anamenos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι καλό νέο! Να βελτιώσουν το gameplay και το animation και ποιος νοιάστηκε για τα γραφικά... ένας gamer που σέβεται τον εαυτό του βλέπει όλο το πακέτο, είμαστε στο 2008 σου αρέσει να βλέπεις το PES με γραφικά του 2003????
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ένας gamer που σέβεται τον εαυτό του βλέπει όλο το πακέτο, είμαστε στο 2008 σου αρέσει να βλέπεις το PES με γραφικά του 2003???? Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να βλέπω το fifa και το euro με γαμάτα γραφικά αλλά game play του κώλου...
stathakis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να βλέπω το fifa και το euro με γαμάτα γραφικά αλλά game play του κώλου... αυτο του κωλου που το στηριζεις δλδ???πραγματικα δεν πιστευω σε αλλο μερος περα απο τον ελλαδα ο κοσμος να κολλαει τοσο...πες μας δλδ..τι δε σου αρεσε....κακα τα ψεματα το φιφα τα τελευταια χρονια ειχε παντα καλα γραφικα....αλλα κανεις δεν ασχολουταν...λογο τους χαλια gameplay...αλλα τωρα???μην κολλατα παιδια....δεν σας πληρωνει κανεις....αν ολοι ειχαμε κολλησει στο φιφα παλια,τωρα δεν θα ειχαμε κατι το ριζικα αναναιωμενο οπως το fifa 08...ε ισως ηρθε η ωρα να γινει το ιδιο και με το pes...εχω και 4-5 χρονια το ιδιο πραγμα μας πλασαρουν με ελαχιστες διαφορες καθε χρονο...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 αυτο του κωλου που το στηριζεις δλδ???πραγματικα δεν πιστευω σε αλλο μερος περα απο τον ελλαδα ο κοσμος να κολλαει τοσο...πες μας δλδ..τι δε σου αρεσε....κακα τα ψεματα το φιφα τα τελευταια χρονια ειχε παντα καλα γραφικα....αλλα κανεις δεν ασχολουταν...λογο τους χαλια gameplay...αλλα τωρα???μην κολλατα παιδια....δεν σας πληρωνει κανεις....αν ολοι ειχαμε κολλησει στο φιφα παλια,τωρα δεν θα ειχαμε κατι το ριζικα αναναιωμενο οπως το fifa 08...ε ισως ηρθε η ωρα να γινει το ιδιο και με το pes...εχω και 4-5 χρονια το ιδιο πραγμα μας πλασαρουν με ελαχιστες διαφορες καθε χρονο... Εγώ τον χαβαλέ μου θέλω να κάνω. Θα είναι με το pro, θα είναι με το fifa, θα είναι με το sensible soccer δεν με νοιάζει. Τα fifa και το euro είναι υπερβολικά αργά και δυσκίνητα. Εννοείται ότι και εγώ με fifa ξεκίνησα και κάθε χρόνο τα δοκιμάζω αλλά σαν το pro δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέμα gameplay. Όπως και το pro είναι μίλια πίσω σε θέμα γραφικών. Δεν έχω πρόβλημα να παίζω μόνο fifa αν διορθωθεί σε αυτά που εμένα ενοχλούν αλλά δεν μπορώ αυτά τα φιλοσοφικά περί gamer που σέβονται τον εαυτό τους.
