Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην προσπαθείτε να σώσετε αυτά που δεν σώνονται. Οι άνθρωποι θέλουν ένα γερό χαστούκι μπας και συνέλθουν και μας δώσουν ένα ποδοσφαιράκι, σαν αυτά που αγαπήσαμε στο παρελθόν! Όχι αυτό το έκτρωμα...

+1000000000000 στον polakis

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε για δες το. Δεν κάνει auto sidestep πια αν κάνεις το πάνω. Αντίθετα κάνει προσποιήσεις, ρουλέτες και εγώ δεν ξέρω τί άλλο όταν κουνήσεις περίεργα τον σταυρό κατεύθυνσης
μια χαραά το κάνει άλλωστε το λέει και στο manual δες το, δοκίμασε πάντως να παίξεις με το joystick αλλάζει κατά πολύ ο χειρισμός

Ο Σκόκο ήταν και πριν το Update. Εγώ δεν το έκανα το update, αλλά όπως διαβάζω σε evoweb και wenb, οι μεταγραφές δεν άλλαξαν. Τι πρωτότυπο...
ε σου λέω άλλαξαν κάποια κάντο να δεις

Κι όμως τα κράζουν τα μενού σε φόρουμ. Απλά βαριέμαι τώρα να δώσω λινκς. Το gameplay, είναι θέμα γούστου ναι, αλλά δεν νομίζω στα review να το παρουσιάζουν μια χαρά. Άντε 1-2 κατευθυνόμενα review να το λένε. Όλα τα άλλα που διαβάζω το λένε ρομποτικό και αρχαίο...

τι να σου πω αν υπάρχουν 5-6 ποστς που δεν τους αρέσουν τα μενού δεν σημαίνει ότι το κράζουν
Δημοσ.

O polakis21 έχει δίκιο στα πιο πολλά σημεία, αν κ μπορεί να υπερβάλει κάπως.

Αλλά τον δικαιολογώ γιατί σίγουρα είναι μεγάλη η πίκρα να βλέπεις το Pro να καταντάει έτσι... Τόσο πολύ που εμείς που κάποτε προσπαθούσαμε να πείσουμε τους ξεροκέφαλους να αφήσουν το fifa και να παίξουν pro, τώρα θα κάνουμε το ακριβώς αντίθετο... :P

Δημοσ.

ΚΟΝΑΜΙ Παρε τα ΡΟΣΤΕΡ και βάλτα στον κ*&%$#$@ σου.....Κάθεστε και τα "χρατς χρατς " όλο τον χρόνο....Κάτι κουρασμένα παλικάρια να πουμε.....Ευτυχώς που το νοίκιασα και δεν το αγόρασα!!!Υπάρχει βελτίωση αλλά όχι στο βαθμό που θα έπρεπε να έχει.....Ξεχώρισα περισσότερα αρνητικά παρά θετικά....Το φαγητό είναι ξαναζεσταμένο και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον πρέπει να κάτσει και δει με ηρεμία και με ωριμότητα ποια είναι η εξέλιξη της Κοναμι από το PES 6 και μετά.......Αν αλλάξει κάτι με κάποιο update ή option file βλέπουμε....Εγώ 65 ευρώ σε αυτούς δεν δίνω.....

p.s Θα παίξω Subbuteo φέτος μονο αυτό αξίζει.....LoL :mrgreen:

p.s 2 Ευτυχως που δεν έχει Ζαγορακη και R.Carlos.....Έχουν τον Καψη στην εθνική....Θα μας τρελάνουν αυτοί οι Ρωμαίοι......Ο Gudjohnsen (Barcelona είναι σε licensed ομάδα) δεν υπάρχει καν,να πω ότι ήταν μεταγραφη.......ΕΛΕΟΣ παιδια .....!!!

Δημοσ.
Μετά από μια ολόκληρη μέρα λιωσίματος του pes2009 σας παραθέτω την τελική μου κρίση για το παιχνίδι. Θα καταλάβετε αμέσως την άποψή μου από το ύφος του post μου:

Πωλείται το Pro Evolution Soccer 2009 για το ps3, αχρησιμοποίητο, σε τέλεια κατάσταση (ούτε το βιβλιαράκι από μέσα δεν έχω βγάλει). Το πήρα σήμερα το πρωί 65 ευρώ, το πουλάω τώρα 60 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm...

Ελπίζω να καταλάβατε....

