reventongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 οτι και να κανουν το προ δεν το ξεπερνανε μπορει το 2008 να μην ητανε τελιο αλλα το φιφα το εχο παιξει δεν συγκρινετε με το προ
polakis21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Φίλε reventongr προφανώς μας κάνεις πλάκα έτσι? έχεις δει το φετινό φιφα09 σε ps3/360? Για δες το και μετά μιλάμε. Ε ρε κλασικέ Ελληνάρα! Μια ζωή τα ίδια...Εκεί που είστε ήμουν κι εγώ. Οι καιροί αλλάζουν όμως. Κι εγώ θα ήθελα να είναι τέλειο το προ2009 αλλά...
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Φίλε reventongr προφανώς μας κάνεις πλάκα έτσι? έχεις δει το φετινό φιφα09 σε ps3/360? Για δες το και μετά μιλάμε. Ε ρε κλασικέ Ελληνάρα! Μια ζωή τα ίδια...Εκεί που είστε ήμουν κι εγώ. Οι καιροί αλλάζουν όμως. Κι εγώ θα ήθελα να είναι τέλειο το προ2009 αλλά... ε οταν με ειχες απο πανω σου μεχρι να αλλαξεις γνωμη! χαχα...πολακι, να σου πω..κανε μου μια χαρη, στειλε μου invite στο league sou, εγω δεν βρισκομαι ποτε με τα αλλα παιδια να παιξω στο αλλο leaugue, θελω να μπω σε ενα που τουλαχιστον ξερω οτι παιζετε φανατικα! ..γιαυτο στειλε, φευγω απο την άλλη! λολ
supermario29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ε οταν με ειχες απο πανω σου μεχρι να αλλαξεις γνωμη! χαχα...πολακι, να σου πω..κανε μου μια χαρη, στειλε μου invite στο league sou, εγω δεν βρισκομαι ποτε με τα αλλα παιδια να παιξω στο αλλο leaugue, θελω να μπω σε ενα που τουλαχιστον ξερω οτι παιζετε φανατικα! ..γιαυτο στειλε, φευγω απο την άλλη! λολ Off topic: Αν θελετε στειλτε και σε μενα κανενα invite!!!
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Off topic: Αν θελετε στειλτε και σε μενα κανενα invite!!! λολ..δεν βλεπω να μενουν πολλοι εδω..λολ..σορρυ για οφφ τοπικ τελευταιο.. Πολακι, παιζετε και με αλλες ομαδες φανταζομαι ε? ομαδικα? και κατι αλλο..δεν μπορω να μπω στο γνωστο μας σιτε, πες στον Gotmian, να αλλαξει τοn titlo της ιστοσελιδας σε κατι που δεν εχει να κανει με γαμινγκ..με μπλοκαρει το Websense! lol
The_Sheep Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 λολ..δεν βλεπω να μενουν πολλοι εδω..λολ..σορρυ για οφφ τοπικ τελευταιο.. Πολακι, παιζετε και με αλλες ομαδες φανταζομαι ε? ομαδικα? και κατι αλλο..δεν μπορω να μπω στο γνωστο μας σιτε, πες στον Gotmian, να αλλαξει τοn titlo της ιστοσελιδας σε κατι που δεν εχει να κανει με γαμινγκ..με μπλοκαρει το Websense! lol http://tinyurl.com/ για δοκιμασε αυτο
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://tinyurl.com/ για δοκιμασε αυτο μπα, δεν δουλευει ουτε αυτο..επομενο σολυτιον ειναι Wi-fi Stick
Stratos-Notikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον πρωτη εντυπωση...παιρνω Ολυμπιακο και τι βλεπω?Μαλλον τι δεν βλεπω....Ουτε Αβτααμ ουτε Νιογκο ουτε Ντουντου ουτε Λετο αλλα βλεπω Λεντεσμα Νουνιεζ ΛουαΛουα.....Πρωτη ξενερα...εντυπωσεις απο το παιχνιδι τωρα Τα + καμοια σχεση με το περσινο οσο αναφορα τα κοληματα στα replay και τα opening...το CL φυσικα και τα πανεμορφα faces και facial expretions, και τελειος ρυθμος παιχνιδιου ουτε πολυ αργος ουτε το περσυνο χαλι...απλα τελειος!!!!! τα - τωρα....13 ομαδες στο CL μονο... πρωταθλημα μονο το ολανδικο,ιταλικο,Γαλλικο ροστερ του κωλου(απορω τι κανανε μεχρι σημερα σιγα τις πολλες ομαδες που εχει το παιγνιο)...Καταρχην αν δειτε το παιχνιδι η θα κλασετε στα γελια η θα βαλετε τα κλαματα(για το πως κατηντησε τοο προ) οσο αναφορα το πως τρεχουν οι παιχτες!!!!