polakis21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλά ακόμα pro παίζεται? Δεν ξυπνήσατε ακόμα? Εγώ ξύπνησα εδώ και ένα χρόνο τώρα... Α ρε τακατσούκα τί μας έκανες...
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάντως έχω να παίξω Μπρο 2 χρόνια τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Ούτε καν μου λείπει, ίσα ίσα το αντίθετο. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι το έχουν γυρίσει και πλέον συχνότερα ακούω την ατάκα "πάμε για κανένα διπλό ή online fifa", χωρίς αναφορά στο... άλλο. Ή που πολλές φορές τα μπερδεύουμε και λέμε "πάμε για pro" και εννοούμε το fifa. Η δύναμη της συνήθειας. Αυτό που θα με ευχαριστούσε ακόμα περισσότερο είναι μια ωραία, αφράτη και στρουμπουλή βόμβα ναπάλμ στο κεφάλι του Τσακατσούκα και αμέσως ο κόσμος μας θα γινόταν λίγο καλύτερος.
manolo23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ενα εχω να σας πω.Δοκιμαστε Μαστερ Λιγκ διαλεγοντας μια οποιαδηποτε μικρη ομαδα ,χρησιμοποιωντας ομως τους ερασιτεχνες παιχτες(Καστολο,Μιναντα κλπ.),δημιουργηστε ενα πρωταθλημα με ολες τις μεγαλες ομαδες και βαλ'τε στοχο να παρετε πρωταθλημα! Με ενα φιλο παιζουμε συμπαικτες ειμαστε ηδη στην 4η χρονια κ εχουμε πα8ει ζημια! Σας συνιστω μεταγραφες πιτσιρικαδων κ μονο οταν αποσυρονται οι μεγαλοι σε ηλικια παιχτες! Απλα δοκιμαστε το! Προ και ξερο ψωμι! Κατι τελευταιο..Δειτε στο τελευταιο ματς καποιου παιχτη που αποσυρεται να γινεται σταντινγκ οβεισιον κ τον παιχτη να χαιρεταει τον κοσμο!!
Fronimitis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ενα εχω να σας πω.Δοκιμαστε Μαστερ Λιγκ διαλεγοντας μια οποιαδηποτε μικρη ομαδα ,χρησιμοποιωντας ομως τους ερασιτεχνες παιχτες(Καστολο,Μιναντα κλπ.),δημιουργηστε ενα πρωταθλημα με ολες τις μεγαλες ομαδες και βαλ'τε στοχο να παρετε πρωταθλημα!Με ενα φιλο παιζουμε συμπαικτες ειμαστε ηδη στην 4η χρονια κ εχουμε πα8ει ζημια! Σας συνιστω μεταγραφες πιτσιρικαδων κ μονο οταν αποσυρονται οι μεγαλοι σε ηλικια παιχτες! Απλα δοκιμαστε το! Προ και ξερο ψωμι! Κατι τελευταιο..Δειτε στο τελευταιο ματς καποιου παιχτη που αποσυρεται να γινεται σταντινγκ οβεισιον κ τον παιχτη να χαιρεταει τον κοσμο!! Κάθε χρόνο σε κάθε προ που έπαιρνα αυτό έκανα.Φέτος τι αλλάζει δηλαδή;Μόνο το be a legend αξίζει στο προ.
