTuner, βάλτο να γράφει τις θερμοκρασίες της κάρτας, και παίξε για κανένα 15λεπτο. Πες μας μέχρι πόσο φτάνει σε full load. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις το ανεμηστηράκι να δουλεύει στα 100%...

Δημοσ.

Η θερμοκρασία γενικά καλή είναι.. ίσως λίγο τσιμπημένη για την 6600GT. Ελέγξε την τροφοδοσία... μήπως και έφυγε κανένα καλώδιο.. δοκίμασε καμμιά άλλη κάρτα, ή την 6600GT σε κανένα άλλο Pc να δούμε εάν φταίει πράγματι αυτή, η τίποτα άλλο

Δημοσ.

Άλλο PC δεν υπάρχει και η άλλη κάρτα που έχω δεν μπορεί να παίξει ούτε pacman... έιναι αρχαία. Υπάρχει τίποτα άλλο να κάνω; Αν σίγουρα φταίει η κάρτα δέν έχω πρόβλημα να την αλλάξω, να μην φταίει η μητρική φοβάμαι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν δοκιμαζεις να βγαλεις την ψυξη της για αλλαγη...μπορει ο ανεμιστηρας να μην μπορει να ανταπεξελθει πια....

Δημοσ.

Δεν θέλω να την κάψω, να δώ αν τελικά η κάρτα ή η μητρική έχει το πρόβλημα θέλω. Αν είναι η κάρτα την αλλάζω, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φιλαρακο δεν νομιζω να ειναι η μητρικη σου....

Τι μητρικη εχεις πανω????

Δημοσ.

Μισό λεπτό... μόλις το πρόσεξα στο RivaTuner... Κάτι δεν μου πάει με το Memory clock της... δεν μπορεί να είναι τοσο ψηλά, δεν είναι και καμιά extreme κάρτα. Φτάνει τα 1002.38 MHz... :fear:

Δημοσ.

Μήπως της ανέβασες τα ρολόγια και δεν το κατάλαβες; :-D

Ο μόνος τρόπος για να το δούμε είναι είτε να δοκιμάσεις την κάρτα κάπου αλλού... σε κανένα φίλο πάνε... τροφοδοτικό πιο έχεις;

Παθητική ψύξη μην προτιμάς, εκτός εάν έχεις πολύ καλό airflow, και κάνεις και καμμιά μόντα και βάλεις ανεμηστήρα πάνω της...

Δημοσ.

Τροφοδοτικό αγνώστου ταυτότητας 420W και δεν έχω παθητική ψύξη. Από ένα άλλο forum μου είπανε ότι μάλλον είναι πρόβλημα τροφοδοσίας της κάρτας. Όμως όταν την πρωτοπήρα δεν είχα καθάλου προβλήματα. Οπότε υποθέτω ότι η κάρτα έχει το προβλημα και όχι το PSU. Έτσι και αλλιώς ήθελα να πάρω άλλη VGA απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι αυτή είχε το πρόβλημα πριν αγοράσω άλλη.

Υ.Γ. Δεν έχω κάνει ποτέ O/C στην κάρτα.

Δημοσ.

το memory clock σωστο ειναι (γυρω στα 1000) επειδη την επαθα και εγω κοιταξε αν τα εχει παιξει το ανεμιστηρακι και δεν γυριζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...