anamenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ρε GameWorld αμαν επιτέλους, δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πείθεις πλέον;μας ζάλησες τον έρωτα με τους αμερικανούς που δεν ξέρουν μπάλα και προωθουν το FIFA μπλα μπλα μπλα τα μισα απο τα reviews Που σου έδειξα ειναι αγγλικα, γιατο IGN που ειναι σπονσορας του pro δεν είπες τίποτα... "Η Konami έλαβε το feedback των χρηστών της, πήρε το μάθημά της και δημιούργησε ένα soccer game που αγγίζει το τέλειο." πωπωπωπωπω, το τελειο!, δεν υπάρχει άλλο λέμε! (ανέκδοτο του μήνα θα έλεγα...) για τα fanboys είναι τέλειο...
ACMILANGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 "Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πόσο και που να βελτιωθεί το PES?" και αυτό μου άρεσε! -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 05 : 56 : 51----- Συγγνωμη αλλα για να ζητας απο καποιον αλλο σοβαροτητα πρεπει να εισαι σοβαρος και εσυ ο ιδιος. Απο τη στιγμη ομως που χρησιμοποιεις την θεση που εχεις (αρχισυντακτης σε online περιοδικο) για να προωθησεις ενα παιχνιδι, εχεις χασει καθε σοβαροτητα. Δεν εισαι ενας απλος "θαμωνας" ενος φορουμ. Εισαι καποιος που μπορει να "πεισει" καποιον, να αγορασει ή οχι ενα παιχνιδι. Αλλα να τον πεισεις εχοντας κανει ενα αντικειμενικο review. Και το συγκεκριμενο review μονο αντικειμενικο δεν ειναι. Γραφεις :"Η Konami έλαβε το feedback των χρηστών της, πήρε το μάθημά της και δημιούργησε ένα soccer game που αγγίζει το τέλειο." Τωρα πως γινεται ενα ποδοσφαιρακι να αγγιζει το τελειο, οταν εν ετη 2008 (φτανουμε στο 2009) δεν μπορεις να παιξεις online χωρις lag που σου καταστρεφει το παιχνιδι, δεν το γνωριζω. Ποιο feedback ελαβε η Konami? Απο περσι ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για το online που ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτο μια και το lag, οι "τηλεμεταφορες" κτλ το κατεστρεφαν και ακουω (γιατι δεν ξαναπληρωνω χρηματα που εβγαλα με ιδρωτα για να με κοροιδευουν) οτι ΚΑΙ φετος εχει lag. Ωραια το ελαβε το μηνυμα η konami!!! Εμεις το εχουμε λαβει οτι μας δουλευουν;;; Γραφεις ακομα:"Το δικτυακό παιχνίδι στο Pro Evolution Soccer 2009 έχει από φέτος την προσθήκη δύο νέων καινοτομιών. Της δυνατότητας παιχνιδιού 2vs2 αλλά και του Legends mode". Μαλιστα. 2 νεων καινοτομιων. Το 2vs2 υπηρχε ΚΑΙ στο PES6. Το οποιο το αφαιρεσαν (!) στο PES2008. Μιλαμε δηλαδη για παραπλανηση κανονικη, ετσι;;; Πως κατι ειναι καινοτομια, οταν εχει υπαρξει παλιοτερα;;;; Γραφεις επισης για τα γραφικα, "Η νέα μηχανή γραφικών του PES παράγει υψηλής ποιότητας textures κι εμφανίζει τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών πιο αληθινά από ποτέ." Ενδιαφερον ειναι οτι δεν γραφεις τιποτα για το animation των παικτων, που ειναι για γελια. Γιατι ωραια τα προσωπα των ποδοσφαιριστων, εχεις δικιο οτι ειναι πολυ αληθοφανη. Ομως αυτο που βλεπεις πιο συχνα, δηλαδη τους ποδοσφαιριστες απο μακρυα να τρεχουν, ειναι κυριολεκτικα γελοιο. Τουλαχιστον στην σημερινη εποχη. Μπορει πριν 4-5 χρονια να ηταν καταπληκτικο το animation, σημερα ομως πλεον φαινεται αστειο. Αυτα ειναι 2-3 σημεια που προσεξα στο καθολου αντικειμενικο review σου. Τα σχολια σου βεβαια για τον "αντιπαλο" του PES επισης μονο αντικειμενα δεν ηταν και εκαναν "μπαμ" οτι θελεις να το θαψεις. Γιατι μονο εμπαθεια δειχνει το "Κι ύστερα αφήστε τους Αμερικανούς να ζουν (ως εθνικιστές) στην άκυρη πραγματικότητα του Fifa", που γραφεις στο τελος. φοβερό Post. gameword κρύψου!
