Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μια ολόκληρη μέρα λιωσίματος του pes2009 σας παραθέτω την τελική μου κρίση για το παιχνίδι. Θα καταλάβετε αμέσως την άποψή μου από το ύφος του post μου:

Πωλείται το Pro Evolution Soccer 2009 για το ps3, αχρησιμοποίητο, σε τέλεια κατάσταση (ούτε το βιβλιαράκι από μέσα δεν έχω βγάλει). Το πήρα σήμερα το πρωί 65 ευρώ, το πουλάω τώρα 60 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm...

Ελπίζω να καταλάβατε....

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πρώτη χρονιά που πραγματικά σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω το Fifa!

Νομίζω ότι το φετινό PES είναι πολύ μεγάλη απογοήτευση και ειδικά σε σχέση με την απίστευτη βελτίωση του Fifa.

Είναι σα να έχουν βάλει στοίχημα ΚΟΝΑΜΙ- ΕΑ πόσους fan θα χάσουν-κερδίσουν ακολουθώντας αντίθετη πορεία βελτίωσης... :rolleyes:

Δημοσ.

Το gameplay είναι τραγικό. Είναι κάτι σαν ποδόσφαιρο. Γελοίο τρέξιμο και στροφές παικτών, αυτόματες προσποιήσεις και ντρίμπλες που δεν χρειάζονται και δεν θέλεις να τις κάνεις αλλά γίνονται μόνες τους, τραγικούς ήχους σε χτύπημα μπάλας (ίδιος ήχος παντού νταπ ντουπ είτε κάνεις πάσα, είτε σουτ, είτε βολέ), μηδέν μεταγραφές και γελοία ρόστερ, γελοίος ήχος οπαδών, της πλάκας μενού, ελλιπές και μισό champions league, χαμένες άδειες πολλών ομάδων (ισπανία κλπ), μηχανικό gameplay και ρομποτικό...Και πάνω από όλα, τραγικό online τελικά που κολλάει...

Θελετε κι άλλα?

Φιφα09 μακράν μπροστά φέτος. Αν θελετε να χαρείτε ποδόσφαιρο φέτος, πάρτε φιφα με κλειστά μάτια και θα με θυμηθείτε...

Δημοσ.

Αυτό με τις τρίπλες γιατι γίνεται?Ο χειρισμός γίνεται μόνο από το αναλογικό στικ ?To gameplay σου φάνηκε άθλιο ?Δωσε ένα παράδειγμα τραγικού ρόστερ να πάρουμε μία ιδέα!Το τσουλου του χρόνου θα είναι φουλ...Το ισπανικό δεν υπάρχει ούτε καν σαν unlicensed???Το edit mode πως είναι??Μιλάς για χειρότερο από το 2008 ???

Δημοσ.

Σήμερα πιάνω το φίφα μετά τη δουλειά...

Άντε να δούμε...

Εγώ πάντως δεν βλέπω ΤΟΣΟ τραγικά πράγματα..

Ίσως επειδή δεν είδα ακόμα την full έκδοση του φίφα..

Δημοσ.
Αυτό με τις τρίπλες γιατι γίνεται?Ο χειρισμός γίνεται μόνο από το αναλογικό στικ ?To gameplay σου φάνηκε άθλιο ?Δωσε ένα παράδειγμα τραγικού ρόστερ να πάρουμε μία ιδέα!Το τσουλου του χρόνου θα είναι φουλ...Το ισπανικό δεν υπάρχει ούτε καν σαν unlicensed???Το edit mode πως είναι??Μιλάς για χειρότερο από το 2008 ???

φίλε οσο να το ψαξετε δεν θα βρειτε κατι που αντιστοίχη στο φιφα πλεον...εχει ανεβαση τα επιπεδα, και ναι ειναι λιγο δυσκολο να το χωνεψετε, αλλα τελικα τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο κοσμος, το ΠΡΟ εχει πεθανει για φετος, και παλι, το ξερετε μην το ψαχνετε δεν καλυτερευει κατι με τον χρονο. Για να το λεει και ο πολακις, τοτε ειναι οντος dead. Εγω προσοπικα, το εχω κατεβασει, αλλα δεν το εχω παιξει, και δεν νομιζω θα το βαλω σε cd. Ειναι κοροιδια ρε guys...κοναμι is pulling your leg.

