Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Michigan - ECPE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κΑΛησπέρα, γνωρίζει κανείς πότε περιμένουμε τα αποτελέσματα για ECPE? Θα τραβήξουν τέλη Ιούλη λέτε? μήπως κανεις έχει μάθει ακούσει τίποτα απο καμια πηγή εκεί μέσα στο american union??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έμαθα από κοντινό μου πρόσωπο ότι χάθηκε για καποιο χρόνο μια παλέτα με γραπτά από Ελλάδα που προοριζόταν για Αμερική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στη διόρθωση (μέχρι που η παλέτα εντοπίστηκε σε κάποιο αεροδρόμιο και βρήκε το δρόμο της).

Οπότε υπομονή.

Δημοσ.

παιδια.. τα αποτελεσματα για οσους εχουν παει απο φροντιστηριο βγηκαν σημερα..παρτε τους φροντιστηριουχους σας (μονο εκεινοι με τον κωδικο φροντιστηριου τους μπορουν να δουν αποτελεσματα και μονο για τους μαθητες τους).

για οσους απο εμας εδωσαν μονοι τους..βγαινουν την πεμπτη στο internet (οσοι δεν τους ενημερωσουν οι φροντιστηριουχοι τους..επισης την πεμπτη με τον προσωπικο τους κωδικο).

τελος..απο δευτερα θα αρχισει και η ταχυδρομικη αποστολη αποτελεσματων. αυτα επειδη πηρα σημερα και μιλησα με την ελληνοαμερικανικη ενωση και ενημερωθηκα.

α..και ειναι για ολα τα διαγωνισματα του Michigan τα αποτελεσματα..οχι μονο ECPE.

Δημοσ.
Ειναι σιγουρο? παρακαλω ας απαντησει καποιος γρηγορα εχω πάρααααααασ πολυ αγωνια....

Εμένα πάντως δεν με έχουν πάρει ακόμα.

εγω παντως αν ειχα ''πάρααααααασ πολυ αγωνια'' δεν θα περιμενα ουτε να ενημερωθω απο ενα θρεντ που ανοιχτηκε τυχαια σε ενα φορουμ, ουτε να με παρουν τηλεφωνο..θα επαιρνα μονος μου..ειτε το φροντιστηριο (αν ειναι ακομα ανοιχτο) η απευθειας την ελληνοαμερικανικη :-)

Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλο θα σκάσω....Χτυπάει το τηλέφωνο και πετάγομαι....

Τελικά το lancashire αναγνωρίζεται?(άσχετο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...