andreaseto Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ένας gamer που σέβεται τον εαυτό του βλέπει όλο το πακέτο, είμαστε στο 2008 σου αρέσει να βλέπεις το PES με γραφικά του 2003???? Υπερβολές, υπερβολέέέέέές.... Καταρχήν (άσχετο όπως και πολλά άλλα στο παρόν μου post:p), τελευταίο FIFA που έχω παίξει είναι το 2007 σε PS2 και από τότε άρχισα να βλέπω τη βελτίωσή του, τόσο που μπήκα σε δίλλημα φέτος για το PS2 μου να πάρω το FIFA 08 αντί του Pro 2008 που τελικά πήρα. Τώρα, τα γραφικά είναι ένας από τους λόγους που παίζω παιχνίδια, πάντα ήμουν υπέρμαχος των γραφικών. Τα τελευταία χρόνια τα γραφικά έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που πλέον δεν είναι αυτοσκοπός για μένα (εφόσον έχω κάποιους τίτλους να ...θαμπώνομαι δε μου χρειάζεται να είναι όλοι οι τίτλοι μου έτσι). Από τις τελευταίες εκδόσεις του Pro σε PS2 τα γραφικά είναι μια χαρά και ομαλά (με σπάνιες εξαιρέσεις) και κάνουν τη δουλειά τους. Έχωντας δει τα next gen γραφικά σε FIFA και Pro είναι απλά υπερβολή και ...κόμπλεξ να χαρακτηρίζονται τα γραφικά του Pro τεχνολογίας 2003 (μόνο για την εκδοση του PS2 θα μπορούσε κάποιος να το πει αλλά μόνο για το feeling). Από τεχνικής απόψεως τα γραφικά του FIFA στα next gen συστήματα είναι καλύτερα, αλλά από αισθητικής άστο καλύτερα. Είναι μοντέλα παικτών αυτά? Από το Fifa 99 που τα θυμάμαι είναι της ίδια φιλοσοφίας! Τα ίδια χοντροκομμένα καλούπια παιχτών που με το χρόνο αποκτούν υψηλότερη λεπτομέρεια και ομορφια αλλά και με υπέρ του δέοντος ενοχλήτική γυαλάδα (που έχει αρχίσει να ψιλοΰοθετείται και στο Pro). Το ίδιο συμβαίνει περίπου και στο Pro ΑΛΛΑ εκεί τα μοντέλα είχαν καλύτερη αρχική σχεδίαση και ο σωματότυπος δείχνει πολύ πιο ρεαλιστικός... Όταν έκανα το switch από FIFA σε ISS και μετέπειτα Pro άρχισαν να μη με νοιάζουν τόσο θέματα όπως licencing ή γραφικά και τελευταία ο σχολιασμός, γιατί το gameplay με αποζημίωνε και δημιουργούσε συναισθήματα σαν να έβλεπα αγώνα ποδοσφαίρου. Φυσικά και ποιος δε θα ήθελε τα καλύτερα γραφικά ή τη πλήρη χρήση αδειών, αλλά αυτό που τώρα έχει αρχίσει να καταφέρνει το FIFA (και για αυτό πλέον έχει σχεδόν ισάξιες ή και ανώτερες εκδόσεις λόγω licencing) σε ποδοσφαιρικά συναισθήματα το έχει σχεδόν ...από πάντα το Pro. To φετινό pro δεν ήταν κακό απλά ήταν "στάσιμο" και με κάποια λαθάκια που αν συνεχίσει την ίδια πρακτική και με δεδομένης της προόοδου του FIFA προσωπικά θα ξανακάνω το switch. Απλά όπως έδωσα κάμποσες ευκαιρίες στο FIFA τότε, έτσι θα κάνω και τώρα για το Pro...
isspro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 εγω παιδια το fifa οσο καλο και να γινει δεν το ακουμπαω οσο χαλια να ειναι και το προ. ειναι σα να λες σε εναν οπαδο μια ομαδας [που η ομαδα δε βλεπεται] να παει να δει την αντιπαλη στο γηπεδο. καποιοι το κανουν, καποια αλλοι οχι. εγω ανηκω στη 2η κατηγορια
G_Zisis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Είναι εντελώς λάθος αυτό που λες.Το ότι υποστηρίζεις μια ομάδα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιβραβεύεις και να παραδέχεσαι άλλες ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο,ακόμα κι όταν είναι αντίπαλες ομάδες.Δες για παράδειγμα τι έγινε με τον Παναθηναϊκό φέτος.Δεν έπαιζε καθόλου μπάλα και όλοι οι οπαδοί του τον παράτησαν.Από τη μία είναι κάπως κακό αυτό αλλά από την άλλη δεν πρέπει να δίνουμε λεφτά στον Βαρδηνογιάννη τη στιγμή που τσικγουνεύεται να δώσει λεφτά για μεταγραφές.Φέτος που έκανε πολλές καλές κινήσεις ακούς πόσα διαρκείας έχουν πουληθεί; Αν το PES συνεχίσει να να μένει στάσιμο,αν δεν μπορεί κάποιος να το γυρίσει και να παίξει FIFA,ας μην παίζει τουλάχιστον PES.Αλλιώς δεν θα διορθωθούν. Συγγνώμη για το off topic.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 To pro μια χαρά παίζεται και μια χαρά κάνει τη δουλειά του... Το fifa/uefa προσπάθησα 10δες φορές να τα βάλω αλλα όταν έχεις να κάνει με χαβαλέ/παρέα/λιώσιμο αδιαφορείς για τα γραφικά... Άσε που οι περισσότεροι δεν είναι gamers.. παίζουν απλά πρό.. Αυτό ξέρουνε.. αυτό εμπιστεύονται... και οι κονσόλες είναι μόνο γι αυτό.. Άντε να τους εξηγήσεις για Physics και γραφικά... και πόσο μάλλον να τους βάλεις να μάθουνε κάποιον άλλο χειρισμό... Φέξε μου και γλύστρησα..