Δημοσ.
φίλε οσο να το ψαξετε δεν θα βρειτε κατι που αντιστοίχη στο φιφα πλεον...εχει ανεβαση τα επιπεδα, και ναι ειναι λιγο δυσκολο να το χωνεψετε, αλλα τελικα τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο κοσμος, το ΠΡΟ εχει πεθανει για φετος, και παλι, το ξερετε μην το ψαχνετε δεν καλυτερευει κατι με τον χρονο. Για να το λεει και ο πολακις, τοτε ειναι οντος dead. Εγω προσοπικα, το εχω κατεβασει, αλλα δεν το εχω παιξει, και δεν νομιζω θα το βαλω σε cd. Ειναι κοροιδια ρε guys...κοναμι is pulling your leg.

pApa είμαι μαζί σου,απλά ρωτάω λεπτομέρειες για να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς....Υπάρχουν και άτομα που τους άρεσε(εκτος των funboys),διαβάζω κ φόρουμ του εξωτερικού,διαβάζω και post από μερικούς που λένε μ@λ4&**ς και δεν ξέρουμε στο τέλος τι γίνεται....Φίλε μου έπαιξα το ΦΙΦΑ και όπως είπα δεν μπόρεσε να με κρατήσει....Ειλικρινά όμως είναι πολυ καλό παιχνίδι άπλα δεν μπόρεσα να κολλήσω.....

p.s Λες να είμαι funboy και να μην το έχω καταλάβει?? LoL

Λες να μεγάλωσα απότομα και να μην γουστάρω πια την φάση των videogame(24 ειμαι) ?? :devil: LoL

Δημοσ.
Το gameplay είναι τραγικό. Είναι κάτι σαν ποδόσφαιρο. Γελοίο τρέξιμο και στροφές παικτών, αυτόματες προσποιήσεις και ντρίμπλες που δεν χρειάζονται και δεν θέλεις να τις κάνεις αλλά γίνονται μόνες τους, τραγικούς ήχους σε χτύπημα μπάλας (ίδιος ήχος παντού νταπ ντουπ είτε κάνεις πάσα, είτε σουτ, είτε βολέ), μηδέν μεταγραφές και γελοία ρόστερ, γελοίος ήχος οπαδών, της πλάκας μενού, ελλιπές και μισό champions league, χαμένες άδειες πολλών ομάδων (ισπανία κλπ), μηχανικό gameplay και ρομποτικό...Και πάνω από όλα, τραγικό online τελικά που κολλάει...

Θελετε κι άλλα?

Φιφα09 μακράν μπροστά φέτος. Αν θελετε να χαρείτε ποδόσφαιρο φέτος, πάρτε φιφα με κλειστά μάτια και θα με θυμηθείτε...

1ον αυτόματες τρίπλες δεν κάνει τις κάνει με το λ2 πατημένο το ίδιο και με τις προσποιήσεις

2ον υπερβάλλεις με τους ήχους.

3ον Τα ρόστερ φτιάχνουν κάπως με το σημερινό update, για ήχο οπαδών βάλε τους δικούς σου αν δεν σ' αρέσουν.

4ον Το μενού μια χαρά είναι και το gameplay μια χαρά είναι νομίζω ότι υπερβάλλεις

Δημοσ.
pApa είμαι μαζί σου,απλά ρωτάω λεπτομέρειες για να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς....Υπάρχουν και άτομα που τους άρεσε(εκτος των funboys),διαβάζω κ φόρουμ του εξωτερικού,διαβάζω και post από μερικούς που λένε μ@λ4&**ς και δεν ξέρουμε στο τέλος τι γίνεται....Φίλε μου έπαιξα το ΦΙΦΑ και όπως είπα δεν μπόρεσε να με κρατήσει....Ειλικρινά όμως είναι πολυ καλό παιχνίδι άπλα δεν μπόρεσα να κολλήσω.....

