Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με την βαθμολογιά.. Αλλα αλήθεια περίμενες να δείς τι θα του βάλει το gamespot για να κριθεί κάτι; Τον κάθε παπάρα reviewer σε αυτά τα site αρκετοί εδω μέσα του ρίχνουμε πολλές ώρες παιχνιδιού στην πλάτη. Οπότε γενικά η βαθμολογία απο τα εκάστοτε κατευθυνόμενα reviews κανονικά πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους..

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν περίμενα το gamespot για να κρίνω. Τα 9 από τα 10 review το κράζουνε και αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ένα μέτριο παιχνίδι, και έχει χάσει τον θρόνο του στα μάτια μας, άσχετα από τις πωλήσεις...

Δημοσ.
Δεν περίμενα το gamespot για να κρίνω. Τα 9 από τα 10 review το κράζουνε και αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ένα μέτριο παιχνίδι, και έχει χάσει τον θρόνο του στα μάτια μας, άσχετα από τις πωλήσεις...

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/949453.asp

εντάξει ότι να ναι

εδώ άλλο ένα 7 σε review που καταλήγει έτσι

When taken as a game of football, Pro Evo does shine up remarkably well, despite the niggling on-pitch issues. Itʼs fast, itʼs fluid and it feels genuine enough with moves creating space and goals often being real works of art. For all that, though, itʼs the outside elements – the graphical prowess, the match atmosphere, the menus and the music – which still let the side down, and no matter how many people tell you that these are not important, they most certainly are. If it had been a case of Konami trying different things and missing the mark when it come to the off-the-pitch stuff then you could perhaps have forgiven them, but as it is the obvious lack of enthusiasm on their part to rectify the problems that have blighted the series for years finds no excuses to fall back on. This year, as last, Pro Evo is still a case of being a tasty nut encased in a slightly rotting shell.

Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά..... η 9η στα 10 που λέγαμε...

It probably sounds a little like Electronic Arts have paid me to write this. Well, they haven't. Neither have Konami done anything to disrepute my family. In fact if anything, I'm bias the other way. I like Konami, and I have negative feelings towards large corporate entities which are trying to monopolise the gaming market (whoever they may be). But it's just simply about gameplay, and the game's overall quality. This game has graphical beauty but in many other areas it fails to excel. On the other hand, it is still a good game, but it's just a few levels below where it really needs to be to compete with the reborn version of FIFA.
Δημοσ.

Πραγματικά ρε Daredevil δεν μπορώ να καταλάβω τον αγώνα σου για να προστατέψεις το pro2009. Δεν βλέπεις ότι είναι ένα arcade πινγκ πονγκ ποδοσφαιράκι με μηχανικές στροφές σπαστικών 8 κατευθύνσεων που φαίνονται τραγικά μέσα στο παιχνίδι. Όπως δεν βλέπεις ότι το παιχνίδι έχει το απαρχαιωμένο ίδιο gameplay της προηγούμενης δεκαετίας (που σαφώς όλοι αγαπήσαμε), αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ποτέ true sim football? Και αποδεικνύεται, γιατί μετά από πολλά χρόνια καρπαζιάς, ήρθε το φιφα09 της ΕΑ και μας έβαλε τα γυαλιά για το τί είναι sim football και ποικιλία animation. Το pro έχει σχεδόν τα ίδια animation εδώ και 10 χρόνια! Και δεν τα άλλαξε γιατί τόσα χρόνια ήξερε ότι δεν έχει αντίπαλο και μας κορόιδευε παίρνοντάς μας λεφτά! Οι εποχές άλλαξαν όμως...

Αν σου αρέσει βέβαια το pro, είναι δικό σου θέμα. Κάνε μια βόλτα όμως και σε άλλα site να δεις τι λέει ο κόσμος για την σύγκριση των 2 παιχνιδιών. Και πίστεψέ με, δεν θες να βάλω δημοσκόπηση στο ινσόμνια γιατί θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα...

