Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
unbelieveably improved τα γραφικα του προ?δηλαδη το fifa 2009 τι ειναι ρε παιδες...και σου λεει οτι ειναι τοσο φοβερα που μπερδευε αν ειναι παιχνιδι η αληθινο ματς στην τηλεοραση.

δεν την παλευει ο τυπος η δεν εχει παιξει-δει βιντεο-φωτος απο αλλα games.

Ναι ρε, αυτό λέμε. Τέτοιες κριτικές καλό είναι να τις παίρνουμε με το μέτρο. Ο τύπος φαίνεται ότι γενικά δεν έχει επαφή με το άθλημα, "omg" και τέτοια είναι όλη την ώρα λες και του δείξανε το PES2023 ξέρω γω. Βάζω στοίχημα ότι τα ίδια θα έλεγε και πέρσι. Κριτικές σαν του klainmaingr ή του Hal9000 είναι πολύ πιο ουσιαστικές και σε πολύ λιγότερες γραμμές.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, εντάξει, το έχουμε κράξει το παιχνίδι. Αλλά χθες το βράδυ έπαιξα 3 ματσάκια με τον gauros7 και το παιχνίδι δεν κόλλαγε καθόλου! Μετά έπαιξα και με έναν Άγγλο και πάλι δεν κόλλαγε...

Εντάξει, έχει τον χαβαλέ του το παιχνιδάκι. Δεν είναι στο επίπεδο του φίφα09 βέβαια, αλλά δεν είναι και εντελώς χάλια τελικά, όπως αρχικά εκτίμησα. Δεν έχουμε σκορ 5-5 και τέτοια. Είναι πιο αργό, πιο δύσκολο να περάσεις την άμυνα και γενικότερα να αναπτυχθείς. Αν είχε καλό τρέξιμο και animation παικτών, θα ήταν σε άλλο επίπεδο αλλά...

Όποιος δεν έχει πρόβλημα με το animation, μπορεί να το ευχαριστηθεί το παιχνίδι...

Καλά η Κονάμι τραγική στις μεταγραφές έτσι! Ριβάλντο, Δέλλας στην ΑΕΚ, χωρίς Μπασινά, Κυργιάκο και Χουανφράν (ο οποίος μάλλον δεν υπάρχει καν στο παιχνίδι!) και άλλα τέτοια κουλά. Να δω αν και πότε θα αξιωθεί η Κονάμι να βγάλει patch μεταγραφών...

Δεν την βλέπω καλά την Κονάμι και το PES φέτος...

Δημοσ.

Polakis το option file από το winning eleven bloq πότε θα είναι διαθέσιμο?Α και κάτι ακόμα το Pes για Ps3 από πότε θα είναι διαθέσιμο?Ευχαριστώ...:-)

Δημοσ.

Είπαν την δευτέρα μετά το release της Παρασκευής. Οπότε σε 5-6 μερούλες το βλέπω. Αλλά μόνο για ps3 θα είναι...

Δημοσ.
capslock.jpg

Bravo! ευχαριστω...και δεν το εβρισκα..αφου φωναζα!...υκαντ.

P.s εσύ όμως εχεις άχτι μαζί μου, θελω να δω μεχρι που θα φτασεις. και ξερω γιατι το κανεις..αλλα μαζι σου οσο γουσταρης εγω εδω θα ειμαι. Πρόσεχε φιλε μου, επειδη, αν κολλησω εγω με σενα, δεν θα σε αφησω ήσυχο, στο λεω.

Δημοσ.

Απλά ρωτάω....Πεστε μου ότι τα ρόστερ του Προ είναι τραγικά και στις μεγάλες ομάδες π.χ Robinho να είναι ακόμα στην Ρεάλ ?

Ελπίζω το option file να δώσει λύση σε αυτά τα τραγικά λάθη....Ελεος πια......

Δημοσ.

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για pes2009 το βρήκα στην Φιλολάου 41 στο Παγκράτι. Έχει φέρει ήδη κομμάτια! Για ps3 μιλάω. Platinum state λέγεται το μαγαζί. Τηλ 2107521361

-----Προστέθηκε 15/10/2008 στις 03 : 29 : 09-----

Weʼve just been informed that there will be an online update for PES 2009 on launch day. Precisely what this update will offer is still not clear at this moment in time but we are hoping that it may add something tasty.

Stay tuned for more as it comes in…

WENB Team

Δημοσ.

