danaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Επειδή ο δίσκος στο λaptop μου, άρχισε να δείχνει πολύ μικρός (120GB), σκέφοτομαι να πάρω έναν μεγαλύτερο. Επειδή όμως δεν έχω καμία όρεξη - αλλά ούτε και το χρόνο - να ξαναβάζω λειτουργικό και προγράμματα από την αρχή, θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για την μεταφορά των πάντων από τον παλιό δίσκο στον καινούριο. Παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει ghost αλλά σε desktop μηχάνημα. Σε laptop τι γίνεται;
gherudos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Norton Ghost 2003 και να φτιάξεις ένα bootable dvd με το οποίο θα φτιάξεις ένα κλώνο του παλιού σου δίσκου.
danaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ gherudos... Εννοείς ότι θα έχω το bootable dvd και μια σειρά dvds που θα περιέχουν τον κλώνο;
gherudos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Θα σου κάνει αυτόματα το image bootable αρκεί να επιλέξεις να κάνεις backup σε dvd.
siemens Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Παρε μια εξωτρικι θήκη 15 ? και με το ACRONIS θα εισαι αρχηγος. To GHost δεν υποστηριζει Usb
danaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μα αυτό που θέλω είναι να αντικαταστήσω τον παλιό, δε θέλω εξωτερικό...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Και ο παλιος δισκος θα παει αμανατι? Mε λιγοτερο απο 10? μπορεις να τον κανεις εξωτερικο! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801405
danaos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Και ο παλιος δισκος θα παει αμανατι?Mε λιγοτερο απο 10? μπορεις να τον κανεις εξωτερικο! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801405 Thanks GeorgeMan... Ομολογώ ότι δεν πέρασε από το μυαλό μου αυτό...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Αρκει να ειναι IDE ο δισκος ε Αλλιως κοιτα για θηκη Sata.
danaos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Επανέρχομαι επί του θέματος. Έφτιαξα με acronis τον κλώνο. Πρέπει να φτιάξω και κάποιο δισκάκι bootable - ανεξάρτητο από τον κλώνο - το οποίο θα περιέχει το acronis, ώστε να κάνω την επαναφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.