dp@pa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 "Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πόσο και που να βελτιωθεί το PES?" και αυτό μου άρεσε! -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 05 : 56 : 51----- φοβερό Post. gameword κρύψου! όχι μόνο κρύφτηκε...αλλά μου έχει στείλει και προσωπικό μυνημα, πρόσκληση να παω να κανω vote!...και καλα, να δούμε τα polls. Καταρχήν, μάλλον εχει και μεγαλο φαν club...τελοσπαντον..οριστε και την πρόσκληση, προτεινω να το δειτε λιγο...εχει πλάκα παντως, καταλαβαίνουμε ποιο σιτε μαζευει τα fanboys του προ. Τελος. Γκάλοπ: Fifa 09 vs Pro Evolution Soccer 09To members of GameWorld.gr Manos Gryparis October 27 at 9:01pm Έχουν περάσει αρκετές ημέρες μετά την κυκλοφορία των δύο δημοφιλέστερων soccer games και όσοι ασχολείστε με το συγκεκριμένο είδος τότε το πιθανότερο είναι αυτή τη στιγμή να έχετε ήδη παίξει τα δύο συγκεκριμένα games. Στο GameWorld.gr δημιουργήσαμε ένα γκάλοπ για το ποιο παιχνίδι είναι φέτος το καλύτερο. Fifa 09 ή Pro Evolution Soccer 09? Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε: http://www.gameworld.gr/modules.php?...veys&pollID=26
MiltoZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Πω ρε φούστη μου, έχασα επεισόδια. Ά ρε Ελλαδάρα αθάνατη με τα ωραία σου. Έλιωσα πάντως με τις ταμπλέτες μπαιβάπ, nzeppos έγραψες χαχαχαχαχαχ
Periklitos25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Kαλά εντάξει το review είναι υπερβολικό αλλά και μερικοί εδώ μέσα στυλ dp@pa το ίδιο κάνουν προσπαθώντας να βγάλουν το FIFA ως την μόνη επιλογή και το PRO άχρηστο σε όλα... Εγώ είπα ότι σαν σύνολο το PRO κερδίζει και φέτος τη μάχη γιατί είναι ένα παιχνίδι που σε κάνει να θες να παίξεις ξανά και ξανά και κανείς δεν βλέπω να αναφέρει μια άλλη ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ παράμετρο. Το προ το παίζουμε οι περισσότεροι τόσα χρόνια και μετά απο τόσο 'κάψιμο' είναι λογικό και το παραμικρό ελλάτωμα να μας ενοχλεί στον κώδικά του γιατί εντοπίζεται κατευθείαν απο εμάς. Στο FIFA 2009 από την άλλη όταν δεν ξέρεις τα κουμπία του καλά καλά και γενικά το gameplay του είναι κάτι καινούριο γιαυτόν που ασχολείται για πρώτη φορά σοβαρά με τον τίτλο ,τα όποια bugs στην αρχή δεν είναι αντιληπτά πχ.πολλά δοκάρια,όταν πιέζεις στην περιοχή του αντιπάλου οι παίχτες μένου στάσιμοι,στην άμυνα άμα το ΑΙ θέλει να σου βάλει γκολ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και άλλα πολλά που έχουν αναφερθεί. Για μένα τελικώς κριτής είσαι εσύ και αν είσαι ανάμεσα στα δύο δοκιμασέτα και αποφάσισε πολύ απλά. Τέλος έχοντας παίξει ερκετά match online (PRO 2009/PS3) είδα ότι lag υπάρχει αρκετό με αποτέλεσμα αν θες να παίξεις σοβαρά για βαθμούς θα σπάσεις μοχλούς αλλά άμα θες να παίζεις για να κάνεις την πλάκα σου έχει χαβαλέ ειδικά το 2vs2 με καλό συμπαίχτη είναι διασκεδαστικό. Αναμένουμε το update απο την ΚΟΝΑΜΙ....