G_Zisis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Όντως.Όταν βρίσκεσαι με παρέα η μόνη λύση είναι το Pro.Εκτός αν βρίσκεσαι με FIFA-only παρέα. Όσο για το ότι το Pro είναι μια χαρά,έχω διαβάσει τόσα post δυσαρεστημένων gamer που πραγματικά άρχιζα να πιστεύω πως έρχεται το τέλος του Pro.Μακάρι να κάνει κάτι η Konami για να διορθώσει την κατάσταση γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένη η επιτυχία τόσων χρόνων.
lup0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δε γίνεται να επικρατήσει το fifa γιατι δε κάνει καλή ομοιοκαταληξία: "Πίνω $%^$%#$ και παίζω fifa" ?? μπλιαχ :devil:
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Αυτοι που (καλά κανουν) και παραπονούνται είναι κατα βάση sport genre fans (βλ polakis) που την "ψάχνουν" λίγο παραπάνω στα παιχνίδια... Το θέμα είναι οτι για την ελληνική ιδέα του μπάφους/πρό δεν λέει τπτ ένα παιχνίδι να χάνει frames ή να μην έχει full texture to χόρτο σε όλο το γήπεδο (για να μην πώ για τα ενδιάμεσα cgi). Τους αρκεί το πρό και η όλη η φάση... Και ίσως να έχουν και δίκιο...
G_Zisis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ε,αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης επιτυχίας της Konami.Από την εποχή του ISS μέχρι σήμερα,κατάφερε να συνδιάσει το PES με ποδοσφαιράκι το οποίο έχει ρεαλιστικό gameplay.Κι έτσι μπήκε στο κεφάλι μας σαν το υπέρτατο ποδοσφαιράκι.Θυμάμαι τη στιγμή,που ενώ εγώ εκείνο τον καιρό έπαιζα FIFA,έπαιξα για πρώτη φορά το ISS (δεν θυμάμαι καν αν ήταν το πρώτο,ήμουν λίγο μικρός).Μετά από πολλά χρόνια από τότε,κατάλαβα ότι δεν έχω παίξει ΚΑΘΟΛΟΥ FIFA.Ούτε για να δω τι αλλαγές έχει κάνει. Πραγματικά θα ήταν κρίμα (για μένα) να χάσει το PES αυτήν την μαγεία.
anamenos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Αυτήν την μαγεία που λες την έχει χάσει εδώ και 2 χρόνια, όχι γιατί είναι κακό, αλλά γιατί ο ανταγωνισμός φαίνεται να ξεφεύγει...
polakis21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ιδου η συνεντευξη ενος μελους της Konami που ειχε την ευκαιρια να τεσταρει το Pes20009 The site Pro Evo League Live UK posted an in-depth interview with a member of the industry who had the chance to playtest PES 2009. With regards to the gameplay, would you say it resembled PES6 or PES2008, and what aspects differ. The gameplay is PES2008, the way it should have been. You can no longer run straight through everyone with Etoo or Ronaldinho without any effort but you can beat players by running if you time your moves correctly. It is very realistic and the AI in defence and attack is massively improved. The refereeing in PES2008 was abysmal, has it got any better? (please elaborate with examples i.e bringing play back etc) The refereeing is probably the same although the collisions are much better so the decisions are often correct. The diving works better too. Managed to win a pen with an expertly timed dive over a defenders outstretched leg - looked class. PES2008 definitely favoured the attacking side with scoring being particularly easy. Is this the case in 2009? Shots donʼt seem to be as easy as 2008 and the keepers cover their area much better. Obviously if you get up to them and pass across them its easy but thatʼs the same in real life. The defence also like to play cat and mouse with the offside trap so itʼs harder to get in to create the easier chances. Have we finally moved into the “Next Gen” or are we still polishing a turd (graphics wise) The graphics are similar but the lighting effects (floodlights/sun etc) are spectacular. It really adds to the feel of the game, definitely the best I have seen in a sports game but I havenʼt seen Fifa 09 yet PES2008ʼs goalkeepers were total garbage. Please tell me theyʼve improved. They seemed to have improved but I canʼt be 100% sure. I havenʼt seen one soft shot being fumbled and tapped in though so thatʼs a good thing. Who are the officially licensed England League teams? Liverpool & Man Utd although most sides have nearly every playerʼs real face. Please list the leagues included. The same as last time, England, France, Spain, Holland & Italy Any major non leagued teams removed or added? Off the top of my head I think the only change is Zenith St Petersburg replacing Bayern Munich Off the top of ur head, how many stadiums are there, and which famous ones are new? i.e stamford bridge etc There are 19 stadiums, the only new one I remember is Wembley, although I suspect