xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παιδια σήμερα έστι στα ξαφνικά την ώρα που έπαιζα wow(world of warcraft)κόλλησε το pc .Ενώ γενικά η απόδοση του υπολογιστή είναι πολύ καλή δεν μου το έχει ξανακάνει.ΤΙ μπορεί να φταίει. ΤΟ pc είναι dual core 2.4 2 gb ram nvidia ge force 8600gt Κάτι που παρατήρησα είναι ότι μετά απο φορμάτ στα vista οι μνήμες βαθμολογούνται με 4.1 αντί για 4.7 που έπερναν παλιά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Εαν ΔΕ ξανακολλησει αστο. Εαν το ξανακανει αρχισε να ψαχνεσαι. Κολλησε εννοεις freezαραν τα γραφικα? Restart? Σε πεταξε στο desktop? Τι PSU εχεις?
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Κόλλησε τελείως.Εχω ένα 450 watt. ΚΑι ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Παιδιά αφήστε κολλάει συνέχεια στο παιχνίδι δηλαδή κάνει σπασίματα από εέκι που έχει 60 fps πέφτει στα 5 και μετά ξαναανεβαίνει.Πιστεύω είναι η κάρτα γιατί έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες.Ορίστε φοτό από everest.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Nαι, σωστα υπεθεσες. Εαν εχει semi-idle (Vista Aero γαρ) 70 βαθμους παει.... Μαλλον σταματαει τη 3d αποδοση για να χαμηλωσει η θερμοκρασια κατα τα Games. Βαλε το Riva Tuner, στη καρτελα Hardware Monitoring, και βαλε να παιξεις. Μετα απο λιγο βγες και πες μας την υψηλοτερη θερμοκρασια που εφτασε στο διαγραμμα.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Βασικά η κάρτα γραφικών είναι χωρίς ανεμιστηράκι δουλεύει με silent pipe.(όποιος θέλει ησυχία αυτά παθαίνει)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δοκιμασε αυτο που σου ειπα και ξαναπες μας.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μου το ξαναέκανε ξανακόλλησε δύο φορές.ΤΙ εννωείς να κάνω oc?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αναφερθηκε κανεις σε oc? Που το συμπερανες παλι αυτο?
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Sorry επειδή νόμιζα οτι με αυτό το πρόγραμμα κάνεις oc.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ναι κανεις oc αλλα δεν ειναι η μονη του χρησιμοτητα αυτη... τις θερμοκρασιες θελουμε να δουμε την ωρα του full load.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Το έβαλα αλλά δεν βρήκα καμία τέτοια καρτέλα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σορρυ αλλα pc δεν εχω να το βαλω. Το pc1 δε δουλευει λογω λινουξ (τα νευρα μου!) και στο 2 εχω onboard vga στην οποια δεν υπαρχει Hardware monitoring, γιατι δεν εχει αισθητηρα Καρτελα να παρακολουθεις θερμοκρασιες και clocks με διαγραμματα υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ παντως
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 A μη ξεχασω να πω πως αυτο βρισκεται στο Customize στη πρωτη οθονη του Riva tuner και δεν ειναι κανονικη καρτελα. Και σορρυ για το διπλο ποστ.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Λοιπόν εγώ τώρα του κάνω ένα φόρματ για να αποκλείσω το ενδεχόμενο ιού ή πρόβληματος εγκατάστασης του παιχνιδιού και μετά βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.