Apoll Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 -Apoll Το Acer άρχισε να κλείνει μόλις έβλεπα καμμία ταινία και φόρτωνε,μέχρι που ανοιγει αλλα δεν μπαίνει bios-win απλα μια μαύρη οθόνη και μένει έτσι! Το turbo-x μου δούλευε μια χαρά μέχρι που έβγαλε καπνό εκει που μπαίνει το τροφοδοτικό.Στην αρχή μου είπαν δεν είναι τπτ μια μικρή πλακέτα έχει καψει στην τροφοδοσία και κάνει 30 ευρώ!Μετά απο καμια ώρα με πήραν και μου είπαν Μητρική!και ποιος ξέρει αν λένε αλήθεια Μήπως ξέρω να το τσεκάρω ότι μου λένε αλήθεια! -Intel Pentium Dual Core διαφορά με intel core 2 duo?σημαντική? Ευχαριστώ όλους και πάλι κάθε συμβουλή δεκτή! Ξεκινάνω από το δεύτερο, C2D είναι καλύτερος από τους Pentium Dual Core. Αν δεν καίγεσαι θα σου σύστηνα να περιμένεις τους AMD Puma με XGP. Θα δεις φως. Σχετικά με το Acer, έχεις κοιτάξει αν ο ανεμηστήρας του επεξεργαστή δουλεύει; Επίσης άνοιξε το και κοίτα τις μνήμες, δοκίμασε να αλλάξεις μία αν έχεις ευχερη (από το 2ο λαπτοπ. Τρίτη πρόταση, είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό δουλεύει; Αν μπορείς να βρεις από κανένα φίλο συμβατό, δοκίμασε το, και κοίτα την μπαταρία επίσης. Άσε τι σου λένε τα μαγαζιά. Σχετικά με το Turbo-X δεν σχολιάζω γιατί είναι απλά ανώνυμη μάρκα και με τον τρόπο που σου κάηκε....
greece_gus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Οχι δεν εφαρμοζεται πουθενα στην Ευρωπη κατι τετοιο. Urban legend εχει καταντησει αυτο το παραμυθι... Να μην γράφουμε και ό,τι θέλουμε.. Από τον ισχύοντα Αστικό Κώδικα.. Aρθρο 540 Δικαιώματα του αγοραστή Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες 2. να μειώσει το τίμημα 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή. Αρθρο 554 Παραγραφή Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά.
kirimis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 και σας ξαναλεω... ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!! Δεν με νοιαζει τι γραφουν οι κωδικες... Η IBM, FUJITSU, LENOVO, U NAME IT πουλανε φορητους στην Ευρωπη γενικως... και με μονοετης εγγυησεις. Ολα τα αλλα ειναι θεωριες για δικηγορους για δικαστες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.