αντε πολακι πουλα το να πας να παιξεις fifa να ησυχασουμε απο την γκρινια σου πια!!να ξερα μονο γιατι δεν παιζεις το τρομερο φοβερο υπερκοσμιο fifa ολη μερα παρα να καθεσαι εδω για να κραζεις το pro!!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν παίζοντας με παρέα κανένα 8ωρο PRO στο PS3 σας

παραθέτω την αποψή μου.

Το pro 2009 είναι μακράν το καλύτερο προ που έχει βγει μέχρι σήμερα.

1)Γραφικά: ότι καλύτερο έχω δει στην σειρά.δεν θα τα πω next-generation αλλά τη δουλεία τους την κάνουν μια χαρά.

2)Ηχος: παρόμοιος με τά προηγουμενα.

+++μπορείς να βάλεις mp3 ήχους...

+champion league

3)GAMEPLAY:Tο γνωστό στα καλύτερα του.

Με μια λέξη ''ΕΘΙΣΜΟΣ''

στην αρχή σε φαίνεται περίεργος ο χειρισμός αλλά τον συνηθείζεις πολύ εύκολα.

Παίζαμε 6 άτομα 1 vs 1 και τα σκορ ήταν νορμαλ (3-1,

1-1 ,0-1 ).

Τεσσάρα δεν είδαμε και το κάλο είναι ότι οι ομάδες είναι ισσοροπημένες πχ ΙΝΤΕΡ,ΜΑΝΤ/ΕΡ,ΜΑΡΤΣΑ

δεν είναι πλεον ανίκητες και συστήματα του 2008 δεν πιάνουν.

Τα ματσάκια ήταν 10λεπτα.

Αλλά το !ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟ! όλλων είναι ότι τα GOAL πλεον φαίνονται φυσιολογικά ύστερα απο ωραίες ενέργειες.

Πρώτη φορά έτρωγα GOAL σε ΠΡΟ και δεν νευρίαζα γιατί μάλλον εγω είχα κάνει τη μ@λ@κία στην άμυνα τις περισσότερες φορές.

4)ONLINE δεν έκανα λογαριασμό ΚΟΝΑΜΙ ακόμα και δεν

ξέρω τι λέει που να προλάβω

Τα αρνητικά που είδα τα έχουν πεί και τα παιδιά

λουα λουα στον γαύρο,ρομπίνιο ρεαλ κτλπ.......

αλλά με το καλό EDIT MODE και τα έτοιμα OPTION FILE

που υπάρχουν σε ανεπίσημα φαν site του παιχνιδιού

τα να διωρθοθούν όλλα αυτά.

Είναι υπόθεση 2 λεπτών

Ακόμα προσθήκη ολόκληρης της Α' ΕΘΝΙΚΗΣ και με ότι συνθήματα θέλετε εσείς να ακούγονται.......

Δημοσ.

εγώ έπαιξα 2 με 8αρα μια χαρά ήταν καθόλου lag. Απλώς αυτό με τα replay εκνευριστικό δεν γίνετε να περιμένεις τόσο μετά από κάθε replay

Δημοσ.
Λοιπόν παίζοντας με παρέα κανένα 8ωρο PRO στο PS3 σας

παραθέτω την αποψή μου.

Το pro 2009 είναι μακράν το καλύτερο προ που έχει βγει μέχρι σήμερα.

1)Γραφικά: ότι καλύτερο έχω δει στην σειρά.δεν θα τα πω next-generation αλλά τη δουλεία τους την κάνουν μια χαρά.

2)Ηχος: παρόμοιος με τά προηγουμενα.

+++μπορείς να βάλεις mp3 ήχους...

+champion league

3)GAMEPLAY:Tο γνωστό στα καλύτερα του.

Με μια λέξη ''ΕΘΙΣΜΟΣ''

στην αρχή σε φαίνεται περίεργος ο χειρισμός αλλά τον συνηθείζεις πολύ εύκολα.

Παίζαμε 6 άτομα 1 vs 1 και τα σκορ ήταν νορμαλ (3-1,

1-1 ,0-1 ).

Τεσσάρα δεν είδαμε και το κάλο είναι ότι οι ομάδες είναι ισσοροπημένες πχ ΙΝΤΕΡ,ΜΑΝΤ/ΕΡ,ΜΑΡΤΣΑ

δεν είναι πλεον ανίκητες και συστήματα του 2008 δεν πιάνουν.