Φιλικά

Δημοσ.
Πραγματικά ρε Daredevil δεν μπορώ να καταλάβω τον αγώνα σου για να προστατέψεις το pro2009. Δεν βλέπεις ότι είναι ένα arcade πινγκ πονγκ ποδοσφαιράκι με μηχανικές στροφές σπαστικών 8 κατευθύνσεων που φαίνονται τραγικά μέσα στο παιχνίδι. Όπως δεν βλέπεις ότι το παιχνίδι έχει το απαρχαιωμένο ίδιο gameplay της προηγούμενης δεκαετίας (που σαφώς όλοι αγαπήσαμε), αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ποτέ true sim football? Και αποδεικνύεται, γιατί μετά από πολλά χρόνια καρπαζιάς, ήρθε το φιφα09 της ΕΑ και μας έβαλε τα γυαλιά για το τί είναι sim football και ποικιλία animation. Το pro έχει σχεδόν τα ίδια animation εδώ και 10 χρόνια! Και δεν τα άλλαξε γιατί τόσα χρόνια ήξερε ότι δεν έχει αντίπαλο και μας κορόιδευε παίρνοντάς μας λεφτά! Οι εποχές άλλαξαν όμως...

Αν σου αρέσει βέβαια το pro, είναι δικό σου θέμα. Κάνε μια βόλτα όμως και σε άλλα site να δεις τι λέει ο κόσμος για την σύγκριση των 2 παιχνιδιών. Και πίστεψέ με, δεν θες να βάλω δημοσκόπηση στο ινσόμνια γιατί θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα...

Φιλικά

Ασε ρε πολάκι με το τι λέει ο κόσμος στα φόρουμ, είναι σαν τα review που λες. Εσένα δεν σου άρεσε< οκ δικαίωμα σου αλλά το έχεις $Ε@#$#@ το θέμα είπες μια δυο τρεις φορές την γνώμη σου φτάνει, παίξε το φίφα και άσε τους άλλους που είναι τυφλοί και άσχετοι να παίξουν το προ και να διαβάσουν καμιά είδηση.

Υ.Γ. εδώ ένα άλλο poll από απογοητευμένους και έξαλλους gamers ;)

Δημοσ.
Ασε ρε πολάκι με το τι λέει ο κόσμος στα φόρουμ, είναι σαν τα review που λες. Εσένα δεν σου άρεσε< οκ δικαίωμα σου αλλά το έχεις $Ε@#$#@ το θέμα είπες μια δυο τρεις φορές την γνώμη σου φτάνει, παίξε το φίφα και άσε τους άλλους που είναι τυφλοί και άσχετοι να παίξουν το προ και να διαβάσουν καμιά είδηση.

+1000000000

Δημοσ.

Έγραψα και σε άλλο topic το εξής. Καταρχήν η πλειονότητα των ξένων sites είναι αμερικάνικα και κάθε χρόνο promotάρουν την EA Sports. Απόδειξη ότι κάτι Madden NFL, Tiger Woods και Baseball, πιάνουν πολύ καλές βαθμολογίες όταν στα ελληνικά media πιάνουν πάτο (χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και ευρωπαϊκά sites που έχουν βάλει παραπάνω βαθμολογία στο Fifa). Όταν ένα παιχνίδι μένει στάσιμο τότε παίρνει χαμηλότερη βαθμολογία. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πόσο και που να βελτιωθεί το PES?

Το Pro Evolution Soccer 2009 ακόμα και με στάσιμη μηχανή γραφικών (στα πρόσωπα υπάρχει σαφής βελτίωση) θεωρώ ότι είναι καλύτερο του Fifa. Το ίδιο ισχύει και για το gameplay του, παρά ορισμένα λάθη με τις πάσες και τα σουτ εξ' επαφής, κάτι που επίσης εκνεύρισε πολλούς. Τα γραφικά και το gameplay είναι για μένα δύο σοβαροί λόγοι για να προτιμήσει κάποιος ένα παιχνίδι. Απ' την άλλη το Fifa έχει να αντιπαρατάξει μεγαλύτερη και ακριβέστερη database και καλύτερο online. Όσοι ζουν για να παίζουν online και παραβλέπουν τα μειονεκτήματά του, θα το προτιμήσουν. Πάντως στη Μ. Βρετανία το ότι το PES 2009 βγήκε Νο.1 σε πωλήσεις κι έστειλε το Fifa 2o με 54% πτώση, ξαναλέω ότι είναι ατράνταχτο επιχείρημα του τι προτιμάει ο κόσμος.

