SAMMIE Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Eυτυχως που το αγορασε ενας φιλος και με γλυτωσε απο το να χασω 65€ !!!!! Τερμα το pro για μενα απο περυσι...... Ελεος πια , κοτζαμ Κοναμι να ξεφτιλιζεται ετσι
prigipa_m Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν παίζοντας με παρέα κανένα 8ωρο PRO στο PS3 σας παραθέτω την αποψή μου. Το pro 2009 είναι μακράν το καλύτερο προ που έχει βγει μέχρι σήμερα. 1)Γραφικά: ότι καλύτερο έχω δει στην σειρά.δεν θα τα πω next-generation αλλά τη δουλεία τους την κάνουν μια χαρά. 2)Ηχος: παρόμοιος με τά προηγουμενα. +++μπορείς να βάλεις mp3 ήχους... +champion league 3)GAMEPLAY:Tο γνωστό στα καλύτερα του. Με μια λέξη ''ΕΘΙΣΜΟΣ'' στην αρχή σε φαίνεται περίεργος ο χειρισμός αλλά τον συνηθείζεις πολύ εύκολα. Παίζαμε 6 άτομα 1 vs 1 και τα σκορ ήταν νορμαλ (3-1, 1-1 ,0-1 ). Τεσσάρα δεν είδαμε και το κάλο είναι ότι οι ομάδες είναι ισσοροπημένες πχ ΙΝΤΕΡ,ΜΑΝΤ/ΕΡ,ΜΑΡΤΣΑ δεν είναι πλεον ανίκητες και συστήματα του 2008 δεν πιάνουν. Τα ματσάκια ήταν 10λεπτα. Αλλά το !ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟ! όλλων είναι ότι τα GOAL πλεον φαίνονται φυσιολογικά ύστερα απο ωραίες ενέργειες. Πρώτη φορά έτρωγα GOAL σε ΠΡΟ και δεν νευρίαζα γιατί μάλλον εγω είχα κάνει τη μ@λ@κία στην άμυνα τις περισσότερες φορές. 4)ONLINE δεν έκανα λογαριασμό ΚΟΝΑΜΙ ακόμα και δεν ξέρω τι λέει που να προλάβω Τα αρνητικά που είδα τα έχουν πεί και τα παιδιά λουα λουα στον γαύρο,ρομπίνιο ρεαλ κτλπ....... αλλά με το καλό EDIT MODE και τα έτοιμα OPTION FILE που υπάρχουν σε ανεπίσημα φαν site του παιχνιδιού τα να διωρθοθούν όλλα αυτά. Είναι υπόθεση 2 λεπτών Ακόμα προσθήκη ολόκληρης της Α' ΕΘΝΙΚΗΣ και με ότι συνθήματα θέλετε εσείς να ακούγονται....... Και που υπάρχουν αυτά τα option files..?Γιατί αν δώσεις 65-70 ευρώ και δεν έχεις τις μεταγραφές τότε καλύτερα να μείνεις στο PES 2008..
Daredevil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 PES 2009 Tricks Tutorial OF UPDATE: Premiership Teams Round-Up
Periklitos25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 prigipa_m OPTION FILES υπάρχου σε διάφορα site και η εγκατάσταση τους είναι πολύ εύκολη για PC,XBOX360,PS3. Για PS2 χρειάζεται ένα ΜΑΧ DRIVE (σαν usb stick) επιπλέον. http://www.pesgaming.com για όλλες τις ομάδες http://www.wehellas.gr για Ελληνικό πρωτάθλημα ειδικά έχουν και αναλυτικά οδηγίες (υπόθεση 5 λεπτών) πρέπει να γραφτείς στα site και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Υπάρχουν και άλλα sites όπως κυκλοφορούν και σε τορρεντ. Για το PRO 2009 έχει βγει ένα αλλά μόνο για αγγλικό πρωτάθλημα αλλά τις επόμενες μέρες σιγουρα δα βγουν και άλλα πιο ολοκληρωμένα για όλλα τα πρωταθλήματα. Χτες έπαιξα δυο παιχνίδια online με ελάχιστο lag στο ένα και χωρίς να γίνεται ενοχλητικό. Αλλά για να λέμε την αλήθεια όλλα τα games με online τις πρώτες μέρες έχουν προβλήματα μέχρι να στρώσουν οι servers φανταστείτε πόσοι θα δοκίμασαν να μπούνε πρώτη μέρα χτες . Γιαυτό δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου.
klainmaingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλό το video daredevil. Προσωπικά βλέποντας τα δίπλα δίπλα πρώτη και καλύτερη βλέπω την διαφορά στο γήπεδο όπως έχω πει και άλλοτε. Τα γήπεδα του πρό (χορτάρι) είναι αιώνες πίσω. Και ένα απλό πράσινο χρώμα να βάζανε δεν θα μου έκανε εντύπωση πλέον. Απο αυτό και μόνο το φίφα κερδίζει την πρώτη αίσθηση μιας και το γήπεδο καταλαμβάνει το 75% της οθόνης. Σε όλα τα άλλα οι διαφορές είναι οπτικά ελάχιστες και κάποιος σχετικά αδιάφορος δεν θα τις προσέξει. Στο gameplay τα πράγματα είναι υποκειμενικά μέν, αλλα η ποικιλία των κινήσεων είναι εξώφθαλμα μεγαλύτερη στο φίφα. Πάντως μετά το χθεσινό 10v10.. ντάξει ξεθάβω και το headset και βούρ στο χαβαλέ
Hal9000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ποιός είναι ο τρόπος να παίξεις ένα απλό παιχνίδι με έναν φίλο μέσω live ? Το ψάχναμε 20 λεπτά με τον chrisace και τελικά το μόνο που βρήκαμε είναι να δημιουργήσεις ένα match room με κωδικό και να έχεις πει από πριν στον φίλο σε ποιόν server είσαι (send invitation ανενεργό). Δηλαδή συνολικά ουτέ εγώ ξέρω πόσα clicks και ώρα χάνεις μέχρι να ξεκινήσεις αφού συμφωνήσεις πάλι στους όρους χρήσης της "υπηρεσίας", να διαβάσεις για το εβδομαδιαίο !!! service και όλα τα άλλα. Όχι ότι πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με το Pes απλά για να δω το μέγεθος του μαζοχισμού που πρέπει να έχει κάποιος για να ασχοληθεί και φέτος με το Live του pes.
forlorn_hope Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Aγόρασα το pes09 στο ps3 προχθές..λοιπόν..γιατί είναι τόσο αργό?και στις κινήσεις και στις πάσες..μου πιάστηκε το χέρι λες και έπαιζα κανένα παιχνίδι πάλης..με λίγα λόγια κουραστικό gameplay. επίσης ένα πρόβλημα που είχε και το 8 αλλά περίμενα να βελτιωθεί..γιατί στα σούτ η κάμερα δεν δείχνει καλά την κατάληξη της μπάλας?τόσο δύσκολο είναι να το κάνυν αυτό?κάνεις σούτ και δεν ξέρεις αν μπήκε γκόλ η πως πήγε ρε παιδί μου το σούτ γενικά. μια ζωή ήμουν φαν του pro ποτέ δεν πήρα fifa ήταν σαν να μην υπήρχε για μένα άλλο ποδοδφαιράκι..και με το δίκιο μου γιατί τόσα χρόνια το pro ήταν κορυφή.μήπως πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με το fifa?λέω εγω τώρα...
Slider23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά αν πάρω το PES από Τουρκία(θα πάω την άλλη βδομάδα στην Πόλη) θα παίζει στο Playstation μου κανονικά(γλώσσα παιχνιδιου στα μενού κτλ...) ?? Κάποιος που να ξέρει ας απαντήσει please .... Thanks παίδες
s33k3rgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Aγόρασα το pes09 στο ps3 προχθές..λοιπόν..γιατί είναι τόσο αργό?και στις κινήσεις και στις πάσες..μου πιάστηκε το χέρι λες και έπαιζα κανένα παιχνίδι πάλης..με λίγα λόγια κουραστικό gameplay.επίσης ένα πρόβλημα που είχε και το 8 αλλά περίμενα να βελτιωθεί..γιατί στα σούτ η κάμερα δεν δείχνει καλά την κατάληξη της μπάλας?τόσο δύσκολο είναι να το κάνυν αυτό?κάνεις σούτ και δεν ξέρεις αν μπήκε γκόλ η πως πήγε ρε παιδί μου το σούτ γενικά. μια ζωή ήμουν φαν του pro ποτέ δεν πήρα fifa ήταν σαν να μην υπήρχε για μένα άλλο ποδοδφαιράκι..και με το δίκιο μου γιατί τόσα χρόνια το pro ήταν κορυφή.μήπως πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με το fifa?λέω εγω τώρα... Αν εχεις .... φρυδια να ασχοληθεις. Ειναι simulator 100%.Οχι arcade οπως δυστυχως εχει παρει αυτον τον δρομο το pro τα τελευταια 2 χρονια.
