Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Michigan - ECPE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά πήρα στο 2103680984 και μου είπαν ότι σε μια εβδομάδα θα βγουν στο ίντερνετ. Ότι να'ναι...

Edit: Ναι Alxnks και αυτό το έκανα...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο internet εχουν βγει απο την τριτη για τους φροντιστηριουχους και απο σημερα για οσους δωσαμε μονοι μας.

σου ειπαν συγκεκριμενα για το lower την αλλη βδομαδα η και καλα γενικα οτι για ολα θα βγουν τοτε; αν σου ειπαν το δευτερο..ξαναπαρε γιατι πες ξερω οτι ηδη εχουν βγει. αλλα και παλι..αφου λεει all exams πιεσε λιγο να σου πουν τι παιζει με το lower η εστω συγκεκριμενα με της αδερφης σου. εμεις απο εδω δε μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω.

Δημοσ.

Tα αποτελεσματα του michigan θα ειναι διαθεσιμα την τριτη στο διαδυκτιο.γι αυτο σου βγαζει student not found.Στα φροντιστηρια απο οτι ξερω θα ειναι αυριο

Δημοσ.
Tα αποτελεσματα του michigan θα ειναι διαθεσιμα την τριτη στο διαδυκτιο.γι αυτο σου βγαζει student not found.Στα φροντιστηρια απο οτι ξερω θα ειναι αυριο

κανεις λαθος φιλε μου..τα αποτελεσματα για τα φροντιστηρια εχουν βγει απο τριτη 22/07 και για οσους εδωσαν μονοι τους απο σημερα 24/07.

μην κανουμε πισωγυρισματα με ποστ που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα

(αν παντως εννοεις michigan lower και οχι michigan γενικα οπως αφηνεις να καταλαβει καποιος στο ποστ σου..και παλι προτεινω σε οποιον ενδιαφερεται..να παρει στο τηλεφωνο του τμηματος πτυχιων 2103680984 και να ρωτησει).

εγω που ειχα μιλησει και στην αρχη αυτης της βδομαδας για το ποτε θα εβγαιναν..μου ειχαν πει αυτα που ανεφερα σχετικα με την online αναρτηση των αποτελεσματων καθως και οτι απο την επομενη βδομαδα θα αρχισει και η ταχυδρομικη αποστολη (των αποτελεσματων βεβαια, οχι των πτυχιων ακομα)

Δημοσ.
Alxnks το πήρες μάλλον ε; Ε, εντάξει αφού σπούδαζες 6 χρόνια Αγγλία...Καλά και πήγες Αγγλία χωρίς proficiency; ή έχεις cambridge;Καλή επιτυχία σε όλους πάντως....(και σε μένα:P)Μπορεί κάποιος να μου πεί αν τελικά αναγνωρίζεται το lancashire????

(Να έχει και κάποιο link)

εριξα μια ματια για αυτο που ρωτας.. δεν ξερω γενικα τι παιζει..αλλα ενας οργανισμος που ταλαιπωρει πολλους και μεταξυ αυτων κι εμενα..κοιταχτε τι λεει προκειμενου να προσλαβει εισηγητες (03/08/2007):

http://www.doatap.gr/_html/docs/prokmix.doc

Η άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας αποδεικνύεται:

• Με πτυχίο CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH (CPE) του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE ή με πτυχίο CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH (CPE) του Πανεπιστημίου MICHIGAN ή με πτυχίο CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH (CPE) του Πανεπιστημίου CENTRAL LANCASHIRE ή με πτυχίο CERTIFICATE IN PROFICIENT COMMUNICATION του EDEXCEL INTERNATIONAL LONDON EXAMINATIONS ή International English Language Testing System (ΙΕLTS) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) – The British Council – IDP Education Australia IELTS Australia με βαθμολογία από 7,5 και άνω ή με Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Γ2 του ν. 2740/1999, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 19 του άρθρου 13 του ν. 3149/2003.

