Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι έχεις δίκιο μέτα κατάλαβα οτι ξέχασα να το πώ..για ps3 μιλάω.θα έλεγα για oficial καλύτερα αλλά εδω που τα λέμε δεν ξέρω και ποιές διαφορές υπάρχουν με το ανεπίσημο:-D

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1)υπαρχουν διαφορες σε gameplay αναλογα με την κονσολα?

2)στο 8 η καλυτερη ομαδα ηταν η barcelona στο 9 ποια ειναι?

1) Έχω την εντύπωση πως πραγματικά υπάρχουν διαφορές. Στο xbox360 το παιχνιδάκι απλά δεν παίζεται... Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως είναι τραγικό!!! Έβαλα καπάκι το 2008 και νόμιζα πως έπαιζα άλλο παιχνίδι... Και φανταστείτε το 2008 που και αυτό στην αρχή μας είχε ξενίσει θυμάμαι! Και τώρα μου φαίνεται άπειρα καλύτερο!!

Απ'την άλλη έχω παίξει το Προ9 και σε PS3. Μου φάνηκε ότι ήταν πιο νορμάλ. Δηλ. τα ευχαριστήθηκα τα ματσάκια που έπαιξα. (αν κ το aliasing στα γραφικά μου την έσπαγε :P) Δεν μπορώ όμως να βγάλω πιο πολλά συμπεράσματα από αυτά τα 5-6 games. Κ όλα αυτά σε οθόνες HD.

2) Νομίζω MU για επίθεση και Inter για άμυνα ;)

Δημοσ.
1)υπαρχουν διαφορες σε gameplay αναλογα με την κονσολα?

2)στο 8 η καλυτερη ομαδα ηταν η barcelona στο 9 ποια ειναι?

1) Έχω την εντύπωση πως πραγματικά υπάρχουν διαφορές. Στο xbox360 το παιχνιδάκι απλά δεν παίζεται... Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως είναι τραγικό!!! Έβαλα καπάκι το 2008 και νόμιζα πως έπαιζα άλλο παιχνίδι... Και φανταστείτε το 2008 που και αυτό στην αρχή μας είχε ξενίσει θυμάμαι! Και τώρα μου φαίνεται άπειρα καλύτερο!!

Απ'την άλλη έχω παίξει το Προ9 και σε PS3. Μου φάνηκε ότι ήταν πιο νορμάλ. Δηλ. τα ευχαριστήθηκα τα ματσάκια που έπαιξα. (αν κ το aliasing στα γραφικά μου την έσπαγε :P) Δεν μπορώ όμως να βγάλω πιο πολλά συμπεράσματα από αυτά τα 5-6 games. Κ όλα αυτά σε οθόνες HD.

2) Νομίζω MU για επίθεση και Inter για άμυνα ;)

Δημοσ.

Μιας που έχω παίξει αρκετά match στην pc έκδοση,θέλω να πω κι εγώ τι πιστεύω.

Μου φαίνεται πως και φέτος η konami ασχολήθηκε περισσότερο με το μενού του παιχνιδιού παρά με το gameplay.Οι παίχτες φαίνονται σαν πάπιες που τρέχουν χωρίς καθόλου βάρος.Γενικά το τρέξιμό τους είναι ΑΙΣΧΟΣ. :eek: Έπαιξα έτσι για πλάκα το παλιό pro 5 και μιλάμε για μεγάλη διαφορά (υπέρ του 5),εκτός από την ταχύτητα.

Επίσης,έχω παρατηρήσει πως σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι κάνει ό,τι θέλει και πως ο χειρισμός είναι άθλιος. :confused: Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι ότι κάποιες φορές όταν βγάζω κάθετη μπαλιά,ο επιθετικός κάνει μόνος του σουτ.:rolleyes: Επίσης,έχουν βάλει κάθε φορά που αλλάζεις κατεύθυνση 90 μοιρών (πχ από δεξιά να πάω προς τα πάνω),να κάνει προσποίηση.Άσχετο βέβαια ότι η προσποίηση είναι για τον π... και εντελώς ψεύτικη.

Τώρα αυτά θέλω να γράψω,αλλά είναι κι άλλα αρνητικά,όπως τα σουτ.Τέλος πάντων.Γενικά πάλι το pro είναι σχέτη απογοήτευση.Ούτε σαν ένα καλό arcade ποδοσφαιράκι δεν θέλω να το δω.Πάντως στηρίζομαι σε μια φράση που είχε πει ένας από αυτούς που φτιάχνουν το pro,ότι δηλαδή το αλήθινό next gen pro θα είναι αυτό του 2010, και ελπίζω να βγάλουν τίποτα καλύτερο για τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Βασικά πλέον είναι αργά γιατί:

α) υπάρχει αντίπαλο δέος και

β) το αντίπαλο δέος συμβαίνει να είναι έτη φωτός μπροστά.

Ρωτήστε όσους παίζουν όχι Pro αλλά το... άλλο, να σας πουν αν έχουν καμια ανησυχία για το Pes2010. Καρφί δεν τους καίγεται. Μάλλον περιμένουν το ΑντίπαλοΔέος2010...

Ο Τσακατσούκας μπορεί να πάει να πνιγεί, τελείωσαν τα ψωμιά του.

