Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ρε polaki,σε λίγο θα μας πεις ότι όσοι έχουν μόνο ps3 είναι fanboys,χαζοί,δεν μπορούν ποτέ να δουν την αλήθεια και γενικά είναι χαζά άτομα και δεν έχω καθόλου μυαλό.Αντίθετα,όσοι έχουν xbox 360 είναι πιο αξυδερκείς,έχουν καθαρό μυαλό και βλέπουν πάντα την αλήθεια.Έτσι...

Πληροφοριακά να σου πω πως ξέρω αρκετά άτομα που έχουν 360 και παίζουν ακόμα pro. ;)

Δημοσ.

Ακομα δεν εχω βγάλει ακρη.. το PES09 πως κάνει update στο 1.20; Μπορει να παιζει ρόλο οτι το παιχνιδι ειναι απο Αμερική; Παντως online παιζει κανονικα! Πρεπει να κάνω κάτι;

Δημοσ.

Η άποψή μου δεν έχει καμία σχέση με την σύγκριση του παιχνιδιού στις 2 κονσόλες. Είναι απλά θέμα νοοτροπίας κλπ. Αστο είσαι πολύ μακρία.

Αυτοί που καταλαβαίνουν το πνεύμα μου, κατάλαβαν τι θέλω να πω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαν καινουργιο μελος του pro09 και του ps3(εχω ξεκινησει απο το iss) υπαρχει κανενας που να παιζει τα βραδυα η εχει φτιαχτει κανενα τουρνουα που μπορουμε να λαβουμε μερος να παιξουμε(και πως)????μπαινω στο lobby (any) αφου δεν εχουμε δικο μας server και γραφω αν υπαρχει κανενας ελληνας.nobody!!!!

μιλαμε για το ps3!!!

post-108482-129062987136_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το Forum αλλά δεν ήξερα που αλλού να απευθυνθώ. Κέρδισα από σταθμό συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επειδή δεν θα μπορέσω να συμμετέχω λόγω υποχρεώσεων τον πουλάω ή τον ανταλλάσω με κανένα παιχνιδάκι PS3 ή χειριστήριο PS3 και γενικά ότι αφορά το PS3. Αν θέλει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου ας στείλει mail στο [email protected] , μόνο να βιαστεί όποιος το θέλει γιατί η διορία τελειώνει σήμερα το βράδυ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πουλάνε τους κωδικούς , αλλά ξέρω ότι κωδικό έχεις όταν έχεις το Ελληνικό Pro και όχι αυτά που παραγγέλνουμε από το εξωτερικό

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....

Είμαι κάτοχος PS3 + PES 2009. Σύνδεση με HDMI σε αυτή την 24άρα οθόνη:

http://www.eizo-downloads.com/downloads/brochures/pdf/FlexScanHD2441W.pdf

OK ξέρω ότι το παιχνίδι είναι σε ανάλυση 720p. Το game μέσα στον αγώνα πιξελιάζει αισθητά σε σημείο να μην φαίνονται καθαρά πρόσωπα των παικτών κτλ. Πίστευα ότι αυτά είναι τα γραφικά μέχρι τη στιγμή που είδα το game σε αυτή την 26άρα τηλεόραση:

http://www.polaroid.com/global/detail.jsp;jsessionid=J28NQnLVsGLZ6v0MTJr1FMlYGBKK0QhBDkTtn929J8f21dpJbFb2!380049298?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441768437&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302036587&bmUID=1236712558064&bmLocale=el_GR

Δεν μπορεί να ήταν τόσο η ιδέα μου...τα γραφικά ήταν σαφώς ανώτερα! Παλεύω να δω μέσα από τα settings του playstation μήπως εγώ έχω κάτι λάθος αλλά μάταια! Δεν λένε να φτιάξουν με τίποτα. Για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να ωφείλεται στο καλώδιο (γιατί κάπου το πήρε και αυτό το μάτι μου) πήρα αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752029... διαφορά καμία όπως το περίμενα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση μιας και με μία γρήγορη ματιά τα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι κατά πολύ καλύτερα από αυτά της Polaroid τηλεόρασης.

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Για ρύθμιση της οθόνης μου κάνει εμένα. Πχ. η Samsung T260 μου έχει μια ρύθμιση "AV mode" στο HDMI, που αν την ενεργοποιήσω τα γραφικά του 360 γίνονται απαράδεκτα, εντελώς πιξελιασμένα κλπ. Πρέπει να είναι κλειστή (αλλά το default ήταν στο on και άργησα να το πάρω χαμπάρι!). Ψάξε λίγο μήπως παίζει κάτι παρόμοιο και στη δικιά σου οθόνη.

Δημοσ.

Παιδιά πήγα στο τουρνουά το Πανελλήνιο του pes2009. Αποκλείστηκα κατά λάθος στους ''32'' χάνοντας 2-1 στο 91' κι ενώ είχα ισοφαρίσει στο 89! Το παιχνίδι είναι απλά τραγικό! Το γκολ το έφαγα στο 91' με σουτ συρτό του Αντριάνο (σούπερμαν) λίγο κάτω από την σέντρα (!) οπου δεν το πρόλαβε ούτε η κάμερα! Πολλά γέλια λέμε...Όλοι το ίδιο πράγμα έκαναν. Τρέξιμο στο πλάι, προσποίηση, πάσα κάθετη σουτ γκολ...Της πλάκας

Έτσι, χάθηκε το αμάξι...

Α ρε Τακατσούκα κατάντια!

Δημοσ.
Για ρύθμιση της οθόνης μου κάνει εμένα. Πχ. η Samsung T260 μου έχει μια ρύθμιση "AV mode" στο HDMI, που αν την ενεργοποιήσω τα γραφικά του 360 γίνονται απαράδεκτα, εντελώς πιξελιασμένα κλπ. Πρέπει να είναι κλειστή (αλλά το default ήταν στο on και άργησα να το πάρω χαμπάρι!). Ψάξε λίγο μήπως παίζει κάτι παρόμοιο και στη δικιά σου οθόνη.

Τα έχω κάνει τα menu της οθόνης φύλλο και φτερό αλλά τίποτα...

Γενικά στο PS3 τι ρυθμίσεις έχεις βάλει; Τουλάχιστον να αποκλείσω κάποιο θέμα από εκεί...

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό που λέει ο τίτλος.

Μπορώ να κάνω update το τελευταίο - αυτό με τις καινούργιες μεταγραφές - και αν ναι που θα το βρω ;

(Μιλάμε πάντα για PS3 και offline, γιατί δεν υπάρχει internet))

Ευχαριστω !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οσοι δεν εχετε παιξει το καινουριο pes 2009 για Wii δνε ξερετε τι χανετε.Μιλαμε ισως για best football game ever οσον αφορα το gameplay.Πιο fifa09 και ιστοριες..

Τσεκαρεται το Pro evoliton soccer 2009 για Wii για να ευχαριστηθειται πραγματικα εικονικη μπαλιτσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...