Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oxi, όπως τα σκέφτομαι τα γράφω τυφλά κιόλας...υπάρχει θέμα? και αν ναι με τι ακριβώς? μήπως βλέπετε τι γραφούν οι άλλοι? και αν είναι ορθογραφικά...διάβασε την υπογραφή μου.

Ναι, υπάρχει. Σε φόρουμ γράφεις. Όταν μου γράφεις "ΧΡΟΝΩΝ πόσο χρονών είσαι" μου δείχνεις ότι γράφεις χωρίς να βλέπεις. Δεν μιλάω για τα ορθογραφικά αλλά από την βιασύνη σου να κράξεις γράφεις ασυναρτησίες όπως σου την είπε και ένας άλλος προχτές.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Be a Pro mode υπάρχει από το Fifa08, δεν είναι φετινή έκδοση. Όσο για το ποιος πάει να αντιγράψει ποιόν, άστο καλύτερα. Μάλλον το Be a Legend είναι αντιγραφή του Be a Pro. Μάλλον το gameplay του PES προσπαθεί πλέον να αντιγράψει το Fifa (πχ. πιο αργός ρυθμός) αλλά όσο είναι "δεμένο" με το PS2 δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Όταν το PES μετατραπεί σε πραγματικό next-gen, τότε ίσως ξαναγίνει "ο βασιλιάς".

Κατά τ' άλλα καλούς αγώνες στο PES από Πέμπτη.

Μη λέμε οτι θέλουμε plz... Μπορεί το "πλέον" να σώζει λίγο το πόστ αλλα και πάλι δεν είναι δυνατόν να λέμε οτι το Πρό αντιγράφει το φίφα...

Που ο κόσμος άρχισε να παίζει φίφα απο τότε που άλλαξαν τα κουμπιά σαν του πρό και έκαναν και το game play και το όλο στήσιμο σαν το πρό...

Το 08 τι ήταν; Ένα gameplay που πλησιάζει στο πρό με καλύτερα γραφικά..

Η πιστή αντιγραφή του πρό ΈΣΩΣΕ το φίφα και κατέληξε σήμερα ο ανταγωνισμός και η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ να φτάνει και να ξεπερνάει το αντίπαλο δέος...

Αλλα όχι οτι και το πρό αντιγράφει το φίφα..

Δεν ξύπνησε κάποια μέρα η ΕΑ και είπαν να ξεφύγουν απο το σέντρα-κεφαλιά-γκόλ 10-0. Έπαιξαν λίγο πρό.. Έκατσαν κάτω.. και έβγαλαν ένα καλό αποτέλεσμα..

Ξεχνάμε εύκολα μάλλον...

Δημοσ.

αποτι ειδα σημερα σε ενα φυλλαδιο του κοτσοβολου

βγηκε κ εκδοση ps3 80gb + ps3 , στα 439 ευρω.

εγω που θελω να παρω το ps3 κυριως για ... pro

ειναι οτι καλυτερο σε τιμη που μπορω να βρω αυτο>>???

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά εγώ το είχα πάρει απο τα media markt 359.το πολυ να πέφτω 20? έξω.

και επίσης πριν το πάρω απο τα media όταν ρώτησα στον Κωτσόβολο οι μάγκες μου είπαν ότι θ ατο έφερναν σε 5 μήνες!

ψάκε και αλλού..

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο στο media markt και μμου ειπαν οτι δεν γινεται να μου πουν τιμη απο το τηλεφωνο , οποιος ξερει κατι ας με ενημερωσει.

η να μ προτεινει κατι αλλο , γενικα μονο console βρηκα 400 ευρω καλητερη τιμη.

to pro σε τι τιμη θα βγει??

Δημοσ.
Και αυτο ειταν να γελασουμε? καλα ποσο εισαι και εσυ? ΧΡΟΝΟΝ ποσο χρονον εισαι? ειμαι περιεργος..

όταν μάθεις τι σημαίνει Simulation, ΈΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΆ ΜΙΛΉΣΕΙΣ.