Δημοσ.
Βασικά πλέον είναι αργά γιατί:

α) υπάρχει αντίπαλο δέος και

β) το αντίπαλο δέος συμβαίνει να είναι έτη φωτός μπροστά.

Ρωτήστε όσους παίζουν όχι Pro αλλά το... άλλο, να σας πουν αν έχουν καμια ανησυχία για το Pes2010. Καρφί δεν τους καίγεται. Μάλλον περιμένουν το ΑντίπαλοΔέος2010...

Ο Τσακατσούκας μπορεί να πάει να πνιγεί, τελείωσαν τα ψωμιά του.

Σωστοοοοος.....

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτός δεν είναι λόγος ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός.Η ea άφηνε στάσιμο το fifa τόσα χρόνια ενώ υπήρχε ανταγωνισμός και μάλιστα σκληρός.Φανταστείτε τώρα,που ήδη είναι αρκετά μπροστά,αν δεν υπάρξει ανταγωνισμός πώς θα το παρατήσει μετά από κανά 2 χρόνια.

Δημοσ.

Πείτε ότι θέλετε..εγω μια ζωή παίζω pro όπως και τώρα με το 9 και εξακολουθώ να λέω οτι είναι το καλύτερο game..ποιό fifa ρε μάγκες πάτε καλά?το πήρα και αυτό να το δοκιμάσω και δεν έπαιξα ούτε ενα ολόκληρο αγώνα..δεν το έχουν οι άνθρωποι πώς να το κάνουμε..δεν το είχαν τόσα χρόνια τώρα δλδ θα το έχούν..και όσο κόσμο ξέρω pro παίζει και γουστάρει..όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε..άντε αρχίστε τώρα να με κοπανάτε:-D

Δημοσ.
Πείτε ότι θέλετε..εγω μια ζωή παίζω pro όπως και τώρα με το 9 και εξακολουθώ να λέω οτι είναι το καλύτερο game..ποιό fifa ρε μάγκες πάτε καλά?το πήρα και αυτό να το δοκιμάσω και δεν έπαιξα ούτε ενα ολόκληρο αγώνα..δεν το έχουν οι άνθρωποι πώς να το κάνουμε..δεν το είχαν τόσα χρόνια τώρα δλδ θα το έχούν..και όσο κόσμο ξέρω pro παίζει και γουστάρει..όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε..άντε αρχίστε τώρα να με κοπανάτε:-D

Γιατί να σε κοπανήσουμε;Κάτσε εσύ και παίξε προ κι άσε μας εμάς να παίζουμε αληθινό ποδοσφαιράκι...άλλωστε γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Γιατί να σε κοπαρνήσει κάποιος ρε συ;Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον τι θα παίζει.

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δοκιμάσεις το fifa παραπάνω από όσο το δοκίμασες.Με το να παίξεις ούτε έναν ολόκληρο αγώνα δεν καταλαβαίνεις τίποτα,άρα είναι σα να μην το δοκίμασες καν. ;)

Α,με πρόλαβε ο fronimitis.

Δημοσ.

καλά καλά τραγουδάτε εσείς.. το ποίος παίζει αληθινό ποδοσφαιράκι το ξέρουμε..φαντάζομαι το ίδιο θα λέγατε και στις εποχές του fifa 97 98 κτλ..:-D

είπαμε γούστα είναι αυτά..και βεβαίως θα κάθομαι να παίζω pro.αν υπήρχε κανένα που να το φτάνει θα το έπαιζα ευχαρίστως..

Δημοσ.
αν υπήρχε κανένα που να το φτάνει θα το έπαιζα ευχαρίστως..

Είναι λίγο δύσκολο όμως να βγει τόσο χάλια ποδοσφαιράκι στην εποχή μας. Μάλλον με το προ θα συνεχίσεις.:-D

Δημοσ.
καλά καλά τραγουδάτε εσείς.. το ποίος παίζει αληθινό ποδοσφαιράκι το ξέρουμε..φαντάζομαι το ίδιο θα λέγατε και στις εποχές του fifa 97 98 κτλ..:-D

είπαμε γούστα είναι αυτά..και βεβαίως θα κάθομαι να παίζω pro.αν υπήρχε κανένα που να το φτάνει θα το έπαιζα ευχαρίστως..

Μα και εμείς μέχρι πέρσι προ παίζαμε όλοι....οι περισσότεροι δεν παίζαμε φιφα...Απο πέρσι όμως πάρα πολλοί άλλαξαν στρατόπεδο αφού το προ δεν κάλυψε κανέναν...Τώρα αν εσένα ακόμα συνεχίζει να σου αρέσει το προ το μόνο που έχω να πώ είναι ....περαστικά :P

Πέρα απο την πλάκα όμως γούστα είναι αυτά κι ο καθένας διαλέγει αυτό που τον καλύπτει.Θές arcade παίζεις προ,θές simulation παίζεις φιφα.Και τα 2 έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.

Δημοσ.
φαντάζομαι το ίδιο θα λέγατε και στις εποχές του fifa 97 98 κτλ..:-D

Τελείως έξω έπεσες...Ακόμα και τώρα παίζω pro καμιά φορά σε δυπλό.

Κοίτα,επειδή κάποιος μπορεί να παίζει fifa δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι fifa fan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...