salos@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εχω την p5k premium wifi ap black pearl edition, η οποια εχει οπτικη συνδεση(εκτος απο ομοαξονικη και καρφακια) για να δωσει πολυκαναλικο ηχο. Προσφατα απεκτησα και τα σεσημασμενα Logi Z-5500! Επισης να πω οτι εχω χρ και δε θελω να τα αλλαξω. Το προβλημα μου ειναι οτι μεσω της οπτικης δεν μπορω να παρω 5.1 αλλα μοναχα στερεο. Μεσω της αναλογικης συνδεσης παιζουν τα παντα και μαλιστα πολυ δυνατα! Το θεμα ειναι οτι εγω εχω αγορασει ηδη το καλωδιο και επισης ξερω οτι μεσω αυτου εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα. Μπορει κανεις να με βοηθησει??? Ευχαριστω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ΠΟΛΥ καλυτερο δε το λες, ειδικα αν τα DACs ειναι μετριας ποιοτητας. Διαφορα σιγουρα θα εβλεπες π.χ. σε ενα ηχοσυστημα αρκετων χιλιαδων ευρω. Σιγουρα εχεις ρυθμισμενο να δινει 5.1 απο την οπτικη θυρα? Επειδη πολλες μητρικες με optical out δε μπορουν να δωσουν, παρα μονο στερεο.
xristakits Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 αγαπητε Δημητρη γιατι δεν με παιρνεις τηλεφωνο να με ρωτησεις? τεσπα στο θεμα μας τωρα, δεν μπορεις να παρεις 5.1 απ'την οπτικη της premium. η' μενεις με την αναλογικη συνδεση η' παιρνεις καμια καρτουλα με dts neo,live etc. π.χ. την explosion
Venisk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου στο πίνακα ελέγχου..κ ρύθμισε το από εκεί.. Καλά είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει 5.1?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Φυσικα και ειναι, εχεις δοκιμασει ποτε συνδεση με την OPTICAL OUT με 5.1?
Venisk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ναι, σε gigabyte ds4 με το z-5500..και δουλεύει άψογα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Επειδη με καρτα ηχου pci Terratec και αυτα τα ηχεια και αυτον τον ενισχυτη δεν μπορει να του δωσει 5.1 με οπτικη ινα. Θα μου πεις 2 καναλια θες, θα σου πω ναι, απλως πειραματα εκανα
salos@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Απλα να δεις εαν υποστηριζει. Εαν οχι, δεν γινεται τπτ.
salos@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 προβλημα τελος!μετα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι δεν ιπαρχει εγκατεστημενο ac3 filter στο pc μου. το εγκατεστησα το ρυθμισα και τωρα εχω 5.1 (DTS, Dolby) κανονικα...ευχαριστω παιδες για το κοπο σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.