Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπερα και απο μενα..αλλο ενα φορουμ με τονο υπερβολικο και βιαστικο... αρχιζω με φιφα..οντως φετος μπορει καποιος το ασχοληθει μαζι διοτι κανανε πραγματικες βελτιωσεις οι ανθρωποι της ΕΑ..αλλα και παλι δν εχει το κατι της πορωσης,του να σηκωθεις απο την καρεκλα βρε αδερφε..τεσπα,παμε στο προ.. απαραδεκτο το οτι δν βαλανε τις νεες μεταγραφες και ο ηχος ειναι κακιστος κλασικα..το gameplay μαθαινεται και οι φασεις ειναι πιο αληθοφανεις και ωραιες..το legend που βαλανε και συμφωνα και με αλλα παιδια που μιλησα,ειναι πολυ..ΠΩΡΟΤΙΚΟ!!!παμε λιγο στο ονλαιν οπου οτι λεω σας εχω και αποδειξεις...το αγορασα χθεσ(παντα για pc μιλαω) και μπηκα ονλαιν πρωτη φορα να δω τι γινεται πια με αυτο το θρυλικο lag..ε?ωπα μαλλον ειμαι τυχερος και εχω τελεια συνδεση δν ξερω αλλα...με κοροιδευεται??απο χθες δν εχω αφησει το ονλαιν και ακομα βγαινουν μερικοι και λενε paint it blue and drop it to the sea????(εχεις lag μονο οταν ο αλλος εχει κακη ποιοτητας συνδεση,αλλα καταταλα εγω επαιζα λες και ειμασταν lan!!! δλδ ερχονται εδω (δν σχολιαζω τους αντιπρο διοτι το καλυτερο ποδοσφαιρακι να ηταν αυτην εβγαζαν ολα τα αρνητικα στην φορα θα πεταγανε και τα απειρα ποστ οποτε το παιχνιδι βγαινει οff),και συνεχιζω,ερχονται εδω μετα απο παιζοντας 2 παιχνιδια και κατευθειαν κραξιμο???τι λες ρε φιλε σοβαρα ειναι μακακια το game??παιξτο λιγο να το νοιωσεις!!!να δεις να ψαχτεις...δν ειπα οτι ειναι καλο,και εγω καθε λιγο και λιγακι καντηλια του κατεβαζω αλλα...τελειωνοντας θα πω οτι φετος με την παρεα θα παιξουμε προ και μονοι μας θα παιξουμε φιφα..η πλιοψηφια παντως πιστευω αυτο θα κανει ειτε το θελετε ειτε οχι :)

Βαλε και καμια παραγραφο μεγαλε.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σορυ φιλε τα ειπα ολα στην φορα εκεινη την στιγμη.. :P θα το προσεξω στα επομενα ποστ.. (το τσιμπισε ο γαλλος το ψαλιδακι του ροναλντο ποοοοο) ^_^

Δημοσ.
καλησπερα και απο μενα..αλλο ενα φορουμ με τονο υπερβολικο και βιαστικο... αρχιζω με φιφα..οντως φετος μπορει καποιος το ασχοληθει μαζι διοτι κανανε πραγματικες βελτιωσεις οι ανθρωποι της ΕΑ..αλλα και παλι δν εχει το κατι της πορωσης,του να σηκωθεις απο την καρεκλα βρε αδερφε..τεσπα,παμε στο προ.. απαραδεκτο το οτι δν βαλανε τις νεες μεταγραφες και ο ηχος ειναι κακιστος κλασικα..το gameplay μαθαινεται και οι φασεις ειναι πιο αληθοφανεις και ωραιες..το legend που βαλανε και συμφωνα και με αλλα παιδια που μιλησα,ειναι πολυ..ΠΩΡΟΤΙΚΟ!!!παμε λιγο στο ονλαιν οπου οτι λεω σας εχω και αποδειξεις...το αγορασα χθεσ(παντα για pc μιλαω) και μπηκα ονλαιν πρωτη φορα να δω τι γινεται πια με αυτο το θρυλικο lag..ε?ωπα μαλλον ειμαι τυχερος και εχω τελεια συνδεση δν ξερω αλλα...με κοροιδευεται??απο χθες δν εχω αφησει το ονλαιν και ακομα βγαινουν μερικοι και λενε paint it blue and drop it to the sea????(εχεις lag μονο οταν ο αλλος εχει κακη ποιοτητας συνδεση,αλλα καταταλα εγω επαιζα λες και ειμασταν lan!!! δλδ ερχονται εδω (δν σχολιαζω τους αντιπρο διοτι το καλυτερο ποδοσφαιρακι να ηταν αυτην εβγαζαν ολα τα αρνητικα στην φορα θα πεταγανε και τα απειρα ποστ οποτε το παιχνιδι βγαινει οff),και συνεχιζω,ερχονται εδω μετα απο παιζοντας 2 παιχνιδια και κατευθειαν κραξιμο???τι λες ρε φιλε σοβαρα ειναι μακακια το game??παιξτο λιγο να το νοιωσεις!!!να δεις να ψαχτεις...δν ειπα οτι ειναι καλο,και εγω καθε λιγο και λιγακι καντηλια του κατεβαζω αλλα...τελειωνοντας θα πω οτι φετος με την παρεα θα παιξουμε προ και μονοι μας θα παιξουμε φιφα..η πλιοψηφια παντως πιστευω αυτο θα κανει ειτε το θελετε ειτε οχι :)

Κανεις δεν ειπε οτι το Προ δεν ειναι καλο.. Ασε καποιους εδω μεσα που το εχουν παρει προσωπικα με Τσακατσουκες και με μπαρμπουτσαλα, το Προ σαν παιχνιδι παιζεται...

