Vambeer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Διόρθωση και συμπλήρωση. Ο δεύτερος υπολογιστής ΔΕΝ έκανε 580 αλλα 680 (συγνώμη τυπογραφικό λάθος). Και όπως είπα είναι "ελαφρώς μεταχειρισμένα". Και εξηγούμαι...Από τα laptop που πουλάει η dell κάποια είναι ελαττωματικά. Αυτά γυρνάνε πίσω στην dell επειδή επαναλαμβάνω έχουν εγγύηση αντικατάστασης, τα φτιάχνει η dell και επειδή δεν έχει δικαίωμα να τα πουλήσει ξανά καινούρια (δεν είναι καινούρια άλλωστε, πώς θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο τα πουλάει ως μεταχειρισμένα σε αρκετά χαμηλότερες τιμές. ΔΕΝ υπάρχει καμία παγίδα, ΔΕΝ σου το κρατάνε κρυφό για να νομίζεις εσυ οτι βρήκες την σούπερ ντούπερ προσφορά και είσαι ο καλύτερος ψάχτης του ebay αλλά επίσης οι υπολογιστές ΔΕΝ έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε hardware ούτε οπτικό. Είναι κυριολεκτικά σαν καινούρια! Συγνώμη αν σας κούρασα, απλά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου για να μαθαίνουμε να γλυτώνουμε κανένα φράγκο επιτέλους.
osfpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Παιδια σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας πραγματικά!Τουλαχιστον εχω ψυχολογικη συμπαράσταση αφου δεν το έχει η μοίρα ΜΟΥ ΝΑ ΈΧΩ PC της προκοπής! -sam sam γέλασα με την ψυχή μου! -cd2matheos ψάχνω κάτι με μεγαλύτερη εγγύηση! -michalis2610 αν σου πω ότι δεν ήξερα πως μπορείς να αγοράσεις επέκταση εγγύησης θα με πιστεψεις?και με ποια λογικη?είναι σαν να μας ζητάνε λεφτά για κάτι που θα χαλάσει αργότερα!Το άκουσα και αυτό!Βέβαια στην περιπτωσή μου ίσως με είχε σώσει! -xaritos δεν τον βρίσκω καλη λυση! -Ariseidh τα laptop τα έχω στην ντουλάπα και τα καμαρώνω τρομάρα μου! -Στους άλλους φίλους περι νόμων και εγγύησης αρκετά έχω ταλεπωρηθεί δεν έχω καιρό να κυνηγάω φαντάσματα και να χαλιέμαι και άλλο! -vambeer ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις και με συμπονείς όσο για τα υπόλοιπα αν κάνω όλα αυτα για να μπαίνω στο νετ και να κάνω τα αυτονόητα με ένα laptop τότε οταν πάρω σπίτι τι πρέπει να κάνω? Εχεις δίκιο Πάντως! -Apoll Το Acer άρχισε να κλείνει μόλις έβλεπα καμμία ταινία και φόρτωνε,μέχρι που ανοιγει αλλα δεν μπαίνει bios-win απλα μια μαύρη οθόνη και μένει έτσι! Το turbo-x μου δούλευε μια χαρά μέχρι που έβγαλε καπνό εκει που μπαίνει το τροφοδοτικό.Στην αρχή μου είπαν δεν είναι τπτ μια μικρή πλακέτα έχει καψει στην τροφοδοσία και κάνει 30 ευρώ!Μετά απο καμια ώρα με πήραν και μου είπαν Μητρική!και ποιος ξέρει αν λένε αλήθεια Μήπως ξέρω να το τσεκάρω ότι μου λένε αλήθεια! Για την hp κανένα σχόλιο?να το τολμησω η να στραφώ toshiba?γιατι και το οικονομικο είναι ένα προβλημα αν τα δώσω να πάνε χαλάλι τουλαχιστον! -Intel Pentium Dual Core διαφορά με intel core 2 duo?σημαντική? Ευχαριστώ όλους και πάλι κάθε συμβουλή δεκτή!