Old Trafford & Anfield will be there as part of the licensing agreement with the 2 clubs You mentioned “become a legend” mode. Can you explain this in more detail? & how it relates to the “new exciting online mode” You create a player and start off at a team - A made up side (Think itʼs a youth side). You control just yourself (With the Be a Pro mode camera from FIFA). As you play your player improves in stats and sides become interested and make offers for your services, I had Hull & Everton after me. When you save your player stats, you can then take him online to team up with other “legends”. This adds a whole new side to the game as you can actually play in a side day in day out and have leagues set up etc. I havenʼt really got far into it but it is a great addition in my opinion. does this imply that u can play online with other ppl playing in the same team as u yeah. I am not sure how many you can have but I have heard its 7 vs 7, donʼt quote me though as this is 2nd hand info (tough Iʼm quoting you anyway!) Any word on online lag yet? I donʼt work on the online section of the game but I am assured that the lag is 100% a thing of the past and this years will be the smoothest yet. Of the big names, who has been greatly improved stat-wise, and have any of the silly super slags been downgraded? Most of the stats are the same as last year (not completely finished yet) but Arshavin is better but not amazing. The slags dont need to be downgraded as the collisions are calculated better so its just a matter of defending them right. In my opinion your league wouldnʼt need to remove any players as Messi can be handled by a competent defender as long as you time your challenges. If you had to be disappointed with one thing, what would it be? There are a couple for me (But I could be over critical). Crossing seems to be a bit floaty (from corners) and the shooting has completely changed again so it needs a good practise again. Shooting like PES 2008 will result in you scoring 0. This isnʼt so much a bad thing but a nuisance. Also on the be a legend mode the user is unable to create a goalkeeper or defender to play with which is a shame I am disappointed that Bayern have gone and the master league hasnʼt changed - even the menus are the same. Overall its the best footy game out there by a country mile up to now. Roll on October for the release. ενω οπως λεγεται σε ενα αλλο site μαλλον θα υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε Import συνθηματα και μουσικη σε μορφη mp3 Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν το παιχνίδι είναι πιο αργό και αν δεν περνάς σαν τρελός τους πάντες για πλάκα... Τα υπόλοιπα είναι αρκετά για να σε πορώσουν. Αυτό που είπα χάλασε τον λαό. Kαλά τα λετε αλλά εγώ έχω παρατήσει προ πολλού και εγώ και πολλοί φίλοι μου τα fifa08 και euro2008. Δεν ξέρω, δεν έχουν αυτό το κάτι που θα μας κρατήσει. Αυτό το συναίσθημα που μας έδινε το προ. Βλέπετε, ούτε τουρνουά στήνονται, ούτε πρωταθλήματα της προκοπής, τίποτα. Ο κόσμος παράτησε το pro όχι γιατί ήταν απαίσιο, αλλά γιατί χάλασαν τους τομείς που ήταν τέλειο και πόρωνε τον κόσμο. Το online game, την σούπερ ταχύτητα όλων των παικτών που περνούσες για πλάκα τους πάντες, την σούπερ ταχύτητα όλου του παιχνιδιού, τα υψηλά σκορ και τους κουλούς τερματοφύλακες... Απότι βλέπω από αυτά που λέει αυτός, όλα τα παραπάνω που λέω διορθώθηκαν, δείγμα του επιτέλους η Κονάμι (έστω και αργά) άκουσε τα παράπονα του κόσμου. Αν λοιπόν διορθώθηκαν τα παραπάνω, εγώ προσωπικά θα επιστρέψω στο pro. Όπως και πολλοί άλλωστε. Δεν ξέρω για εσάς...
anamenos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δεν νομίζω να το παραίτησε ο κόσμος το PES , απλά έχει γίνει ουσιαστικά το ποδοσφαιράκι των casuals, όπως ήταν το FIFA πριν 5-6 χρόνια αν θυμάσαι. Ωραία η συνέντευξη που παρέθεσες , απλά εγώ θα σημειώσω αυτά που ακούγονται σε διάφορα forums. Λοιπόν ακούγεται έντονα ότι: - licensed αγγλικές ομάδες είναι η MANUTD και η LIVERPOOL, - το παιχνίδι θα είναι το ίδιο με το περσινό αλλά bug free που είναι πολύ σημαντικό.Θα υπάρχει - on line play 7 vs 7. - Diving είναι ποιο εύκολο. - Οι διαιτητές και οι τερματοφύλακες πολύ παρόμοιοι με πέρσι - γραφικά τα ίδια με πέρσι , φωτισμός ίσως καλύτερος και από FIFA?? - To παιχνίδι ξαναπρογραμματίζεται από την αρχή και το πρώτο αληθινό next gen (current gen??) pro evolution θα το έχουμε το 2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.