p.s Λες να είμαι funboy και να μην το έχω καταλάβει?? LoL

Λες να μεγάλωσα απότομα και να μην γουστάρω πια την φάση των videogame(24 ειμαι) ?? :devil: LoL

εγω να σου πω την αληθεια, καταβαθος ειμουν παντα fanboy του φιφα...απλα σε φαση που, κοιταζα να δω που βελτιωναν αλλα δεν με κρατουσε...καθε χρονο το επερνα του εδινα ευκαιριες αλλα παντα γυρνουσα πισω στο προ..Μετα 2008 ηρθε, και ειδα τα αλλαγες που παντα ηθελα και το χαρηκα απιστευτα..και το προ με ξενερωσε απο περυση. Μετα που ειδα και το 09, το υποστιριζα σαν φανβOy το ΦΙΦΑ επειδη για να λεμε την αληθεια ξεφυγε απο ολες τις αποψεις, και επισης του χρονου θα ειναι ακομη καλυτερο...και σκεφτομαι τωρα? γιατι να το γυρισω προ? αφου με καλυπτει το αλλο? Το προ οπως λενε τα παιδια, ισχη, ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ μονο απο το ντεμο με ειχε τρελλανει...η φιλαθλοι ειναι για κλαματα, και ορεξυ εχω εγω τωρα να βαζω MP3 τον chants για να μου φανει καλυτερο. Τα λενε και τα reviews οπως στο Eurogamer που λενε οτι ειναι παιχνιδι που ακομη χρισημοποιοι πράγματα απο το PS2 και το 8 directional κινησης..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ακομη? , τελοσπαντον, δεν ειναι αυτο το θεμα..το gameplay δεν εχει αλλαξει οσο , και μαλλον προσ το χειροτερο εγινε ιδικα με αυτο το automatic dribbling τι ειναι και τουτο? θελεις να παιξεις μπαλα ? η θες το ΑΙ να παιξει για σενα? Τετοια πραγματα με εχουν ξενερωση, μαζι με την μουσικη του λολ. Αλλα λεω τωρα...Ναι γουσταρετε, παιξτε και νιωστε το...εγω προσοπικα, δεν μπορω να παιζω κατι που ειναι παλιο, η μου φενεται παλιο. Ειναι ξεφτυλα που με ξεφτυληζη η Κοναμι ετσι. Με τα διαφορα Promises κλπ...δεν λεει, αυτο χανεις τους πελατες σου, ανετα. Στην Αγγλια ειδατε τι πωλησεις εχουν γινει? Πρωτη φορα στην ιστορια, το ΕΑ ΦΙΦΑ09 πούλησε εκατομμυριά..αυτο πρεπει να σημαινει κατι ετσι δεν ειναι? η Αγγλοι ειναι τρελλοι για το ποδοσφαιρο...και μαλλον καταλαβαν τι σημαινει αληθινο ποδοσφαιρο..Και εχουμε τους αλλους, που δεν γουσταρουν να παιξουν ΑΛηθινο ποδοσφαιρο αλλα κατι παρομοιο και ποιο ευκολο. Αυτοι ειναι η φαν του ΠΡΟ πιστευω. Και μπραβο που εχει το φαν base αυτο ομως δηλαδη, οτι εχει μεινει. πιστευω απο αυτα που βλεπω το 60% το εχουν γυρισει στο φιφα. Και λογικο, αυτο εγινε το ιδιο πριν 10 χρονια...αν θυμαστε καλα..αλλα αναποδα. Ηρθε σειρα τις ΕΑ φετος, το ξερουμε ολοι αυτο, και επιτελους. Του χρονου και παλι τα ιδια, και σιγουρα η Κοναμι μετα απο τις πωλησεις που θα κανει φετος, θα κανει κατι ξεχωριστο και θα εχω το ματια μου ανοιχτα μαζι με το μυαλο μου...και σιγουρα θα του δωσω ευκαιρια, το φετινο ΔΕΝ του ΔΙΝΟ ΔΕΚΑΡΑ και ουτε ΣΗΜΑΣΙΑ νιωθω οτι με κοροιδεψε η κοναμι, με τοσα ψεματα απο την αρχη. Τελος. Μεχρι του χρονου, και ΑΝ!

