skanjos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 οοοο το ιντερνετ...... ολοι οι έμπηροι εδώ μαζευτίκανε....... btw είχα commodore πρωτου βγει το gameboy,μετα απο αταρι και gameboy ,στο megadrive είχα μια κασέτα 6-1 με ενα απαισιο ποδοσφαιράκι που είχε κάμερα απο πάνω μετα πήρα το fifa 94 που όσοι το θυμούνται πήγαινες στην άκρη της μεγάλες περιοχής και σουτερνες και έμπαινε παντα.μετα στο psx το πρώτο μου game ηταν το adiddas power soccer στο οποίο έβαζες γκολ με το ψαλιδάκι του tsubasa.και μετα το ιστορικό iss 98 που άλλαξε την ιστορία στα ποδοσφαιράκια.απο τότε παίζω προ και είναι τα καλυτερα ,και η τελευταία εκδοση 2009 σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με κοντινά 1-2. ξέχασα είχα και στο gameboy το γκολ .και ένα άλλο με σουπερ σουτ με εθνικές. τώρα όταν ακούω για εμπειρους gamer γελάω......
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 οοοο το ιντερνετ...... ολοι οι έμπηροι εδώ μαζευτίκανε....... btw είχα commodore πρωτου βγει το gameboy,μετα απο αταρι και gameboy ,στο megadrive είχα μια κασέτα 6-1 με ενα απαισιο ποδοσφαιράκι που είχε κάμερα απο πάνω μετα πήρα το fifa 94 που όσοι το θυμούνται πήγαινες στην άκρη της μεγάλες περιοχής και σουτερνες και έμπαινε παντα.μετα στο psx το πρώτο μου game ηταν το adiddas power soccer στο οποίο έβαζες γκολ με το ψαλιδάκι του tsubasa.και μετα το ιστορικό iss 98 που άλλαξε την ιστορία στα ποδοσφαιράκια.απο τότε παίζω προ και είναι τα καλυτερα ,και η τελευταία εκδοση 2009 σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με κοντινά 1-2. ξέχασα είχα και στο gameboy το γκολ .και ένα άλλο με σουπερ σουτ με εθνικές. τώρα όταν ακούω για εμπειρους gamer γελάω......
skanjos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 οκ δεν το συνεχίζω άλλο . dont mess with idiots they will bring you down to their level and beat you with expirience
supermario29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα οι πολλοι μπαφοι κανουν το μυαλο πουρε......
anamenos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα οι πολλοι μπαφοι κανουν το μυαλο πουρε...... ε για να συνεχίζουν να παίζουν pro με τόσο πάθος :lol::lol:
JimChris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το να σε ξεγελασει μια εταιρεια για να αγορασεις το υποπροιον της ειναι κατανοητο.Το να βγαινουν διαφοροι ¨ευτυχισμενοι καταναλωτες" για να διαφημισουν αυτο το υποπροιον και μαλιστα δωρεαν ειναι λυπηρο.
fastnickride Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 5)οταν παιζετε....βαζετε γκολ η γινεται καποιο φαουλ,οτιδηποτε που σου βγαζει L1 αριστερα και σου εχει καποιες επιλογες(4 ειναι).ξερετε αν υπαρχουν αλλες?με αλλους που παιζω οταν εγω παταω x=γκολ ο αλλος εμφανιζει μια λεξη που δεν υπαρχει.δεν ξερω αν εχει καμια τετοια επιλογη η προσθετεις κατι εσυ η επισης επειδη παιζω με ξενους εχει και διαφορετικες επιλογες(που δεν νομιζω)? 5)Στο multiplayer options αν όχι στο κεντρικό μενού τότε αφού μπεις στο multiplayer ψάξε για options. μπαινω στο network και παιζω on line.δεν εχει καμια επιλογη για multiplayer options.εκει που μπαινω ειναι το lobby και εχει quick match,match room,...... εχει information αλλα δεν εχει αυτην την επιλογη. τα ακουστικα μονο στο εξωτερικο τα βρισκεις?σου δουλεψαν κανονικα?δεν τα βρηκα εδω ελλαδα.το θεμα ειναι οτι δεν αγοραζω απο ιντερνετ.
