The_Sheep Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 το 2010 ε... μαλλον μωρε τα παλικαρια το κανουν με την unreal engine 4,,και τους εχουμε παρεξηγησει τοσο καιρο
Hal9000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Kαλά. Ας φτιάξουν το online 1vs1 και μετά να κοιτάξουν το 7vs7
supermario29 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Kαλά. Ας φτιάξουν το online 1vs1 και μετά να κοιτάξουν το 7vs7 Χαχαχαχαχχα!!! Σωστος!!!! Αντε με τα οργια της konami, που θελουν και 7vs7. Τοσο καιρο και ενα σωστο 1vs1 στο 2008 δεν εχω παιξει. Και θελουν τα νουμερα να κανουν και 7vs7. Εδω ειχαν αφαιρεσει το 2vs2 που ειχε το 6!!!! Καραγκιοζακια με σχιστα ματακια....
polakis21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Α και ξέχασα. Να φτιάξουν και το ελεεινό τρέξιμο των παικτών που το χάλασαν και πάνε σαν πάπιες οι παίκτες...
Slider23 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Να φτιαξουνε τα γαμ@!$@#%%#% τα αυτογκολ Το ελεεινο Edit mode που έχει το PES 2008. Υ.Γ πήγα να βάλω τον Πεπε στην εθνική Πορτογαλίας και δεν μπορούσα,πάω να επιλέξω 'εθνικότητα' και βλέπω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις στον Πεπε!Απλά τραγικό :mad:
maurisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 για αλλη μια φορα το pro evolution θα σκισει και θα σπασει για μια ακομα φορα ρεκορ και το fifa θα μινει αποτυχιμενο ωπος ηταν παντα λοιπον σας εχω ενα αρθρο διαβαστε 23rd June 2007 Konami Digital Entertainment GmbH has announced that it will release PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation®2, and PSP® (PlayStation®Portable) this Autumn in Europe. PES 2009 is the latest installment of the award-winning Pro Evolution Soccer Series, which is known by millions of fans for its superior gameplay and incredible realism. For PES 2009, Konami is already planning a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game. “The announcement of a new PES game is always a highlight for Konami, but PES 2009 looks set to reaffirm the seriesʼ utter superiority,” commented Jon Murphy, PES Project Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We are committed to extending the realism of the new game with a wealth of key gameplay additions, and will produce a football title that truly embodies all the skill and pace that is good about the modern game.” PES 2009 will be released for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation 2, and PSP® (PlayStation®Portable) in Autumn. ωπος βλεπετε για αλλη μια φορα το pro βγενει με ανανεομενα γραφικα και καλητερα απο το fifa ωπος παντα
johnnymous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ωπος βλεπετε για αλλη μια φορα το pro βγενει με ανανεομενα γραφικα και καλητερα απο το fifa ωπος παντα σε αυτό θα διαφωνίσω.. Το αγαπώ το Pes αλλά ποτέ δεν είχε τα γραφικά του Fifa.. Αυτό πρόσφερε πάντα το fifa τα τρομερά γραφικά και πιστεύω πως έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια.. (παίζω fifa από το 98 με το γηπεδάκι 5χ5:-D) Το pro όπως είπα είναι αγάπη και πολυ λίωσιμο αλλά να λέμε και της αλήθειες...
supermario29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ωραιες οι εικονες. Το προβλημα ομως του PES 2008 δεν ηταν τα γραφικα, αλλα το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ online (τηλεμεταφορες, αποκρουσεις που σφυριζονται κορνερ, κανεις επιθεση και ξαφνικα αλλαζει το σκηνικο και την μπαλα εχει ο αντιπαλος που εχει φτασει στην περιοχη σου), οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ τερματοφυλακες και διαιτητες, οπως και η αφαιρεση απο το online του 2vs2 που ΥΠΗΡΧΕ στο 6. Τουλαχιστον για μενα το PES 2008, θα ειναι το τελευταιο που αγορασα οriginal (μεχρι να στρωσουν τον κωλο τους κατω και να φτιαξουν ενα ποδοσφαιρακι της προκοπης)
anamenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 περίμενε να βγούνε τα παιχνίδια για να μπορούμε να κρίνουμε και εμείς οι ίδιοι.
maurisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ναι παιδια ωντος στο online ηταν βλακεια του προ 2008 και οσο για τα γραφικα fifa-pes ειναι οτι στο fifa δεν εχει καθολου καλο χειρισμο δεν συγκρινετε με του pess και αν ψαξετε youtube που εχουν διαφορες pes και fifa θα διαπιστοσετε ποιο ειναι το καλητερο
anamenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 maurisio δεν θέλω να αρχίσω τέτοια συζήτηση τώρα, απλά σου παραθέτω τις βαθμολογίες από το metacritic FIFA08 (82/100) PES2008 (76/100)
MiltoZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 maurisio δεν θέλω να αρχίσω τέτοια συζήτηση τώρα, απλά σου παραθέτω τις βαθμολογίες από το metacritic FIFA08 (82/100) PES2008 (76/100) Άπαπαπα.... καμία επαφή με την πραγματικότητα. Μόνο 6 μονάδες διαφορά?! Η διαφορά ανάμεσα στα δύο παχινίδια είναι τεράστια από όλες τις απόψεις ,και μεγάλωσε δραματικά με το Euro. Κι εγώ μέχρι πρόπερσι το pro προτιμούσα, αλλά είναι καιρός να το πάρετε απόφαση οι παλιοί φαν του προ για να μην αυτοτιμωρήστε παίζοντας ένα ΠΟΛΥ κατώτερο παιχνίδι. Και όταν λέω κατώτερο δεν αναφέρομαι στα γραφικά και το animation αλλά στο gameplay.
maurisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 miltoz διαφονω μαζι σου εγω δεν βαζω δικα μου vote εχω μια βαση που διχνει στατιστηκα και αν θες στην λεω για δεστε τα αποτελεσματα Pro Evolution Soccer Series 86,84 FIFA Series 13,16 δεν ειναι τυχαια vote και αν δεν με πιστευετε να σας στειλω σε pm το site να το διαπιστοσετε οτι to fifa μια ζωη θα ειναι απο κατω περασαν τα χρονια που ηταν καλο το fifa τωρα παει καταστραφηκε σαν ποδοσφαιρο και στο gameplay ειναι απο τα χειροτερα ολοι το λενε
maurisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 και για να δειτε οτι παιζει μεγαλο ρολο τι πιστευουν αυτοι που παιζουν και οχι διαφορες κριτικες απο διαφορα ξενα site
anamenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 miltoz διαφονω μαζι σου εγω δεν βαζω δικα μου vote εχω μια βαση που διχνει στατιστηκα και αν θες στην λεω για δεστε τα αποτελεσματα Pro Evolution Soccer Series 86,84 FIFA Series 13,16 δεν ειναι τυχαια vote και αν δεν με πιστευετε να σας στειλω σε pm το site να το διαπιστοσετε οτι to fifa μια ζωη θα ειναι απο κατω περασαν τα χρονια που ηταν καλο το fifa τωρα παει καταστραφηκε σαν ποδοσφαιρο και στο gameplay ειναι απο τα χειροτερα ολοι το λενε :lol: από το PESFAN πείρες τις συγκεκριμένες βαθμολογίες????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.