rebellion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 "μάθε μπαλίτσα" .... που έλεγε και μια ψυχή... χαχα ναι ακριβως!αμα παιξεις μπαλιτσα στο pes2009 για Wii δεν υπαρχει δρομος γυρισμου σε pes ή φιφα για αλλη κονσολα.Σε βαζει στο πραγματικο πνευαμ του παιχνιδιου που ειναι ομαδικο με το να ελεγχεις ολους τους παιχτες ταυτοχρονα! Το pes 2009 για Wii ειναι ..Τα παντα Ολα!Τι να λεμε τωρα..?Αχαχα
dp@pa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 χαχα ναι ακριβως!αμα παιξεις μπαλιτσα στο pes2009 για Wii δεν υπαρχει δρομος γυρισμου σε pes ή φιφα για αλλη κονσολα.Σε βαζει στο πραγματικο πνευαμ του παιχνιδιου που ειναι ομαδικο με το να ελεγχεις ολους τους παιχτες ταυτοχρονα! Το pes 2009 για Wii ειναι ..Τα παντα Ολα!Τι να λεμε τωρα..?Αχαχα αχχχ τωρα αρχίσαμε και για το Wii? φιλε rebellion, πόσο εισαι σε ηλικία? απλα για να καταλάβω και εγω που βασιζεται αυτο που λες. Δεν το λέω ειρωνικά, απλα αναρωτιέμαι... βασικα, αυτο που βλεπω, ειναι ολα AYTOMATA! και δεν εχεις full control. Μην τρελλαθουμε, Χαλια και βλακεία άποψη μου. χαχα ναι ακριβως!αμα παιξεις μπαλιτσα στο pes2009 για Wii δεν υπαρχει δρομος γυρισμου σε pes ή φιφα για αλλη κονσολα.Σε βαζει στο πραγματικο πνευαμ του παιχνιδιου που ειναι ομαδικο με το να ελεγχεις ολους τους παιχτες ταυτοχρονα! Το pes 2009 για Wii ειναι ..Τα παντα Ολα!Τι να λεμε τωρα..?Αχαχα το αληθινο πνευμα του παιχνιδιου ειναι να νιωθεις πως παιζεις πραγματικο ποδοσφαιρακι, και με το PRO καθε κονσολας, και του Wii...δεν προκειτε να το βρεις αυτο. Αν δεν εχεις παιξει το Pro στο Wii, μην τρελλενεσε γιαυτο που βλεπεις , to gameplay ειναι το παν, και ειλικρινα δεν νομιζω να εχει καλο gameplay στο Wii.. Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Θα απογοητευτείς.
supermario29 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 αχχχ τωρα αρχίσαμε και για το Wii? φιλε rebellion, πόσο εισαι σε ηλικία? απλα για να καταλάβω και εγω που βασιζεται αυτο που λες. Δεν το λέω ειρωνικά, απλα αναρωτιέμαι... Φιλε μου εχει δικιο! Και εγω περισσοτερο FIFA παιζω στο 360 (και λιγοτερο PRO λογω των κολλητων), αλλα στο Wii απλα δεν υπαρχει αλλο ποδοσφαιρακι (μεχρι στιγμης τουλαχιστον). Μιλαμε παντα για χειρισμο με nunchuck και remote, οχι με το classic controller. Μπορεις την ιδια στιγμη που κινεις ενα παικτη, να δινεις εντολη σε αλλον παικτη να κινηθει σε κενο χωρο, για του κανεις πασα εκει. Και για μενα ειναι (αυτη τη στιγμη επαναλαμβανω) το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει.
dp@pa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Φιλε μου εχει δικιο! Και εγω περισσοτερο FIFA παιζω στο 360 (και λιγοτερο PRO λογω των κολλητων), αλλα στο Wii απλα δεν υπαρχει αλλο ποδοσφαιρακι (μεχρι στιγμης τουλαχιστον). Μιλαμε παντα για χειρισμο με nunchuck και remote, οχι με το classic controller. Μπορεις την ιδια στιγμη που κινεις ενα παικτη, να δινεις εντολη σε αλλον παικτη να κινηθει σε κενο χωρο, για του κανεις πασα εκει. Και για μενα ειναι (αυτη τη στιγμη επαναλαμβανω) το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει. καλα....εγω εχω κολλημα και με τα γραφικα, και ειχα Wii...και το πουλησα μονο και μονο για τα γραφικα του. Παιξτε το Προ στο Wii...εγω θα συνεχισω το ονλινε μου στο 360 με το Φιφα.
