Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων να αγορασω?

CoRe)sHamE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!

Λοιπον, ας αρχισω! Ειχα αποριες σχετικα με τα iPhones αλλα μου λυθηκαν ολες με το αντιστοιχο topic! Και ευχαριστω πολυ! Εξαιρετικο και πολυ κατατοπιστικο!

Το θεμα μου ιεναι το εξης: εχουν παει οι γονεις μου στη Νεα Υορκη και τους εχω παραγγειλει το iPhone αλλα κανενα προβλημα. Το προβλημα ειναι το εξης: τους εχω παραγγειλει και μια καρτα γραφικων και αναρωτιεμαι ποια να ειναι αυτη? Απο οτι ειχα δει οταν ειχα δει οταν ειχα παει, οι τιμες ειναι πιο χαμηλες απο την Ελλαδα(ισχυει αυτό ή απλα ειχα δει φτηνες? Ξερετε?). Πηρα λοιπον τους καταλογους του Πλαισιου για να δω και να αποφασισω, αλλα λογω ελλειψης γνωσεων δεν μπορω να αποφασισω. Και γιαυτο απευθυνομαι σε εσας! απο οτι ξερω η GeForce 8800GT ειναι καλη(ειναι?). Αν μπορειτε πειτε μου λιγο αναλιτικα τι πρεπει να κοιταξω για την καρτα. Και για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος: Οταν λεμε π.χ. η XFX 8800GTS 512MB HTDP (chipset: g92) τι εννοουμε?

υποψην: ειναι μια καρτα που ειδα στον καταλογο και εχει 270?.

Ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω συγγνωμη αν εγινα κουραστικος και που το εγραψα σε greeklish! μολις εγινα μελος στο insomnia και δεν το ηξερα!

:fear::o:mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Ε ρε γλεντια, παμε αλλη μια:

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Διορθωσε το μηνυμα σου και μετα περιμενε απαντηση.

Δημοσ.

ρε άνθρωπε το compusa δεν έχει καταστήματα στη νέα υόρκη..θα την κάνεις παραγγελία?η τιμή είναι τρομερή το compusa παίζει να είναι απο τα καταστήματα με τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως

Δημοσ.

Πληροφοριακα και μονο στη ΝΥ εχει και οχι μονο ενα COMPUSA καταστημα. και στο λεω σιγουρα γιατι εχω μπει προσωπικα εγω μεσα του!

Ευχαριστω παιδια! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...