spid_x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 λοιπον γραφω και γω τι γνωμη μου γιατι τα δοκιμασα και τα δυο. Τοσα χρονια παιζω φανατικα το PES και ελεγα οτι δεν θα το αλλαζα με τιποτα. ΕΙχα να ασχοληθω με fifa απο το 2000! Πηρα λοιπον το fifa09 (μιας και δεν υπηρχε το αλλο για ενοικιαση) και εντυπωσιαστηκα! ΠΡωτοτυπο gameplay μπαλες γηπεδα παικτες γραφικα ολα εντυπωσιακα!!! Το εβαλα σε καμερα καθετη στο γηπεδο (δεν θυμαμαι πως λεγεται) και ηταν σαν να παιζω στην πραγματικοτητα! ΠΑιρνω λοιπον και το Pes2009... και ξενερωσα μια και καλη! Μονο και μονο που ειδα ακριβως τα ιδια γηπεδα... Παλι το KONAMI STADIUM κΑΙ ΤΟ BERNABEU??? ΕΛΕΟΣ! Tιποτα καινουργιο.... Δεν εχει αλλαξει τιποτα.... Ακριβως ιδιο με το παλιο με λαθος παικτες!! Ουτε μια ομαδα σωστα! Ξενερωσα εντελως.Ποιος εγω που ελεγα οτι το Pes δεν γινεται να το αλλαξω με τιποτα. Το επαιξα μια φορα και το πηγα πισω.. Ισως δεν το τσεκαρα αρκετα.. αλλα πειτε μου εσεις ποια η διαφορα 2008 με 2009 εκτος απο το γεγονος οτι εχουν λαθος τις ομαδες?
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Η διαφορά του 2008 με το 2009 είναι ότι φέτος όποιος κάθισε λίγο να ασχοληθεί με το Fifa09, δεν ξανάβαλε Pro2009. Πέρσι όμως ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αφού το Fifa08 είχε διάφορα κουσούρια (και πάλι όμως ήταν εξαιρετικό και πολύ πιο ολοκληρωμένο από το Pro2008).
s33k3rgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 λοιπον γραφω και γω τι γνωμη μου γιατι τα δοκιμασα και τα δυο. Τοσα χρονια παιζω φανατικα το PES και ελεγα οτι δεν θα το αλλαζα με τιποτα. ΕΙχα να ασχοληθω με fifa απο το 2000!Πηρα λοιπον το fifa09 (μιας και δεν υπηρχε το αλλο για ενοικιαση) και εντυπωσιαστηκα! ΠΡωτοτυπο gameplay μπαλες γηπεδα παικτες γραφικα ολα εντυπωσιακα!!! Το εβαλα σε καμερα καθετη στο γηπεδο (δεν θυμαμαι πως λεγεται) και ηταν σαν να παιζω στην πραγματικοτητα! ΠΑιρνω λοιπον και το Pes2009... και ξενερωσα μια και καλη! Μονο και μονο που ειδα ακριβως τα ιδια γηπεδα... Παλι το KONAMI STADIUM κΑΙ ΤΟ BERNABEU??? ΕΛΕΟΣ! Tιποτα καινουργιο.... Δεν εχει αλλαξει τιποτα.... Ακριβως ιδιο με το παλιο με λαθος παικτες!! Ουτε μια ομαδα σωστα! Ξενερωσα εντελως.Ποιος εγω που ελεγα οτι το Pes δεν γινεται να το αλλαξω με τιποτα. Το επαιξα μια φορα και το πηγα πισω.. Ισως δεν το τσεκαρα αρκετα.. αλλα πειτε μου εσεις ποια η διαφορα 2008 με 2009 εκτος απο το γεγονος οτι εχουν λαθος τις ομαδες? Φιλε θα ελεγα και εγω την γνωμη μου αλλα με καλυψες.Κριμα παντως για το Pro που εχει καταντησει ετσι. Δεν περιμενα απο το Fifa να εξελιχθει ετσι.Μπραβο!!
Periklitos25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν για PS3 1)Όταν πάμε στο NETWORK για να συνδεθούμε θα μας πει να κατεβάσουμε το update 1.20 2)SOSαφού κάνουμε install το update πάμε στο SYSTEM SETTINGS και κάτω από το install υπάρχει το download το πατάμε και το κάνουμε install. 3)http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64749 (von 1.04)αυτό είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο OPTION FILE που κυκλοφορεί καθώς διορθώνει τα ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! αφού κάνουμε copy paste όλλα τα αρχεία του όταν φορτώνει το παιχνίδι θα ζητηθεί να το κανουμε SAVE DATA πατάμε ΌΧΙ. Πάμε στο EDIT........LOAD=SAVE DATA και μετά πατάμε SAVE DATA και είμαστε κομπλέ. ΜΕ το update το online βελτιώθηκε αισθητά στην άμυνα.
