Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και για όσους ενδιαφέρονται:

Pro Evolution Soccer 2009 PAL PS2DVD-MOMENT

Άντε μπας και δούμε και καμιά έκδοση της προκοπής. Άσχετο αν είναι και με ξεπερασμένα γραφικά. Το gameplay μετράει. Και διάβασα ότι και πάλι η καλύτερη και πιο smooth έκδοση είναι αυτή για το ps2.

Εγώ θα της δώσω μια ευκαιρία πάντως και θα σας πω το βράδυ εντυπώσεις...

lol..Ααααρχισαααμε πααααλι! ρε αστο ρε πολακι! ΑΣΤΟ στην ησυχια του! αστο ρημαδη, να φτιαχτει του χρονου! αστο ! λολ

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και για όσους ενδιαφέρονται:

Pro Evolution Soccer 2009 PAL PS2DVD-MOMENT

Άντε μπας και δούμε και καμιά έκδοση της προκοπής. Άσχετο αν είναι και με ξεπερασμένα γραφικά. Το gameplay μετράει. Και διάβασα ότι και πάλι η καλύτερη και πιο smooth έκδοση είναι αυτή για το ps2.

Εγώ θα της δώσω μια ευκαιρία πάντως και θα σας πω το βράδυ εντυπώσεις...

Ρε polaki, σιγα μην παρουμε και την εκδοση για ATARI 2600 για να ευχαριστηθουμε ποδοσφαιρακι!!!!

Δημοσ.

Ωπα ρε παιδιά μην αρχίζετε πάλι. Εγώ γουστάρω την καλύτερη έκδοση του pro για φέτος που είναι στο Ps2. Είναι μακράν η πιο διασκεδαστική και ισορροπημένη! Το έχω ξαναπεί. Τα γραφικά δεν με απασχολούν. Όπως όμως γουστάρω τρελά φέτος φιφα09 στο 360 μου, έτσι γουστάρω να διασκεδάζω με τον pes2009 στο ps2 γιατί μου προσφέρει αυτά που δεν μου προσφέρουν οι next gen εκδόσεις του pro! Αυτό απαγορεύεται?

To ότι είναι ps2 δεν σημαίνει ότι πρέπει να το χλευάζετε. Μια χαρά είναι το παιχνιδάκι. Περισσότερα το βράδυ...

Δημοσ.
Ωπα ρε παιδιά μην αρχίζετε πάλι. Εγώ γουστάρω την καλύτερη έκδοση του pro για φέτος που είναι στο Ps2. Είναι μακράν η πιο διασκεδαστική και ισορροπημένη! Το έχω ξαναπεί. Τα γραφικά δεν με απασχολούν. Όπως όμως γουστάρω τρελά φέτος φιφα09 στο 360 μου, έτσι γουστάρω να διασκεδάζω με τον pes2009 στο ps2 γιατί μου προσφέρει αυτά που δεν μου προσφέρουν οι next gen εκδόσεις του pro! Αυτό απαγορεύεται?

To ότι είναι ps2 δεν σημαίνει ότι πρέπει να το χλευάζετε. Μια χαρά είναι το παιχνιδάκι. Περισσότερα το βράδυ...

Σαφεστατα, τα γουστα ειναι γουστα. Αν σ' αρεσει, με γεια σου και χαρα σου.

Μονο που το thread ειναι για next-gen version του pro και το PS2 εχει σχεδον φτασει στην κατηγορια του retro gaming...

Δημοσ.
Σαφεστατα, τα γουστα ειναι γουστα. Αν σ' αρεσει, με γεια σου και χαρα σου.

Μονο που το thread ειναι για next-gen version του pro και το PS2 εχει σχεδον φτασει στην κατηγορια του retro gaming...

sorry polaki αλλά πρέπει να συμφωνήσω με τον φιλο! ...και οχι μονο, θα μπερδεψεις και τους αλλους! παντα φιλικα!

Δημοσ.

Άσχετο αλλά, πάντως το ps2 τα ανταγωνίζεται ακόμα σε πωλήσεις το ps3 και το 360 ...

Στο pro δεν μετρούσαν ποτέ τα γραφικά, αλλά το gameplay, η πόρωση και η διασκέδαση που προσέφερε και προσφέρει ακόμα στις εκδόσεις ps2...

Γιατί στις πολυδιαφημισμένες nextgen εκδόσεις το pro σέρνεται φίλε μου...

