MiltoZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 To ign έχει βάλει 9ρι και για το gameplay του grid για παράδειγμα. Όσο έχει βάλει και στο forza 2 το οποίο είναι απείρως πιο ρεαλιστικό. Διασκεδααστικό != ρεαλιστικό. Διασκεδαστικό είναι και το Mario Kart....
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Θα μου πεις ότι πέρσυ το ign έβαλε πέρσυ 9.1 στο pro2008! Και φέτος, ενώ λέει ότι είναι καλύτερο του βάζει 8.5! Θα μας τρελάνουν?
dp@pa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Θα μου πεις ότι πέρσυ το ign έβαλε πέρσυ 9.1 στο pro2008! Και φέτος, ενώ λέει ότι είναι καλύτερο του βάζει 8.5! Θα μας τρελάνουν? εσενα θα τρελλανουν! λολ...εμας δεν μας αγγιζει αυτο..ασ λενε οτι θελουν, εμεις ξερουμε πλεον τι παιζουμε και τι αξιζει!..λεφτακια που παιρνουν ομως και αυτοι!
Daredevil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τα βλέπετε που φωνάζατε τόσους μήνες για το ign? 8,5 έδωσε στο pro2009 και 8,9 στο φιφα09! Η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε για φέτος πιστεύετε? Μας βλέπω μόνο για φίφα φέτος τελικά. Αφού και το ign (χορηγός) το βγάζει χειρότερο από το φιφα φέτος, τί να περιμένουμε? Βέβαια στο gameplay παίρνει 9αρι... χαχαχαχαχα αμάν ρε πολάκι τον θεό σου δεν έχεις, άντε το βγάζει καλύτερο κατά 0.4 όπως λες, που είναι το τραγικά χειρότερο που έλεγες κλπ κλπ
Slider23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ΦΙΦΑ:προσωπικά είδα ότι υπάρχει πρόβλημα όταν η μπάλα είναι στον αέρα δηλαδή οι κινήσεις των παιχτών με την μπάλα στον αέρα είναι λίγο ότι να 'ναι,η μπάλα στα σουτ μου θυμίζει μερικέσ φορές αερόμπαλα,motion παικτών απλά άψογο,παρουσίαση,σταδια licenses,παπουτσια,μπάλες κτλ είναι πολύ μπροστά εδώ και χρόνια....Gameplay πολύ ενδιαφέρον αλλά μερικές φορές υπερβολικά αργό!Τα graphics την ώρα των replay είναι κάτω του μετρίου!Η βαθμολογία μου είναι 8,9(απλά το λέω,όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν,κουβέντα να γίνεται:-) )!
dp@pa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ΦΙΦΑ:προσωπικά είδα ότι υπάρχει πρόβλημα όταν η μπάλα είναι στον αέρα δηλαδή οι κινήσεις των παιχτών με την μπάλα στον αέρα είναι λίγο ότι να 'ναι,η μπάλα στα σουτ μου θυμίζει μερικέσ φορές αερόμπαλα,motion παικτών απλά άψογο,παρουσίαση,σταδια licenses,παπουτσια,μπάλες κτλ είναι πολύ μπροστά εδώ και χρόνια....Gameplay πολύ ενδιαφέρον αλλά μερικές φορές υπερβολικά αργό!Τα graphics την ώρα των replay είναι κάτω του μετρίου!Η βαθμολογία μου είναι 8,9(απλά το λέω,όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν,κουβέντα να γίνεται:-) )! οχι μην ανυσηχης με νοιαζει εμενα..απλα να γινεται κουβεντα! λολ.. ειναι λιγο οτι νανε επειδη ο παιχτεις, το μοντελο δηλαδη του παιχτει, παιζει, κουνιεται και ολες αυτες η κινησεις μονο απο την κινηση της μπαλας. Δηλαδη, ολα εξαρτατε που ειναι η μπαλα, το ιδιο ισχη και οταν ειναι κοντα σου, στα ποδια σου, απο πανο σου, πισω σου, ο παιχτεις θα κανει κινησεις βαση αυτου. Γιαυτο ειναι ρεαλιστικο. Gameplay αργο? η νορμαλ? επειδη αυτο το speed ειναι ακριβως κατι οπως το βλεπεις και στην τηλεωραση. Η μπαλες που λες, δεν ξερω, εγω παντως τις βλεπω νορμαλ. Μπορει να διχνει λιγο ligHt μπορει αυτο να ειναι το προβλημα..αλλα μπορει απλα το προ που φενεται να διχνει πως εχει βαρια μπαλα να κολλαμε εκει. P.S εισαι και οφφ τοπικ, αφου εδω μιλαμε για το ΠΡΟ....αλλα δεν πειραζει, παντα χωραει και μια συζητηση προς το θεικο φιφα! λολ
