Daredevil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Οκ ότι πεις...Πάω πάσο άντε καληνύχτα τώρα. Εδώ άλλο ένα review
polakis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ψηφοφορία Ελλήνων από άλλο φόρουμ, το myxbox.gr για το ποιό παιχνίδι προτιμάτε φέτος: Pro Evolution Soccer 2009 13 21,31% Fifa 2009 48 78,69% Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, και νομίζω τα λέει όλα για την φετινή χρονιά. Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν τα review. Τα μάτια μας και η αίσθησή μας τί λέει είναι το θέμα. Όταν βγαίνουν 9 στους 10 και σου λένε ότι είναι μάπα, εσύ ποιόν θα πιστέψεις? Αυτούς που παλιά έπαιζαν παλιά μόνο προ αλλά τώρα το κράζουν ή ένα πληρωμένο πιθανώς review? Και ναι θα το πούμε και 10 και 20 φορές μπας και ξυπνήσει κανείς εκεί στην Κονάμι και μας προσφέρει κάτι από την παλιά μαγεία... Άντε καληνύχτα τώρα... Φιλικά
littlelouievegos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το προβλημα με το pro δεν ειναι οτι δεν εχουν καταλαβει εκει στην Κοναμι τι ακριβως γινεται με το fifa και δεν προσπαθουν. Πιθανοτατα ΔΕΝ μπορουν ακομα να προσφερουν μια next gen λυση χωρις να αλλαξει αρδην το framerate αλλα και το gameplay του παιχνιδιου. Και λεω framerate γιατι ειναι κλειδι για την ροη του παιχνιδιου στο pro..Αν το αλλαξεις θα εχεις αλλο παιχνιδι και οχι pro.. Ειναι πλεον εμφανης για μενα αυτη η διαπιστωση. Και οκ φετος εχουν προσθεσει μερικα πολυ αξιολογα στοιχεια στο παιχνιδι. Αλλα ας μου απαντησει καποιος για ποιο λογο μετα το pes6 κανουν ολο και πιο αποτομη την κινηση του παικτη οταν γυριζει, και μου θυμιζει WE εποχες κανωντας με να ξενερωνω αφανταστα. Δλδ αν μου δινανε το pes6 εμενα με αυτα τα features του pes2009 θα ελεγα οκ μια χαρα ειναι. Δεν εχω ενα next gen ποδοσφαιρακι αλλα τουλαχιστον εχω το pro που ξερω και γουσταρω με ανανεωμενα στοιχεια και μου κανει. Δεν εχω κανενα προβλημα ουτε ιδιαιτερη φαγουρα να πρεπει να επιλεξω ντε και καλα ενα απο τα 2. Παιζω και πολυ fifa 09 και πολυ pes2009. Αναλογα με τα κεφια και τις ορεξεις, οταν με ξενερωνει το ενα πιανω το αλλο, γιατι και τα 2 εχουν bugs που με ενοχλουν.. There's no such thing that can be called "ideal football simulator", as we speak.. Το φιφα ειναι μπροστα φετος και πιο ρεαλιστικο, αλλα οχι οτι δεν θα παιξω και pro.. Σε καμια περιπτωση.
anamenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 φίλε littlelouievegos σεβαστή η άποψη σου, αλλά για μένα το FIFA09 είναι το ideal football simulator...
Daredevil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ψηφοφορία Ελλήνων από άλλο φόρουμ, το myxbox.gr για το ποιό παιχνίδι προτιμάτε φέτος: Pro Evolution Soccer 2009 13 21,31% Fifa 2009 48 78,69% Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, και νομίζω τα λέει όλα για την φετινή χρονιά. Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν τα review. Τα μάτια μας και η αίσθησή μας τί λέει είναι το θέμα. Όταν βγαίνουν 9 στους 10 και σου λένε ότι είναι μάπα, εσύ ποιόν θα πιστέψεις? Αυτούς που παλιά έπαιζαν παλιά μόνο προ αλλά τώρα το κράζουν ή ένα πληρωμένο πιθανώς review? Και ναι θα το πούμε και 10 και 20 φορές μπας και ξυπνήσει κανείς εκεί στην Κονάμι και μας προσφέρει κάτι από την παλιά μαγεία... Άντε καληνύχτα τώρα... Φιλικά α το λέει και ο μπάμπης ο σουγιάς?το λένε όλοι δηλαδή οκ τώρα πείστηκα. Άστο ρε πολάκι καλό το φιφά δεν λέω το έλιωσα πέρσι, όταν εσύ περίμενες ακόμα το demo του WE2008 (και για να προλάβω κάποιους συνήθως στα online τον θρύλο έπαιρνα και έριχνα τριάρες σε chelsea κλπ) αλλά έχει κάποια στοιχεία που δεν ρε παιδί μου. Κάτω από την και καλά την δικαιολογία του simulation (μην χέσω λές και στην πραγματικότητα ελέγχεις με τηλεκοντρόλ την πορεία τις μπάλας) κρύβει ένα αργό response, ένα κακό AI σε πολλά σημεία και παίχτες που καταλήγουν να είναι οι ίδιοι με 5 στατιστικά διαφορετικά. Οπτικά το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο αλλά παιχτικά καταντάει βαρετό χωρίς ρυθμό με επίπεδους παίχτες. Όσο για τα πουλημένα review τι να σου πω, πρέπει να τους στοίχισε πολλά να πληρώσουν όλο ον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.... Επίσης καλό θα ήταν στα παιχνίδια που παίρνεις πριν τα πουλήσεις να ανοίγεις το manual μπας και καταλάβεις πως παίζετε το παιχνίδι
polakis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Χαχα ειδικά αυτό το τελευταίο που λες είναι κορυφαίο! Έγραψες...
