Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι "κολλημένος" με το φετινό Fifa, δεν είχα καμια ιδιαίτερη καψούρα με το παιχνίδι. Ναι μεν έπαιζα από το πρώτο (το '94) μέχρι και το 2003, αλλά μόλις βγήκε το PES3 σε PC δεν άγγιξα το Fifa ξανά. Μόνο με το Fifa08 (πάντα για nextgen μιλάμε) ασχολήθηκα λίγο αλλά είχε πολλά κουσούρια και το παράτησα. Mε το φετινό όμως έχουμε πάθει πλάκα. Επίσης δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ την κοροϊδία του Pes2008 online και τα λεφτά που πληρώσαμε ΤΖΑΜΠΑ για να έχουμε μια υπηρεσία που δεν δούλεψε ΠΟΤΕ σωστά. Και με το φετινό Προ βέβαια τα ίδια έχουμε αλλά αφού δεν το πλήρωσα δεν με ενδιαφέρει κιόλας (μόνο το demo είδα και άντεξα ακριβώς 22' αγωνιστικά λεπτά πριν το βγάλω, γελώντας με την κατάντια του...)

Είναι διαφορετικό να λέμε ότι "το Fifa09 nextgen τα σπάει επειδή είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ, αλλά αν το Pro2010 είναι καλύτερο τότε θα παίξουμε αυτό" και άλλο το "το προ είναι προ και το φίφα φίφα". Ήμαρτον.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο ίδιος ο σχεδιαστής του Μπρο έχει δηλώσει επανειλημμένως (επί λέξη) ότι δεν τον ενδιαφέρει να φτιάξει ένα simulator όπως το fifa αλλά κάτι πιο casual και απλό όπως το pro.

Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι αυτό το είπε πιο πολύ για να καλύψει την χάλια ανάπτυξη που έχει το pro.

Δημοσ.
http://www.gazzetta.gr/content/view/24464/214

pro ρε ξυπνήστεεεε

Το review ειναι απο το gameworld ( http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_simple_review&Itemid=6&review=499-Pro-Evolution-Soccer-2009-PC-PS3-Xbox-360-PS2-PSP-Mobiles ).

Για το οποιο review ειχε γινει παλιοτερα συζητηση ( http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2378464&postcount=914 ).

Μη λεμε ξανα τα ιδια. Οταν η Konami αποφασισει να μας σεβαστει ως καταναλωτες και φτιαξει ενα ποδοσφαιρακι με σοβαρο gameplay και σοβαρο online τοτε θα ξανασχοληθουμε με το προ.

Υ.Γ. για να σας προλαβω. Παιζω και προ φετος γιατι δυστυχως οι 2 κολλητοι μου δεν εχουν ξεκολλησει απο ακομα απο το προ. Kαι επειδη εχω παιξει στο καπακι fifa online και μετα pro online, μπορω να σου πω οτι το pro ειναι χαλι μαυρο....

Δημοσ.

Χαχαχα, που το θυμήθηκες αυτό? Πραγματικά από τα αστειότερα (αλλά και πλέον προκατειλημμένα) reviews που έχω διαβάσει ποτέ. Εκτός πραγματικότητας, απλά.

Δημοσ.
Χαχαχα, που το θυμήθηκες αυτό? Πραγματικά από τα αστειότερα (αλλά και πλέον προκατειλημμένα) reviews που έχω διαβάσει ποτέ. Εκτός πραγματικότητας, απλά.

Αφου το αντεγραψαν στο gazetta απο το gameworld. Ειναι ολοιδιο το review. Μπορει τα 2 site να συνεργαζονται, δεν το ξερω.

Υ.Γ. Ειδικα αυτη η ατακα :"Η Konami έλαβε το feedback των χρηστών της, πήρε το μάθημά της και δημιούργησε ένα soccer game που στους περισσότερους τομείς αγγίζει το τέλειο", μ' εκανε να πεσω στο πατωμα απο τα γελια!!!!

Δημοσ.

Καλά ακόμα με το pro2009 ασχολείστε ρε παιδιά? Αφήστε το στην ανύπαρκτη ησυχία του. Από του χρόνου και αν μας παρουσιάσει τίποτα νέο ο τακατσούκα, και εφόσον σταματήσει αυτό το φλιπεράκι και το κάνει λίγο ποδόσφαιρο με ανθρώπινο τρέξιμο...

Δημοσ.

χαχαχαχα ανθρωπινο τρεξιμο,σαν του φιφα 09 ε που πανε λες και ειναι ολοι 100κιλα και παιζουν γ τοπικο ,δεν μας αφηνετε στην ησυχια μας λεω εγω,εχω βαρεθει να διαβαζω ποστ "δεν βαρεθηκατε να παιζεται προ".οχι ρε δεν βαρεθηκαμε ,πιστευουμε οτι ειναι ανωτερο του φιφα τελος, τσαμπα κατεβασα το ντεμο στο πσ3 ,οτινανε με κιμα ειναι το φιφα 09 απομιμιση του προ σε στιλ μπακουρογιανοπουλου πιο αργο και απο την καθυστερηση ,και ο καθε παιχτης για να στριψει κανει 10 δευτερα σαν τον δελλα ενα πραμα.

μην γεμιζετε τσαμπα το τοπικ με trash talk αν θελετε να μιλησετε για το απαραδεκτο φιφα υπαρχει και αλλο τοπικ παρακατω αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

καλημερα μαγκες του pro!!!

1)θελω να ρωτησω πως μπορω οταν παιζω να εμφανιζονται και τα ονοματα των παιχτων πανω στο κεφαλι τους!εχω παει στις ρυθμισεις αλλα δεν ξερω ποια επιλογη ειναι,αν υπαρχει!!!ειχα παει σε ενα καταστημα και το ειδα!

