Προς το περιεχόμενο

Ελεος,θα είχα πάρει αυτοκίνητο!!

osfpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 13 μήνες acer 1800 ευρώ μου χτυπάει μητρική, Μου ζητάνε 600 ευρω και παίρνω αλλον!

Αγοράζω turbo-χ 1200 ευρώ μετα από 14 μήνες χτυπάει μητρική, Μου ζητάνε 400 ευρώ να το φτιάξω και πάλι λεω όχι!

ΕΛΕΟΣ!

μετα απο μελέτη στο φόρουμ κατεληξα σε toshiba

ποια είνα η γνώμη σας ανάμεσα στους δύο γιατι δεν θέλω πάλι να σκάσω πολλα σαν λαλάκας!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1116185

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1116193

καλύτερα intel core 2 duo η AMD Athlon 64 X2?

Η χρήση που κάνω ειναι νετ office και κατεβασμα απο νετ τπτ σπουδαίο δλδ!

Βρήκα και ενα siemens της πλάκας amilo 1705 celeron,1gb ram

350 ευρώ με ένα χρόνο εγγύηση να πάρω αυτον τον χάλια μήπως η θα πάνε και αυτα τα 350 τζάμπα τελείως?

Περιμένω γνώμες σας, ο γκαντέμης!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδω εισαι φιλε μου.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176

μιλαμε το χω λιωσει...και τι δεν εχει κανει αυτο το μηχανημα...

1 χρονο εγγυηση και με καποια εξτρα χρηματα παιρνεις και επεκταση

οποιος αλλος εχει το συγκεκριμενο ας πει τις εντυπωσεις του

Δημοσ.
Σε 13 μήνες acer 1800 ευρώ μου χτυπάει μητρική, Μου ζητάνε 600 ευρω και παίρνω αλλον!

Αγοράζω turbo-χ 1200 ευρώ μετα από 14 μήνες χτυπάει μητρική, Μου ζητάνε 400 ευρώ να το φτιάξω και πάλι λεω όχι!

ΕΛΕΟΣ!

Καλά σου τυχαίνει η στραβή με το πρώτο Acer, που έδωσες ένα σκασμό λεφτά, τουλάχιστον στον επόμενο φορητό δεν αγόραζες μαι επέκταση εγγύησης με 100 ευρώ να είσαι ήσυχος.

καλύτερα intel core 2 duo η AMD Athlon 64 X2?

Η χρήση που κάνω ειναι νετ office και κατεβασμα απο νετ τπτ σπουδαίο δλδ!

Βρήκα και ενα siemens της πλάκας amilo 1705 celeron,1gb ram

350 ευρώ με ένα χρόνο εγγύηση να πάρω αυτον τον χάλια μήπως η θα πάνε και αυτα τα 350 τζάμπα τελείως?

Περιμένω γνώμες σας, ο γκαντέμης!

Για τη χρήση που γράφεις το αν είναι intel/amd λίγη σημασία έχει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχεις 2ετή εγγύηση. Καλά κάνεις και κοιτάς Toshiba αλλά βοελύεσαι και με μικρότερο κόστος.

Κοίτα τα

1. HP 530 (βάλε του άλλα 2GB RAM -σύνολο 3GB- με 35 ευρώ και είσαι έτοιμος)

2. E500-L.AP13HS

Σαν 3η επιλογή θα κοίταγα το L300-11Μ που γράφεις.

Δημοσ.

Απ'οτι ξερω, ολα τα προιοντα που πωλουνται εντος ευρωπαικης ενωσης, οφειλουν να εχουν τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση,ασχετα με το τι λεει ο καθε πωλητης.Πριν κανεις νεα αγορα,ψαξε το λιγο στο νετ και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις το σχετικο νομο .

Δημοσ.
Απ'οτι ξερω, ολα τα προιοντα που πωλουνται εντος ευρωπαικης ενωσης, οφειλουν να εχουν τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση,ασχετα με το τι λεει ο καθε πωλητης.Πριν κανεις νεα αγορα,ψαξε το λιγο στο νετ και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις το σχετικο νομο .