forlorn_hope Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/24464/214 pro ρε ξυπνήστεεεε
skanjos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 πωπω bashing για το προ ,απιστευτο.ελεος ρε σεις,ειδικά το 2009 είχε τραγικές αλλαγές στο gameplay και ειδικά στα 1-2,τι arcade και simulation μπουρδες λετε,δεν ειναι virtua striker εκεινο ειναι καθαρα arcade και οσοι το ξερουν παω στοιχημα εχουν ξοδεψει περιουσιες παλια στα coin op. το μονο σφαλμα στο προ το καινουριο ειναι το ονλινε,το οποιο δεν παιζεται και δεν δικαιολογουνται με τπτ.κατα τα αλλα τους συνδιασμους που μπορεις να βγαλεις στο προ δεν μπορεις σε κανενα αλλο ποδοσφαιρακι.δεν με νοιαζει η καμερα να στριφογυρναει ,οι παιχτες να εχουν ομορφες μπλουζες με τα ονοματα τους απο πισω,σημασια για μενα εχει αυτο που σκεφτομαι να μπορω να το βγαλω μεσα στο γηπεδο,και πως να το κανουμε στο προ γινεται αυτο καλυτερα,εχεις περισοτερες επιλογες μεσα στο παιχνιδι για το πως θα παιξεις.οσο και να προσπαθειτε το προ ειναι προ και το φιφα φιφα,αφηστε εμας να παιζουμε το τεχνικα και τακτικα ανοτερο σιμουλετορα και παιξτε εσεις τις φανελες και τις καμερες
butters9013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Yπογραφή: Μάνος Γρυπάρης ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
anamenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 πωπω bashing για το προ ,απιστευτο.ελεος ρε σεις,ειδικά το 2009 είχε τραγικές αλλαγές στο gameplay και ειδικά στα 1-2,τι arcade και simulation μπουρδες λετε,δεν ειναι virtua striker εκεινο ειναι καθαρα arcade και οσοι το ξερουν παω στοιχημα εχουν ξοδεψει περιουσιες παλια στα coin op. το μονο σφαλμα στο προ το καινουριο ειναι το ονλινε,το οποιο δεν παιζεται και δεν δικαιολογουνται με τπτ.κατα τα αλλα τους συνδιασμους που μπορεις να βγαλεις στο προ δεν μπορεις σε κανενα αλλο ποδοσφαιρακι.δεν με νοιαζει η καμερα να στριφογυρναει ,οι παιχτες να εχουν ομορφες μπλουζες με τα ονοματα τους απο πισω,σημασια για μενα εχει αυτο που σκεφτομαι να μπορω να το βγαλω μεσα στο γηπεδο,και πως να το κανουμε στο προ γινεται αυτο καλυτερα,εχεις περισοτερες επιλογες μεσα στο παιχνιδι για το πως θα παιξεις.οσο και να προσπαθειτε το προ ειναι προ και το φιφα φιφα,αφηστε εμας να παιζουμε το τεχνικα και τακτικα ανοτερο σιμουλετορα και παιξτε εσεις τις φανελες και τις καμερες μείνε κολλημένος, να παίζεις το χειρότερο ποδοσφαιρικά για χρόνια...
skanjos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 μπορώ να κανω και εγω το ίδιο ,μείνε κολλημένος να παιζεις το χειρότερο ποδοσφαιράκι για πάντα πάντος απο το να παίξω φιφα προτειμώ το super sidekicks , το goal goal goal και το tecmo world cup 96 .........
anamenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 μπορώ να κανω και εγω το ίδιο ,μείνε κολλημένος να παιζεις το χειρότερο ποδοσφαιράκι για πάντα πάντος απο το να παίξω φιφα προτειμώ το super sidekicks , το goal goal goal και το tecmo world cup 96 ......... ρε φίλε , δεν ξέρεις τι χάνεις με το φετινό FIFA , γιαυτό τα λες όλα αυτά, αλλά υπομονή μέχρι του χρόνου που όλοι θα παίζουν FIFA και όχι arcade ποδοσφαιράκια...