disqualified Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 -michalis2610 αν σου πω ότι δεν ήξερα πως μπορείς να αγοράσεις επέκταση εγγύησης θα με πιστεψεις?και με ποια λογικη?είναι σαν να μας ζητάνε λεφτά για κάτι που θα χαλάσει αργότερα!Το άκουσα και αυτό!Βέβαια στην περιπτωσή μου ίσως με είχε σώσει! μα και φυσικα θα υπαρχει περιπτωση να χαλασει καποια στιγμη μηχανημα ειναι, υπαρχει και η περιπτωση να σου κρατησει ομως και χρονια. Αν ηταν θα σου εδιναν εγγυηση ζωης, δλδ με το να σου δινουν εγγυηση ενος χρονου σημαινει οτι δε θα χαλασει αλλα με την επεκταση εγγυησης το αντιθετο? δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. Αν σημαινε αυτο που λες τοτε δε θα εδιναν επεκταση εγγυησης ουτε καν ενα μηνα παραπανω καθως θα ταν σιγουροι οτι θα χαλουσαν ολα... Και να σαι σιγουρος οτι αν σου εδιναν απο την αρχη 3 χρονια τοτε αυτην την επεκταση θα την πληρωνεις στην αρχικη τιμη, δε σου χαριζει κανενας χρηματα
osfpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 disqualified απλά δεν είχα ακούσει ότι υπάρχει επέκταση εγγύησης με παρεξήγησες η μάλλον εγώ δεν εκφράστηκα σωστά!Ηθελα να πω ότι καλύτερα να σου δίνουν απο την αρχή κάποια χρόμια εγγύηση παρά να πρέπει να το κάνεις αργότερα σαν επέκταση και αυτο εχει την λογική του απλά δεν το ήξερα και γιαυτο μου ακούστηκε περίεργο!
disqualified Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 disqualified απλά δεν είχα ακούσει ότι υπάρχει επέκταση εγγύησης με παρεξήγησες η μάλλον εγώ δεν εκφράστηκα σωστά!Ηθελα να πω ότι καλύτερα να σου δίνουν απο την αρχή κάποια χρόμια εγγύηση παρά να πρέπει να το κάνεις αργότερα σαν επέκταση και αυτο εχει την λογική του απλά δεν το ήξερα και γιαυτο μου ακούστηκε περίεργο! Η λογικη που εχει ειναι οτι αν σου εδιναν παραπανω θα το πουλουσαν και ακριβοτερα, οποτε ειναι ενας τροπος να ριξεις την τιμη. Παντως οχι και acer 1800 ευρω καλα ποιο πηρες αυτο που ειχε HD-Drive πανω? Παντως πριν παρεις αλλο κανε ενα post με τι κανεις με το pc να σου προταθουν καποια γιατι οι επιλογες δεν ηταν και ο,τι καλυτερο, δεν εχω προβλημα με τα acer ουτε τα turbo-x, μπορει να σου κρατησουν και αυτα καιρο αλλα οχι να δωσεις και τοσα χρηματα, ενω επαιρνες DELL με 3 χρονια εγγυηση με πολυ καλα χαρακτηριστικακαι σιγουρα κατω απο 1800ε
mpimpas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 συγνωμη μηπως μας δουλευης 1800+1200=3000ευροπουλα τι ειναι καραμελες με τοσα λεφτα παιρνεις mac με κακαλα οχι πατατες εγω θα τα κοπανουσα στο κεφαλι τους ξερεις ποσο ειναι ο βασικος μισθος στο ελλαντα τι δουλεια κανεις τραπεζιτης.
osfpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Φίλε disqualified εχω αναφέρει στο αρχικό post ότι δεν κανω και τπτ ιδιαίτερο με το pc,κατεβαζω αρκετα απο νετ..χρησιμοποιώ πολύ office και νετ αρκετες ώρες λόγο δουλείας!Μην φανταστείς δλδ καμια τρελή χρήση μια φυσιολογική!ναι ναι 1800 πήγε το acer me τις δόσεις κια φαντασου οτι τώρα σου γράφω απο ένa pc με 128m/b ram lol το έχω 12 χρόνια και ποιο πολύ μένω με αυτο παρά με τα χρησοπληρωμένα laptop!Δεν έχω σκοπό πάλι να δώσω πολλα λεφτά γιατι έχω απογοητευτεί οπως είναι λογικό!το πολύ μεχρι 600 ευρώ και απο τα διαφορα φορουμ έχω πειστεί για toshiba εχς και 100 ευρώ εκπτωση απο γνωστό στο πλαισιο οπώτε άντε να πάει 700! Σκέφτηκα να πάρω ενα celeron της πλάκας siemens me 350 οπώτε και να πάτθει κάτι να ξέρω οτι δεν το ακριβοπλήρωσα αλλα πάλι και τα 350 να πάνε χαμένα?δεν ξέρω γενικά έχω ξενερώσε και είμαι μπερδεμένος!
