CensoredX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 :lol: από το PESFAN πείρες τις συγκεκριμένες βαθμολογίες???? Λαθος,ακομα και στο pesfan αρχιζουν και παιζουν fifa σιγα-σιγα
maurisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 οχι δεν τα πειρα απο το pesfun το πειρα απο αλλη βαση
CensoredX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 οχι δεν τα πειρα απο το pesfun το πειρα απο αλλη βαση KCET ισως;;
Slider23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μη λέμε χαζομάρες και μεγάλα λόγια!Το έκανα και εγω περσι και φαγαμε τα μουτρα μας με την πατατα του Pro 2008!Χαλαρά και χωρις πολλά λόγια να δούμε τα 2 παιχνίδια και ας παίξει ο καθένας αυτό που γουστάρει !Στο PES όλοι έχουμε ατελειώτες ώρες καψίματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά το Προ!Α κι κατι ακόμα η Konami αν δεν συνέλθει και δεν ακούσει τις φωνές των gamers και το FIFA διορθώσει μερικά λαθάκια και στρώσει εντελώς το gameplay θα το περάσει και με μεγάλη διαφορά!!!Είδωμεν....:rolleyes:
Slider23 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 http://www.cosmo.gr/Games/World/207148.html 20πλο multiplayer :shifty: Konami έχεις αγώνα αυριο !!!!Run Seabass Run.... Αν δεν φτιαξεις ένα αξιόπιστο gameplay και online mode και να ξαναεπαναφέρεις την μαγεία και την smooth κίνηση της σειράς PES θα δούμε τον κύριο "Ανθρωπος στην Θαλασσα" η αλλιώς Seabass να :cry::cry: ....
supermario29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 http://www.cosmo.gr/Games/World/207148.html 20πλο multiplayer :shifty: Konami έχεις αγώνα αυριο !!!!Run Seabass Run.... Αν δεν φτιαξεις ένα αξιόπιστο gameplay και online mode και να ξαναεπαναφέρεις την μαγεία και την smooth κίνηση τις σειράς PES θα δούμε τον κύριο "Ανθρωπος στην Θαλασσα" η αλλιώς Seabass να :cry::cry: .... Αν ειναι λειτουργικο το 20πλο online (10vs10), τοτε θα κανει πολυ καιρο η konami μεχρι να ξαναδει κορυφη. Εδω δεν εχουν καταφερει να φτιαξουν το 1vs1 και αφαιρεσαν το 2vs2, ποιο 10vs10 συζηταμε;;
kabamaru21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 επαιξα χθες το euro 2008 (ελιωσα). απλα---> euro2008 > pes2008
papeipa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 http://gameover.gr/news/%CE%A4%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-video-%CF%84%CE%BF%CF%85-PES-2009.5587.html Το πρωτο βιντεο του pes9
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μια απτα ιδια....αφου συνεχιζουν να το βγαζουν για το PS2....
G_Zisis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μπα,μην δίνεις πολύ σημασία στο ότι βγαίνει και για PS2.Το φετινό pes στο PS2 που το έπαιξα,ήταν σαν το 6 με πολύ μικρές διαφορές.Το θέμα είναι να έχουν επικεντρωθεί στις εκδόσεις PS3/Xbox 360/PC. Πάντως,αν και το χειροτέρεψαν αρκετά φέτος το pes08,εκτός από θέμα γραφικών,εγώ δηστυχώς δεν δοκίμασα καθόλου fifa ή το euro.Αν και στο επόμενο pes διατηρήσουν αυτά τα χάλια (ειδικά αυτό το τρέξιμο των παιχτών που είναι σα να τρέχει κατσίκα) θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω κάτι άλλο.
anamenos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μπα,μην δίνεις πολύ σημασία στο ότι βγαίνει και για PS2.Το φετινό pes στο PS2 που το έπαιξα,ήταν σαν το 6 με πολύ μικρές διαφορές.Το θέμα είναι να έχουν επικεντρωθεί στις εκδόσεις PS3/Xbox 360/PC. Πάντως,αν και το χειροτέρεψαν αρκετά φέτος το pes08,εκτός από θέμα γραφικών,εγώ δηστυχώς δεν δοκίμασα καθόλου fifa ή το euro.Αν και στο επόμενο pes διατηρήσουν αυτά τα χάλια (ειδικά αυτό το τρέξιμο των παιχτών που είναι σα να τρέχει κατσίκα) θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω κάτι άλλο. δώσε μια ευκαιρία στο FIFA και μάλλον δεν θα ξανακοιτάξεις πίσω
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Λαθος κανεις....βρες μου ενα καλο παιχνιδι που υπαρχει στις νεες κονσολες και στις παλιες....δε γινονται αυτα....οταν θα σταματησουν το PS2 support, θα δεις διαφορα... Υ.Γ: Ποιο φιφα ρε φιλε....
G_Zisis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 δώσε μια ευκαιρία στο FIFA και μάλλον δεν θα ξανακοιτάξεις πίσω Λες ε....Τα καλύτερα λόγια τα ακούω ειδικά για το Euro 2008! Υ.Γ: Ποιο φιφα ρε φιλε.... Γιατί το PES είναι πολύ καλύτερο κατά τι γνώμη σου; Πάντως λυπάμαο που μπορεί να αλλάξω διότι παίζω PES από την εποχή του ISS Pro.
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Εχω 10 φιλους, κανεις δε παιζει φιφα....τι να το κανω? γτπ ειναι...
G_Zisis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ε,κι εμένα φίλοι και γνωστοί παίζουν pes αλλά εγώ θα προτιμούσα να παίζω αυτό που αξίζει πραγματικά (δεν θέλω να πω ότι το FIFA αξίζει πραγματικά,δεν το έχω παίξει καλά-καλά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.