klainmaingr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/24464/214 pro ρε ξυπνήστεεεε XAXaxAXaxAXaxaAXXAxaAxxaxaAxxaXaax Θέλω να πιστεύω οτι κάνεις πλάκα... 9ρια και 10ρια στο φετινό προ;;;;; ARE YOU OUT OF YOUR MIND? Το παιχνίδι offline έιναι μια χαρά και παίζεται ευχάριστα απο τους κλασσικούς "προ" τύπους... To online είναι για κλάματα.. Αλλα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟ των τελευταίων ετών και κάτι τέτοιες αρλούμπες δείχνουν το πόσο άσχετος είναι όποιος γράφει το review... Δεν θα το πάω συγκριτικα με το φίφα.. αλλα με τα άλλα ΠΡΟ.. ΔΕΝ είναι χειρότερο απο τα παλιά.. αλλα και ΚΑΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ διαφορά δεν έχει για να δικαιολογήσει ένα τέτοιο μπατιρντί.. 5-10 παίκτες (λάθος) αλλαγμένοι.. Ένα κουτσουρεμένο champions league και αυτό ήταν.. Ξαναλέω.. Μια χαρά παίζεται παρείστικα... Και προσωπικά σε μαζώξεις στο σπίτι παίζω αρκετά πρό λόγω κολλήματος των υπολοίπων.. Αλλα δεν έχει και τίποτα νέο να δείξει... 7,5-8 λόγω στασιμότητας... (η εθιστικότητα είναι δεδομένη) Ούτε ο seabass δεν θα του έβαζε τέτοια βαθμολογία
skanjos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 επαιξα το demo στο pc απο το καινουριο φιφα και απογοητευτηκα.απο το gameplay ε δεν με νοιαζει τπτ αλλο(το λεω για να μην το πατε σε στυλ τι καρτα γραφικων εχεις και τις σχετικες μπουρδες).το ντεμο το δοκίμασα για να το δω επειδή είχε βγει πριν απο το προ δεν μαρεσε τοσο ωστε ούτε απο τον θείο δεν το πήρα για μια δοκιμή.
klainmaingr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 skanje πάντως το φετινό φίφα είναι πιο πρό απο ποτέ... Και γω δεν θα το άγγιζα.. αλλα πήρε ΟΛΑ τα καλά στοιχεία του πρό (ακόμα και το χειρισμό) και τα έβαλε μέσα στα γραφικά και τα δικαιώματα των ομάδων του φίφα... Σίγουρα έχει ατέλειες.. Αλλα οι ατέλειες αυτές δεν αγγίζουν ούτε κατα διάνοια τις ατέλειες που συνεχίζει να έχει το πρό.. (αυτό είναι και το κακό.. δεν είναι κακό παιχνίδι.. απλά πλέον παραείναι στάσιμο).. Αν δεν βαριέσαι δώστου μια ακόμα ευκαιρία.. Δεν έχω δεί την έκδοση για pc.. αλλα του 360 τα σπάει.. Τρομερό πλεονέκτημα που έχει το πρό στο pc είναι το we patch.. Αν έπαιζα σε pc και γω πρό θα έπαιζα..
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 οσο και να προσπαθειτε το προ ειναι προ και το φιφα φιφα,αφηστε εμας να παιζουμε το τεχνικα και τακτικα ανοτερο σιμουλετορα και παιξτε εσεις τις φανελες και τις καμερες Μπράβο, μείνετε στο μπρο εσείς και καλό σας πάσχα μάγκες. Αν το μπρο γίνει σαν το tehkan πάλι θα λέτε "το προ είναι προ και το φίφα φίφα". Μέχρι εκεί καταλαβαίνετε. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο ίδιος ο σχεδιαστής του Μπρο έχει δηλώσει επανειλημμένως (επί λέξη) ότι δεν τον ενδιαφέρει να φτιάξει ένα simulator όπως το fifa αλλά κάτι πιο casual και απλό όπως το pro. Επιπλέον έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές ότι η έκδοση του Fifa09 για PC δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με αυτή των Xbox360/PS3. Να δούμε πότε θα το καταλάβετε.
klainmaingr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ρε zeppo, οπως είσαι εσύ κολλημένος με το φίφα έτσι θα'ναι και ο άλλος με το πρό(χωρίς ειρωνικό μ). Γιατί να υπάρχει αυτή η κοκορομαχία; Τα γούστα είναι γούστα.. Νταβατζή στο γούστο τον άλλον σε βάλανε; (δεν το λέω επιθετικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.