2)υπαρχουν ειδικα ακουστικα για ps3?εχετε να προτεινετε καποια?μπορω να παιζω και να μιλαω παραλληλα(φανταζομαι ναι),αλλα πως γινεται?

3)servers που να παιζουν ελληνες?

4)μια ερωτηση για εμπειρους παιχτες....εγω παιζω κλασσικα χωρις πολλα κολπα!

μπορειτε να γραψετε καμια κινηση οπως η στροφη 360 μοιρων η καμια αλλη!το R3(αναλογικο) χρησιμοποιειται για πασα ενω απο το ps2 που ειχα στο pro08 εκανα και την στροφη!

5)οταν παιζετε....βαζετε γκολ η γινεται καποιο φαουλ,οτιδηποτε που σου βγαζει L1 αριστερα και σου εχει καποιες επιλογες(4 ειναι).ξερετε αν υπαρχουν αλλες?με αλλους που παιζω οταν εγω παταω x=γκολ ο αλλος εμφανιζει μια λεξη που δεν υπαρχει.δεν ξερω αν εχει καμια τετοια επιλογη η προσθετεις κατι εσυ η επισης επειδη παιζω με ξενους εχει και διαφορετικες επιλογες(που δεν νομιζω)?

ευχαριστω για οποιαδηποτε συμβουλη/απαντηση

Δημοσ.

Αν και με το φετινό δεν ασχολήθηκα για πάνω απο 4 ματς (τόσο άντεξα) σε μερικά μπορώ να βοηθήσω.

1)Όταν διαλέγεις απο πια μεριά θες να είσαι, πατάς τετράγωνο ή μπλέ και πας δεξιά...έχει επιλογή player number ή player name νομίζω.

2)Εγώ (όταν είχα ps3) είχα πάρει αυτά...

3)Δεν έχω ιδέα

4)Η στροφή 360 γίνεται όπως ακριβώς με το αναλογικό με την διαφορά οτι το κάνεις με τον σταυρό.

5)Στο multiplayer options αν όχι στο κεντρικό μενού τότε αφού μπεις στο multiplayer ψάξε για options.

Αυτά θυμάμαι.

Δημοσ.

Πέστα ρε φίλε! εδώ είναι θέμα με το pro όλοι εσείς του fifa τι γράφετε εδώ όλες αυτές τις..άντε να μη πω.θα έχει και το fifa κάποιο topic στο site φαντάζομαι..

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 02 : 45 : 55-----

skanjos άστους ρε μην ξαναασχολήσε..άκου fifa xaxxaaxaxa

Δημοσ.

παλικαρε τις 1,2,4,5 στις ειπε ο παντνικ οσο για σερβερ με έλληνες παντου θα βρείς όλο και κάποιον αν γράψεις στο chat κάνας έλληνας ,εγω πρωτείνω να παίζεται στον ιταλικό σέρβερ πάντος γιατί είναι οι περισσότεροι απο εδω δίπλα και δεν έχει τοσο λαγκ όσο όταν παίζεις με κάποιον στον english server που μπορεί να είναι και απο αγγλία.πάντος δεν σου πρωτείνω να το παίζεις ονλίνε γιατι εμ έχει τόνους λαγκ,εμ όταν κάποιος χανει2+0 κλείνει την κονσόλα για να μην χάσει τους πολύτιμους βαθμούς του και σε πετάει κονέκτ ερρορ.έλεος δλδ.παρέα κλασικά με τα φιλαράκια και μπυρίτσες και είναι το απόλυτο παιχνίδι,αυτο και το τεκκεν χεχεχε

οσο για κινήσεις εγω παίζω 4-2-1-3 με του πλάγιους εξτρεμ πολύ δεξιά μπροστά κολλητά στην γραμμή για να φεύγουν πάντα μόνοι τους όταν ανεβαίνει το αντίστοιχο μπακ του αντιπάλου(πάντα 1 μπάκ θα ανεβαίνει και ενας δικός σου θα είναι ελευθερος και θα περιμένει πασα) ,και τους πετάω την μπάλα με L1 και Δ και βγαίνουν πάντα μόνοι τους,απο εκεί και πέρα φτάνω στην γωνία και είτε θα παρω εσωτερική και θα παίξω το μπαρτσα 1-2 με το σεντερ φορ(πας στο 1 μέτρο και πατας πολύ γρήγορα L1 x το στριβεις μπροστά και πριν φτασει η πρωτη πασα με την μια Δ μετα καπάκι χ και την σπαει απεναντι στο παντα ελεθερο εξτρεμ και πλασαρεις σε κενη εστια) είτε θα πάρω εξωτερικη και με 3 φορές γρήγορα τον κυκλο πάνω απο την γραμμή όταν φτάσω στην μικρή περιοχή και πάλι πάει η μπάλα στο ελέυθερο εξτρέμ.

βασικά αν δεν παίζεις γιούρια όπως παίζουν οι περισσοτεροι σου πρωτείνω να αλλάζεις πάσες με τους κεντρικούς και μεριές και όλο και κάποια τρύπα θα αφήσει ο αντίπαλος να εκμεταλευτείς.

υγ.αυτοί οι φιφα φανς είναι σαν τους χβοχ φανμποις ,έχουμε δίκαιο τέλος η άποψη σας δεν μετράει και σας πρίζουμε μέχρι να σας αλλάξουμε γνώμη ,φιφα thread -> this way

υγ2.το εμ είναι το ι αμ υ αρε.........οποιος κατάλαβε κατάλαβε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...