ναι ρε παιδια, τι συμβαινει με αυτο?

ολοι το επικαλουνται αλλα εχει εφαρμογη?

το εχω ρωτησει και σε αλλο θεμα...μπορεις να πας με το φ.ε.κ στο χερι και να βρεις το δικιο σου?

Δημοσ.
ναι ρε παιδια, τι συμβαινει με αυτο?

ολοι το επικαλουνται αλλα εχει εφαρμογη?

το εχω ρωτησει και σε αλλο θεμα...μπορεις να πας με το φ.ε.κ στο χερι και να βρεις το δικιο σου?

Οχι δεν εφαρμοζεται πουθενα στην Ευρωπη κατι τετοιο. Urban legend εχει καταντησει αυτο το παραμυθι...

Δημοσ.

Εχεινομιζω παραθυρακι ο νομος.

Τα 2 υποχρεωτικα χρονια εγγυηση απο οσο ξερω ισχυουν για τα ολα ηλεκτρονικα προιοντα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ στη Ευρωπη, ΟΧΙ για αυτα που ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.

Ως γνωστον , τα περισσοτερα(βασικα ολα) λαπτοπ φτιαχνονται εκτος Ευρωπης και για αυτο μπορουν και πωλουνται με λιγοτερο απο 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Παντως αν επιμεινεις οτι ειναι στανταρ τα δυο χρονια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βρεις το δικιο σου, αν απειλησεις και για κανα δικηγορο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Οχι δεν εφαρμοζεται πουθενα στην Ευρωπη κατι τετοιο. Urban legend εχει καταντησει αυτο το παραμυθι...

Είσαι σίγουρος ότι είναι παραμύθι;

Μήπως ο Αστικός Κώδικας αναφέρει ρητά στο άρθρο 554 ότι " Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά";

Μήπως καλύτερα να ψάχνουμε κάτι πριν είμαστε τόσο απόλυτοι;

Δημοσ.

Φίλε osfpe σε συμπονώ. αλλά μήπως θα έπρεπε να το ψάξετε λίγο παραπάνω παλικάρια; Παρήγγειλα για δύο φίλους μου laptop από το e-bay. Dell Inspiron 1720 και οι δύο με διαφορετικά specs ο καθένας (Τ8300 2.4Ghz, 4 GB RAM, 2x160GB 7200rpm HD και πολύ καλή κάρτα γραφικών με 17άρα καλή οθόνη και 9 cell μπαταρία ο ένας και ο άλλος είναι ο βασικός). Ελαφρώς μεταχειρισμένοι και οι δύο με 3 χρόνια onsite εγγύηση αντικατάστασης, 1200 ευρώ ο καλός και 580 ευρώ ο βασικός. Ήθελε λίγη υπομονή στο ψάξιμο αλλά και οι δύο είναι υπερευχαριστημένοι!

Δημοσ.

Τι πρόβλημα ακριβώς παρουσίασαν τα laptop. Γιατί μπορεί να σου λένε και π@π@ριές για μητρικές κλπ.

Επίσης τα πήγες πίσω από εκεί που τα πήρες ή στον κατασκευαστή;

Εγώ προσωπικά έχω 2 Acer (και άλλα 6 στην δουλειά), που έχουν φάει, ξύλο (πτώσεις, 10 ταξίδια Κίνα, κλπ) και δεν εχουν πάθει τίποτα. Και τους έχω βάλει και χέρι χοντρό. (Αλλαγές επεξεργαστών από Sempron σε Turion X2, κάρτες bluetooth, μεγαλύτεροι δίσκοι, μνήμες, linux).

Πάντως αν σκέφτεσαι να πάρεις νέο φορητό περίμενε ένα μήνα να βγουν στην αγορά τα νέα φορητά της AMD που υποστηρίζουν XGP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...