More:

-Έχει αλλάξει ΤΡΟΜΕΡΑ η διαιτησία.. Πλέον οι καθαρές φάσεις συνεχίζουν κανονικά ενώ τα μαρκαρίσματα απο πίσω συνήθως βλέπουν κόκκινη... Επιτέλου όμως αν προσέξει κάποιος δεν είναι φάση και φάουλ.. Το παιχνίδι έχει πολύ πιο λογική ροή απο ότι παλιότερα και παρόλο που τα πεσίματα υπάρχουν δεν δίνονται φάουλ...

-Έχει δωθεί μεγαλύτερη προσοχή στην ισορροπία των παικτών.. Πέφτουν επιτέλους καλά στις διεκδικήσεις και δεν τρέχουν απλά παράλληλα σαν αγγούρια..

-Δεν παίζει πλέον one man show, τουλάχιστον με όμοιες δυναμικά ομάδες.. Υπάρχουν και τέτοιες φάσεις αλλα δεν μπορείς πλέον να περάσεις τον άλλο ξεκινώντας απο την άμυνα..

-Η μπάλα βρίσκει όμορφα στα σώματα και δεν υπάρχει πλέον μόνο πόδια κεφάλι αλλα η τροχιά της μπορεί να επηρεαστεί φυσικά αν χτυπήσει κάπου..

-Οι τερματοφύλακες έχουν και ενδιάμεσες φάσεις εκτός απο το "την πιάνω" την πετάω έξω"την πετάω μπροστά μου και τρώω γκόλ".

-Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι ωραία αλλα το χορτάρι είναι βρομερό.. Ένα καλύτερο γήπεδο θα βοηθούσε πολύ να ανέβει το σύνολο τα μάτια μου..

-Στους πανηγυρισμούς οι παίκτες είναι σαν αγγούρια.. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει να γυρνάει και αυτός ο ρημάδης ο λαιμός.. νομίζω τουλάχιστον..

-Ο ρυθμός κινείται σε πραγματικά δεδομένα και δεν βλέπεις εύκολα τραβηγμένες καταστάσεις..

-Τα μενού έχουν πολύ μεγάλα γράμματα για τα γούστα μου

-Οι μεγάλες ομάδες είναι κατα βάση ενημερωμένες. Για όλα τα άλλα ελπίζουμε στο patch.

-Το cl επαναλαμβάνω οτι δίνει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.. Επιτέλους..

-Πέρα απο το χορτάρι τα γήπεδα είναι καλοσχεδιασμένα.

-Μειώθηκανα αισίως τα ενδιάμεσα βίντεο με τις αντιδράσεις.. Το παράκαναν στα προηγούμενα.

-Ένα πρόβλημα που είδα είναι με το τρέξιμο μόλις πάρεις τη μπάλα.. Θέλει timing γιατί με το ίδιο κουμπί αφήνεις τη μπάλα να περάσει κάτω απο τα πόδια και εκεί που νομίζεις οτι θα την πάρεις και θα τρέξεις η μπάλα περνάει αδιάφορη κάτω απο τα πόδια σου προς το πουθενά..

-Έχει πολύ καλό σύστημα διαχείρισης στις ομάδες στο διπλό με το μενού "συχνά χρησιμοποιούμενες" και λύνει τα χέρια..

-Ο υπολογιστής έχει μια χαρά ΑΙ και στο professional και top player είναι μια πολύ καλή πρόκληση.

-ΔΕΝ έχει challenge training και μου τη δίνει.

-Το player creator είναι καλύτερο

-Το online δεν το είδα αλλα θα μάθω αύριο απο πρώτο χέρι.

-Γενικά ξαναλέω το παιχνίδι ΔΕΝ είναι κακό..

Είναι μάλλον βελτιωμένο και αν και θα δοκιμάσω για άλλη μια χρονιά να περάσω το φίφα, αν κρίνω απο τον χθεσινοβραδινό ενθουσιασμό στο cup που κάναμε εδώ.. δεν νομίζω να τα καταφέρω..

Έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει όμως για να το χαρακτηρίσω πλήρως..

More to come...

Δημοσ.

Klainmain συμφωνώ σε όλα. Προσωπικά το περίμενα χειρότερο αλλά δεν είναι και τόσο χάλια τελικά...

Θέλω να δω τί θα είναι το online update της Παρασκευής. Μεταγραφές, online patch για τα κολλήματα στο live, νέο γήπεδο (old trafford όπως στο wii που θα το έχει)? Ή μήπως όλα μαζί?

Για να δούμε. Πάω να το πάρω για Ps3 και να βάλω mp3 συνθήματα ΑΕΚ μέσα! LOL

Δημοσ.

Επειδή το περίμενα πατάτα και είχα ακούσει τα μύρια όσα για το πόσο βλακεία θα είναι...