mpimpas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Σε 13 μήνες acer 1800 ευρώ μου χτυπάει μητρική, Μου ζητάνε 600 ευρω και παίρνω αλλον!Αγοράζω turbo-χ 1200 ευρώ μετα από 14 μήνες χτυπάει μητρική, Μου ζητάνε 400 ευρώ να το φτιάξω και πάλι λεω όχι! ΕΛΕΟΣ! μετα απο μελέτη στο φόρουμ κατεληξα σε toshiba ποια είνα η γνώμη σας ανάμεσα στους δύο γιατι δεν θέλω πάλι να σκάσω πολλα σαν λαλάκας! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1116185 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1116193 καλύτερα intel core 2 duo η AMD Athlon 64 X2? Η χρήση που κάνω ειναι νετ office και κατεβασμα απο νετ τπτ σπουδαίο δλδ! Βρήκα και ενα siemens της πλάκας amilo 1705 celeron,1gb ram 350 ευρώ με ένα χρόνο εγγύηση να πάρω αυτον τον χάλια μήπως η θα πάνε και αυτα τα 350 τζάμπα τελείως? Περιμένω γνώμες σας, ο γκαντέμης! Maconline Apple&iPod Store.Δημητριου γουναρη 12Τ 2310269615 αααα!!! και περαστικα.[χωρις παρεξηγησει ΦΡΙΚΑΡΑ]
osfpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 συγνωμη μηπως μας δουλευης 1800+1200=3000ευροπουλα τι ειναι καραμελες με τοσα λεφτα παιρνεις mac με κακαλα οχι πατατες εγω θα τα κοπανουσα στο κεφαλι τους ξερεις ποσο ειναι ο βασικος μισθος στο ελλαντα τι δουλεια κανεις τραπεζιτης. Εχω και καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να σε δουλευω!!!αν και ειρωνικο το μηνυμα σου αυτα δεν τα εδωσα σε δυο χρονια αλλα σε μια 4ετια δεν χαλασε ο ένας και καπάκι πήρα τον αλλον!όσο για το αν εχω τόσα φραγκα αν είχα δεν θα ζητουσα γνώμες θα πήγαινα να τα ξανασκάσω! Αν θες να μου πείς ότι πιάστηκα λαλάκας το είπα απο μόνος μου ότι πιάστηκα και κάτι τελευταίο αν ο πρώτος είχε βγεί καλός για τα λεφτά που έδωσα ίσως τώρα να έλεγα άλλα!δεν μου φταίει καμία εταιρεία,το ότι δεν έκανα έρυνα αγορας και δεν το έψαξα φταίει αλλα με αναγκαζεις να απολόγούμε για πραγματα που έχω ήδη παραδεχτεί..Γνώμες ζητάω όχι κρίσεις!την αυτοκριτική μου την έχω κάνει ηδη!σε ευχαριστώ που συμμετείχες στο post εστω και ειρωνικά!
blashyrkh+ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 φιλε το να δωσεις τοσα λεφτα για acer και στο καπακι turbo x ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που θα μπορουσες να κανεις..Δεν γινεται μεσα σε 2 χρονια να αγοραζεις 2 λαπτοπ απο τους χειροτερους κατασκευαστες που υπαρχουν.Παρε κατι φτηνο to Hp 530 και μην ξοδευεις τοσα γιατι μαλλον δεν τα προσεχεις κιολας.Βαλε και κανα ups γιατι κατι πρεπει να παιζει και με το ρευμα σου
sboo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δες αυτό. Τα έχει όλα και συμφέρει... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905198
kapodistrias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Έχω ένα vaio εδώ και 4 χρόνια.Δεν έχει πάθει τίποτα.Προτείνω η vaio ή mac.Από siemens πάλι έχω ακούσει προβλήματα.