Dpapa, μπερδεύω τους άλλους όταν λέω ότι το pro2009 στο ps2, είναι η καλύτερη και πιο ισορροπημένη έκδοση που κυκλοφορεί? Απλά πράγματα λέω...Και ειναι και αλήθεια

Καλά λοιπόν θα πάω στο τόπικ ps2 να τα λέω. Εσείς θα χάσετε! LOL

Δημοσ.
Άσχετο αλλά, πάντως το ps2 τα ανταγωνίζεται ακόμα σε πωλήσεις το ps3 και το 360 ακόμα...

Αυτο ομως δεν κανει το PS2 next-gen μηχανημα.

Αυτο το εχουμε διαβασει ηδη. Γι' αυτο και φετος οι πωλησεις του pro θα φτασουν στον πατο.

Δημοσ.
Άσχετο αλλά, πάντως το ps2 τα ανταγωνίζεται ακόμα σε πωλήσεις το ps3 και το 360 ...

Στο pro δεν μετρούσαν ποτέ τα γραφικά, αλλά το gameplay, η πόρωση και η διασκέδαση που προσέφερε και προσφέρει ακόμα στις εκδόσεις ps2...

Dpapa, μπερδεύω τους άλλους όταν λέω ότι το pro2009 στο ps2, είναι η καλύτερη και πιο ισορροπημένη έκδοση που κυκλοφορεί? Απλά πράγματα λέω...Και ειναι και αλήθεια

Καλά λοιπόν θα πάω στο τόπικ ps2 να τα λέω. Εσείς θα χάσετε! LOL

καλα ρε μαν..ποτε προφανεις και παιζεις τα παντα!? ...δεν μπορω να καταλαβω, και πολακι, εγω πλακα σου εκανα, κανε οτι θες παιξε οτι θες, απλα μην μπερδευτουν επειδη οπως ειπε και ο αλλος, γραφεις στο νεχτ gen. Αλλα πας μετα και ριχνεις την ατακα σου, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!..απο τι ακριβως? για να καταλαβω? το ps2 για μενα εχει πεθανει οταν βγηκε το χβοχ360..Δεν μπορω να καταλαβω ομως, πως μπορειτε να παιζετε στα παλια? ιλικρινα, εγω που ειχα Wii το ειχα πουληση αφου δεν αντεχα τα γραφικα..τιποτα αλλο, το συστημα ειταν τελειο! απλα τα γραφικα ειταν ps2...πως μπορειτε να διασκεδαζετε με κατι που φενεται οντος παμπαλεο? Παντα προσοπικη μου αποψη επειδη, και να ειχε καποιος PS2 μονο σπιτι του, θα τον σνομπαρα και δεν θα επαιζα! απλα δεν μπορω, δεν ενθυσιαζομαι. Μπραβο ομως που μπορεις...

Δημοσ.

Σου ξαναλέω δεν παίζω ps2. Εγώ θα πάρω απλά την έκδοση pro2009 του ps2 την ορίτζιναλ για να την παίξω στο ps3 μου! Και θα σου ξαναπώ. Στο pro2009 δεν μετρούσαν ποτέ τα γραφικά αλλά η πόρωση και η διασκέδαση που μας προσέφερε. Ναι το ps2 είναι απαρχαιωμένο, αλλά το gameplay της ps2 έκδοσης pro2009 όχι. Απλό

Δημοσ.

Ρε polaki,επειδή ενδιαφέρομαι,πες λίγο.Το pes09 στο ps2 έχει το gameplay της προ next-gen έκδοσης,δηλαδή όπως ήταν το pes πριν γίνει σκατοarcade;

Να πω κι εγώ ότι τα γραφικά δεν με πειράζουν.Άντε τα animation να παίζουν μικρό ρόλο για μένα.Αν το gameplay είναι ρεαλιστικό και σου δίνει την αίσθηση του παίζεισ ποδόσφαιρο τότε τα γραφικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Τώρα πια όμως το Fifa 09 τα έχει και τα δύο. :P

Συγγνώμη αν θεωρείται off topic.

Δημοσ.