Το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά ευχάριστη έκπληξη... Μακάρι όπως λες να διορθωθούν 5-10 πράγματα με το patch ώστε να χαιρόμαστε όλοι μας σπιτικά pro tournaments και αυτό το χειμώνα :P

Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα , ελπιζω να παιζει ομως στο PS3 κανονικα αυτη τη φορα χωρις κολληματα...το ιδιο και για το online.

I hate waiting

Δημοσ.

Μονο εγω βρησκω τρελα προβληματα?Τι να πω ρε παιδες......Σας αρεσει το πως τρεχουν οι παιχτες?πως αντιδρουν(καμια κινηση στον κενο χωρο) με η χωρις την μπαλα?Τα νταπ και ντουπ?!?!?!Τα ανυπαρκτα πεναλτυ και τα φαουλ χωρις να βρεις καν τον παιχτη?πως μαρκαρουν?Που κανουν τριπλες στον εαυτο τους?Οι τερματοφυλακες που διωχνουν τη μπαλα προς τα μεσα?Νομιζω οτι αυτα ειναι τα σημαντικοτερα σε ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου και το Προ δυστηχως μενει στην ιδια ταξη!!!!!Στο review και πολυ του εβαλε!!!!!

Δημοσ.
Μονο εγω βρησκω τρελα προβληματα?Τι να πω ρε παιδες......Σας αρεσει το πως τρεχουν οι παιχτες?πως αντιδρουν(καμια κινηση στον κενο χωρο) με η χωρις την μπαλα?Τα νταπ και ντουπ?!?!?!Τα ανυπαρκτα πεναλτυ και τα φαουλ χωρις να βρεις καν τον παιχτη?πως μαρκαρουν?Που κανουν τριπλες στον εαυτο τους?Οι τερματοφυλακες που διωχνουν τη μπαλα προς τα μεσα?Νομιζω οτι αυτα ειναι τα σημαντικοτερα σε ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου και το Προ δυστηχως μενει στην ιδια ταξη!!!!!Στο review και πολυ του εβαλε!!!!!

Αυτά που λες είναι προβλήματα animation που τα επισημάναμε οι περισσότεροι.

Αυτό που λές με την καμία κίνηση στον κενό χώρο το ένιωσα σε 2 αγώνες με την chelsea όπου και ήθελα να το σπάσω..

Μετά την ψιλιάστηκα λίγο τη δουλειά και είδα τα formation settings καλύτερα... Με λίγο tweaking τα πράγματα βελτιώθηκαν (πολύ).. Συνέχισε όμως το παιχνίδι να είναι εκνευριστικό... Απο τη στιγμή που πήρα τη manchester όλα πήγαν ρολόι.. ΊΣΩΣ (ίσως) έχει να κάνει με το teamwork.. θα δούμε..

Τα ανύπαρκτα πέναλτι και τα φάουλ που λές είναι η πρώτη παρατήρηση που έκανα.. αν όμως προσέξεις το παιχνίδι λίγο περισσότερο,( απο το να πατάς το χ και το τετράγωνο) θα δείς οτι τα μαρκαρίσματα απο μπροστα ΔΕΝ δίνουν φάουλ σε εκνευριστικό βαθμό, σε αντίθεση με τα τραβήγματα και τις ταρζανιές απο πίσω που είναι σίγουρο fail... Άν το ανάγεις το παραπάνω σε πραγματικό ποδόσφαιρο θα δείς οτι έπρεπε να γίνει και αυτό κάποια στιγμή... Σίγουρα "σπάει" τις συνήθειες μας αλλα νομίζω οτι σε βάθος χρόνου είναι βελτίωση και όχι αρνητικός παράγοντας.. Γενικά βλέπω ένα πολύ πιο στρατηγικό παιχνίδι και μου αρέσει.. :D

Αυτό που λές με τους τερματοφύλακες δεν μου συνέβει μέχρι τώρα... αντίθετα καλά τους είδα..

Όσο για τις τρίπλες.. βλέπω μια ανεπανάληπτη έλλειψη τρίπλας.. Ακόμα και η προσποίηση που εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιούσα πολύ μπροστά στο τέρμα (μαζί τετράγωνο και χ όταν έχεις τη μπάλα) πλέον ΔΕΝ υπάρχει.. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό...

Αύριο θα έχω αισίως και μια πληρέστατη άποψη για το φίφα με το οποίο δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μέχρι τώρα..

Πρό για μένα ένα 7,5-8 φέτος (τα 9ρια του παρελθόντος ούτως η άλλως πάντα τα έβρισκα υπερβολικά...

Είδωμεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...