Martin_05 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μεχρι στιγμης μου φαινεται οτι το PES 2009 ειναι ενα απο τα καλυτερα και πιο ζυγισμενα της σειρας. Πολυ περισσοτερο passing game, επιτελους ψηλες μπαλιες που πανε γλυκα και οχι στα περιστερια, δυσκολοτερο και ρεαλιστικοτερο σουτ, οι σωματικες διαφορες των παιχτων εχουν αμβλυνθει και μπορει και παιχτες τυπου Raul να αξιοποιηθουν κλπ. Και γω θα ηθελα να ειχαν προχωρησει λιγο με τα animations κλπ και απογοητευτηκα στην αρχη που μου φαινοταν μια απο τα ιδια. Αλλα με μερικα παιχνιδακια κανει παλι το κλικ και αρχιζουν και διακρινονται οι διαφορες και εκει κολλας. Σεβαστη η κριτικη παιδια αλλα μην φτανουμε και σε υπερβολες οπως λεει και ο φιλος απο πανω...
plintiriopiaton Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 παιδιά κανένα update για το pro 2009 για ps3 με Ελληνικές ομάδες υπάρχει? Εχω ενα αλλά μόνο κατι Γερμανικές και Αγγλικές κλπ κλπ τα κλασσικά...
PanosVR1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ΗΜΑΡΤΟΝ με το HANDBALL ,που λέγεται PRO EVOLUTION 2009!!!!!!! Σας δίνει ποσοστα η ΚΟΝΑΜΙ?? Και επειδη δεν θέλω να νομίζει κανεις ότι ύπαρχει προκατάληψη θέλω να αναφέρω οτι πρώτος εγώ και άλλα δύο άτομα φτιάξαμε τα ελληνικά patch για το Winning Eleven σε PS2 και τη γνωστή ομάδα WEHELLAS. Απλά το Pro έμεινε στάσιμο και το FIFA έκανε άλματα βελτίωσης. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Για πες τα αυτά στο φόρουμ των καλόπαιδων της Wehellas, να δεις τι μπαν έχεις να φας!
Daredevil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ΗΜΑΡΤΟΝ με το HANDBALL ,που λέγεται PRO EVOLUTION 2009!!!!!!!Σας δίνει ποσοστα η ΚΟΝΑΜΙ?? Και επειδη δεν θέλω να νομίζει κανεις ότι ύπαρχει προκατάληψη θέλω να αναφέρω οτι πρώτος εγώ και άλλα δύο άτομα φτιάξαμε τα ελληνικά patch για το Winning Eleven σε PS2 και τη γνωστή ομάδα WEHELLAS. Απλά το Pro έμεινε στάσιμο και το FIFA έκανε άλματα βελτίωσης. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! ποιος σας είπε ότι χρειαζόμαστε σωτήρες, προφήτες, ντεμεκ κουλ τύπους κλπ κλπ να λένε το κοντό και το μακρύ τους για να ξυπνήσουμε Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί.... τι ζόρι τραβάει ο καθένας, πικραμένος να με πείσει να μην αγοράσω το προ και να με ξεστραβώσει ούτε η μητέρα Τερέζα.... Για πες τα αυτά στο φόρουμ των καλόπαιδων της Wehellas, να δεις τι μπαν έχεις να φας!λογικό το βρίσκω, κι γώ δεν θα τα άφηνα εδώ, θα τα έβαζα σε ένα vs thread να μπαίνει ο κάθε πικραμένος και να χαίρετε ότι βρήκε το παιχνίδι της ζωής του και να κάνει τρολλ posts όπως το παραπάνω. Γιατί κι εγώ αν απαντήσω στον πιο πάνω ότι είναι άσχετος τόσο όσο αντίστοιχα τα ποσοστά μου από την κοναμι, κι αυτό που παίζει είναι ένα μονότονο πράγμα που το μόνο κοινό που έχει με ποδόσφαιρο είναι οι κανόνες και οι κινήσεις, προφανώς θα το @$^*$$^ το έρμο το τόπικ