Blackjim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Επίσης καλό θα ήταν στα παιχνίδια που παίρνεις πριν τα πουλήσεις να ανοίγεις το manual μπας και καταλάβεις πως παίζετε το παιχνίδι Eιδικα στο μπρο που ειναι το πλεον complicated παιχνιδι , και εχουν αλλαξει πολυ ο χειρισμος του και οι κινησεις του εδω και 7 χρονια ,θελει να το αφομιωσεις καλα το manual. Τι αλλο θα ακουσουμε...
clarco5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Για ποιο λόγο είναι διαφορετικές οι version από PC σε κονσόλες??? Νομίζω ότι το PES σε PC (που το έπαιξα σε demo) δεν είναι τόσο άσχημο όπως αυτό στο Χbox360... PS. Ίσως εκεί είναι που υπάρχουν οι περισσότερες διαφωνίες... Άλλοι μιλάνε για PC και άλλοι για κοσόλες...
ultralisk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά οι τύποι στην ΚΟΝΑΜΙ γιατί δεν παρατάνε το άθλημα? το μοναδικό παιχνίδι στο ΧΒΟΧ που δεν παίζεται με το lag που έχει...πραγματικά το ΜΟΝΑΔΙΚΟ...και η πιο τελευταία, παρακμιακή εταιρεία βάζει multi modes στα παιχνίδια της και παίζονται μια χαρά...η ΚΟΝΑΜΙ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα ίδια σκ@τα και περιμένουν όλοι το άγιο-update που θα τους σώσει...απλά για γέλια και για κλάμματα
G_Zisis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εγώ για να πω την αλήθεια ήξερα (όπως και πολλοί άλλοι βέβαια) ότι και το φετινό pes και το online του δεν θα είχε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις.Εγώ απλώς θυμάμαι που κάποιος από την Konami δήλωσε ότι η τελική απάντηση της Konami για τα next-gen ποδοσφαιράκια θα βγει το 2010.Μακάρι να δούμε κάποια ριζική αλλαγή του χρόνου.
s33k3rgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εγώ για να πω την αλήθεια ήξερα (όπως και πολλοί άλλοι βέβαια) ότι και το φετινό pes και το online του δεν θα είχε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις.Εγώ απλώς θυμάμαι που κάποιος από την Konami δήλωσε ότι η τελική απάντηση της Konami για τα next-gen ποδοσφαιράκια θα βγει το 2010.Μακάρι να δούμε κάποια ριζική αλλαγή του χρόνου. Απο το στομα σου και στου τακατσουκα το αφτι.
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Για ποιο λόγο είναι διαφορετικές οι version από PC σε κονσόλες??? Νομίζω ότι το PES σε PC (που το έπαιξα σε demo) δεν είναι τόσο άσχημο όπως αυτό στο Χbox360... PS. Ίσως εκεί είναι που υπάρχουν οι περισσότερες διαφωνίες... Άλλοι μιλάνε για PC και άλλοι για κοσόλες... Μάιστα. Υπήρχαν λοιπόν κάποιοι γραφικοί τύποι στο insomnia (πχ. ο υποφαινόμενος) που εδώ και χρόνια διατείνονταν ότι το Pro είναι καλύτερο στα PC παρά στις κονσόλες. Και ότι θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερο βάρος εκεί, παρά στο... PS2. Προφανώς συναντούσαν την κλασική αντίδραση "το Μπρο είναι για σαλόνι και PS2". Να μου πείτε βέβαια στα PC υπάρχει η πειρατεία και δεν πουλάει. Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αν είχε σοβαρό online θα πούλαγε μια χαρά. Τα τελευταία 3 χρόνια που το αγόραζα ήταν αποκλειστικά για το online. Τώρα πια, τέλος, τέρμα λος δίφραγκος.
Daredevil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Eιδικα στο μπρο που ειναι το πλεον complicated παιχνιδι , και εχουν αλλαξει πολυ ο χειρισμος του και οι κινησεις του εδω και 7 χρονια ,θελει να το αφομιωσεις καλα το manual. Τι αλλο θα ακουσουμε... έλα ρε jim εδώ έλεγε ότι κάνει τρίπλες μόνο του,ότι side step δεν υπάρχει και κάνει ότι θέλει...... τεσπα επειδή έχουν αλλάξει όλες τις τρίπλες πλέον ναι θέλει μια ματιά το manual.
polakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Και για όσους ενδιαφέρονται: Pro Evolution Soccer 2009 PAL PS2DVD-MOMENT Άντε μπας και δούμε και καμιά έκδοση της προκοπής. Άσχετο αν είναι και με ξεπερασμένα γραφικά. Το gameplay μετράει. Και διάβασα ότι και πάλι η καλύτερη και πιο smooth έκδοση είναι αυτή για το ps2. Εγώ θα της δώσω μια ευκαιρία πάντως και θα σας πω το βράδυ εντυπώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.