KleKoR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 αχχχ τωρα αρχίσαμε και για το Wii? φιλε rebellion, πόσο εισαι σε ηλικία? απλα για να καταλάβω και εγω που βασιζεται αυτο που λες. Δεν το λέω ειρωνικά, απλα αναρωτιέμαι... βασικα, αυτο που βλεπω, ειναι ολα AYTOMATA! και δεν εχεις full control. Μην τρελλαθουμε, Χαλια και βλακεία άποψη μου. το αληθινο πνευμα του παιχνιδιου ειναι να νιωθεις πως παιζεις πραγματικο ποδοσφαιρακι, και με το PRO καθε κονσολας, και του Wii...δεν προκειτε να το βρεις αυτο. Αν δεν εχεις παιξει το Pro στο Wii, μην τρελλενεσε γιαυτο που βλεπεις , to gameplay ειναι το παν, και ειλικρινα δεν νομιζω να εχει καλο gameplay στο Wii.. Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Θα απογοητευτείς. Μία και μόνο ερώτηση: Το έχεις παίξει το παιχνίδι και έχεις άποψη? καλα....εγω εχω κολλημα και με τα γραφικα, και ειχα Wii...και το πουλησα μονο και μονο για τα γραφικα του. Παιξτε το Προ στο Wii...εγω θα συνεχισω το ονλινε μου στο 360 με το Φιφα. αλλά τι αναρωτιέμαι.... αυτό τα λέει όλα...
rebellion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 χαχα ναι ακριβως!αμα παιξεις μπαλιτσα στο pes2009 για Wii δεν υπαρχει δρομος γυρισμου σε pes ή φιφα για αλλη κονσολα.Σε βαζει στο πραγματικο πνευαμ του παιχνιδιου που ειναι ομαδικο με το να ελεγχεις ολους τους παιχτες ταυτοχρονα! Το pes 2009 για Wii ειναι ..Τα παντα Ολα!Τι να λεμε τωρα..?Αχαχα αχχχ τωρα αρχίσαμε και για το Wii? φιλε rebellion, πόσο εισαι σε ηλικία? απλα για να καταλάβω και εγω που βασιζεται αυτο που λες. Δεν το λέω ειρωνικά, απλα αναρωτιέμαι... βασικα, αυτο που βλεπω, ειναι ολα AYTOMATA! και δεν εχεις full control. Μην τρελλαθουμε, Χαλια και βλακεία άποψη μου. το αληθινο πνευμα του παιχνιδιου ειναι να νιωθεις πως παιζεις πραγματικο ποδοσφαιρακι, και με το PRO καθε κονσολας, και του Wii...δεν προκειτε να το βρεις αυτο. Αν δεν εχεις παιξει το Pro στο Wii, μην τρελλενεσε γιαυτο που βλεπεις , to gameplay ειναι το παν, και ειλικρινα δεν νομιζω να εχει καλο gameplay στο Wii.. Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Θα απογοητευτείς. Φιλε μου λες οτι να ναι!Και δε στο λεω ειρωνικα..Στο λεω καταμουτρα!! ηθελα να ξερα πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι δεν εχω παιξει το pes09 για Wii απο τι στιγμη που λιγο πιο πανω απευθυνομαι σε εσας που δεν εχετε παιξει το συγκεκριμενο ποδοσφαριακι σε αυτη την κοσνολα..Αρα για να απευθνυνομαι σε εσας που δεν το εχετε παιξει εγω τι σημαινει οτι εχω κανει?Ε, τι? λολ Προσπαθησα ναειμαι οσο πιο επεξηγηματικος.Ελπιζω αυτη τη φορα να μπηκες στο νοημα...Αν οχι θα χρειαστει να σου κανω καποια μαθηματα περι Λογικης εν ευθετω χρονω... Και επειδη πιστεψες προφανως οτι σου θιξαμε το Φιφα09 σου λεω οτι εχω παιξει το συγκεκριμενο σε xbox360 και τελικα ειναι πολυ καλυτερο απο το pes09 για pc το οποιο επισης εχω παιξει.