epivitor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Γεια σε ολους ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βλεπω τα mail μου απο το yahoo.gr κατευθειαν στο thunderbird.Προσπαθησα να βαλω τις ρυθμισεις POP3 στο yahoo.gr αλλα μου πετουσε συνεχεια μια ασπρη σελιδα.Εχει καποιος καμια λυση?
pisio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δες το παρακάτω link http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204395
epivitor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Φιλε το εγραψα και πιο πανω πως οταν προσπαθησα να βαλω τις ρυθμισεις POP3 στο yahoo.gr μου πετουσε μια ασπρη σελιδα.Συμβαινει και σε αλλους το ιδιο?Αν ναι δεν γινεται με καποιο αλλο τροπο να βλεπω τα mail μου στο thunderbird?
danaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μια χαρά δουλεύει. Άρα κάτι δεν κάνεις καλά. pop.mail.yahoo.com port 995 secure connection SSL outgoing: smtp.mail.yahoo.com port 465
pisio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Έκανες ότι λέει ο οδηγός και σου βγάζει αυτή την άσπρη οθόνη που λές
epivitor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια μαλλον δεν καταλαβαινετε τι λεω.Την ασπρη την σελιδα μου την πεταει οταν ειμαι στον λογαριασμο μου στο yahoo.gr στα mail options εκει που λεει POP & Forwarding και οχι στο thunderbird.Αν εχετε mail στο yahoo δειτε το και πειτε μου αν εχετε και εσεις αυτο το προβλημα αλλιως εχει προβλημα το account μου.
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Νεα ( ασχημα ) για το yahoo και το POP Δοκίμασε να κάνεις αυτό που προτείνω στο post #7...
epivitor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Νεα ( ασχημα ) για το yahoo και το POP Δοκίμασε να κάνεις αυτό που προτείνω στο post #7... Μπα φιλε ουτε αυτο επιασε ειτε βαλω Server Settings Incoming Mail Server (POP3): pop.mail.yahoo.co.uk Use SSL, port: 995 Outgoing Mail Server (SMTP): smtp.mail.yahoo.co.uk Use SSL, port: 465 ειτε Server Settings Incoming Mail Server (POP3): pop.mail.yahoo.com Use SSL, port: 995 Outgoing Mail Server (SMTP): smtp.mail.yahoo.com Use SSL, port: 465 το thunderbird μου βγαζει μηνυμα οτι εχει γινει σφαλμα κατα την αποστολη του κωδικου προσβασης. Υπαρχει καποιος που το εχει πετυχει???
pisio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Προσωπικά φίλε μου κατάλαβα ότι το πρόβλημα το είχες με τον Thundebird και όχι με την σελίδα της yahoo
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Έχεις πρόβλημα στη λήψη, στην αποστολή ή και στα δύο;
epivitor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Κατ'αρχην το προβλημα υπηρχε με το yahoo αλλα με το κολπακι του parsifal μπορεσα και εβαλα τις σωστες ρυθμισεις POP3 στο Yahoo στη συνεχεια ομως παρουσιαστηκε και προβλημα με το thunderbird (και στη ληψη και στην αποστολη) μιας και οταν παταω ληψη και μου ζηταει για πρωτη φορα τον κωδικο του yahoo account μου , μου βγαζει μηνυμα οτι εχει γινει σφαλμα κατα την αποστολη του κωδικου προσβασης.Μπορει να μου πει καποιος στον οποιο δουλευει τί ονομα διακομηστη εβαλε και τί ρυθμισεις ασφαλειας καθως και ποια Ports χρησιμοποιησε??