Η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας αποδεικνύεται:

• Με πτυχίο CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH (CAE) του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE ή με πτυχίο ADVANCED LEVEL CERTIFICATE IN ENGLISH (ALCE) της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ή με πτυχίο Certificate in English (Council of Europe Level C1) Level 3 – Proficient User, του Πανεπιστημίου CENTRAL LANCASHIRE ή με πτυχίο CERTIFICATE IN ADVANCED COMMUNICATION του EDEXCEL INTERNATIONAL LONDON EXAMINATIONS ή ΤΕST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION (TOEIC), βαθμολογία από 785 και άνω του EDUCATIONAL TESTING SERVICE/CHAUNCEY, USA ή International English Language Testing System (IELTS) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) – The British Council – IDP Education Australia IELTS Australia με βαθμολογία από 6 έως 7 ή Business English Certificate – Higher (BEC Higher) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) ή Integrated Skills in English Level 3 του TRINITY COLLEGE LONDON (Trinity ISE III) ή με Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Γ1 του ν. 2740/1999, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.19 του άρθρου 13 του ν.3149/2003.

το αφηνω ασχολιαστο να ταλαιπωρουν διαφορους για διαφορα πτυχια (οπως και ο ΑΣΕΠ για προσληψεις να ταλαιπωρει κοσμο με τα αντιστοιχα proficiency) κι αυτοι που κρινουν εμας με πτυχια απο αγγλια ειδικα οπως εγω η οπου εχει παει ο καθενας, να το κανουν με proficiency που επισημως για καποιους αλλους ειναι αμφισβητισιμο για εργασια.

Δημοσ.

Alxnks, από ότι ξέρω, το P είναι πολύ πιο ευρύ από το HP οπότε μορεί πχ ο μ.ο. σου να βγαίνει κάπου 85% και γιαυτό να είναι P. Αν υποθέσουμε ότι το P σου στην έκθεση είναι πιο κοντά στο LP.

Δημοσ.
Alxnks, από ότι ξέρω, το P είναι πολύ πιο ευρύ από το HP οπότε μορεί πχ ο μ.ο. σου να βγαίνει κάπου 85% και γιαυτό να είναι P. Αν υποθέσουμε ότι το P σου στην έκθεση είναι πιο κοντά στο LP.

χμμ..ισως.. αλλα ισως δεν προσεξες οτι σπουδαζα 6 χρονια αγγλια.. τι ειναι πιο πιθανο (και συνυπολογισε και το ΗΡ μου στα αλλα sections), να ειναι στο LP (η μηπως και borderline fail; ) η εστω Ρ αν οχι ΗΡ; εγω θα κανω το rescoring και βλεπουμε, καθως οπως μου ειπαν προκειμενου για ΗΡ στο συνολο δεν κανουν συμψηφισμο (οπως σε περιπτωσεις borderline fail) αλλα θελουν ΗΡ σε καθε section ξεχωριστα για να το δωσουν.

Δημοσ.

Μια ερωτηση .Αν καπιος εχει παρει σε ολα lp και ενας αλλος σε ολα P ,αυτος με το P θα εχει καμια διαφορα με τον αλλον που το πειρε με LP?Εχω ακουσει πως ειναι δυο στο michigan.Το P που το περνουν ακομα και αυτοι που το εχουν περασει ισα ισα και το ενα αλλο που εχει διαφορα[Νομιζω honnor].

Δημοσ.
Μια ερωτηση .Αν καπιος εχει παρει σε ολα lp και ενας αλλος σε ολα P ,αυτος με το P θα εχει καμια διαφορα με τον αλλον που το πειρε με LP?Εχω ακουσει πως ειναι δυο στο michigan.Το P που το περνουν ακομα και αυτοι που το εχουν περασει ισα ισα και το ενα αλλο που εχει διαφορα[Νομιζω honnor].

ετσι οπως το λες ειναι..στο LP και Ρ..δε γραφουν τιποτα στο πτυχιο πανω, μονο αν το παρεις με honors pass τοτε το αναφερουν.

Δημοσ.

Ρε παιδια που μπορω να μπω στο ιντερνετ για να βρω τα αποτελεσματα του lower michigan????Ευχαριστω και ας απαντησει καποιος αν γνωριζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...