Φιλε μου ειμαι 20 χρονων αν αυτο σημαινει κατι για σενα.Οσο για το αν ηταν να γελασετε αυτο εξαρταται απο το χιουμορ που διαθετεις.Μιλησε μας εσυ για Simulation αφου εισαι εσυ ο ειδικος.Εγω ενα ξερω,οσοι γνωριζουν απο μπαλα και εχουν παιξει κ λιγο,μπορουν να καταλαβουν το αν το φιφα ειναι αργο η γρηγορο κ το αν το προ ειναι πολυ μπροστα σε ρεαλιστικες κινησεις.Ακομα και το προ 2008 που ειχε κακο gameplay ειναι πολυ μπροστα απο το σημερινο φιφα.Κ αντε γεια 40χρονε mr.simulator.

Δημοσ.
Μη λέμε οτι θέλουμε plz... Μπορεί το "πλέον" να σώζει λίγο το πόστ αλλα και πάλι δεν είναι δυνατόν να λέμε οτι το Πρό αντιγράφει το φίφα...

Που ο κόσμος άρχισε να παίζει φίφα απο τότε που άλλαξαν τα κουμπιά σαν του πρό και έκαναν και το game play και το όλο στήσιμο σαν το πρό...

Το 08 τι ήταν; Ένα gameplay που πλησιάζει στο πρό με καλύτερα γραφικά..

Η πιστή αντιγραφή του πρό ΈΣΩΣΕ το φίφα και κατέληξε σήμερα ο ανταγωνισμός και η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ να φτάνει και να ξεπερνάει το αντίπαλο δέος...

Αλλα όχι οτι και το πρό αντιγράφει το φίφα..

Δεν ξύπνησε κάποια μέρα η ΕΑ και είπαν να ξεφύγουν απο το σέντρα-κεφαλιά-γκόλ 10-0. Έπαιξαν λίγο πρό.. Έκατσαν κάτω.. και έβγαλαν ένα καλό αποτέλεσμα..

Ξεχνάμε εύκολα μάλλον...

Δεν το συνεχίζω, σεβόμενος τον κόσμο που διαμαρτύρονταν ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε συνέχεια για το Fifa σε ένα thread για το PES. Τη γνώμη μου άλλωστε την γνωρίζετε πλέον. Να πω μόνο ότι το αρχικό νόημα του προηγούμενο post μου ήταν ακριβώς αυτό, ότι πλέον είναι το Pro που θέλει να αντιγράψει κάποια στοιχεία του Fifa. Ενώ φυσικά τα προηγούμενα χρόνια γινόταν το ανάποδο (και όχι διαρκώς, καθώς για αρκετό καιρό η EA έκανε τα δικά της και δεν έμπαινε καν στον κόπο της αντιγραφής). Αυτό είναι απλώς μια υπενθύμιση σε όσους διατείνονται ότι "το Fifa θα είναι για πάντα μου-Fifa και μόνο το Pro είναι καλό ποδοσφαιράκι". Μια υπενθύμιση ότι οι καιροί αλλάζουν.

Δημοσ.

Λοιπον πρωτη εντυπωση...παιρνω Ολυμπιακο και τι βλεπω?Μαλλον τι δεν βλεπω....Ουτε Αβτααμ ουτε Νιογκο ουτε Ντουντου ουτε Λετο αλλα βλεπω Λεντεσμα Νουνιεζ ΛουαΛουα.....Πρωτη ξενερα...εντυπωσεις απο το παιχνιδι τωρα Τα + καμοια σχεση με το περσινο οσο αναφορα τα κοληματα στα replay και τα opening...το CL φυσικα και τα πανεμορφα faces και facial expretions, και τελειος ρυθμος παιχνιδιου ουτε πολυ αργος ουτε το περσυνο χαλι...απλα τελειος!!!!! τα - τωρα....13 ομαδες στο CL μονο... πρωταθλημα μονο το ολανδικο,ιταλικο,Γαλλικο ροστερ του κωλου(απορω τι κανανε μεχρι σημερα σιγα τις πολλες ομαδες που εχει το παιγνιο)...Καταρχην αν δειτε το παιχνιδι η θα κλασετε στα γελια η θα βαλετε τα κλαματα(για το πως κατηντησε τοο προ) οσο αναφορα το πως τρεχουν οι παιχτες!!!!πραγματικα μπερδευονται τα βηματα τους σε σημειο να φαινονται πως πετανε!!!!!!Πατας την πασα και κανει μονος του προσποιηση!?!?!?!?!?!!?Εχουν φτιαξει λεει συστημα να κανεις τριπλες μονο με το στικ!!! πανε τοσο περιεργα που εχει χαθει αυτο το feeling του στριβω ευκολα και με ουσια αυτο που εκανε το προ να ξεχωριζει..φτανει σε σημεια να μην μπορεις να παιξεις!!!!μπορει να θελει συνηθεια του δεινω ελαφρηντικο...Χαλαρα οι τερματοφυλλακες τρωνε αυτα που πανε πανω τους απλως αλλαζοντας πορεια στην μπαλα για τα δυχτια και οι διαιτητες σφυρανε οτι θελουν παλι.....Εχει χαλασει ακομα πιο πολυ δυστηχως.....Αν βαζανε αυτουσιο το gameplay του 6 με τα γραφικα τους πανιγυρισμους και τον υπεροχο ρυθμο που εχει τωρα σιγουρα θα μιλαγαμε για αλλο παιχνιδι αλλα αυτο το πραγμα κατανταει unplayable...σε πολλους θα φανω υπερβολικος αλλα μολις το παιξουν θα με θυμηθουν......Κριμα ,Πιστευα πως θα εβλεπα κατι καλο γιαυτο καθησα μεχρι την ωρα που γραφω αυτες τις λεξεις ,αν και δουλευω πρωι......