pantnick Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μπαινω στο network και παιζω on line.δεν εχει καμια επιλογη για multiplayer options.εκει που μπαινω ειναι το lobby και εχει quick match,match room,...... εχει information αλλα δεν εχει αυτην την επιλογη.τα ακουστικα μονο στο εξωτερικο τα βρισκεις?σου δουλεψαν κανονικα?δεν τα βρηκα εδω ελλαδα.το θεμα ειναι οτι δεν αγοραζω απο ιντερνετ. Τα ακουστικα τα έχει και το eshop...Όταν λες δεν αγοράζεις απο internet εννοείς απο εξωτερικό ετσι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501656 για το multiplayer δες network settings,cursor settings κάπου εκεί.. (αυτά θυμάμαι..) Υπάρχει περίπτωση στο 09 να τα έβγαλαν. Θυμάμαι οτι υπήρχαν σε προηγούμενο pes αλλα σε αυτό δεν ασχολήθηκα...
StaPas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω ποστάρει και στο τοπικ του ps3 αλλα νομιζω ότι εδω ειναι το καταλληλο! Εχω το εξης πρόβλημα. Δεν μου κατέβασε το patch 1.20 παρα το ότι μπαίνει κανονικα στο νετ και έχω παίξει και online. Πως μπορω να το κάνω εγώ χειροκίνητα? Παρακαλώ οποιος ξέρει να μου δώσει οδηγίες γιατί απο ps3 ειμαι ασχετος! Εψαξα στα settings του παιχνιδιού αλλα δεν βρίσκω τίποτα!!!
fastnickride Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 pantnickΤα ακουστικα τα έχει και το eshop...Όταν λες δεν αγοράζεις απο internet εννοείς απο εξωτερικό ετσι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501656 δεν αγοραζω απο εξωτερικο,σωστα.αυτα που μου προτεινεις ειναι δοκιμασμενα?εγω εχω αυτα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0289677&catid=060900 ειναι για το pc.αν παρω ενα ανταπτορα απο καρφι σε usb θα δουλεψουν κανονικα???? ρωταω γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι συμβατα τα ακουστικα εκτος απο αυτα που ανηκουν στην sony δηλ. του ps3!(τι μ...κια ειναι αυτη να εχει μονο ενα ακουστικο και μικροφωνο,σαν στεκα για μαλλια ειναι!!!) 2 ερωτησεις ειναι οτι σ/κ θα παρω αυτην την lcd http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_cd=LE32A656A1FXXH 1)πρεπει να παρω αυτο το καλωδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751598 2)εχω αυτο το homecinema http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702837 θα χρειαστει να παρω και αλλο καλωδιο σαν το παραπανω,νομιζω δεν εχει 2 θυρες το ps3 για hdmi.τι καλωδιο παιρνεις? βασικα τα ερωτηματα αυτα δεν εχεουν σχεση για το pro αλλα θα γνωριζετε την διαδικασια συνδεσης ps3 με lcd.(χρειαζεται να κανω και καμια ρυθμιση στο ps3 η γινεται αυτοματα για την αναλυση).περιμενω να παιξω λιγο (η μαλλον πολλυ)pro.....!!!! thanks
pantnick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτά που σου έδειξα τα έχω ακόμα και τα χρησιμοποιησα όσο είχα το ps3 και όλα καλά...Δεν τα φοράς σαν στέκα στο κεφάλι...Το πλαστικό μπαίνει πίσω στον σβέρκο! Απο το καλώδιο hdmi περναει και εικόνα και ήχος. Αν θες να περνάει μέσα απο το home cinema το ps3 άλλη ιστορία.
polakis21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Βάζω στοίχημα ότι το 99% αυτών που ακόμα υποστηρίζουν το αξιολύπητο pro2009 (και πριν κράξετε, όσοι δεν με ξέρετε είμαι ο Polakis από τους παλαιότερους iss/pro παίκτες, γνωστός στα περισσότερα φόρουμς ως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της σειράς μέχρι πέρσυ σε βαθμό αηδίας), είναι κάτοχοι ps3 και όχι 360 ή wii. Γιατί άραγε...Λέω εγώ τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.