Προς το περιεχόμενο

Kόλλησε το pc

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδια σήμερα έστι στα ξαφνικά την ώρα που έπαιζα wow(world of warcraft)κόλλησε το pc .Ενώ γενικά η απόδοση του υπολογιστή είναι πολύ καλή δεν μου το έχει ξανακάνει.ΤΙ μπορεί να φταίει.

ΤΟ pc είναι

dual core 2.4

2 gb ram

nvidia ge force 8600gt

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι μετά απο φορμάτ στα vista οι μνήμες βαθμολογούνται με 4.1 αντί για 4.7 που έπερναν παλιά.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εαν ΔΕ ξανακολλησει αστο.

Εαν το ξανακανει αρχισε να ψαχνεσαι.

Κολλησε εννοεις freezαραν τα γραφικα?

Restart?

Σε πεταξε στο desktop?

Τι PSU εχεις?

Δημοσ.

Παιδιά αφήστε κολλάει συνέχεια στο παιχνίδι δηλαδή κάνει σπασίματα από εέκι που έχει 60 fps πέφτει στα 5 και μετά ξαναανεβαίνει.Πιστεύω είναι η κάρτα γιατί έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες.Ορίστε φοτό από everest.

8ermokrasiesaf6.th.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Nαι, σωστα υπεθεσες. Εαν εχει semi-idle (Vista Aero γαρ) 70 βαθμους παει....

Μαλλον σταματαει τη 3d αποδοση για να χαμηλωσει η θερμοκρασια κατα τα Games.

Βαλε το Riva Tuner, στη καρτελα Hardware Monitoring, και βαλε να παιξεις.

Μετα απο λιγο βγες και πες μας την υψηλοτερη θερμοκρασια που εφτασε στο διαγραμμα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι κανεις oc αλλα δεν ειναι η μονη του χρησιμοτητα αυτη... τις θερμοκρασιες θελουμε να δουμε την ωρα του full load.

• Moderators
Δημοσ.

Σορρυ αλλα pc δεν εχω να το βαλω.

Το pc1 δε δουλευει λογω λινουξ (τα νευρα μου!) και στο 2 εχω onboard vga στην οποια δεν υπαρχει Hardware monitoring, γιατι δεν εχει αισθητηρα :-(

Καρτελα να παρακολουθεις θερμοκρασιες και clocks με διαγραμματα υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ παντως

• Moderators
Δημοσ.

A μη ξεχασω να πω πως αυτο βρισκεται στο Customize στη πρωτη οθονη του Riva tuner και δεν ειναι κανονικη καρτελα.

Και σορρυ για το διπλο ποστ.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ τώρα του κάνω ένα φόρματ για να αποκλείσω το ενδεχόμενο ιού ή πρόβληματος εγκατάστασης του παιχνιδιού και μετά βλέπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...