Slider23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 οχι μην ανυσηχης με νοιαζει εμενα..απλα να γινεται κουβεντα! λολ.. ειναι λιγο οτι νανε επειδη ο παιχτεις, το μοντελο δηλαδη του παιχτει, παιζει, κουνιεται και ολες αυτες η κινησεις μονο απο την κινηση της μπαλας. Δηλαδη, ολα εξαρτατε που ειναι η μπαλα, το ιδιο ισχη και οταν ειναι κοντα σου, στα ποδια σου, απο πανο σου, πισω σου, ο παιχτεις θα κανει κινησεις βαση αυτου. Γιαυτο ειναι ρεαλιστικο. Gameplay αργο? η νορμαλ? επειδη αυτο το speed ειναι ακριβως κατι οπως το βλεπεις και στην τηλεωραση. Η μπαλες που λες, δεν ξερω, εγω παντως τις βλεπω νορμαλ. Μπορει να διχνει λιγο ligHt μπορει αυτο να ειναι το προβλημα..αλλα μπορει απλα το προ που φενεται να διχνει πως εχει βαρια μπαλα να κολλαμε εκει. P.S εισαι και οφφ τοπικ, αφου εδω μιλαμε για το ΠΡΟ....αλλα δεν πειραζει, παντα χωραει και μια συζητηση προς το θεικο φιφα! λολ Για τις μπάλες π.χ κινούμαι κάθετα στην περιοχή,σουτάρω με το αριστερό και η μπάλα παίρνωντας ύψος πέρνει περίεργα φάλτσα(κυρίως όταν το σουτ πάει αουτ)! Για το gameplay είναι πολυ κοντα στον ρεαλισμό αλλά π.χ στην αντεπίθεση φαίνεται να είναι αργό κ ξαναλέω ότι ειδικά στον αέρα π.χ στις κεφαλιές είναι σαν να υπάρχει slowdown!Όλοι εδω μέσα έχουν μιλήσει για το ΦΙΦΑ,σαν παιδι και εγώ,ήθελα να μιλήσω ....ΛΟΛ!!!! σ.σ Το ότι εγώ νοίκιασα ΦΙΦΑ αποτελεί από μόνο του είδηση!!!Περα από την πλάκα μου άρεσε πάρα πολύ
ntouzieras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 επιτελους ηρθε η ωρα να πω την αποψη μου καθως επαιξα το demo του pro... μπορει να πω οτι ειναι πολυ καλυτερο.....το χορταρι απο το περσινο , οταν σφυριζει ο διαιτητης ακουγεται σαν να παιζουμε σε κολυμβυτηριο.αυτα μου εκαναν εντυπωση στην αρχη, εν συνεχεια ηθελα να δω αυτο που ελεγε ο τσακατσουκας, οτι αν σουταρεις οπως στο 08 δεν θα κανεις προκοπη..ε λοιπον σε 5 λεπτα ματς που επαιξα πηρα manU vs liverpool νικησα 2-0 στο top player, 2 γκολ με σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη, το ενα χτυπησε στο ποδι του τερματοφυλακα και εφυγε κατω απο τα ποδια του και μπηκε γκολ, το δευτερο διαγωνιο σουτ στο απενταντι γαμα και μεσα....ολα αυτα με τον rooney. μετα πηρα barca ο ετο , πραγμα παραλογο αφου δεν αγωνιζοταν περσι και πολυ, δεν σταματιεται, μην συζητησουμε βεβαια για τα ποσοστα marquez και τον υπολοιπων της barca. οσον αφορα τα τακλιν παιρνω φορα τρεχει και το com και του το σκαω... αποτελεσμα ολης αυτης της ταχυτητας ηταν το com να πεσει... στον ποπο του, στη ουσια καθισε. επισης το εκνευριστικο passing game του περσινου προ οσον αφορα τον αντιπαλο υπαρχει ακομα....δεν κανει να γινονται ευκαιριες..κακο. fc σουρμενα vs fc καλαμιτσι εβλεπαν παλι και το εφτιαξαν ετσι?? ΕΛΕΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟ....ουτε καν ενα βελτιωμενο 08 δεν ειναι..