ΤΟ ιδιο ομως δεν ισχυει για το φιφα09 pc πουαπλα δε λεει..Αληθεια ειναι ομως οτι το pes09 για Wii απλα ομορφα και ωραια αφηνει μερικα ετη φωτος οσον αφορα το gameplay οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι εχει κυκλοφορησει συμπεριλαμβανομενου και του φιφα09.Εσυ βεβαια αν θες μπορεις να συνεχισεις να τρως το κουτοχορτο του Φανμποησμου..Δημοκρατια εχουμε αλλωστε.. Γιαυτο φιλε μου πρωτα να παιζεις ενα game και μετα να το θαψεις ή να πεις καλα λογια για αυτο.Αλλιως γινεσαι ρομπα και προσφερεις αφθονο γελιο.. Και τελος ενα copy paste απο το τις μεχρι στιγμης ενυτπωσεις μου που ειχα ποσταρει στο wiimania thread. "Εχω εδω και κανα δυο μερες το Pes 2009 για το Wii και δηλωνω εντυπωσιασμενος.Προς το παρων εχω παιξει μονο offline αλλα πραγματικα ειναι τρελη πορωση. Best football game ever κατεμε οσον αοφρα το gameplay που σου δινει σχεδον απεριοριστες δυνατοτητες στον τορπο παιχνιδιου. Η αμυνα πραμγατικα εχει βελτιωθει και επειδη εχω παιξει το pes2008 συνηδιοτοποισα οτι πλεον κλεβω μπαλιες πολυ πιο ευκολα αποτι στο προηγουμενο γιατι πελον μπορεισ να χειριζεσε εναν μεμονομενο παιχτη οταν αμυνεσαι εστω και αυτον που ειναι πιοκοντα στη μπαλα.Γενικα ο τροπος που πρεσαρεις παραμενει με βαση την ομαδικοτητα αν και επαναλαμβανω εινα ιπιο ευκολο να βγαναιες πρωτος στη μπαλα πλεον ωστε να την κλεψεις. ΕΠιθετικα εινα ιεκει που πορωνεσαι πραγματικα..Αν εξασκηθεις σε αυτο το παιχνιδι πραγματικα μετα απο καποιο διαστημα οπου εχεις μαθει αρκετες κινησσεις σε ανταμειβει γιατι πλεον εισαι σε θεση να παιζεις με αυτοματισμους και το παιχνιδι να γινεται με μια λεξη απολαυστικο..Βεβαιαως η αληθεια ειναι οτι το να βγαλεις αυτοματισμους σε αυτο το παιχνιδι θελει εξασκηση και μονο ευκολο δεν ειναι..μαλλον το ανττιθετο.Και προσεξτε αναφεορμαιστο μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας που παιζω απο την αρχη και το απολαυστικο εγειται οχι στα πολλα γκολ που βαζεις αλλα στην ελευθερια που σου δινει να δημιουργησεις ποδοσφαριο και στο οτι ταπερισοτερα ματς οταν και εσυ πλεο νπαιζεις καλα ειναι αμφιροπα και σε κρατουν σε αγωνια. Το σουτ πλεον εχει βελτιωθει ομολογουμενω καθοτι εκτος απο το καπως τυχαιο σουτ με την κινηση του nunchuk πλεον οταν εισαι λιγο εξω ή μεσα απο τη μεγαλη πειροχημπορεις να σημαδεψεις στο μερος της εστιας που θες να παει η μπαλα και να πατησεις το B για να σουταρεις.Θελει λιγο εξοικειωση αυτο αλλα ειναι χρησιμη προσθηκη που δινει περισοτερο ρεαλισμο. Επισης προσεξα οτι το παιχνιδι γενικα ειναι πιο λαμπερο ως προς την παρουσιαση.Εινα ιπροφανες οτι η περσυνη επιτυχια εκανε ττην κοναμι να δωσει μεγαλυτερο βαρος στο φετινο.Βελτιωμενες ειναι και οι τακιτκες που πλεον μπορεις να τις προσαρμοσεις με μεγαλυτερο βαθος."
