Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι σε 10λεπτο προσπαθεί να μιμηθεί το 90λεπτο. Και αυτή είναι μια σωστή άποψη. Αλλά όχι και κάθε ματς να λήγει 5-4,5-5...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ ότι σε 10λεπτο προσπαθεί να μιμηθεί το 90λεπτο. Και αυτή είναι μια σωστή άποψη. Αλλά όχι και κάθε ματς να λήγει 5-4,5-5...

Φιλε polaki δεν υπαρχουν αυτα τα σκορ στο pro.Μηπως παιζεις με κανα αμπαλο και τον σκιζεις? Σε μαζωξη φιλων παιζαμε γυρω στο 4ωρο 5 ατομα και το μεγαλυτερο σκορ ηταν 3-1!

Δημοσ.

Ναι δεν λέω για το 2009. Λέω για τις μέχρι τώρα εκδόσεις που τα γκολ έμπαιναν βροχή!

Και ξαναλέω. Αν το pro2009 σε ps3/360/pc είχαν το animation και γενικότερα τον τρόπο παιχνιδιού της ps2 έκδοσης, τότε θα είχε γίνει πανικός. Αλλά είναι τόσο βλάκες που το χάλασαν...

Δημοσ.
Ναι δεν λέω για το 2009. Λέω για τις μέχρι τώρα εκδόσεις που τα γκολ έμπαιναν βροχή!

Και ξαναλέω. Αν το pro2009 σε ps3/360/pc είχαν το animation και γενικότερα τον τρόπο παιχνιδιού της ps2 έκδοσης, τότε θα είχε γίνει πανικός. Αλλά είναι τόσο βλάκες που το χάλασαν...

Να σου πω την αμαρτια μου εδωσα φετος μια ευκαρια στο fifa ακουγωντας ολα τα θετικα σχολια.Ειναι συναρπαστικο παιχνιδι και σαφως ετη φωτος μπροστα απο αλλες χρονιες.

Με τη κυκλοφορια του pro ομως αρχισα να παρατηρω στοιχεια που με εκνευριζαν και κατεληξα στο συμπερασμα οτι το simulation που διαφημιζε δεν ειναι τοσο ακριβες.

Αντιθετως το pro ειναι απενοχοποιημενο προσφερωντας διασκεδαση για καποιον που παιζει 3 ματσακια εδω και εκει αλλα και βαθος στο gameplay για οσους εχουν χρονο.

Δεν μπορω να καταλαβω την απογοητευση σου,σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τα προηγούμενα PES να είχαν διαστημικά σκορ. Εντάξει, μπορεί να καθόταν μερικές φορές, αλλά ο κανόνας (είτε εναντίον του ΑΙ, είτε στα διπλά, είτε στο online) ήταν τα φυσιολογικά σκορ. Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ σκορ από 4-4 και πάνω, ενώ συνήθως άντε να έμπαιναν 2-3 γκολ.

Και μιλάω για όλες τις εκδόσεις, όχι μόνο για τις δύο πιο πρόσφατες (με τις οποιες ούτως ή άλλως ελάχιστα έχω ασχοληθεί και ούτε πρόκειται).

Όσο αφορά το Pro στο PS2... τα σχόλια περιττεύουν. Όπως είχε πει κάποιος φίλος εδώ στο φόρουμ, το μεν PES είναι πρακτικά ένα στάσιμο project εδώ και χρόνια, με ετήσιες μικροεπεμβάσεις ενώ το Fifa "Work in Progress". Καθήστε εσείς να παίζετε Pro στο PS2 μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα...

Δημοσ.

Έχω πάντως μια απορία. γιατί κανείς δεν βάζει 90λεπτη διάρκεια στο παιχνίδι? Είτε αυτό είναι pro είτε φιφα? Εγώ μπορεί να γουστάρω να παίξω 90λεπτο. Γιατί μου αφαιρούν αυτό το δικαίωμα? 90 λεπτά δεν είναι το ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα? Τα μπασκετάκια πως έχουν 12λεπτα?

Δημοσ.
Έχω πάντως μια απορία. γιατί κανείς δεν βάζει 90λεπτη διάρκεια στο παιχνίδι? Είτε αυτό είναι pro είτε φιφα? Εγώ μπορεί να γουστάρω να παίξω 90λεπτο. Γιατί μου αφαιρούν αυτό το δικαίωμα? 90 λεπτά δεν είναι το ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα? Τα μπασκετάκια πως έχουν 12λεπτα?
Ξεχνας οτι στην πραγματικοτητα απο τα 90 λεπτα τα 50-70 παιζεται μπαλα ( στην ευρωπη , οχι στην Ελλαδα :P ). Στα υπολοιπα λεπτα που η μπαλα ειναι εξω , γινονται αλλαγες , τραυματισμοι κτλ , στο παιχνιδι τα περνας απλα πατωντας ενα κουμπι ;)

Συν οτι στο παιχνιδι οταν εκτελεις στημενα , πανυγηριζεις γκολ κτλ , ο χρονος σταματαει.

Δημοσ.

Lol...