Πρόσεχε ομως, το review μπορει να σε παραπλάνηση, αρκετά μπορώ να πω! ...Ε.Λ.Ε.Ο.Σ

ΣΤΑΜΑΤΑ να συνεχίζεις την κόντρα και σε άλλα topics και δείξε ΛΙΓΗ σοβαρότητα!

Δημοσ.

Ρε πλάκα μου κάνεις ρε daredevil? Εγώ ξεκίνησα το thead και εγώ έχω τα post με τις περισσότερες ειδήσεις για το pro εδώ μέσα. Μέχρι και pro fanboy είχα χαρακτηριστεί σχεδόν από όλους!

Θα μου πεις κιόλας ότι δεν έχω αντικειμενική άποψη και να πάω να παίξω το φιφα? Ότι θέλω θα ποστάρω και όπου θέλω. Αρκεί να μην θίγω κανέναν...

Υ.Γ. Το review του gamespot δεν είναι είδηση και πληροφορία? Γιατί θα μας τρελάνετε όλοι εδω μέσα μου φαίνεται...

Δημοσ.

eurogamer.net says hi

δεν χρειαζόμαστε τέτοια fanboyστικα review για να μας πουν ποιο παιχνίδι είναι το καλύτερο...

Δημοσ.
Έγραψα και σε άλλο topic το εξής. Καταρχήν η πλειονότητα των ξένων sites είναι αμερικάνικα και κάθε χρόνο promotάρουν την EA Sports. Απόδειξη ότι κάτι Madden NFL, Tiger Woods και Baseball, πιάνουν πολύ καλές βαθμολογίες όταν στα ελληνικά media πιάνουν πάτο (χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και ευρωπαϊκά sites που έχουν βάλει παραπάνω βαθμολογία στο Fifa). Όταν ένα παιχνίδι μένει στάσιμο τότε παίρνει χαμηλότερη βαθμολογία. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πόσο και που να βελτιωθεί το PES?

Το Pro Evolution Soccer 2009 ακόμα και με στάσιμη μηχανή γραφικών (στα πρόσωπα υπάρχει σαφής βελτίωση) θεωρώ ότι είναι καλύτερο του Fifa. Το ίδιο ισχύει και για το gameplay του, παρά ορισμένα λάθη με τις πάσες και τα σουτ εξ' επαφής, κάτι που επίσης εκνεύρισε πολλούς. Τα γραφικά και το gameplay είναι για μένα δύο σοβαροί λόγοι για να προτιμήσει κάποιος ένα παιχνίδι. Απ' την άλλη το Fifa έχει να αντιπαρατάξει μεγαλύτερη και ακριβέστερη database και καλύτερο online. Όσοι ζουν για να παίζουν online και παραβλέπουν τα μειονεκτήματά του, θα το προτιμήσουν. Πάντως στη Μ. Βρετανία το ότι το PES 2009 βγήκε Νο.1 σε πωλήσεις κι έστειλε το Fifa 2o με 54% πτώση, ξαναλέω ότι είναι ατράνταχτο επιχείρημα του τι προτιμάει ο κόσμος.

εγω να σταματησω την ΚΟΝΤΡΑ? η εσυ που δεν μπορουσες ουτε καν να λαβεις ΚΡΙΤΙΚΗ απο μενα. Εσυ σαν επαγγελματιας επρεπε να σεβαστης την αποψη μου, παρα να με πεσεις σε επιπεδο Ρατσισμου, και προσοπικου επιπεδου (THESEIS, και μενα σαν EX- Product manager του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!. Trust me, αν δεν το επερνες τοσο προσοπικα! και δεν απαντουσες, εγω μαλλον δεν θα το συνεχιζα!..αλλα να εκει που πιστευες με την ΕΞΥΠΝΑΔΑ σου οτι και καλα θα με θυξεις μπροστα απο ολους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να σε αφησω ησυχο. Μεχρι να μου πεις και ενα συγνωμη και να σεβαστης την αποψη ολον μας που διαβασαμε αυτο το Αθλιο και μεγαλο review σου. Η κοντρα Κυριε Γρυπαρη εχει να κανει με την σταση σου, απαντησης σου, ειρωνιες σου, ρατσισμους σου, και επισης την κοροιδια σου προς εμενα που μου την ειπες και για την ορθογραφια μου, και για την ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ρε επαγγελματια! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ? αφου δεν με ξερεις ΚΑΝ!, μια δυο φορες μιλησαμε, και εγω νομιζα πως ειχες Σοβαροτητα..μετα απο αυτα που διαβασα εσυ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ μονος σου σε μια κατηγορία εισαι.!