dp@pa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μία και μόνο ερώτηση: Το έχεις παίξει το παιχνίδι και έχεις άποψη? αλλά τι αναρωτιέμαι.... αυτό τα λέει όλα... Οχι δεν εχω παιξει το παιχνιδι για να φερω αποψη, αλλα ειδα τα βιντεο....και με καλυπτουν. Τι να πω ρε παιδια, αφου σας αρεσει, σας αρεσει, μου κανει εντυπωση ομως. Φιλε μου λες οτι να ναι!Και δε στο λεω ειρωνικα..Στο λεω καταμουτρα!! ηθελα να ξερα πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι δεν εχω παιξει το pes09 για Wii απο τι στιγμη που λιγο πιο πανω απευθυνομαι σε εσας που δεν εχετε παιξει το συγκεκριμενο ποδοσφαριακι σε αυτη την κοσνολα..Αρα για να απευθνυνομαι σε εσας που δεν το εχετε παιξει εγω τι σημαινει οτι εχω κανει?Ε, τι? λολ Προσπαθησα ναειμαι οσο πιο επεξηγηματικος.Ελπιζω αυτη τη φορα να μπηκες στο νοημα...Αν οχι θα χρειαστει να σου κανω καποια μαθηματα περι Λογικης εν ευθετω χρονω... Γιαυτο φιλε μου πρωτα να παιζεις ενα game και μετα να το θαψεις ή να πεις καλα λογια για αυτο.Αλλιως γινεσαι ρομπα και προσφερεις αφθονο γελιο.. Και τελος ενα copy paste απο το τις μεχρι στιγμης ενυτπωσεις μου που ειχα ποσταρει στο wiimania thread. "Εχω εδω και κανα δυο μερες το Pes 2009 για το Wii και δηλωνω εντυπωσιασμενος.Προς το παρων εχω παιξει μονο offline αλλα πραγματικα ειναι τρελη πορωση. Best football game ever κατεμε οσον αοφρα το gameplay που σου δινει σχεδον απεριοριστες δυνατοτητες στον τορπο παιχνιδιου. Η αμυνα πραμγατικα εχει βελτιωθει και επειδη εχω παιξει το pes2008 συνηδιοτοποισα οτι πλεον κλεβω μπαλιες πολυ πιο ευκολα αποτι στο προηγουμενο γιατι πελον μπορεισ να χειριζεσε εναν μεμονομενο παιχτη οταν αμυνεσαι εστω και αυτον που ειναι πιοκοντα στη μπαλα.Γενικα ο τροπος που πρεσαρεις παραμενει με βαση την ομαδικοτητα αν και επαναλαμβανω εινα ιπιο ευκολο να βγαναιες πρωτος στη μπαλα πλεον ωστε να την κλεψεις. ΕΠιθετικα εινα ιεκει που πορωνεσαι πραγματικα..Αν εξασκηθεις σε αυτο το παιχνιδι πραγματικα μετα απο καποιο διαστημα οπου εχεις μαθει αρκετες κινησσεις σε ανταμειβει γιατι πλεον εισαι σε θεση να παιζεις με αυτοματισμους και το παιχνιδι να γινεται με μια λεξη απολαυστικο..Βεβαιαως η αληθεια ειναι οτι το να βγαλεις αυτοματισμους σε αυτο το παιχνιδι θελει εξασκηση και μονο ευκολο δεν ειναι..μαλλον το ανττιθετο.Και προσεξτε αναφεορμαιστο μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας που παιζω απο την αρχη και το απολαυστικο εγειται οχι στα πολλα γκολ που βαζεις αλλα στην ελευθερια που σου δινει να δημιουργησεις ποδοσφαριο και στο οτι ταπερισοτερα ματς οταν και εσυ πλεο νπαιζεις καλα ειναι αμφιροπα και σε κρατουν σε αγωνια. Το σουτ πλεον εχει βελτιωθει ομολογουμενω καθοτι εκτος απο το καπως τυχαιο σουτ με την κινηση του nunchuk πλεον οταν εισαι λιγο εξω ή μεσα απο τη μεγαλη πειροχημπορεις να σημαδεψεις στο μερος της εστιας που θες να παει η μπαλα και να πατησεις το B για να σουταρεις.