Το θεμα ειναι ομως οτι ο ανταγωνισμος εχει ξεφυγει τοσο πολυ, που παιζοντας Φιφα και βαζοντας μετα Προ ξενερωνεις την ζωη σου απο θεμα ρεαλισμου. Οι μαγκες στην ΕΑ εχουν δωσει ενα ποδοσφαιρακι το οποιο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μας το δωσουν καποιοι τεμπεληδες Ιαπωνες μην σου πω εδω και 2-3 χρονια...Δωσε λιγο παραπανω χρονο στο Φιφα και δεν θα το μετανοιωσεις..

Υ.Γ. Μιλαμε παντα για κονσολα και κατα προτιμηση 360 λογω του τηλεχειριστηριου. Αν παιζεις σε PC δεν εχω ιδεα τι γινεται εκει..

Δημοσ.
Κανεις δεν ειπε οτι το Προ δεν ειναι καλο.. Ασε καποιους εδω μεσα που το εχουν παρει προσωπικα με Τσακατσουκες και με μπαρμπουτσαλα, το Προ σαν παιχνιδι παιζεται...

Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα??? :rolleyes:

(άσχετα που αν τον πετύχω πουθενά θα τον σφάξω και μετά θα του πάρω τα 40 ευρώ που μου έφαγε πέρσι)

Το θεμα ειναι ομως οτι ο ανταγωνισμος εχει ξεφυγει τοσο πολυ, που παιζοντας Φιφα και βαζοντας μετα Προ ξενερωνεις την ζωη σου απο θεμα ρεαλισμου. Οι μαγκες στην ΕΑ εχουν δωσει ενα ποδοσφαιρακι το οποιο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μας το δωσουν καποιοι τεμπεληδες Ιαπωνες μην σου πω εδω και 2-3 χρονια...Δωσε λιγο παραπανω χρονο στο Φιφα και δεν θα το μετανοιωσεις..

Τα είπες όλα. Τέλος.

Υ.Γ. Μιλαμε παντα για κονσολα και κατα προτιμηση 360 λογω του τηλεχειριστηριου. Αν παιζεις σε PC δεν εχω ιδεα τι γινεται εκει..

Επίσης σωστός, το Fifa09 σε PC παραμένει χειρότερο από το PES2009. Μιλάμε πάντα για κονσόλες (και δη 360).

ps: Ρε Polakis, θα 'θελα να 'ξερα ποιό κορόιδο βρήκες και του έσπρωξες το Pro! Δεν τον λυπήθηκες? :mrgreen:

Δημοσ.
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα??? :rolleyes:

(άσχετα που αν τον πετύχω πουθενά θα τον σφάξω και μετά θα του πάρω τα 40 ευρώ που μου έφαγε πέρσι)

no offence man αλλα πιστευω ο,τι και να εβγαζε η Κοναμι καποιοι θα το σνομπαραν ετσι κ αλλιως. (ισως και με το δικιο σας)

Η αληθεια ειναι οτι αν τα δεις τα πραγματα απο μια πιο αντικειμενικη ματια θα δεις την ανωτεροτητα του Φιφα στους περισσοτερους τομεις.

Δημοσ.

Επαιζα εχθες ολο το βραδυ ...το online επεστρεψε στα προπερσινα επιπεδα...τα υπολοιπα ειναι τα κλασσικα , μη τα ξαναλεω....

Ελεος,σημερα το πρωι στο 3ο ματς, κολλησε ασχημα.....λεω ας κανω ενα restart...και παπαλα...το Blue ray τα φτυσε....δε διαβαζει κανενα δισκακι....το κερατο μου σαββατιατικα!

Καταραμενη sony, καταραμενη konami.... δεν ειναι κακιστο οπως το περσινο..αλλα κλαιν

Δημοσ.

Ναι ......μολις διαβασα οτι πολλοι ειχαν προβλημα μετα απο firmware update και αφου επαιζαν καποιο game.... p.x 2.42 k COD4

Χτες περασα 2.50 επαιξα κανα 3ωρο , κοιμηθηκα, παιζω 3 ματς το πρωι και los boulos.

Δημοσ.

παιδες να πω κ γω τη γνωμη μου...

