admin11111 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ρε εύκολα είναι.. εγώ δεν είχα διαβάσει τπτ και το πήρα.. έλεος..
ellilili Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Admin11111 είσαι σίγουρος οτι λές για proficiency? Γιατί έχω την εντύπωση οτι όσοι λένε οτι δέν άνοιξαν βιβλίο έχουν διαβάσει πιο πολύ απ'όλους και απλά το παίζουν έξυπνοι?Ούτε εγώ πήρα τα βιβλία και άρχισα να διαβάζω grammar και τετοια αλλά έχουμε κάνει άπειρα tests για εξάσκηση,πάρα πολλές εκθέσεις καθώς και πολύ vocabulary...
Sellers Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για δώστε κανένα link ρε παιδιά να ψάξουμε κι εμείς....
Alxnks Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ουτε εγω πηρα βιβλια..ουτε καν διαβασα τιποτα.. απλα σπουδαζα 6 χρονια αγγλια και ειπα να το δωσω για την πλακα μου..μετραει;
ellilili Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Alxnks το πήρες μάλλον ε; Ε, εντάξει αφού σπούδαζες 6 χρόνια Αγγλία...Καλά και πήγες Αγγλία χωρίς proficiency; ή έχεις cambridge;Καλή επιτυχία σε όλους πάντως....(και σε μένα)Μπορεί κάποιος να μου πεί αν τελικά αναγνωρίζεται το lancashire???? (Να έχει και κάποιο link)
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα online, σπεύσατε.... http://results.hau.gr/
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Alxnks το πήρες μάλλον ε; Ε, εντάξει αφού σπούδαζες 6 χρόνια Αγγλία...Καλά και πήγες Αγγλία χωρίς proficiency; ή έχεις cambridge;Καλή επιτυχία σε όλους πάντως....(και σε μένα)Μπορεί κάποιος να μου πεί αν τελικά αναγνωρίζεται το lancashire????(Να έχει και κάποιο link) ναι το πηρα, τωρα ειδα τα αποτελεσματα. εσυ τι εκανες; εμαθες τιποτα; αν δε βρισκεις ακομα τον καθηγητη σου και δεν εχεις το χαρτι..παρε κανα τηλεφωνο στο 2103680984 (ειναι το τμημα πτυχιων απευθειας) και κοιτα μηπως γινει με το ονοματεπωνυμο σου και κανα αριθμο ταυτοτητας ξερω γω. με νευριασαν ομως και τους ξαναπηρα τηλεφωνο κι εγω...στο εξεταστικο κεντρο τους ειχα πει οτι το ονομα μου δεν ειναι alexanandros που εγραφαν αλλα alexandros. μου ειπαν οκ..το διορθωσαμε επιτοπου και οτι θα ερχοταν διορθωμενο..και τωρα το ειδα παλι alexanandros. τεσπα..ειπαν θα διορθωθει..για να δουμε.. κατι ακομα που με νευριασε ομως ειναι οτι εχω ORAL: HP LST: HP GCRV: HP και μονο WRI: P (οπου HP = Honors Pass και P = Pass) και το overall βγαινει Final: P. οποτε τους ενημερωσα ηδη οτι θελω να κανω rescoring (γιατι δε νομιζω μια εκθεσουλα 3 σελιδες που εγραψα να συγκρινεται με τις οσες εχω γραψει 6 χρονια αγγλια και ειδικα κατι thesis σε bachelor kai master..τεσπα). μου ειπαν λοιπον οτι την επομενη βδομαδα βγαινουν οι αιτησεις για rescoring στο internet. αρα οποιος σας θελει να κανει rescoring ας το εχει υποψη του (για καθε section που θελετε να κανετε rescoring ειναι 25 ευρω). αυτα απο εμενα..καλα αποτελεσματα σε ολους σας
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Και εγώ για το ίδιο είχα σπαστεί όταν είχα δώσει πριν χρόνια, είχα ακριβώς τα ίδια με σένα και στο τσάκ έχασα το honors pass, όχι ότι έχει και καμια σημασία αλλά λέμε...
Sellers Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδιά, βγήκαν τα αποτελέσματα και του lower ή μόνο του proficency???
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδιά, βγήκαν τα αποτελέσματα και του lower ή μόνο του proficency??? αν εκανες τον κοπο να μπεις στο site της ελληνοαμερικανικης ενωσης και πηγαινες εκει που λεει examinations θα εβλεπες οτι λεει results for all exams
Sellers Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 αν εκανες τον κοπο να μπεις στο site της ελληνοαμερικανικης ενωσης και πηγαινες εκει που λεει examinations θα εβλεπες οτι λεει results for all exams Μου αρέσει όμως που είσαι σίγουρος για όλα...Τον έκανα τον κόπο. Για την ακρίβεια αυτόν τον κόπο κάνω απο χτές αλλά ενω βάζω τους κωδικούς και την ημερομηνία γέννησης της αδερφής μου το site λέει ότι δεν βρήκε τον μαθητή. Και επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν τον βρίσκει ρώτησα μήπως είναι μόνο τα αποτελέσματα του proficency.
becausE Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Admin11111 είσαι σίγουρος οτι λές για proficiency?Γιατί έχω την εντύπωση οτι όσοι λένε οτι δέν άνοιξαν βιβλίο έχουν διαβάσει πιο πολύ απ'όλους και απλά το παίζουν έξυπνοι?Ούτε εγώ πήρα τα βιβλία και άρχισα να διαβάζω grammar και τετοια αλλά έχουμε κάνει άπειρα tests για εξάσκηση,πάρα πολλές εκθέσεις καθώς και πολύ vocabulary... Αγγλικα είναι ρε παιδία όχι ιστορια έλεος δλδ δεν χρειάζετε δίαβασμα εγώ ούτε εκθέσεις έγγραφα στο φροντιστίριο αλλα πέρασα μια χαρά (ενό δεν είχα γράψει ούτε καν μία σελίδα έκθεση)
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Αν βγάζει student not found δεν έχουν περάσει ακόμα τα αποτελέσματα online.
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μου αρέσει όμως που είσαι σίγουρος για όλα...Τον έκανα τον κόπο. Για την ακρίβεια αυτόν τον κόπο κάνω απο χτές αλλά ενω βάζω τους κωδικούς και την ημερομηνία γέννησης της αδερφής μου το site λέει ότι δεν βρήκε τον μαθητή. Και επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν τον βρίσκει ρώτησα μήπως είναι μόνο τα αποτελέσματα του proficency. οκ το εκανες.. και μπαινεις να ρωτησεις εδω αντι να τους παρεις ενα τηλεφωνο; τι πιο εγκυρο απο το site τους που λεει all exams η τους ιδιους τηλεφωνικα; λες εμεις εδω να ξερουμε καλυτερα; αν απο κει και περα υπαρχει προβλημα με τον κωδικο της αδερφης σου..και παλι..παρε τηλεφωνο απευθειας στο τμημα πτυχιων (το νουμερο το εδωσα παραπανω) και κοιτα να δεις τι παιζει. μην τα περιμενουμε ολα απο ενα φορουμ ρε παιδια..σηκωνουμε και κανα τηλεφωνο..ψαχνουμε λιγο απο μονοι μας αυτα που μας ενδιαφερουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.