Δημοσ.
Θα μου πεις κιόλας ότι δεν έχω αντικειμενική άποψη και να πάω να παίξω το φιφα? Ότι θέλω θα ποστάρω και όπου θέλω. Αρκεί να μην θίγω κανέναν...

δεν χρειαζόμαστε τέτοια fanboyστικα review για να μας πουν ποιο παιχνίδι είναι το καλύτερο...

εγω να σταματησω την ΚΟΝΤΡΑ? η εσυ που δεν μπορουσες ουτε καν να λαβεις ΚΡΙΤΙΚΗ απο μενα

έλα πάμε ο καθένας τον πόνο του....

Δημοσ.

Να δω ελληνικό site να ασχολείται σοβαρά με τα Madden NFL, Tiger Woods και Baseball και τι στον κόσμο... Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καλά καλά ελληνικό κοινό γι' αυτά τα παιχνίδια (ούτε καν για τις πειρατικές εκδόσεις, πόσο μάλλον να τα αγοράσει) τι σόι θετικό review να γραφτεί? Τα τελευταία 20 χρόνια παίζω περιστασιακά διάφορα Baseball, Golf και Ice Hockey βιντεοπαιχνίδια και ζήτημα αν έχω άλλους 2-3 γνωστούς που να τα έχουν δει έστω.

Πάμε παρακάτω. Αν ρίξεις μια ματιά τριγύρω, με έκπληξη θα διαπιστώσεις ότι η άποψη "υπάρχουν και ευρωπαϊκά sites που έχουν βάλει παραπάνω βαθμολογία στο Fifa" είναι μάλλον περίεργη, όταν τα περισσότερα site ανεξαρτήτου... καταγωγής έχουν δώσει μεγαλύτερες βαθμολογίες στο Fifa.

Το review σου δεν το διάβασα, για να πω την αλήθεια, αλλά μου αρκεί αυτό:

"Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πόσο και που να βελτιωθεί το PES?"

...

...

(άνευ σχολίου)

Προφανώς υπάρχει χαώδης διάσταση απόψεων και δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Όσο για τις περιβόητες πωλήσεις, περιμένετε να κατασταλάξει λίγο η αγορά και θα φανεί ποιός θα "νικήσει". Το PES, τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, πούλησε παραπάνω από ένα παιχνίδι που υπήρχε ήδη στα ράφια μερικές εβδομάδες, η σύγκριση δεν είναι απόλυτη. Αν βέβαια τελικά πουλήσει περισσότερο το Fifa, θα βγουν τα PES fanboys και θα πουν ότι "η ΕΑ είναι μεγάλη εταιρία και ελέγχει τα media". Αν πουλήσει το PES, θα βγουν τα Fifa fanboys και θα κράζουν ότι "και ταμπλέτες μπαϊβάπ να βγάλει ο Τσακατσούκας, πάλι θα το αγοράσουν οι άλλοι και θα νομίζουν ότι είναι το πιο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι ever".

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα για να ζητας απο καποιον αλλο σοβαροτητα πρεπει να εισαι σοβαρος και εσυ ο ιδιος.

Απο τη στιγμη ομως που χρησιμοποιεις την θεση που εχεις (αρχισυντακτης σε online περιοδικο) για να προωθησεις ενα παιχνιδι, εχεις χασει καθε σοβαροτητα.

Δεν εισαι ενας απλος "θαμωνας" ενος φορουμ. Εισαι καποιος που μπορει να "πεισει" καποιον, να αγορασει ή οχι ενα παιχνιδι.

Αλλα να τον πεισεις εχοντας κανει ενα αντικειμενικο review. Και το συγκεκριμενο review μονο αντικειμενικο δεν ειναι.

Γραφεις :"Η Konami έλαβε το feedback των χρηστών της, πήρε το μάθημά της και δημιούργησε ένα soccer game που αγγίζει το τέλειο."