Δημοσ.

1)Αυτόματες ντρίμπλες κάνει με τον σταυρό ή το stick που τρέχεις. Κάνεις πάνω και κάνει προσποίηση στο πουθενά. Ξαφνικά εκεί που θέλεις να αλλάξεις κατεύθυνση, τσουπ σου κάνει κατά λάθος ντρίμπλα και σε μπερδεύει! Έλεος...

2) Δεν υπερβάλλω καθόλου με τους ήχους. Δεν μπορείς να ακούς τους νταπ ντουπ ήχους όλο το 90 λεπτό και να σου σπάνε τα νεύρα, λες και κλωτσάνε κουτάκι κοκα κόλα

3) Αμφιβάλλω αν θα γίνουν τρελά ρόστερ update από την Κονάμι. Κάτσε και θα δεις. Ο Ρίμπο θα φύγει από την ΑΕΚ ή θα τον ξεχάσουν εκεί? Ο Χουανφράν που δεν υπάρχει καν στο παιχνίδι θα προστεθεί ξαφνικά στην ΑΕΚ? Επίσης αμφιβάλλω, για μια εταιρεία που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ONLINE UPDATE...Και για τους ήχους, δεν πληρώνω 65 ευρώ για την 360 έκδοση ας πούμε, και να μην μπορώ να αλλάξω τους χάλια ήχους...

4) Τα μενού τα έχουν κράξει σε όλα τα φόρουμ, και για το gameplay, άσε, έχω μάτια να κρίνω και να συγκρίνω...

Όχι κύριε Seabass, δεν την πατάμε ξανά. Διόρθωσε αυτό το έκτρωμα που έφτιαξες, κάντο nextgen, βάλε τους παίκτες να τρέχουν κανονικά και να στρίβουν κανονικά, και μετά θα αγοράσουμε το παιχνίδι σου και θα το αποθεώσουμε όλοι μαζί...Μέχρι τότε όμως, fifa09 για σοβαρά ποδοσφαιρικά παιχνίδια, και pro2009 στο ps2 για τον χαβαλέ με την παρέα, και μόνο σε κόπια...

Δημοσ.
1)Αυτόματες ντρίμπλες κάνει με τον σταυρό ή το stick που τρέχεις. Κάνεις πάνω και κάνει προσποίηση στο πουθενά. Ξαφνικά εκεί που θέλεις να αλλάξεις κατεύθυνση, τσουπ σου κάνει κατά λάθος ντρίμπλα και σε μπερδεύει! Έλεος..
.το μόνο που κάνει είναι το sidestep αν κουνήσεις τον μοχλο στις 90 μοίρες από την πορεία σου

2) Δεν υπερβάλλω καθόλου με τους ήχους. Δεν μπορείς να ακούς τους νταπ ντουπ ήχους όλο το 90 λεπτό και να σου σπάνε τα νεύρα, λες και κλωτσάνε κουτάκι κοκα κόλα
. Τόσα χρόνια δεν σε κούρασαν δηλαδή τώρα σε εκνευρίζουν.... χαμήλωσε το BGM

3) Αμφιβάλλω αν θα γίνουν τρελά ρόστερ update από την Κονάμι. Κάτσε και θα δεις. Ο Ρίμπο θα φύγει από την ΑΕΚ ή θα τον ξεχάσουν εκεί? Ο Χουανφράν που δεν υπάρχει καν στο παιχνίδι θα προστεθεί ξαφνικά στην ΑΕΚ? Επίσης αμφιβάλλω, για μια εταιρεία που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ONLINE UPDATE...Και για τους ήχους, δεν πληρώνω 65 ευρώ για την 360 έκδοση ας πούμε, και να μην μπορώ να αλλάξω τους χάλια ήχους..

