Προς το περιεχόμενο

Πληροφοριες για site

ntsingos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω η κατηγορία αυτού του post να είναι η σωστή.

Ζητώ κάποιες πληροφορίες για site και ξεκινάω με την πρώτη και σημαντικότερη.

1: Θέλοντας να δημιουργήσω ένα site στο οποίο η κύρια ασχολία του να είναι με video streaming και λογικά λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών καθώς υπάρχει το video στη μέση,μπορώ να αναφερθώ σε κάποια εταιρία ελληνική για web hosting ή στην Ελλάδα είναι κάτι το οποίο βρίσκεται σε νήπιο στάδιο όπως σχεδόν όλες τις λειτουργίες του Internet;

2:Αν θελήσω να ύπαρξη πληρωμή για κάποιες υπηρεσίες που θα παρέχει και χρειαστεί να περιέχει πληρωμή μέσω Paypal και πιστωτικών/χρεωστικών καρτών θα μου το αναλάβει η εταιρία που θα μου κατασκευάσει το site και θα κάνει και το web-hosting ή θα πρέπει να τρέξω ο ίδιος για αυτήν την διαδικασία;

Θέλω να ζητήσω μια προκαταβολική συγνώμη για το αν έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα,δυστυχώς δεν έχω την ευχαίρια του χρόνου λόγω δουλειάς ώστε να κάνω μια λεπτομερή αναζήτηση.

Δημοσ.

Α) Οι υπηρεσίες του Internet στην Ελλάδα δεν έχουν πρόβλημα απλά είναι αρκετά πιό ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό. Εγώ έχω νοικιάσει Server στο εξωτερικό πολύ φθηνά και αξιόπιστος.

Β) Μπορεί να το ζητήσεις από την εταιρία Κατασκευής Site αλλά είναι τσάμπα λεφτά γιατί είναι πολύ εύκολο να το κάνεις εσύ μόνος σου

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Paoknama, επειδη και εγω το σκευτομαι παρα πολυ για server απο εξωτερικο μηπως εχεις κατι στα υποψιν σου;Αν σου ειναι ευκολα στειλε μου καποιο link.

Επισης κατασκευη site ξερω απλως θελω να γινει καλη δουλεια τωρα οσον αφορα αυτο που ειπες δεν το εχω κοιταξει καθολου οποτε αν ειναι ευκολο οπως λες μαλλον θα το ψαξω λιγακι.

Να σε καλα και ευχαριστω για τη βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...