Τωρα πως γινεται ενα ποδοσφαιρακι να αγγιζει το τελειο, οταν εν ετη 2008 (φτανουμε στο 2009) δεν μπορεις να παιξεις online χωρις lag που σου καταστρεφει το παιχνιδι, δεν το γνωριζω.

Ποιο feedback ελαβε η Konami? Απο περσι ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για το online που ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτο μια και το lag, οι "τηλεμεταφορες" κτλ το κατεστρεφαν και ακουω (γιατι δεν ξαναπληρωνω χρηματα που εβγαλα με ιδρωτα για να με κοροιδευουν) οτι ΚΑΙ φετος εχει lag. Ωραια το ελαβε το μηνυμα η konami!!! Εμεις το εχουμε λαβει οτι μας δουλευουν;;;

Γραφεις ακομα:"Το δικτυακό παιχνίδι στο Pro Evolution Soccer 2009 έχει από φέτος την προσθήκη δύο νέων καινοτομιών. Της δυνατότητας παιχνιδιού 2vs2 αλλά και του Legends mode".

Μαλιστα. 2 νεων καινοτομιων. Το 2vs2 υπηρχε ΚΑΙ στο PES6. Το οποιο το αφαιρεσαν (!) στο PES2008. Μιλαμε δηλαδη για παραπλανηση κανονικη, ετσι;;;

Πως κατι ειναι καινοτομια, οταν εχει υπαρξει παλιοτερα;;;;

Γραφεις επισης για τα γραφικα, "Η νέα μηχανή γραφικών του PES παράγει υψηλής ποιότητας textures κι εμφανίζει τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών πιο αληθινά από ποτέ."

Ενδιαφερον ειναι οτι δεν γραφεις τιποτα για το animation των παικτων, που ειναι για γελια. Γιατι ωραια τα προσωπα των ποδοσφαιριστων, εχεις δικιο οτι ειναι πολυ αληθοφανη. Ομως αυτο που βλεπεις πιο συχνα, δηλαδη τους ποδοσφαιριστες απο μακρυα να τρεχουν, ειναι κυριολεκτικα γελοιο. Τουλαχιστον στην σημερινη εποχη. Μπορει πριν 4-5 χρονια να ηταν καταπληκτικο το animation, σημερα ομως πλεον φαινεται αστειο.

Αυτα ειναι 2-3 σημεια που προσεξα στο καθολου αντικειμενικο review σου.

Τα σχολια σου βεβαια για τον "αντιπαλο" του PES επισης μονο αντικειμενα δεν ηταν και εκαναν "μπαμ" οτι θελεις να το θαψεις.

Γιατι μονο εμπαθεια δειχνει το "Κι ύστερα αφήστε τους Αμερικανούς να ζουν (ως εθνικιστές) στην άκυρη πραγματικότητα του Fifa", που γραφεις στο τελος.

Δημοσ.

Παρακάμπτω για 3η φορά τα υβριστικά μηνύματα κάποιου χρήστη που ρίχνει το επίπεδο του forum και προχωράω κατευθείαν στο θέμα μας. Γιατί το topic γράφει "The Official PES 2009 topic" απ' ότι βλέπω.

Τωρα πως γινεται ενα ποδοσφαιρακι να αγγιζει το τελειο, οταν εν ετη 2008 (φτανουμε στο 2009) δεν μπορεις να παιξεις online χωρις lag που σου καταστρεφει το παιχνιδι, δεν το γνωριζω.

Ποιο feedback ελαβε η Konami? Απο περσι ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για το online που ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτο μια και το lag, οι "τηλεμεταφορες" κτλ το κατεστρεφαν και ακουω (γιατι δεν ξαναπληρωνω χρηματα που εβγαλα με ιδρωτα για να με κοροιδευουν) οτι ΚΑΙ φετος εχει lag. Ωραια το ελαβε το μηνυμα η konami!!! Εμεις το εχουμε λαβει οτι μας δουλευουν;;;

Αυτό το δέχομαι γιατί λόγω του ότι έχω HOL και η σύνδεσή μου είναι απαράδεκτη είχα την εντύπωση ότι το μικρό lag που αντιμετώπισα δεν θα υπήρχε σε άλλες συνδέσεις. Μάλιστα θα το επαναφέρω στα αρνητικά σημεία (το είχα αρχικά διαγράψει από το review) και είναι ένας λόγος να αλλάξει η βαθμολογία του. Θεωρείται βέβαια μέγιστο λάθος κάτι τέτοιο, αλλά...ευτυχώς πρόκειται για site κι όχι για έντυπο.