Slider23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά??Στο φιφα βρέχει μόνο στα replay ή έχει χαλάσει το Plasma μου?? ΕΛΕΟΣ ???
butters9013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πάω στο θρεντ του φιφα να κράξω το προ. Γιατί είμαι ο Χουλκ.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά??Στο φιφα βρέχει μόνο στα replay ή έχει χαλάσει το Plasma μου?? Όχι, απλώς από τις μακρινές κάμερες δεν φαίνεται πολύ η βροχή. Όπως και στην πραγματικότητα άλλωστε, που η βροχή δεν φαίνεται με φόντο το χορτάρι. Εκτός πια κι αν ρίχνει καντάρια.
Stratos-Notikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καταπληκτικές φωτό από το wenb όπου ήδη ετοιμάζουν το option file με όλες τις ομάδες official, μεταγραφές κλπ κομπλέ όλα! Το option file λένε ότι θα είναι έτοιμο με την release date του παιχνιδιού! Με φουλ γερμανικό πρωτάθλημα... http://www.winningelevenblog.com/news/option-file-update-chelsea-vs-arsenal/ Για να το δούμε όταν βγει...Τί θα μας πει τελικά. Μούφα ή παίζεται? Αυτές οι φωτογραφίες είναι από το PES 2009;;;Ρωτάω γιατί μπερδεύτηκα λίγο με το Winning Eleve!!!Είναι φωτογραφίες του Winning Eleven ή του PES 2009;;;:o:o
Alt3rnative Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Πραγματικα απιστευτο τοπικ.Εχω να μπω καιρο στο συγκεκριμενο κομματι του forum και εχω μεινει αναυδος. Τι παει να πει ρε παιδια το "παιχνιδι του" και το "παιχνιδι σου".Καταναλωτές είμαστε και κρίνουμε αντικειμενικα ποιο ειναι καλυτερο. Παιζω PRO EVO απο το Super Nintendo και το International Super Star Soccer και το μετέπειτα DELUXE.Ποτέ δεν θα αγαπήσω άλλο ποδοσφαιράκι και ποτε δεν θα καω τοσο πολυ οσο με αυτο.Αλλα το 2008 ηταν πραγματικα απογοητευση (ακομα κι αν με αυτο καηκα ολη τη χρονια). Το FIFA 2009 ειναι οντως πολυ καλο αλλα ποτε δεν θα κατσω να παιξω.Οχι γιατι ειμαι εμπαθής αλλά γιατί ορισμένα πράγματα ποτε δεν μου αρεσαν.Οπως για παραδειγμα ο τροπος που σουτάρουν οι παικτες.Και δεν εννοώ μονο το motion κομματι. Τεσπα πολλα ειπα και δεν υπαρχει λογος να συνεχισω.Ειμαι κολλημενος με το PRO και δεν παιζει να ξεκολλησω.Επειδη αλλα παιδια ομως το αφηνουν για το FIFA γιατι το θεωρουν καλυτερο δεν σημαίνει πως δεν ειναι κιολας.
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μάλιστα, πολύ ωραία άποψη. Εφόσον άντεξες ακόμα και το περσινό έκτρωμα PES2008 δεν νομίζω να το παρατήσεις ποτέ. Γούστα είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.