παιζω απο το πρωτο ISS (ναι, του SNES) κ να πω την αμαρτία μου, ειχα να ακουμπησω το Fifa απο το 2002 world cup (αν κ παντα μ αρεσε το 98wc) κ ειχα δοκιμασει λιγο το '05.. με αλλα λογια ειμαι ενας νορμαλ παιχτης pro με χρονια λιωσιματος στη πλατη του..

Σημερα επαιξα στο PS3, κ το πιστευω, δεν υπαρχει το παιχνιδι..

-δεν κανει σωστα μαρκαρισματα-οταν κανει ειναι στανταρ καρτα! (σε κατι ασχετα κοκκινες, σε κατι αλλες καρακοκκινες κιτρινη..)

-σχετικη αργη αποκριση των παιχτων σε φασεις κανω σεντρα->βαραααα!!

-ΑΘΛΙΟ χορταρι, λες κ ειναι πλαστικο

-χειροτερο κ απο το pro 5!!! αυτο κ αν ειναι ενα επιχειρημα..

-σε ενα Arsenal-Milan σε Champions Leugue μαλιστα, ο ibrahimovic περναγε Toure κ πατωντας πεισματικα το Χ δεν τον μαρκαρε... το ψεμα δηλαδη! ουτε μια προσπαθεια..

Με αλλα λογια 70Ε ΔΕΝ σκάω σε αυτη τη πατάτα.. αντε μπορει να παιζω που κ που για να θυμαμαι οτι επαιζα καποτε pro τα ΙSS3/Pro2/4/6/2008 αλλα σιγουρα οχι αυτο..

Μαλιστα μου φανηκε καλυτερο το Fifa07 που χε προχειρο ο γειτονας.. κ απο αυτα που ακουω για το 09 μετα απο τοσα χρονια, βαρεθηκα-δεν θα κατσω να περιμενω! κατα 95% μαλλον αυτο θα παρω

Δημοσ.

φιλε mihrana προσεξε,παιζω το προ στο pc με χbox χειριστειριο!!!καλο?? :P ωραιο το φιφα δν λεω αλλα εγω προσωπικα εχω μονο pc μεχρι στιγμης οποτε στην θεση μ το προ δν θα αγοραζατε τουλαχιστον για ονλαιν??(ειπαμε το φτιαξανε) με τον προλαλησαντα φιλο δυστηχως ενμερει βεβαια θα...συμφωνισω :( καλα στο pc εσεις που δν το εχετε δει εκει μιλαμε αλλα bugs οχι αστεια!!! CH.L πεζεις το μισο και σε πεταει εξω,λετζεντ πεζεις ουτε το μισο και σε πεταει εξω,καποια ριπλεει τα δειχνει υπερβολικα γρηγορα..και λιγα σας ειπα :P μιλαω γενικα εμενα δν μου το εκανε αλλα σε αλλα 50 ατομα που εχω δει τους το εχει κανει κ μαλιστα σε μερικους που το εχουν αυθεντικο..κλαις μετα η δν κλαις???(τα λεφτα σου)

Δημοσ.

Ρε Daredevil όλοι εδώ κράζουν το pro, δεν το βλέπεις? Με μένα τα έβαλες που λέω την αλήθεια, και ότι το πούλησα το pro? Αν θες να ασχοληθείς με την φετινή μούφα, ασχολήσου. Δεν είναι μόνο δική μου γνώμη. 7 στους 10 (και βάλε), το ίδιο λένε...

Αντε το πολύ να παίξω την ps2 έκδοση (που θα είναι της προκοπής τουλάχιστον), καμία ωρίτσα με τους φίλους μου, αλλά μέχρι εκεί. Μετά, fifa09...

Δημοσ.
Ρε Daredevil όλοι εδώ κράζουν το pro, δεν το βλέπεις? Με μένα τα έβαλες που λέω την αλήθεια, και ότι το πούλησα το pro? Αν θες να ασχοληθείς με την φετινή μούφα, ασχολήσου. Δεν είναι μόνο δική μου γνώμη. 7 στους 10 (και βάλε), το ίδιο λένε...

μα είσαι σοβαρός ανοίγω το μάτι και βλέπω την ..... σου σε τοπικ με ειδήσεις που έχεις κουράσει με ανούσια ποστ τέτοιου στυλ τι θες να κάνω? άνθρωπος είμαι μπαίνω σε πειρασμό:devil: αν έχεις φυσικά πρόβλημα κάνε κόμμα με την σαρρή τι να σου πω.

Δεν είναι μόνο δική μου γνώμη. 7 στους 10 (και βάλε), το ίδιο λένε...

Μην σου πω και 29 κατασκευαστές παντόφλας (αθλητικής) το ίδιο λένε.....

Αντε το πολύ να παίξω την ps2 έκδοση (που θα είναι της προκοπής τουλάχιστον), καμία ωρίτσα με τους φίλους μου, αλλά μέχρι εκεί. Μετά, fifa09...

Κάτσε να πάρω τον seabass να τον ενημερώσω γιατί είχε μια ανησυχία φέτος και τις προηγοyμενες 10 φορές που τό πες δεν το κατάλαβε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...