πραγματικα μπερδευονται τα βηματα τους σε σημειο να φαινονται πως πετανε!!!!!!Πατας την πασα και κανει μονος του προσποιηση!?!?!?!?!?!!?Εχουν φτιαξει λεει συστημα να κανεις τριπλες μονο με το στικ!!! πανε τοσο περιεργα που εχει χαθει αυτο το feeling του στριβω ευκολα και με ουσια αυτο που εκανε το προ να ξεχωριζει..φτανει σε σημεια να μην μπορεις να παιξεις!!!!μπορει να θελει συνηθεια του δεινω ελαφρηντικο...Χαλαρα οι τερματοφυλλακες τρωνε αυτα που πανε πανω τους απλως αλλαζοντας πορεια στην μπαλα για τα δυχτια και οι διαιτητες σφυρανε οτι θελουν παλι.....Εχει χαλασει ακομα πιο πολυ δυστηχως.....Αν βαζανε αυτουσιο το gameplay του 6 με τα γραφικα τους πανιγυρισμους και τον υπεροχο ρυθμο που εχει τωρα σιγουρα θα μιλαγαμε για αλλο παιχνιδι αλλα αυτο το πραγμα κατανταει unplayable...σε πολλους θα φανω υπερβολικος αλλα μολις το παιξουν θα με θυμηθουν......Κριμα ,Πιστευα πως θα εβλεπα κατι καλο γιαυτο καθησα μεχρι την ωρα που γραφω αυτες τις λεξεις ,αν και δουλευω πρωι...... Σε τι κονσόλα αυτά;Σε pc ή σε xbox;;;
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σε τι κονσόλα αυτά;Σε pc ή σε xbox;;; δεν εχει διαφορες...μην σας πω δεν εχει διαφορες και με το PS2 ετσι οπως το πηγε ο τσακατουκα ....
Hal9000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Για δεύτερη σερί χρονιά το Pro Evolution μένει πιστό στο ραντεβού του με την απογοήτευση. Δύο τρία ματς έπαιξα και πραγματικά η μόνη μεγάλη διαφορά που είδα ήταν το καλύτερο κούνημα των διχτυών. Το άλλο που με τρέλανε είναι ότι κάποια γήπεδα είναι αδικαιολόγητα πολύ σκοτεινά και όταν φτάνεις και καλά στη περιοχή του αντιπάλου όπου υπάρχει ο ήλιος, η διαφορά είναι μεγάλη. Αλλά εκεί που έδωσε πάλι ρέστα είναι στο Live. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη γιατί μόλις μπαίνεις σου λέει ότι η υπηρεσία ξεκινάει στις 16 και κάνουν μερικές επισκευές ακόμα αλλά πραγματικά δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Πρώτον επιλέγεις εσύ server που θα παίξεις οπότε μπήκα σε ένα αγγλικό νομίζω με 20 άτομα μέσα. Με τα πολλά ξεκίνησα ένα ματς και καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ακόμα τρελά προβλήματα. Φαινόμενα εξαφάνισης μπάλας και μετατόπισης παιχτών υπάρχουν ακόμα αν και φανερά λιγότερα από το περσινό pes. Είναι playable το παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι φλερτάρεις με το εγκεφαλικό όταν θα παίζεις σημαντικά παιχνίδια και βλέπεις μικρά glitches που σε κάνουν να χάσεις το κοντρόλ σε μια κατα φαινόμενα εύκολη διεκδίκηση μπάλας η να σε περνάει ο αντίπαλος έχοντας χάσει 2-3 frames εσύ. Αν θυμάστε το πρόβλημα που δημιουργείται στις οθόνες PC με χαμηλό response time και γρήγορα παιχνίδια, κάτι παρόμοιο έχουμε και εδώ. Η γραμμή για παράδειγμα του κέντρου τι βλέπεις να ξανασχεδιάζεται πολλές φορές όταν περνάς και να μην είναι ευθεία. Πάω για Fifa. Δε περιγράφω άλλο.
dreaming123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 'Αρε κόναμι άρε κόναμι μας ξενέρωσες για άλλη μια χρονια... Θα ξεκινήσω κα ιεγω το fifa φ'ετος είνα ιτο μόνο που αξίζει... Άρε κονάμι θυμάμαι παλιά που έπαιζα το ιαπωνικό στο ps με σήμαιες και αρκουδάκια γορίλες και πάπιες και το ευχαριστιόμουν και έλεγα κες και σε φιφα?Μόνο τα γραφικά ζηλέυαμε αλλά μας έχει απογοητέψει τα 2 τελευταία χρόνια. Αναριωτιέμαι τι έκανε ένα χρόνο?Μια βελτίωση πέρα απο τα γραφικα?
