Προς το περιεχόμενο

Kόλλησε το pc

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι το boot είναι πιο αργό και μου φένεται ότι το pc αργεί γενικά μετά το φορμάτ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες (73) που δειχνει το διαγραμμα ειναι την ωρα που παιζεις ή μετα το παιχνιδι?

Εαν ειναι την ωρα που παιζεις τοτε δεν εμπνεουν ανησυχια...

Αλλα δε βλεπω το διαγραμμα να εχει ανωμαλιες γιαυτο ρωταω.

• Moderators
Δημοσ.

73 και με heatpipes ειναι καλουτσικη θερμοκρασια.

Τρεξε δε χανεις τιποτα, αλλα με εχει προβληματισει το ολο θεμα εδω...

Δημοσ.

Ο επεξέργαστης δεν παίζει να φταίει προχθές τον έβαλα.Οι μνήμες είναι σχετικά καινούργιες.Σήμερα μετά το φορμάτ δεν το έχει ξανακάνει και παίζω αρκετή ώρα.Λέτε αν ήταν κανάς ιός ή κανά πρόβλημα στο παιχνίδι>

Δημοσ.

Στην αρχη λες πως κολλαει εντελως το PC. Αυτο το αντιλαμβανομαι ως οτι κολανε τα παντα, δεν πιανει ctrl+alt+del δεν μετακινειται ουτε καν ο κερσορας του ποντικιου. Αν ισχυει αυτο, τοτε πολλα μπορει να συμβαινουν: prob σε mobo/ram/τροφοδοσια ή γενικοτερα καποι hardware conflict ειναι τα πιο πιθανα. Εχω και εγω 8600GT και σε εμενα οταν τρεχω βαρυ παιχνιδι πεταει μπλε οθονη κ κανει επανεκινηση. Υποθετω οτι φταιει η GPU.

Αν παλι freezαρει για λιγα sec και επανερχεται σε λιγο, τοτε καποιο υποσυστημα του PC σου λογικα ανεβαζει θερμοκρασια (99% η GPU), και ετσι ριχνει αυτοματα την αποδοση του για καποιο χρονικο διαστημα ωστε να μην υπερθερμανθει.

Δημοσ.

Πάντως χθές και σήμερα εμτά το φορμάτ δεν μου το ξανάκανε.Λέτε να έφταιγε κανάς ιός(πολύ δύσκολο να είχα ιό βέβαια).

Δημοσ.

Ψάξου λίγο με την κάρτα.. δοκίμασε άλλους drivers, πάιξε κανένα άλλο παιχνίδι, έλεγξε την τροφοδοσία της... Το memtest τι σου έδειξε;

Δημοσ.

Τώρα το τρέχω την προηγούμενη φορά βαριόμουν και πήγε μέχρι το 10% χωρίς λάθη και το έβγαλα.Αλλο παιχνίδι έπαιζα τώρα που το κάνε και έχω τους τελευταίους drivers.:cry::cry:

Δημοσ.

Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο pc εάν μπορείς, ή βάλε καμμιά άλλη στο δικό σου, για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο βλάβης κάποιου άλλου μέρους του δικού σου συστήματος...Στην τελική, πάνε την κάρτα πίσω από όπου την πήρες και πεστους τι κάνει...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί και να μην το κάνει ασπούμε για δύο μέρες όπως δεν μου το κάνε και μετά να το παθαίνω συνέχεια.Αν δεν δείξει πρόβλημα το memtest το πιο πιθανό είναι να φταίει η κάρτα αλλά και πάλι αν δεν είναι αυτή?Τι άλλο μπορεί αν φταίει?Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

Δημοσ.

Το έκανε και δεν βρήκε errors.(τσάμπα 5 ωρες τέστ:-) .ΟΙ δυό ύποπτοι είναι η mobo και η κάρτα γραφικών.Υπάρχε κάποιος τρόπος να καταλάβω τι φταίει χωρίς να βάλω αλλο hardware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...