Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1)υπαρχουν διαφορες σε gameplay αναλογα με την κονσολα?

2)στο 8 η καλυτερη ομαδα ηταν η barcelona στο 9 ποια ειναι?

θα μπορουσαν να αγορασουν πια τα γαμ(* τα δικαιωματα απο τις ομαδες...τοσα φραγκα βγαζουν τοσα χρονια απο το παιχνιδι κ τους χορηγους

Δημοσ.

Ρε ακόμα ασχολείστε με αυτή την τραγική αηδία?

Πήγα χθες σε έναν τοπικό διαγωνισμό pes2009 στο Παγκράτι, και μετά από μια ώρα αηδίασα από το απάτη παιχνίδι και σηκώθηκα και έφυγα μιλάμε! Ότι και να πεις είναι λίγο για την κατάντια της Κονάμι...

Δημοσ.
Ρε ακόμα ασχολείστε με αυτή την τραγική αηδία?

Πήγα χθες σε έναν τοπικό διαγωνισμό pes2009 στο Παγκράτι, και μετά από μια ώρα αηδίασα από το απάτη παιχνίδι και σηκώθηκα και έφυγα μιλάμε! Ότι και να πεις είναι λίγο για την κατάντια της Κονάμι...

που ρε πηγες? στον Θανασση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έκανα εγγραφή και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος. Εγκατέστησα το pes 9 για pc και προσπαθώ να το ρυθμίσω (χειριστήριο με joystic) και τα κατάφερα. Όμως παίζει μόνο στο αυτόματο, οι παίκτες δεν υπακούν και κινούνται μόνοι τους! Το joystic όταν είμαι στο menu ανταποκρίνεται κανονικά. Μάλλον κάτι στις επιλογές θα κάνω λάθος, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα mod για ps3 που να προσθέτει ομάδες, γήπεδα, σήματα στις υπάρχουσες κλπ? Κάτι αντίστοιχο με το wolf patch εννοώ που έβγαινε στα pc.....

Δημοσ.

xaAxaaXAxaXAxaXAxaAXxaAxxaXAaXAX

Καταφέραμε με ένα φίλο να παίξουμε 2-3 αγώνες προ ονλάιν.

Το παιχνίδι είναι ΑΙΣΧΡΟ!@

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πόσο ελεινά λαγκάρει η αηδία.

Πρέπει να πω πάντως οτι ενδείκνυται τρομερά πολύ για γέλιο... πολύ γέλιο...

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω δει σε online (και ούτε πρόκειται φυσικά) ένας γνωστός μού έλεγε ότι σε PS3 που το παίζει δεν έχει καθόλου lag στο online. Από τη μία τείνω να τον πιστέψω γιατί κάποτε έπαιζε PES6 σε PC, οπότε πρέπει να έχει μια ιδέα για το τι σημαίνει φυσιολογικό PES online, από την άλλη όμως μού είπε ότι έπαιξε τo demo του Fifa09 και δεν του άρεσε καθόλου (εννοείται έφαγε κράξιμο).

Δημοσ.

Καλημερα... Δεν ξερω αν εχει συζητηθει και παλι,αλλα λογω πολλων σελιδων το ξαναρωτω...

Δεν μου κραταει τις αποθεκευει τις ρυθμισεις του αγωνα...δλδ κουραση ή οχι,βελακια,μπαλα κλπ...οπως επισης και συνθηκες γηπεδου,μερα-νυχτα καιρο κλπ... Μιλαω για την εκδοση σε xbox360...

Το εχει κανει σε καναν αλλο?

Δεν εχω σκληρο αλλα memory unit.

Δημοσ.
Αν και δεν το έχω δει σε online (και ούτε πρόκειται φυσικά) ένας γνωστός μού έλεγε ότι σε PS3 που το παίζει δεν έχει καθόλου lag στο online. Από τη μία τείνω να τον πιστέψω γιατί κάποτε έπαιζε PES6 σε PC, οπότε πρέπει να έχει μια ιδέα για το τι σημαίνει φυσιολογικό PES online, από την άλλη όμως μού είπε ότι έπαιξε τo demo του Fifa09 και δεν του άρεσε καθόλου (εννοείται έφαγε κράξιμο).

Είχα παίξει παλιότερα ονλάιν αλλα τα πράγματα δεν ήταν τόσο αστεία (ή εγώ είχα λιγότερες απαιτήσεις). Μετά λοιπόν απο ένα πολύωρο φίφα live session χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα, με στρωτό παιχνίδι αλλα με κάποιες καθυστερήσεις σε φάσεις και μετά απο ζαλούρα των φίλων βάλε πρό βάλε προ.. έβαλα πρό...

Τι να πώ... Πραγματικά ότι και να πώ είναι πολύ λίγο. Η μπάλα εδώ ήταν εκεί πήγαινε, οι παίκτες εξαφανίζονταν και εμφανίζονται μετά αλλού. Και διάφορα άλλα τέτοια. Το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ playable. Αλλα πρέπει να έχεις πολλή ηρεμία και φυσικά να μην περιμένεις να παίξεις ιδιαίτερα σοβαρά παιχνίδια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...