Θελει λιγο εξοικειωση αυτο αλλα ειναι χρησιμη προσθηκη που δινει περισοτερο ρεαλισμο. Επισης προσεξα οτι το παιχνιδι γενικα ειναι πιο λαμπερο ως προς την παρουσιαση.Εινα ιπροφανες οτι η περσυνη επιτυχια εκανε ττην κοναμι να δωσει μεγαλυτερο βαρος στο φετινο.Βελτιωμενες ειναι και οι τακιτκες που πλεον μπορεις να τις προσαρμοσεις με μεγαλυτερο βαθος." καλα ντε..μην βαρας!...γραψε και αλλο...αλλα ετσι και αλλιως, ουτε καν εχω το Wii..γιαυτο αδικα κουραστηκες να μου εξυγησεις τοσο.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 αχχχ τωρα αρχίσαμε και για το Wii? φιλε rebellion, πόσο εισαι σε ηλικία? απλα για να καταλάβω και εγω που βασιζεται αυτο που λες. Δεν το λέω ειρωνικά, απλα αναρωτιέμαι... βασικα, αυτο που βλεπω, ειναι ολα AYTOMATA! και δεν εχεις full control. Μην τρελλαθουμε, Χαλια και βλακεία άποψη μου. το αληθινο πνευμα του παιχνιδιου ειναι να νιωθεις πως παιζεις πραγματικο ποδοσφαιρακι, και με το PRO καθε κονσολας, και του Wii...δεν προκειτε να το βρεις αυτο. Αν δεν εχεις παιξει το Pro στο Wii, μην τρελλενεσε γιαυτο που βλεπεις , to gameplay ειναι το παν, και ειλικρινα δεν νομιζω να εχει καλο gameplay στο Wii.. Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Θα απογοητευτείς. Εγω ειμαι 32, εχω παιξει ολα τα pro και λεω οτι δεν εχει υπαρξει ποτε καλυτερο απο αυτο το φετινο στο wii.To gameplay ειναι ετη φωτος μπροστα απ,οτι στα αλλα formats. Ρε συ rebellion τι ασχολεισαι.Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια.Η microsoft ετοιμαζει και αυτη motion control και μολις με το καλο σε 2-3 χρονια βγει η νεα κονσολα θα μιλανε για το pro και τι καλο που ειναι με motion και τι θεικα γραφικα κτλ.Με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω..
dp@pa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγω ειμαι 32, εχω παιξει ολα τα pro και λεω οτι δεν εχει υπαρξει ποτε καλυτερο απο αυτο το φετινο στο wii.To gameplay ειναι ετη φωτος μπροστα απ,οτι στα αλλα formats. Ρε συ rebellion τι ασχολεισαι.Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια.Η microsoft ετοιμαζει και αυτη motion control και μολις με το καλο σε 2-3 χρονια βγει η νεα κονσολα θα μιλανε για το pro και τι καλο που ειναι με motion και τι θεικα γραφικα κτλ.Με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.. οκ παω πασο...καλο gaming τοτε.
anamenos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ο τσακατσούκας βρήκε τις λύσεις στο Wii, ασχέτος που δεν θα κανει σχεδόν τίποτα πωλήσεις γιατί δεν λέγεται Wii ( κάτι)...