Τα ματσάκια ήταν 10λεπτα.

Αλλά το !ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟ! όλλων είναι ότι τα GOAL πλεον φαίνονται φυσιολογικά ύστερα απο ωραίες ενέργειες.

Πρώτη φορά έτρωγα GOAL σε ΠΡΟ και δεν νευρίαζα γιατί μάλλον εγω είχα κάνει τη μ@λ@κία στην άμυνα τις περισσότερες φορές.

4)ONLINE δεν έκανα λογαριασμό ΚΟΝΑΜΙ ακόμα και δεν

ξέρω τι λέει που να προλάβω

Τα αρνητικά που είδα τα έχουν πεί και τα παιδιά

λουα λουα στον γαύρο,ρομπίνιο ρεαλ κτλπ.......

αλλά με το καλό EDIT MODE και τα έτοιμα OPTION FILE

που υπάρχουν σε ανεπίσημα φαν site του παιχνιδιού

τα να διωρθοθούν όλλα αυτά.

Είναι υπόθεση 2 λεπτών

Ακόμα προσθήκη ολόκληρης της Α' ΕΘΝΙΚΗΣ και με ότι συνθήματα θέλετε εσείς να ακούγονται.......

........ ...........

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα απο ένα χορταστικό session fifa 09 και παρόλα αυτά θέλω να γράψω εδώ...

Για αρχή.. το fifa είναι ΧΡΟΝΙΑ μπροστά απο το φετινό πρό... Σε όλους τους τομείς βάζει το πρό κάτω το πατάει και δεν παίρνει ανάσα. Καταπληκτικά animation/ήχος/ρυθμός και γενικά ότι καλύτερο έχω δεί ποτέ τεχνικά σε ποδόσφαιρο.

ΑΛΛΑ!!

Όσο και αν ενθουσιάστηκα απο τα τεχνικά χαρακτηριστικα του, ΔΕΝ κατάφερα να διασκεδάσω..

Είναι λογικό φυσικά να νιώθω το παιχνίδι περίεργα μιας και απο το 98 που επίσημα παράτησα το φίφα για το πρό, δεν έχω ξανασχοληθεί με παιχνίδι της σειράς.

Ο γρήγορος εξωπραγματικός ρυθμός του πρό δίνει την ένταση που θέλω σε ένα παιχνίδι.

ΔΕΝ έιμαι φάν του ποδοσφαίρου.. αντίθετα μάλιστα. Είμαι όμως φάν των παιχνιδιών. Έτσι καταλαβαίνω μεν πως πρακτικά το φίφα είναι ΧΡΟΝΙΑ μπροστά στην εξομείωση.. αλλα η arcadila του πρό με τραβάει και πάλι περισσότερο.

Φέτος θα δώσω τρομερά περισσότερο χρόνο στο φίφα μήπως και το συνηθίσω.

Αυτο που κατάλαβα μετά απο όλα αυτά είναι οτι δεν κοιτάζει όλος ο κόσμος τα ίδια πράγματα σε ένα παιχνίδι. Έτσι είναι σεβαστό κάποιοι να θεωρούν το πρό παιχνιδάρα για τους λόγους τους και κάποιοι άλλοι αντίστοιχα το φίφα.

Τελικά. Για εξομείωση με κλειστά μάτια φίφα, για διασκέδαση, ότι σας κάνει κέφι.. ;)

Καλά tournaments..

Δημοσ.

Για όποιον γουστάρει arcade-ίλες, γρήγορα παιχνίδια, ψυχοβγαλτικό ρυθμό, αγώνες με δράση πάνω-κάτω χωρίς ανάσα κλπ. ένα είναι το παιχνίδι...

NHL 2k. Άντε και και το NHL της EA Sports.

Για μπάλα πάλι, ένα είναι το παιχνίδι...

world_cup_carnival.png

(ναι, σωστά μαντέψατε, το World Cup Carnival! Να δω πόσοι από σας το θυμούνται)

Δημοσ.

Nah... Tehkan world cup even better ;)

Παρόλα αυτά το φίφα μάλλον θα κάνει καιρό να βγέι απο το 360 (μέχρι να δώσει τη θέση του στο far cry 2 οπότε και οτιδήποτε άλλο δεν θα υπάρχει..)

Όσο για το nhl, αν ισχύει αυτό με τον ψυχοβγαλτικό ρθυμό θα του ρίξω σίγουραμια ματιά ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...