Martin_05 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Σορρυ, αλλα εμεις τεκμηριωνουμε αυτα που λεμε και σεις πεταγεστε και ριχνετε τα γνωστα κλισε. Το παιχνιδι αξιολογειται στο βαθος του και το βαθος του ΦΙΦΑ ειναι ανεπαρκες για εναν ποδοσφαιροφιλο. Η αναπτυξη του ειναι οτι πιο μονοδιαστατο και βαρετο εχω δει σε ποδοσφαιρακι. Εγω παραδεχομαι οτι το Προ ειναι ρομποτικο και στασιμο, αλλα δεν εχω δει κανεναν να αναγνωριζει τα αρνητικα του ΦΙΦΑ, τα πολλα bugs, το μετριο ΑΙ, το μονοτονο gameplay, την μπαλα με ηλιο. Εχουμε ματια και βλεπουμε οτι ναι, ειναι σαφως ανωτερο οπτικα και σαν αισθηση κινησης, randomnenss κλπ, αλλα προς θεου δεν αρκουν αυτα για να το κανουν πιο ολοκληρωμενο και εθιστικο. Ναι σε sinlge player, ειναι πιο ευχαριστο και playable αλλα στο τεστ του καναπε και του διπλου φαινονται ολα τα bugs, και η αδυναμια να προσφερει συνθετο και σφιχτο gameplay. Το οτι το ΦΙΦΑ εκανε αλματα βελτιωσης δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Λογικο το βρισκω να θελουν να βελτιωσουν κατι που μεχρι πριν ενα χρονο θυμιζε απλα ποδοσφαιρο και ηταν τραγικα επιφανειακο. Αν ειχαν βρει μια πετυχημενη φορμουλα ειμαι σιγουρος οτι λιγα πραγματα θα αλλαζαν απο χρονο σε χρονο. Παρεπιπτοντως βιντεακια που να δειχνουν πραγματικα teamwork goal και οχι το γνωστο through ball + 1 on 1 που μπορω να βρω?
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Έτσι. Πες τα Martin. Αφού δεν κατάφερες να πείσεις κανέναν στο thread του Fifa, γράφτα εδώ μπας και κάνεις τους φίλους του Pes να χαρούν που το Fifa είναι πιο ρηχό.
flik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ. Καταρχάς να πω οτι νομίζω απο πέρυσι το pes2009 μου φάνηκε οτι έχει βελτιωθεί. Αυτό το κρίνω απο την ευχαρίστηση που έχω όταν παίζω. Μ' αρέσει μακράν πιο πολύ. Προσωπική άποψη. Σίγουρα το fifa με εντυπωσίασε, δεν περίμενα να έχει βελτιωθεί έτσι. Αλλά δεν άντεξα να παίξω πάνω απο 5 αγώνες. Είναι ωραίο οπτικά, πραγματικά. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει ο χειρισμός. Ο τρόπος που θα κάνω ντρίπλες, ο τρόπος που θα σουτάρω, ο τρόπος που φεύγει η μπάλα όταν σουτάρω κτλ. Σε αυτά το pro μου αρέσει πολύ περισσότερο. Κι ας φαίνονται λίγο περισσότερο ξύλα οι παίχτες στο pro απο ότι στο φίφα.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 (ελπίζω μόνο να συμφωνείς με τον Martin και όχι με εμένα, γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Fifa είναι τουλάχιστον 3 χρόνια μπροστά από το Pro. Μην μας βγει και το όνομα...)
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Και εκεί που τους είχα 2 εβδομάδες τώρα και έπαιζαν φίφα.. Χθές επαναστάτησαν και ήθελαν πρό Άβυσσος η ψυxή του ανθρώπου... Εγ;v φυσικά συνεχίζω να θεωρώ το φίφα έτη φωτός μακριά.. Αλλα δυστυχώς έχουμε δημοκρατία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.