Φαντάσου το σκόρ και την κούραση που θα τραβήξεις μετά απο 90 λεπτά παιχνιδιού και ξανασκέψου το αυτό.. Και μόνο που το σκέφτομαι βαριέμαι. Επίσης τι θα γινόταν με την κούραση των παικτών σε μία τέτοια περίπτωση; Το feature αυτό είναι καθαρά άχρηστο imho.

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 03 : 26 : 10-----

Ξεχνας οτι στην πραγματικοτητα απο τα 90 λεπτα τα 50-70 παιζεται μπαλα ( στην ευρωπη , οχι στην Ελλαδα :P ). Στα υπολοιπα λεπτα που η μπαλα ειναι εξω , γινονται αλλαγες , τραυματισμοι κτλ , στο παιχνιδι τα περνας απλα πατωντας ενα κουμπι ;)

Συν οτι στο παιχνιδι οταν εκτελεις στημενα , πανυγηριζεις γκολ κτλ , ο χρονος σταματαει.

Σωστά. Εξ'ου και τα "περάσματα" που γίνονται σε αθλητικές εκπομπές απο κανονικούς αγώνες και δίνουν σε ένα 20λεπτο πλήρη εικόνα.

Δημοσ.

Λοιπόν, κάποτε είχα βάλει 90λεπτο στο Fifa95. Μπορεί να ήταν και 45λεπτο, δεν θυμάμαι ακριβώς. Το έκανα γιατί ήθελα να έχω άφθονο χρόνο να δω τι θα γίνει αν μπουν 100 γκολ σε έναν αγώνα, τι θα γράψει το score display. Επειδή όμως είναι ευκολότερο να βάλεις 100 αυτογκόλ, αντί για 100 γκολ στον αντίπαλο, καταλαβαίνετε τη συνέχεια...

Ω ναι, ο πίνακας έδειξε 0-100 και για να χωρέσει το τριψήφιο νούμερο, μίκρυνε η γραμματοσειρά! Μεγαλείο!

(άμα δεν περνάει η ώρα...)

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω με την βοηθεια ενος site εφτιαξα το προ των ονειρων μου!! πραγματικη απολαυση τωρα πια!!! λοιπον εχουμε ολες τις μεταγραφες εκτοσ ελληνικων ομαδων,ολες τις εμφανισεις 2008-2009,ολα τα σηματα και σημαιες αυτθεντικες,16 καινουργιες μπαλες,16 καινουργια παππουτσια οπως ολα τα mercurial και τα νεα adidas και puma,και το καλυτερο????backround μουσικη ακουω ολα των LINKIN PARK!!! Ο φιλος μου ακομα να συνελθει :-D επισης μια πληροφορια,μεσα νοεμβρη ερχεται το winning eleven 2009 το οποιο οπως ξερουν μερικοι ειναι παντα λιγο καλυτερο απο το προ που μας προσφερουν και απο τι διαβασα θα διωρθοσουν το πως αμυνεται ο παιχτης και γενικα τα σοβαρα λαθη που υπηρχαν!! οσοι πιστοι...u know :P

Δημοσ.

Ετυχε και ξαναπαιξα χτες το παιχνιδι σε ΠΣ3...

Ειλικρινα απορω πως το παιζουν καποιοι... Ενας φιλος ανεφερε την φραση "κινηση 8 κατευθυνσεων" η οποια επιτελους καταλαβα τι εννοει.. δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση για να στριψει ο παιχτης, πρεπει να πηγαινει ευθεια-λοξα αριστερα η λοξα δεξια- πανω η κατω και μετα αλλαζει κατευθυνση. Εντελως ρομποτικη κινηση, αθλιο τρεξιμο, εξωπραγματικα δυνατα σουτ... τι να πω, πιστευα οτι το game ειναι τουλαχιστον playable αλλα ειναι ολοκληρωτικα αθλιο.. Ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι σχεδιαστηκε με το μοχλο του Μπλει στο μυαλο..

Βαλτε Φιφα να ξεστραβωθειτε...

Υ.Γ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στις εκδοσεις ΠΣ3 και 360 για το Φιφα, δεν το πιστευα αλλα τα γραφικα, τα χρωματα και η ολη αισθηση ειναι 2-3 κλικ πανω στο 360΄...

Δημοσ.

Δεν βαρεθήκατε ακόμα; Και γω φίφα παίζω προς το παρόν αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα πρήζω καθημερινά στον καθένα που έχει διαφορετικά γούστα..

Δημοσ.
Δεν βαρεθήκατε ακόμα; Και γω φίφα παίζω προς το παρόν αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα πρήζω καθημερινά στον καθένα που έχει διαφορετικά γούστα..

το έκανες όμως :devil::devil:

Δημοσ.

Συνεχίζω να θεωρώ πιο διασκεδαστικό το πρό.. Γενικά απο τη στιγμή που τα παιχνίδια κυκλοφόρησαν και οι περισσότεροι έχουμε παίξει και τα δύο, σχόλια τύπου "ξεστραβωθείτε" μόνο θετικά δεν είναι.

Με το ζόρι παντρειά;

To "έκανες όμως" δεν το πολυκατάλαβα.. αλλα nevermind..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...