Στησαμε σημερα το πρωι σε ενα φιλο μου ,επι τη ευκαιρια της απεργιας, τουρνουα pro2009 στο ps3...δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα μου αρεσε φουλ... παιζω pro απο το iss, σχεδον αποκλειστικα στο ps, εχω παιξει ομως και πολλα fifa... ακουω συζητησεις επι συζητησεων φετος για αυτα τα δυο...ποτε δεν εκατσα να ασχοληθω ποια εκδοση εχει το ενα που δεν το εχει η αλλη... ανεκαθεν επαιζα για τον χαβαλε, και αυτο μονο αν δε μπορουσα να βγω εξω να παιξω μπαλα.... καλμαρετε λιγο λοιπον, ενα παιχνιδι ειναι, δεν προκειται να αγορασετε κανα σπιτι, οποιος θελει παει και το παιρνει και κρινει ιδιοις ομασι, αλλος καθεται στα fora διαβαζει 123456789 υποκειμενικες βλακειες και εχει μετα αποψη... στο κατω κατω εαν δεν σας αρεσει δικαιωμα σας, παιξτε tetris, αλλα σιγα μην κατσω να κλαψω κιολας επειδη το η konami δεν φτιαχνει τα γραφικα του pro... δε μου εφταναν τα προβληματα μου...

Δημοσ.

το προ στο ps2 έχει το ίδιο gameplay της προ next gen εποχή όπως λέτε γιατί απλά ποτε δεν έγινε προσπάθεια να το αλλάξουν είναι σχεδόν το ίδιο παιχνίδι τα τελευταία χρονια δεύτερον το προ δεν έγινε arcade λόγο των next gen εκδόσεων ηταν εδώ και αρκετά χρονια αλλα λόγο ανυπαρξίας του fifa δεν δίναμε σημασία.το fifa απλά αντέγραψε το προ σε μερικά πράγματα όπως ο χειρισμός και το gameplay σε κάποια σημεία και μαζί με την καλή δουλειά από την ea έγινε αυτό που είναι σήμερα.ενας από τους βασικούς λόγους που το προ πλέον φαίνεται τόσο ποιο arcade είναι η μηχανή γραφικών+animations+psyshics το gameplay έχει αλλάξει ελάχιστα οποτε μην ακούμε σχόλια ότι και καλά παλιά ήταν sim και τώρα έγινε arcade.η διαφορες είναι ελάχιστες.δεν είναι τόσο τραγικό όσο το περιγραφουν μερικοί, απλά είναι ποιο arcade από το fifa και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει γιατί δεν προσφέρει και τίποτα νέο.

το pes 2009 είναι μακράν το καλύτερο nextgen pes και άμα ξεπεράσεις το αρχικό σοκ (πως κινούνται οι παίχτες,licences,menu για πρεσβύωπες και τέτοια) το παιχνίδι παλεύετε.απλά άργησε να βγει έπρεπε να είχε βγει 2 χρονια πριν.

Δημοσ.

Βασικα η διαφορα του PES με το ΦΙΦΑ ειναι οτι το πρωτο ειναι ολοκληρωμενο. στασιμο μεν παιχνιδι, που ξερει ομως που βρισκεται εδω και χρονια ενω το δευτερο ειναι Work in progress ακομα καθως σε καθε εκδοση αλλαζει δραματικα. Αναγκαστικα αυτο δημιουργει στο ΦΙΦΑ σοβαρα προβληματα και ατελειες παρα την εντυπωσιακη μηχανη του. Περσυ πχ ηταν μονοδιαστατο και μονοτονο στην αναπτυξη, φετος ειναι exploitable με τις καθετες μπαλιες ενω εχει αρκετα bugs. Ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως φαση. Θα φανει σε βαθος χρονου ποιο εχει την καλυτερη αντοχη.

Δημοσ.

καλά martin που το στηρίζεις αυτό. Το Pro ΗΤΑΝ ολοκληρωμένο στο PS2 όπως λέει και ο polakis. Στα next-gen μηχανήματα δεν φτουράει. Και για τις κάθετες μπαλιές σου εξηγήσαμε πως να το αντιμετωπίσεις. Για τα άλλα bugs περίμενε λίγο και θα βγεί το patch. Μην λέμε ότι θέλουμε...:-) Φιλικά πάντα!

Δημοσ.

Κατέκτησε και την πρώτη θέση στο UK chart

1. Pro Evolution Soccer 2009 (Konami)

2. FIFA 09 (EA)

3. Saints Row 2 (THQ)

4. LEGO Batman: The Videogame (Warner)

5. Wii Fit (Nintendo)

6. Mario Kart Wii (Nintendo)

7. Star Wars: The Force Unleashed (LucasArts)

8. Tiger Woods PGA Tour 2009 (EA)

9. Brothers in Arms: Hell's Highway (Ubisoft)

10. MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...