Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου(μάλλον μεταχειρισμένου)

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο Opel Agila, το αγόρασα για την γυναίκα μου το Σάββατο, και περιμένω να το πάρω απο βδομάδα.

Το 1.2 enjoy (η καλύτερη έδοσή του) με το Style pack (15" ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο τιμόνι, φυμέ τζάμια) με όλα μα όλα τα καλούδια μου κόστισε 12.500 ευρώ με το κλειδί στο χέρι.

Δε ξέρω, αλλά όταν το είδα απο κοντά και το οδήγησα, ειλικρινά ενθουσιάστηκα, πολύ μπροστά σε ποιότητα και εξοπλισμό σε σχέση με τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού που είδαμε.

Δημοσ.
'Να ρωτήσω....μιας και θα δοθούν όλα τα χρήματα μετρητά από όσα ξέρω παίζει έκπτωση,ξέρει κανείς τι ύψους έκπτωση?

απο οσο ξέρω κανεις δεν σου κανει εκπτωση στα μετρητα γιατι δεν τον συμφέρει.

αν εσυ του δωσεις ολο το ποσο μετρητα αυτος θα βγαλει κερδος μονο απο την αξία του αυτοκινητου.

αν μπεις σε χρηματοδοτικο προγραμμα εχει κερδος επιπλεον απο την τραπεζα για το δανειο και πιθανο μπονους στο τελος του μηνα συμφωνα με τα δανεια που εχει κλεισει.

οποτε εχει μεγαλυτερο περιθώριο να σου κοψει κατι

Δημοσ.

Έκανα μια καλή γύρα σήμερα,για καινούργιο δε με βλέπω,μάλλον για μεταχειρισμένο....

το θέμα είναι ότι με 11.000 ευρώ είδα πολύ καλά μοντέλα(π.χ Audi A4 κλπ) αλλά με 60.000-75.000 χλμ στο κοντέρ,θεωρούνται πολλά??

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, καθολου πολλα.

Εχε υποψη σου οτι με καλη συντηρηση οι κινητηρες εχουν σιγουρα 200000-250000+ km.

Δημοσ.

αν ειναι πραγματικα δεν εχεις προβλημα

αλλα αυτο που σε ενδιαφερει δεν ειναι τα χιλιομετρα αλλα η κατασταση του αυτοκινητου,

ξερω αρκετα αυτοκινητα που εχουν φτασει τις 100.000 σε λιγα χρονια αλλα δουλευαν επι το πλειστον εθνικη οδο και αν τα δεις νομιζεις οτι εχουν 30-40 το πολυ

Δημοσ.

@KWSN_Men Είναι το Α4 το 1,6 του 2001 (μέσα έπεσες...:) )

@dimitris74 κατατοπιστικότατος, έχεις δίκιο η καταπόνηση στην εθνική Οδό είναι κατά πολύ μικρότερη

Δεν ξέρω αλλά μου έκατσε πολύ το Suzuki Jimny(στα 11Κ με 74800 χλμ)....

Δημοσ.

Θα έλεγα να κάτσεις να σκεφτείς τι ακριβώς αυτοκίνητο θέλεις και τι θα κάνεις με αυτό.

Ας πούμε ότι το Jimny δεν προτείνεται για ταξίδια. Ούτε και το Α4 με τα 105 άλογα θα έλεγα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και ο νικητής είναι....RENAULT MEGANE cabrio!!

Χθες το πήρα,από ιδιώτη,με 59.000 χλμ(αληθινά) στα 7 χιλιάρικα η τιμή....Του έκοψα ένα χιλιάρικο αφού θέλει αλλαγή ιμάντα στα 60.000

Και ερωτώ α)ιμάντας αλλαγή:Πόσο πάει περίπου?

β)κάρτα καυσαερίων λήγει σε λίγες μέρες,πώς βγαίνει η καινούργια? (κοστίζει?)

γ)έχει πληρωμένη ασφάλεια μέχρι 19/10/08,ισχύει? Πρέπει να κάνω καινούργια?

Δημοσ.

δεν νομιζω να λεω βλακειες αλλα ο ιμαντας πρεπει να πηγαινει γυρω στα 200?

η καρτα καυσαεριων δεν ειναι ακριβη κανενα 15αρι ευρω.τωρα οσο για την ασφαλεια θα πρεπει να κανεις δικια σου καθοτι δεν μεταβιβαζεται.

προσφατα αγορασα κι εγω αμαξι και μου εκατσαν καπως τα 198? για ενα εξαμηνο:-)

Δημοσ.
και ο νικητής είναι....RENAULT MEGANE cabrio!!

Χθες το πήρα,από ιδιώτη,με 59.000 χλμ(αληθινά) στα 7 χιλιάρικα η τιμή....Του έκοψα ένα χιλιάρικο αφού θέλει αλλαγή ιμάντα στα 60.000

Και ερωτώ α)ιμάντας αλλαγή:Πόσο πάει περίπου?

β)κάρτα καυσαερίων λήγει σε λίγες μέρες,πώς βγαίνει η καινούργια? (κοστίζει?)

γ)έχει πληρωμένη ασφάλεια μέχρι 19/10/08,ισχύει? Πρέπει να κάνω καινούργια?

Καταρχήν καλοτάξιδο, ιμάντας και αντλία νερού (πάνε μαζί στα ρενώ) τα άλλαξα με 280 ευρώ. Προσοχή όμως ο ιμάντας (και η αντλία) θέλουν αλλαγή κάθε 60000χλμ ή 4 χρόνια, οπότε αν έιναι πάνω από τεσσάρων ετών το αμάξι πάνε άλλαξέ τα άμεσα. Κάρτα καυσαερίων γύρω στο πεντάευρο την πλήρωσα, σε οποιοδήποτε σχεδόν συνεργείο τη βγάζεις. Τέλος ασφάλεια πρέπει να ψαχτείς και να κάνεις γιατί αυτές όπως ειπώθηκε δε μεταβιβάζονται με το αυτοκίνητο και αν σε πιάσουν το πρόστιμο πλησιάζει τα 500.

καλά χιλιόμετρα με τη "ρενα" σου για άλλη μια φορά!

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ!

Για την ασφάλεια μου το είπαν αλλά δεν το πίστευα,μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω!

Όσο για τον ιμάντα επεδή έρχονται διακοπές(σε 15 μέρες) αλλά και επειδή σε 600 χλμ φτάνουμε 60.000 αύριο κιόλας πάει συνεργείο!

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι απολυτο οτι πρεπει να αλλαχθει στα 60.000... Ωραιο αμαξι πηρες ειναι το μοναδικο απο τα καμπριο αυτης της κατηγοριας που μου αρεσουν πολυ :-) Καλοταξιδο.

Δημοσ.

Chrisxxx ο κατασκευαστής λέει 60.000 ή 4 χρόνια οπότε μιας και έχουν περάσει τα 4 χρόνια+ότι ακολουθούν διακοπές το γοργόν και χάριν έχει :)

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...