blashyrkh+ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Έχω ένα vaio εδώ και 4 χρόνια.Δεν έχει πάθει τίποτα. ετυχε.Οταν λες το εχεις εννοεις οτι το χρησιμοποιεις κιολας?Ο αδερφος μου ειναι στο 3ο vaio σε 3 χρονια και ακομα δεν εχει νιωσει οτι ειναι μονο μοστρα αυτα τα λαπτοπ.Οσο για τον topic starter αν θες να δωσεις τελευταια φορα λεφτα παρε Thinkpad σειρα T .Το Τ61 ειναι κορυφαιο και το πολυ μικρο X61 ειναι απλα τελειο αλλα δεν ξερω αν θες ultraportable.
sintalkas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Έτσι είναι ,τα Siemens είναι από τα πιο ελαττωματικά λάπτοπ που έχω πιασει στο χέρι μου, απλά αθλιά μηχανήματα. Εχεινομιζω παραθυρακι ο νομος.Τα 2 υποχρεωτικα χρονια εγγυηση απο οσο ξερω ισχυουν για τα ολα ηλεκτρονικα προιοντα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ στη Ευρωπη, ΟΧΙ για αυτα που ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ. Ως γνωστον , τα περισσοτερα(βασικα ολα) λαπτοπ φτιαχνονται εκτος Ευρωπης και για αυτο μπορουν και πωλουνται με λιγοτερο απο 2 χρονια εγγυηση. Και εγώ σου λέω πως δεν ισχύει κανένας νόμος στο Ellada ,ο φορητός που είχα αγοράσει ήταν κατασκευασμένος στην Γερμανία.Αν δεν κάνω λάθος η Γερμανία ανήκει στην Ευρωπαική Ένωση και αρά θα έπρεπε συμφώνα με αυτά που λες να έχω 2 χρόνια....Ε..σε πληροφορώ πως η Fujitsu Siemens παρανομώντας για αλλή μια φορά μου τον έδωσε με 1 χρόνο μόνο εγγύηση.Και εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ένα :πως όσο δεν υπάρχουν σαφείς νόμοι και όσο υπάρχουν λαμόγια που κρατάν το στόμα τους κλειστό και λαδώνονται για να μην ψηφίζονται οι νόμοι και να μην βρίσκει ο καταναλωτής το δικίο του ,όσους νόμους και να βγάλει το κράτος και η Ε.Ε. η Fujitsu Siemens και η κάθε fs θα τους γράφει στα παλιά της τα παπούτσια και θα αυθαιρετεί εις βάρος πάντα του ανυποψιαστού που θα πληρώνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μετά από τον ένα χρόνο και κάτι θα του χαλά τελείως "συμπτωματικά" και θα πληρώνει τα κερατά του στην ενλόγω εταιρεία. Τι θα κάνουμε θα ανεχόμαστε την κάθε παλιοεταιρεία και τις πρακτικές της ;Εγώ λέω όχι ,πρέπει να ζητήσουμε εδώ και τώρα τα αναφαιρετά δικαιωματά μας ως Ευρωπαίοι πολίτες και να ζητήσουμε για ολά τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα 2 χρόνια εγγύηση όπως σε όλη την Ευρωπαική Ένωση ,δεν μπορόυμε να είμαστε πολίτες 2ης κατηγορίας στην Ε.Ε. για μια ζωή ,απαιτήστε τα δικαιωματά σας .
kapodistrias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ετυχε.Οταν λες το εχεις εννοεις οτι το χρησιμοποιεις κιολας?Ο αδερφος μου ειναι στο 3ο vaio σε 3 χρονια και ακομα δεν εχει νιωσει οτι ειναι μονο μοστρα αυτα τα λαπτοπ.Οσο για τον topic starter αν θες να δωσεις τελευταια φορα λεφτα παρε Thinkpad σειρα T .Το Τ61 ειναι κορυφαιο και το πολυ μικρο X61 ειναι απλα τελειο αλλα δεν ξερω αν θες ultraportable. Ναι το χρησιμοποιώ.Ειδικά τα πρώτα χρόνια μάθαινα προγραμματισμό.Οπότε χτύπαγε πολλές ώρες.Μέχρι και κάποια πλήκτρα τείνουν να σβηστούν.Ωστόσο είναι της σειράς Α.Συμφωνώ επίσης οτι τα ibm και τα dell είναι εξίσου καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.