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 To ειρωνικό στην υπόθεση είναι ότι το Pro-Evo ποτέ δεν ήταν υπόθεση γραφικών. Το ατού του έναντι των άλλων προτάσεων ήταν το gameplay του και μόνο αυτό. Αυτός που θέλει το καλύτερο δυνατό χειρισμό στο ποδοσφαιράκι, με δυνατότητες που ούτε στο όνειρό του μπορεί να τις έχει με dual analogs, τότε θα πάρει την έκδοση για το Wii. Φυσικά αυτός ο χειρισμός έρχεται με κάποιο κόστος, μιάς και σε αντίθεση με το φίλο παραπάνω που από τα βίντεο πήρε την εσφαλμένη εντύπωση ότι το παιχνίδι είναι αυτοματοποιημένο, στη πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το αποτέλεσμα είναι να πρέπει να αφιερώσεις μπόλικο χρόνο για να μάθεις να παίζεις. Μόνο στην έκδοση για Wii έχεις πραγματική δυνατότητα για multitasking, δηλαδή να ελέγχεις παραπάνω του ενός παίχτες ταυτόχρονα. Ενώ αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω, μπορείς να παίξεις με dual analogs όπως στις άλλες εκδόσεις Από κεί και πέρα, αν σε ενδιαφέρει το συνολικό πακέτο και συμβιβάζεσαι με κατώτερο χειρισμό αλλά καλύτερα γραφικά και περισσότερες online δυνατότητες τότε πάς στις άλλες εκδόσεις. Αλλά από θέμα χειρισμού και δυνατοτήτων επάνω στο γήπεδο, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τις άλλες εκδόσεις. Απλώς επειδή τυγχάνει ο χειρισμός αυτός να υπάρχει στο Wii, το οποίο το έχουν ταμπελοποιήσει μερικοί ως κάτι άλλο, όχι κονσόλα παιχνιδιών πάντως, το κράξιμο για τους τίτλους που βγαίνουν προηγείται όλων των άλλων. Αν ο παραπάνω χειρισμός έβγαινε στην εκδοση για ΧΒΟΧ360, τώρα θα συζητούσαμε για πρωτοποριακό χειρισμό, μπράβο στην M$ που πειραματίστηκε, ότι το Pro-Evo 09 στο XBOX360 σπέρνει στα πάντα κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ. Ο καθένας με τα γούστα του, αλλά για αυτόν που θέλει να δεί πώς θα παίζει το Pro-Evo στο ΧΒΟΧ720 ή το PS4, μπορεί να το δεί στο Wii τώρα. Επίσης να επισημάνουμε λίγο το θέμα των πωλήσεων. Το Pro-evo 08 στο Wii με το ριζοσπαστικό χειρισμό του πούλησε 800.000 κομμάτια μέχρι τον Αύγουστο 2008 (τελευταίο update vgcharts ) και γι'αυτό το 09 πήρε την υποστήριξη που πήρε, μιάς και ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον. Θα το κοιτάξω λίγο ακόμα για τις πωλήσεις.
kage Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 1)υπαρχει ενα θεμα κ σε xbox και σε ps3 με τον ηχο της σφυριχτρας.δεν ακουγετε τις περισσοτερες φορες.. 2)αν θες να κανεις τουρνουα σε ποιο απ ολα μπαινεις(παιζουμε σε konami,international) ωστε να μπορεις να παιζεις σε γηπεδο κ συνθηκες που θες εσυ?+ να παιζεις και σε excelent κατασταση παικτων για το επομενο παιχνιδι? γενικοτερα στο ps3 ειναι πιο αργο απο xbox360 κ χει ενα θεμα με τους παιχτες που τρεμοσβηνουν στα replay..τωρα απο gameplay δεν ξερω αν εχουν τρομερες διαφορες
antreaslam Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ερώτηση.... Υπάρχει κάνας τρόπος (CHEAT) να ξεκλειδώσουμε τους παλιού παίχτες? (μαραντόνα,πελέ, κλπ). Αλλιώς, τι πρέπει να κερδίσω για ξεκλειδώσω παλιά αργεντινή, παλια΄βραζιλία, και παλια΄ολλανδία? (εχω playstation2<αλλά φαντάζομαι ότι ο τρόπος θα είναι ίιδιος με το 3_!)! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:19 ---------- τη βρήκα την απάντηση.... Απλά μαζεύεις πόντους, και τους"ανταλλάσεις" με τις ομαδες! Ευκολο! ΑΠλά από τους μεμονωμένους παίχτες, λείπουν ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ!
dimi5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 μπορει καποιος να μου πει που μπορώ να βρώ το game id κaι το konami id tου pro evolution soccer 2009 στο playstation 3 για να κανω register?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.