. προ ολίγου έκανα το update και όπως είπα φτίαχνουν κάποια πράματα και ο ρίμπο έχει φύγει αλλά όχι ο δελας, κονε αλλά έχει και σκοκο κλπ

4) Τα μενού τα έχουν κράξει σε όλα τα φόρουμ, και για το gameplay, άσε, έχω μάτια να κρίνω και να συγκρίνω...

τα μενού δεν βλέπω πουθενά να τα κράζουν σε όλα τα φορουμ, το gameplay είναι θέμα γούστου αλλά και στα review μια χαρά το παρουσιάζουν.
Δημοσ.

Konami unveils first PES 2009 club update as eagerly-awaited football epic hits stores across Europe…

As Konami Digital Entertainment GmbHʼs PES 2009 hits stores today for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the publisher has announced a free downloadable update for early November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides – Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, – all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

The new raft of additions further demonstrate Konamiʼs commitment to expanding the licence roster in the PES series. Every aspect of PES 2009 has been reworked from the ground up, with new player models, AI elements and physics routines all combining to create the most advanced and realistic football game ever. The game also includes new Become a Legend and Legends mode, wherein players guide one player within a team either solo or online. Expanding upon this, the update also adds a new Theatre of Legends function which allows users to upload replay data for friends to view, and to view those of others.

The PES series has always been famed for its deep yet accessible control system, but the new game is aiming even higher. PES 2009 offers an unprecedented level of control, redefining the intricacies of first touch, close control and ball distribution, while also enhancing its shooting and AI mechanisms to create an all-round footballing experience. New control systems wherein the player can now perform tricks and feints without the use of special moves have been implemented, and the way the player guides the ball has been changed. The PES series has always treated the ball as a separate entity, but new calculations related to the air resistance and friction of the ground make passing and movement in PES 2009 a great deal more realistic.

“PES 2009 is already a million seller in pre-orders alone, but these new additions show how we are determined to continually improve the content of the game,” commented Jon Murphy PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We hope the updated team data and new UEFA Champions League elements will show our ongoing support for PES 2009ʼs team rosters, and look to continually enhancing such sections in the coming year at no extra cost.”

So there we have it, news which will surely please PES players. We've been waiting for some concrete information on the DLC every since it was confirmed in an interview with Seabass, and here are the key points from this press release

* It's FREE

* It will be available in early November, NOT tomorrow as other sites reported

* Four new Spanish Licenses

* Updated rosters and kits

* Updated Champions League teams and badges

* Theatre of Legends mode

Δημοσ.

Φίλε για δες το. Δεν κάνει auto sidestep πια αν κάνεις το πάνω. Αντίθετα κάνει προσποιήσεις, ρουλέτες και εγώ δεν ξέρω τί άλλο όταν κουνήσεις περίεργα τον σταυρό κατεύθυνσης.

Οι ήχοι νταπ ντουπ στην μπάλα σε όλο το 90λεπτο, πρώτη φορά ακούγονται τόσο έντονα στο παιχνίδι και είναι αφόρητοι. Το bgm είναι η μουσική. Για να φύγει το νταπ ντουπ πρέπει να κατεβάσω το effects στο μηδέν ,αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί δεν θα ακούγεται τίποτα μέσα από το παιχνίδι...

Ο Σκόκο ήταν και πριν το Update. Εγώ δεν το έκανα το update, αλλά όπως διαβάζω σε evoweb και wenb, οι μεταγραφές δεν άλλαξαν. Τι πρωτότυπο...

Κι όμως τα κράζουν τα μενού σε φόρουμ. Απλά βαριέμαι τώρα να δώσω λινκς. Το gameplay, είναι θέμα γούστου ναι, αλλά δεν νομίζω στα review να το παρουσιάζουν μια χαρά. Άντε 1-2 κατευθυνόμενα review να το λένε. Όλα τα άλλα που διαβάζω το λένε ρομποτικό και αρχαίο...

Μην προσπαθείτε να σώσετε αυτά που δεν σώνονται. Οι άνθρωποι θέλουν ένα γερό χαστούκι μπας και συνέλθουν και μας δώσουν ένα ποδοσφαιράκι, σαν αυτά που αγαπήσαμε στο παρελθόν! Όχι αυτό το έκτρωμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...