Daredevil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αν εχεις .... φρυδια να ασχοληθεις. Ειναι simulator 100%.Οχι arcade οπως δυστυχως εχει παρει αυτον τον δρομο το pro τα τελευταια 2 χρονια.όπα σιγα s33,lol Παιδιά αν πάρω το PES από Τουρκία(θα πάω την άλλη βδομάδα στην Πόλη) θα παίζει στο Playstation μου κανονικά(γλώσσα παιχνιδιου στα μενού κτλ...) ??Κάποιος που να ξέρει ας απαντήσει please .... Thanks παίδες βασικά πάρε ένα ναργιλέ και άσε το προ , κατά τα άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα θα παίζει μια χαρά και θα συνδέετε και στους ευρωπαϊκούς σερβερς, (φυσικά καλού κακού τσέκαρε αν έχει το σηματάκι με το δύο πάνω στην υδρόγειο από πίσω)
polakis21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το δικό μου πουλήθηκε για ps3 πάντως... Αντε και του χρόνου
Daredevil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το δικό μου πουλήθηκε για ps3 πάντως... Αντε και του χρόνου τώρα αν πω πως γι αυτό είχα μια φαγούρα το πρωί θα με πείτε κακό? λοιπόν πρώτο option file εδώ από το WiningElevenBlog >follow these instructions HOW TO LOAD - INSERT THE MEMORY STICK INTO SLOT IN FRONT OF PLAYSTATION - COPY THE PHOTO PICTURES TO THE PHOTO MAP(I DON'T KNOW IF YOU DON'T COPY IF THE GAME WILL STILL SEE THE SPONSORS SO THATS WHY BEST TO COPY THIS FOLDER THERE) - FROM THE BROWSER MENU SCROLL TO GAME AND THEN SAVED DATA UTILITY AND PRESS X. NOW SELECT MEMORY STICK - COPY INDIVIDUALLY THE EDIT DATE AND THE SPONSOR LOGO'S TO YOUR PS3 HARD DRIVE BY PRESSING TRIANGLE AND THEN COPY - ONCE COPIED YOUR UPDATE IS READY TO BEGIN PLAYING
clarco5 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία σήμερα, παίζοντας λίγο ακόμη πριν αφοσιωθώ εξ' ολοκλήρου στο Fifa09. Το αποτέλεσμα? Απλά νευρίασα και το έκλεισα στο 70' για να βάλω να παίξω Fifa... Το παιχνίδι έχει καταντήσει εκνευριστικό σε μεγάλο βαθμο!!! Δεν ξέρω πόση δουλειά και προσπάθεια χρειάστηκαν έναν ολόκληρο χρόνο για να το καταφέρουν αυτό... Αλλά ΝΑΙ, το κατάφεραν το θαύμα τους οι Γιαπωνέζοι. Κατέστρεψαν το καλύτερο ποδοσφαιράκι που είχε γίνει μέχρι και στίχος σε τραγούδι για μπάφους χαχα Τι να πω... Ίσως αν αφιερώσει κανείς πιο πολύ χρόνο, καταφέρει να το συνηθίσει. Αλλά προσωπικά δεν μπορώ να σπαταλήσω τον δικό μου, όταν ένα φοβερό game που λέγεται Fifa09 περιμένει να του αλλάξεις τα φώτα Μην μιλήσω για το online... που απλά καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχε!
shinigami Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα και απο μενα..αλλο ενα φορουμ με τονο υπερβολικο και βιαστικο... αρχιζω με φιφα..οντως φετος μπορει καποιος το ασχοληθει μαζι διοτι κανανε πραγματικες βελτιωσεις οι ανθρωποι της ΕΑ..αλλα και παλι δν εχει το κατι της πορωσης,του να σηκωθεις απο την καρεκλα βρε αδερφε..τεσπα,παμε στο προ.. απαραδεκτο το οτι δν βαλανε τις νεες μεταγραφες και ο ηχος ειναι κακιστος κλασικα..το gameplay μαθαινεται και οι φασεις ειναι πιο αληθοφανεις και ωραιες..το legend που βαλανε και συμφωνα και με αλλα παιδια που μιλησα,ειναι πολυ..ΠΩΡΟΤΙΚΟ!!!παμε λιγο στο ονλαιν οπου οτι λεω σας εχω και αποδειξεις...το αγορασα χθεσ(παντα για pc μιλαω) και μπηκα ονλαιν πρωτη φορα να δω τι γινεται πια με αυτο το θρυλικο lag..ε?ωπα μαλλον ειμαι τυχερος και εχω τελεια συνδεση δν ξερω αλλα...με κοροιδευεται??απο χθες δν εχω αφησει το ονλαιν και ακομα βγαινουν μερικοι και λενε paint it blue and drop it to the sea????(εχεις lag μονο οταν ο αλλος εχει κακη ποιοτητας συνδεση,αλλα καταταλα εγω επαιζα λες και ειμασταν lan!!! δλδ ερχονται εδω (δν σχολιαζω τους αντιπρο διοτι το καλυτερο ποδοσφαιρακι να ηταν αυτην εβγαζαν ολα τα αρνητικα στην φορα θα πεταγανε και τα απειρα ποστ οποτε το παιχνιδι βγαινει οff),και συνεχιζω,ερχονται εδω μετα απο παιζοντας 2 παιχνιδια και κατευθειαν κραξιμο???τι λες ρε φιλε σοβαρα ειναι μακακια το game??παιξτο λιγο να το νοιωσεις!!!να δεις να ψαχτεις...δν ειπα οτι ειναι καλο,και εγω καθε λιγο και λιγακι καντηλια του κατεβαζω αλλα...τελειωνοντας θα πω οτι φετος με την παρεα θα παιξουμε προ και μονοι μας θα παιξουμε φιφα..η πλιοψηφια παντως πιστευω αυτο θα κανει ειτε το θελετε ειτε οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.