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πάω για Fifa. Δε περιγράφω άλλο. Μεγάλη ατάκα. Αναριωτιέμαι τι έκανε ένα χρόνο?Μια βελτίωση πέρα απο τα γραφικα? Τι έκαναν ένα χρόνο? Έτρωγαν στα Φίτζι τα λεφτά που μας έφαγαν με το περσινό αίσχος. Αφού είναι λαμόγια οι τύποι.
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εγω θελω να ακουσω τα καλα μας τα παιδια, τα ΦΑΝ του παιχνδιου, που πριν ενα μηνα αλλο λιγο να μας βγαλουν τρελλους. Ιλικρινα..μακαρι να ηξερα ΓΙΑΤΙ δεν μπαινουν να δηλωσουν πραγματα που δηλωναν πριν!... Ειναι ξεκαθαρο πως και αυτοι μαλλον παιζουν το Φιφα που λεγαμε τοσο καιρο. Ναι σιγουρα να περιμεναμε μεχρι να βγει αλλα οχι ετσι, δηλαδη να μας βγαλουν και τρελλους απο αυτο το πραγμα που βλεπαμε στις οθονες μας. Που εισαστε ρε..φανερωθειτε !!! και πειτε μας την γνωμη σας..
Martin_05 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Απο το PES GAMING forum: "Hi all I live in Istanbul, Pes 2009 hit the shelves here yesterday and got my Copy right away at 19:00 pm yesterday. Without a break I played till 05:00 AM and slept for only 2 hours before coming to Work.. I checked all features of game.. Iʼll list u both features that I point out and differences between demo & full release…. (BTW I can be deemed as PES veteran, Iʼm 28 years old, and from PS1 to PS3 I played all versions of PES and Winning eleven series) Here are features.. GRAFIX: Unbelieveably improved: 1- Try to make an exhibition match at AFTERNOON.. Lightings are definetely next-gen.. I sometimes assumed that Iʼm watching a real match on TV.. 2- RAIN: OMG OMG, best rain in all gaming history.. YOuʼll get what I mean.. PLayer reactions, and Ball physics changes entirely due to wet field.. Iʼm really shocked when I saw… 3- Stadiums are great, especially in-game … If anyone who claims FIFA has beter in-game grafix after playing PES 09 full release ( Try AFTERNOON matches especially) , I call him blind.. 4- BALLS Especially ( No:7- demo Claw Ball and NO:9- White Puma ball) feels realistic as never seen before in any soccer game… 5- Nets, Boots all small details seem great.. GAMEPLAY & AI: OMG, Demo & Full RElease COMPLETELY different… HEre are diffrences.. In Full release; -AI reactions to the ball tweaked: When a long ball comes from a distance, AI definetely doesnʼt know what to do in DEmo.. IN full Game there is no hesitation for AI, no more bouncing no more just looking.. -Opponent AI donʼt use LOng through balls behind ur defence line Too much.. Only good passing ability and visionery players can send… IF u compare with the demo .. IT is more & more great in full release -NO more needless Back-heel passes from your players unless u want them to make… They can use their weak foot instead of making back-heel passes a lot in demo… -There are a lot foul and falling animations are added when u compare with demo.. I saw a lot new shooting/player falling/passing animations that Iʼve never seen in demo ( I did at least 300-400 matches in demo btw) -Shooting is tweaked: no more floating shots.. I saw great hard strikes Especially to the balls which bounces back from defence.. -GOALKEEPERS are tweaked .. for at least 10 years of PES&WE experience, maybe the best goalkeepers. IN many occasions They can hold the ball instead of parrying.. -Running ANIMATIONS CHANGED : No more PES 2008 style bizzarre running animations.. Even in demo it disturbed me a lot.. I was too happy that they were removed.. -Corners are tweaked..: No more difficulties to SELECLT and clear the ball.. Even Goalkeeper in corners are more sensitive.. By pressing triangle.. they are more strict comes and holds the bal lor punch it out.. But They donʼt punch the ball that they can hold.. Thats great improvement.. -HEading animations: HEading is completely diffrenet from the demo version.. Youʼll get what I mean as u play the full game.. YOu have the ability to send ball more strictly to the player that you want.. And animations looks great… Even in Full version I didnt see any NO-look