Δημοσ.

Θα το δω κι εγώ το απόγευμα και θα σας πω. Αν και με αυτά που λες φίλε, δεν βλέπω να διαφωνούμε και πολύ. Κρίμα για την Κονάμι...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Το Be a Legend ήταν στην ιαπωνική έκδοση του Pro πριν το Fifa 08. Εντάξει έχει μείνει πίσω το pro αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Το Be a Legend ήταν στην ιαπωνική έκδοση του Pro πριν το Fifa 08. Εντάξει έχει μείνει πίσω το pro αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Αλλη μια πανεξυπνη ιδεα της konami λοιπον. Πραγματικα, το να ΜΗΝ συμπεριλαβει το Be a Legend στις παλιοτερες Ευρωπαικες εκδοσεις, ειναι εγκληματικο. Απορω, τους πληρωνουν εκει στην konami ολους αυτους που παιρνουν τετοιες "πανεξυπνες" αποφασεις;;;

Δημοσ.

Τελικά την έσκασα από την δουλειά και το είδα!

Μια από τα ίδια κι εγώ παιδιά. Το έπαιξα για το 360. Μεγάλη απογοήτευση. Τα ρόστερ τραγικά. Αμφιβάλλω και αν θα γίνει αμέσως Update από την Κονάμι! Περιμένετε και θα δείτε ότι και πάλι θα έχω δίκιο...

Αυτόματες προσποιήσεις χωρίς να θέλεις στο πουθενά και συνεχώς, τρέξιμο σαν ατόμου με ειδικές ανάγκες, τερματοφύλακες πάλι τα ρουφάνε όλα, ακόμα και στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας (νίκησα 4-0 για πλάκα στο πρώτο μου ματς στο δυσκολότερο επίπεδο). Ντρίμπλες με το αριστερό χειριστήριο που γίνονται σαν κουλές και είναι εντελώς αχρείαστες! Έλεος!

Κρίμα παιδιά. Μια ακόμη χαμένη χρονιά. Η επανάσταση του pro EVOLUTION δεν ήρθε ούτε φέτος. Άδικα περίμενα κάτι καλό. Και σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία μου για την ps3 έκδοση του pro2009. Αλλά και πάλι, μπορεί να το πάρω τελικά τιμής ένεκεν...

Μα καλά, 13 ομάδες στο cl? Για γέλια είναι οι τύποι...

Υ.Γ. Αντε πάω δουλειά πάλι. Περοσσότερες εντυπώσεις το απόγευμα/βράδυ. Αν και δεν βλέπω να αλλάζουν...

Δημοσ.

Ρε παιδιά δλδ πως γίνεται αυτό με τις 13 ομάδες στο τσουλού; Ένας όμιλος είναι και παίζουν όλοι με όλους; Από πρωταθλήματα τι έχει; Τα 3 που αναφέρθηκαν και την κλασική ότι να ναι premiership; Για πείτε και σε μας που είμαστε ακόμα στη δουλεία και περιμένουμε (με όχι ιδιαίτερα μεγάλη) αγωνία να το δοκιμάσουμε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...