[quote[Γραφεις ακομα:"Το δικτυακό παιχνίδι στο Pro Evolution Soccer 2009 έχει από φέτος την προσθήκη δύο νέων καινοτομιών. Της δυνατότητας παιχνιδιού 2vs2 αλλά και του Legends mode". Μαλιστα. 2 νεων καινοτομιων. Το 2vs2 υπηρχε ΚΑΙ στο PES6. Το οποιο το αφαιρεσαν (!) στο PES2008. Μιλαμε δηλαδη για παραπλανηση κανονικη, ετσι;;;

Πως κατι ειναι καινοτομια, οταν εχει υπαρξει παλιοτερα;;;;

Οκ, αλλαγή της έκφρασης και σε αυτό το σημείο για να γίνω πιο σαφής. "Επαναφορά" δηλαδή προηγούμενου χαρακτηριστικού.

Γραφεις επισης για τα γραφικα, "Η νέα μηχανή γραφικών του PES παράγει υψηλής ποιότητας textures κι εμφανίζει τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών πιο αληθινά από ποτέ." Ενδιαφερον ειναι οτι δεν γραφεις τιποτα για το animation των παικτων, που ειναι για γελια. Γιατι ωραια τα προσωπα των ποδοσφαιριστων, εχεις δικιο οτι ειναι πολυ αληθοφανη. Ομως αυτο που βλεπεις πιο συχνα, δηλαδη τους ποδοσφαιριστες απο μακρυα να τρεχουν, ειναι κυριολεκτικα γελοιο. Τουλαχιστον στην σημερινη εποχη. Μπορει πριν 4-5 χρονια να ηταν καταπληκτικο το animation, σημερα ομως πλεον φαινεται αστειο.

Το Fifa έχει τα ίδια και χειρότερα animations! Είναι ψιλοαδύνατο για οποιαδήποτε engine παιχνιδιού να συγχρονήσει 22 ποδοσφαιριστές να κοιτούν την μπάλα κατάματα. Αν γίνει αυτό το frame rate θα πέσει κατακόρυφα. Για να βελτιωθούν τα animations στον βαθμό που τα φαντάζεσαι θα πρέπει να περάσουν αρκετά ακόμη χρόνια. Προς το παρόν προτιμώ να χαίρομαι καθαρά γραφικά κι όχι να χρησιμοποιώ κυάλια για να δω τους παίκτες μου με μακρινές κάμερες που χρησιμοποιεί η EA Sports για να "μπαλώσει" τα λάθη της.

Γιατι μονο εμπαθεια δειχνει το "Κι ύστερα αφήστε τους Αμερικανούς να ζουν (ως εθνικιστές) στην άκυρη πραγματικότητα του Fifa", που γραφεις στο τελος.

Σε παραπέμπω σε ότι έγραψα πιο πάνω περί NHL και Golf (μέρη της άκυρης πραγματικότητας). Το θέμα είναι ότι το 90% των γνωστών ξένων sites είναι αμερικάνικα και προσπαθούν να επηρεάσουν την βιομηχανία των games. Με τα συγκεκριμένα έχω πρόβλημα και όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, τόσα χρόνια στα reviews ότι σκέφτομαι το γράφω χωρίς να σκεφτώ καν τις συνέπειες. Αν για παράδειγμα ήταν αγγλικό review για το Gamespot φυσικά και δεν θα έγραφα ατάκες σαν αυτή. Ξέρω που απευθύνομαι.

ΥΓ. Επιτέλους γίνεται σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα και χαίρομαι. Το review μου βγήκε 9 σελίδες και σίγουρα δεν πήγα να κάνω ανάλυση εκ του ασφαλούς, γι' αυτό ήταν λογικό να προκύψουν κάποια λάθη. Μην κάτσουμε όμως πάλι να σταθούμε στο review γιατί είναι σίγουρο ότι θα ξεφύγουμε. Ας μείνουμε λοιπόν στο topic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...