jumps and heading with back of head.. -AI defence is great.. They are trying to close gaps as much as possible.. That makes the game even more realistic.. I made many 20-minutes mathces.. And the most goals that Iʼve seen was 2-2 ( Atletic Bilbao-Villareal).. I had two 0-0 s ( Genoa-Lecce, Basel-IFK Goteborg)… -No more one-man teams.. Ronaldo takes it and runs to the byline , no one can take the ball, even touch the ball while he is dribbling in every situation.. THAT is COMPLETELY over.. -Pace differences can be seen.. Ex.. in a position Rossi from Villareal came and pass a Atlethic Bilbao defender by coming 1 meter behind at a long ball.. I really shocked when I saw.. and watched the replay 3-4 times.. ONLINE: I played two matches.. OMG it is too smooth when u compare to PES2008.. BAL: I didnʼt have to time to look at it yet, as u know the most beatiful food always get eaten at last.. CONS (NEGATIVES) OK so many people requested me to write CONS too.. here they are what I found.. -lack of camera tilting -sometimes players tend to head the ball instead of volleying.. -In edit mode, no "short Socks" is avaliable.. -player ratings are inconsistent at the end of matches -assists with manual passing, is not in assist sheet again.. - diving is again pointless, I always get booked even if I think I was successfull Conclusion: Everyone was (PES)ismistic for PES09, as I read from forums.. Everyone had complaints. OK I have to admit I was anxious too, and didnt love the demo ALOT.. Demo was graphically medicore- lil but disturbing errors amid gameplay etc… But when I got the full game, OMG OMG … IT likes a different game not tweaks and improvements only….. The DEMO and THE FINAL BUILDS are completely different.. Youʼll see what I mean in 2-3 days at most… I have a lot of Works to do right now everyone asks something right now and Iʼm trying to POST this.. everyone can wait but PES no.. I only slept 2 hours but Iʼm confident, Iʼm happy within.. Iʼll think of going back to home and playing PES tonight.. Iʼm sure many of u that swears KONAMI , will regret in many cases when u try the final game. I can see the forthcoming apologize mails to Seabass and Konami in these forums.. But people are always PESimistic as I said they can find somehing to complain about IGn gave the game a 8.5 , At first I thought that this is a good score, but after playing the final game.. no it worths more… YOU ALL WILL GET WHAT I MEAN in 2 days.. P.S: PLease donʼt hesitate to ask anything that u wanna learn.. AS much as I can find timw from my work today, Iʼll check and try to write back as much as possible.. Ohh my god I forgot to add something.. I tried CHANTS yesterday.. That was awesome.. My favorite team is Besiktas.. I found many chants of my team in mp3. format.. Then I merged it and formed a big MP3 file.. and imported it to the game.. It was 9 min. Mp3.. and it was great in the match.. Atmoshpere was awesome.. I conceeded a goal while I was amazed of chants beuty..". Μπορει να ακουγεται λιγο φανμποισμος αλλα το θεωρω ενθαρρυντικο οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το demo. Οι περισσοτεροι μιλανε για πιο αργο ρυθμο και περισσοτερο ομαδικο παιχνιδι. Τερμα δηλαδη τα one man show με τριπλες στην γραμμη κλπ. Στο Ντεμο μου αρεσαν επισης οι πιο γλυκες βαθιες μπαλιες. Αυτο με τις αυτοματες προσποιησεις φανταζομαι θελει λιγο χρονο για να το συνηθισεις και οχι δυο-τρια παιχνιδια, δεν μπορει να κανανε τοσο μεγαλη γκαφα στο gameplay. Περιμενω την Πεμπτη για να βγαλω και εγω τα συμπερασματα μου. Οπως ειπα μου αρεσε φοβερα το ΦΙΦΑ σχεδον σε ολα, αλλα λιγο το οτι ειναι πιο χαλαρο και λιγο το οτι οι αμυνες δεν μπορουν να σε "πνιξουν" οπως γινεται στο PRO, κανει τα παιχνδια να φαινονται πιο φιλικα και χωρις τα απαραιτητα σε ενα ντερμπυ, νευρα. Και γω εχω εθιστει να βλεπω τον κολλητο μου να σπαει χειριστηρια Απαραδεκτο παντως αυτο με τα ροστερ. Την μια χρονια εχουν ολη την Πριμερα και την επομενη γιοκ? WTF??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.