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εγω προσωπικα στο Pc μου τα γραφικα μου φανηκαν χειροτερα απο τα περσινά...ίσως να ηταν κ η ιδεα μου αλλα περιμενα κανα τρελο pro!! ΟΠως το αγαπησαμε! nevermind
Periklitos25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν για PS3 1)Όταν πάμε στο NETWORK για να συνδεθούμε θα μας πει να κατεβάσουμε το update 1.20 2)SOSαφού κάνουμε install το update πάμε στο SYSTEM SETTINGS και κάτω από το install υπάρχει το download το πατάμε και το κάνουμε install. 3)http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64749 (von 1.04)αυτό είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο OPTION FILE που κυκλοφορεί καθώς διορθλωνει τα ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! αφού κάνουμε copy paste όλλα τα αρχεία του όταν φορτώνει το παιχνίδι θα ζητηθεί να το κανουμε SAVE DATA πατάμε ΌΧΙ. Πάμε στο EDIT........LOAD=SAVE DATA και μετά πατάμε SAVE DATA και είμαστε κομπλέ. ΜΕ το update το online βελτιώθηκε αισθητά στην άμυνα.
Angeldust Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Βγήκε το update σήμερα, μια χαρά όλα Τι update βγήκε ?
Daredevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τι update βγήκε ?[/quoteαυτό 2008.11.10 A new update file was released A new update file was released by the maintenance between 10:00 - 12:00 on 10/11/2008 (GMT). The following features were added by this update file: 1) 2 new features "Replay Upload" and "Theatre of Legends" for Legends Mode. 2) A new Download feature in the System Settings, used for updating various game data. +το update στα rosters και οι extra ομάδες που είχαν υποσχεθεί
filthy70 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δε βγαζω ακρη εκανα το uptade και παρολα αυτα δε μου βγαζει τιποτα καινουργιο ουτε μεταγραφες ουτε τιποτα. αν μπορει καποιος ασ βοηθησει. Εχω κανει και load data kai save date please help....
Daredevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δε βγαζω ακρη εκανα το uptade και παρολα αυτα δε μου βγαζει τιποτα καινουργιο ουτε μεταγραφες ουτε τιποτα.αν μπορει καποιος ασ βοηθησει. Εχω κανει και load data kai save date please help.... Πήγαινε system settings και επέλεξε download
filthy70 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το εχω κανει και το κατεβασα τιποτα ομως και οταν ξαναπαω μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλο download διαθεσιμο.
Hellaslover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το champion's league στο προ που ειναι; πηρα το παιχνιδι για ps2 και δε μπορω να το βρω το mode, μονο master league, league και cup (κοναμι κτλ) μηπως δεν υπαρχει αυτο το mode σε ps 2;
mypinkfloyd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ναι όντως το FIFA09 έχει καλύτερα γραφικά. ναι έχει όλες τις ομάδες/στάδια με τα ονόματά τους, ναι έχει 45#$64 official πρωταθλήματα αλλά το gameplay είναι ΧΑΛΙΑ (και) πάλι! Δεν γίνεται να έχει 8 χρόνια να παίξω FIFA και να μη χάνω παιχνίδι όταν παίζω ενάντια στο PS!!! Απ' την άλλη, το PES2009 σε άποψη γραφικών και δικαιωμάτων ομάδων/σταδίων δεν έχει αλλάξει, αλλά το gameplay έχει βελτιωθεί απίστευτα εντυπωσιακά! Είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε pro (Ναι, έχει ξεπεράσει το μεγαλείο του 5)! Τέλοςπάντων, αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όσοι κράζετε το PES2009 μη μπερδεύετε τα γραφικά και τα δικαιώματα με το gameplay, διότι σ΄ ότι αφορά το gameplay ένας είναι ο βασιλιάς!
anamenos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ναι όντως το FIFA09 έχει καλύτερα γραφικά. ναι έχει όλες τις ομάδες/στάδια με τα ονόματά τους, ναι έχει 45#$64 official πρωταθλήματα αλλά το gameplay είναι ΧΑΛΙΑ (και) πάλι! Δεν γίνεται να έχει 8 χρόνια να παίξω FIFA και να μη χάνω παιχνίδι όταν παίζω ενάντια στο PS!!!Απ' την άλλη, το PES2009 σε άποψη γραφικών και δικαιωμάτων ομάδων/σταδίων δεν έχει αλλάξει, αλλά το gameplay έχει βελτιωθεί απίστευτα εντυπωσιακά! Είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε pro (Ναι, έχει ξεπεράσει το μεγαλείο του 5)! Τέλοςπάντων, αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όσοι κράζετε το PES2009 μη μπερδεύετε τα γραφικά και τα δικαιώματα με το gameplay, διότι σ΄ ότι αφορά το gameplay ένας είναι ο βασιλιάς! damage control????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.