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Φαίνεται πως γίνονται κάποιες αλλάγες στο yahoo.gr αυτήν την περίοδο. Προσωπικά, έχω account εδώ και αρκετά χρόνια και ίσως αυτό να παίζει το ρόλο του. Χωρίς να πειράξω ποτέ τίποτα στις ρυθμίσεις του Thunderbird, το account λειτουργεί κανονικά, ακόμη και μετά τις πρόσφατες ανησυχητικές αναφορές εδώ στο φόρουμ ότι υπάρχουν προβλήματα. Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που θα δημιουργήσει τώρα ένα νέο account στο yahoo.gr και να επιβεβαιώσει ότι με συγκεκριμένες ρυθμίσεις στον TB, παίζει σωστά. Αν βρω χρόνο αύριο το πρωί, θα δοκιμάσω να το κάνω και θα αναφέρω τα αποτελέσματα. Προς το παρόν, ορίστε οι ρυθμίσεις μου στον TB για POP και SMTP:
epivitor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Σέυχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις σου αλλα και με τις δικες σου ρυθμισεις παλι μου βγαζει σφαλμα κατα την αποστολη του κωδικου προσβασης.Θα περιμενω οταν βρεις χρονο να μου πεις τα νεα.
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημιούργησα τον δοκιμαστικό λογαριασμό που λέγαμε. Η πρόσβαση στις ρυθμίσεις POP από το web interface είναι ακόμη προβληματική, γι' αυτό έκανα το κόλπο που ανέφερα πιο πάνω και άφησα στις ρυθμίσεις το English/U.K. περιβάλλον, όπως και στο στήσιμο του λογαριασμού στο Thunderbird όρισα τους .co.uk servers. Αξιοσημείωτο είναι ότι για τον POP server δεν είναι απαραίτητη η πρόσβαση μέσω SSL, μπορεί να γίνει και χωρίς κρυπτογράφηση, κανονικά από τη θύρα 25. Αποτελέσματα: Αποστολή και λήψη e-mail από τον Thunderbird λειτουργούν κανονικά. Άρα, αλλού είναι το πρόβλημά σου. Μερικά πιθανά αίτια: Άλλη εφαρμογή (firewall/antivirus). Απενεργοποίησέ τα προσωρινάκ και γενικά, τερμάτισε όποια άλλη εφαρμογή είναι δυνατόν να τερματιστεί. Ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. Για να το αποκλείσεις, δοκίμασε π.χ. boot από ένα Ubuntu LiveCD και χρήση του Evolution e-mail client για να στήσεις στα γρήγορα το account. Προσοχή στις ρυθμίσεις, αν δε θες να διαγραφούν υπάρχοντα e-mails από τον server, σε περίπτωση που η επικοινωνία είναι επιτυχής!) Κάποιο add-on του TB. Απενεργοποίησέ τα προσωρινά και επανεκκίνησε τον TB. Ρυθμίσεις του ISP σου. Ρυθμίσεις του τοπικού δικτύου σου. Μήπως έχεις πρόσβαση στο Internet από κάποιο εταιρικό περιβάλλον και ο διαχειριστής του δικτύου έχει επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς/ρυθμίσεις; Επίσης, δες αυτό το άρθρο για να καταγράψεις log κατά τη συναλλαγή του TB με τους Yahoo servers. Ίσως σε βοηθήσει στο troubleshooting.
epivitor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δοκιμασα χωρις να εχω ενεργοποιημενο το antivirus αλλα παλι μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα Eσυ φιλε ποια add-ons εχεις ενεργοποιημενα στο tb? Επισης εχω βαλει τις ρυθμισεις pop.mail.yahoo.co.uk SSL Θυρα 995 smtp.mail.yahoo.co.uk ποτε χρηση ασφαλους συνδεσης Θυρα 25 Να φανταστω και εσυ εχεις βαλει τις ιδιες , αν οχι ποιες εχεις? Μεχρι στιγμης εχω βαλει στο tb το account μου απο το gmail με ρυθμισεις pop.gmail.com SSL Θυρα 995 και smtp.gmail.com SSL Θυρα 465 και δουλευει αψογα. Επισης προσπαθησα και με το outlook 2007 βαζοντας pop.mail.yahoo.co.uk και smtp.mail.yahoo.co.uk και μου εγραψε ενα μηνυμα οτι χρειαζεται authentication του account και ειχα προβλημα στην αποστολη mail αλλα ολα δουλευαν καλα στη ληψη mail ενω για το gmail χρειαστηκαν δευτερολεπτα για να κανω τις σωστες ρυθμισεις και να δουλευουν ολα τελεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.