privateer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Trailer of PES2009 http://www.gamersyde.com/news_6920_en.html
Slider23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά μην τρελαθούμε....Το Pro χρειάζεται να βελτιώσει πολλά πράγματα για να ξανακολλήσουμε!Επιτρέπεται σε Playstation 3 να κολλάει κ να έχει αλλοιώσεις στο χορτάρι και στον κόσμο??Είναι τρέξιμο αυτό που έχουν οι παίκτες??Tα αυτογκολ που μπαίνουν για πλάκα.Οι τραγικοί τερματοφύλακες??Το 2008 έχει το χειρότερο edit mode όλων των εποχών στην σειρά του PES!!Για online mode δεν χρειάζεται να πω κάτι,απλά είναι για γέλια....Πολλές μ****ς μαζεμένες έκανε η Κοναμι και μπορεί να γλύτωσε περσι αλλά φέτος τελείωσαν τα ψέματα! Όσο για το Euro 2008 η άποψη μου είναι ότι είναι για κανα 2 μήνες και μετά τέλος(Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)! Και τέλος για το Fifa αν γίνει πιο αργό το gameplay και το Shoot περάσει σε πραγματικά επίπεδα και όχι να σουτάρω με τον Deco ίδια με το να σουτάρω με τον Πλιάτσικα της ΑΕΚ θα αφήσει πίσω του το PES,άνετα!!Α και κάτι ακόμα,με αυτές τις εστιούλες δεν υπάρχει περίπτωση να πάει μπροστά,είναι ελεεινές και αντιτηλεοπτικές:devil:.... Ότι και να γίνει θέλω να βγει ενα ποδοσφαιράκι που να μας κάνει να λιώσουμε και να έχει το χαβαλέ που είχε παλιά το Pro Evolution Soccer!Δεν μ'ενδιαφέρει πως θα λέγεται,το μόνο που θέλω είναι να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της κονσόλας και της μούρλας που έχουμε για τον Βασιλιά των Σπορ...Το ποδόσφαιρο!!!!
dp@pa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά μην τρελαθούμε....Το Pro χρειάζεται να βελτιώσει πολλά πράγματα για να ξανακολλήσουμε!Επιτρέπεται σε Playstation 3 να κολλάει κ να έχει αλλοιώσεις στο χορτάρι και στον κόσμο??Είναι τρέξιμο αυτό που έχουν οι παίκτες??Tα αυτογκολ που μπαίνουν για πλάκα.Οι τραγικοί τερματοφύλακες??Το 2008 έχει το χειρότερο edit mode όλων των εποχών στην σειρά του PES!!Για online mode δεν χρειάζεται να πω κάτι,απλά είναι για γέλια....Πολλές μ****ς μαζεμένες έκανε η Κοναμι και μπορεί να γλύτωσε περσι αλλά φέτος τελείωσαν τα ψέματα!Όσο για το Euro 2008 η άποψη μου είναι ότι είναι για κανα 2 μήνες και μετά τέλος(Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)! Και τέλος για το Fifa αν γίνει πιο αργό το gameplay και το Shoot περάσει σε πραγματικά επίπεδα και όχι να σουτάρω με τον Deco ίδια με το να σουτάρω με τον Πλιάτσικα της ΑΕΚ θα αφήσει πίσω του το PES,άνετα!!Α και κάτι ακόμα,με αυτές τις εστιούλες δεν υπάρχει περίπτωση να πάει μπροστά,είναι ελεεινές και αντιτηλεοπτικές:devil:.... Ότι και να γίνει θέλω να βγει ενα ποδοσφαιράκι που να μας κάνει να λιώσουμε και να έχει το χαβαλέ που είχε παλιά το Pro Evolution Soccer!Δεν μ'ενδιαφέρει πως θα λέγεται,το μόνο που θέλω είναι να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της κονσόλας και της μούρλας που έχουμε για τον Βασιλιά των Σπορ...Το ποδόσφαιρο!!!! Αυτο θα το παρεις, τον οκτοβριο 03 , 2008. Τελος. Ξερουμε τα προβληματα το προ, αλλα δυστηχως ειναι πολλη αργα να το φτιαξουνε τωρα.. Πρεπει να γκρεμιστη η μηχανη που βασιζοτανε το ΠΡΟ και να το ξανα φτιαξουνε για τα επιπεδα του NEXT GEN. Θα θελει κανενα 2χρονο, και αν υπολογισουμε πως αυτο ηδη αρχισανε να το κανουν, τοτε next year guys. Οχι φετος. Φετος, θα το παρει το Crown το φιφα. Και μην με παρεξηγησετε, απλα λεω την γνωμη μου και δεν κανω τρολ. η vs. topic.
dp@pa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 To fifa δε θα παρει ποτε crown Ποσο θες σε στοιχημα, εγω παντως βαζω 100 ευρο κατω αν θες. Μετα τον οκτομβριο τα λεμε...ετσι, και δες καλα καλα τα 10αρια που θα παρει η ΜΑΠΑ φιφα..αστο πουμε. Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια, και δεν λεω οτι νανε, αλλα με αυτα που διαβαζω, βλεπω, ακουο..κλπ. Το προ ακομη να με εντυπωσιασει,ειδικα με το τρειλερ τους...ιλικρινα, χαλια. και παλι, δεν το παω σε VS,....
tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κλαιν, τι να το κανω το στοιχημα....καρφι δε μου καιγεται ποιο θα βγει καλυτερο....εμπειρικα μιλαω παντα, κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος απτον τσακατσουκα, αλλα και παλι αυτο θα παιζουν οι παλιοι....τα πιτσιρικια που παιζουν πρωτη φορα, κατα πασα πιθανοτητα θα παιζουν φιφα...τους μαντραχαλαδες τους φιλους μου κ γνωστους π.χ , ελα πες τους εσυ να παιξουν φιφα
alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Επίσης... δεκάρα δεν δίνω για τις βαθμολογίες των reviews... αν δεν το δω μόνος μου και κρίνω.
dp@pa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κλαιν, τι να το κανω το στοιχημα....καρφι δε μου καιγεται ποιο θα βγει καλυτερο....εμπειρικα μιλαω παντα, κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος απτον τσακατσουκα, αλλα και παλι αυτο θα παιζουν οι παλιοι....τα πιτσιρικια που παιζουν πρωτη φορα, κατα πασα πιθανοτητα θα παιζουν φιφα...τους μαντραχαλαδες τους φιλους μου κ γνωστους π.χ , ελα πες τους εσυ να παιξουν φιφα χαχα..και μονο να ηξερες την αληθεια....και ιλικρινα, οσους φιλους εχω δηλαδη ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ οπως τους αποκαλεις, τους εχω φερει με το ζορι σπιτι μου, και τους εκατσα με το ζορι να παιξουν αυτο που δεν θελουν να παιξουν, και ξερεις τι εχει γινει? λολ..εδω θα γελασεις, τα παιδια κολλημενη ειναι, και καθε φορα που ειναι να ερθουν παιζουμε και 2 vs online, h 3vs online, h 4 vs online...και ξερεις ποσο λατρευουν το παιχνιδι πλεον? αναγκαστηκανε μερικοι να αγωρασουν χβοχ. Ο μονος τροπος να πουλησεις κατι τετοιο στον αλλον , ειναι να το χαρει οσο το χερομαι το παιχνιδι αυτο. Σας λεω, επαιζα προ, αλλα το αφησα..τελος το προ για μενα.. Χτες ηθρε και αλλο ενας μαντραχαλος, παιξαμε 3 -4 παιχνιδια, αλλα ειταν απο αυτους τους τυπους που βαριουνται ευκολα και δεν εχουν ορεξη να μαθενουν κατι νεο, και αναγκαστηκα εβαλα το προ στο πσ3, και παιξαμε, ο μονος ξενερωτος ειμουν εγω. Δεν μπορω ρε παιδια να παω πισω...δυσκολο, αλλο το φιφα αλλο το προ.
ultralisk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ρε dpapa ο Έλληνας δεν αλλάζει...Προ και με γραφικά ξεπερασμένα χωρίς motion capture και ξερό ψωμί...και εγώ ΠΡΟ έπαιζα μια ζωή αλλά αφού το ξεφτίλισαν δεν θα κάτσω εγώ σαν πρόβατο να μην δοκιμάζω κάτι διαφορετικό γιατί έτσι έμαθα...ας συνέλθουν οι κύριοι γιατί και το PES μας χάρισε ωραίες στιγμές
anamenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κλαιν, τι να το κανω το στοιχημα....καρφι δε μου καιγεται ποιο θα βγει καλυτερο....εμπειρικα μιλαω παντα, κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος απτον τσακατσουκα, αλλα και παλι αυτο θα παιζουν οι παλιοι....τα πιτσιρικια που παιζουν πρωτη φορα, κατα πασα πιθανοτητα θα παιζουν φιφα...τους μαντραχαλαδες τους φιλους μου κ γνωστους π.χ , ελα πες τους εσυ να παιξουν φιφα τι μου θυμίζεις τώρα παλιές καλές εποχές 99-2000 που έπαιζαν όλοι FIFA. Μετά όμως βγήκε το PES2 και άλλαξαν όλα...
alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τι μου θυμίζεις τώρα παλιές καλές εποχές 99-2000 που έπαιζαν όλοι FIFA. Μετά όμως βγήκε το PES2 και άλλαξαν όλα... Μπα... παραπάνω... εγώ νομίζω μέχρι 2001 ή 2002 πήγα και μετά άλλαξα σε προ
polakis21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ρε dpapa έπεσε το myxbox forum και ήρθες στο ινσόμνια να μας πρήξεις ότι το φίφα είναι καλύτερο από το pro? έλεος πια! LOL πλάκα κάνω έτσι? Με ξέρεις...
panther_512 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Aπό όλους εσάς που στεναχωριόσαστε για τη φετεινή κατάντια του Pro στο XBOX360 και PS3, στο Wii το είδατε? Καθαρά εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, διότι οι κολλητοί μου εδώ τα ίδια λέγανε, μέχρι που πιάσανε την έκδοση για Wii και από τότε τους έχασε ο έξω κόσμος.
NoS13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το 2008 εχει αρκετες ατελειες... αλλα οχι τοσες πολλες ωστε να το γυρισουμε σε παλιοτερα προ η στο fifa (ελεος δλδ)... ειδικα σε ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με hd καλωδιο στο ps3 και στο xbox360 και χωρις hd:-D:-D μια χαρα ειναι.... απλα πιστευω πως το 08 ηταν κατι σαν beta ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΟΝΑΜΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!
tsakonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μπα δε θα ναι τοσο τρελο....to αθλιο online ας φτιαξουν πρωτα....ta grafics τα ιδια πανω κατω θα ναι...οταν θα σταματησει το PS2 support, ισως ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.