dp@pa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 pantnick off topic, sorry τι λεει to little big planet? καλο? παιζετε? αξιζει? να το παρουμε? ...λολ..σορρυ .. και για να ειμαι και ον τοπικ, πρεπει να σκεφτο κατι καλο για το προ.. Δεν εχω τιποτα...
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Λάθος κύριος...το κατέβασα στο ps3 οταν το άνοιξα για το little big planet beta. Πρόσεχε... θα πάω σπίτι σου να το ελέγξω φεύγοντας από εδώ.
dp@pa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πρόσεχε... θα πάω σπίτι σου να το ελέγξω φεύγοντας από εδώ. εγω ηδη εφτασα..περιμενω να φυγει ...
pantnick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 pantnick off topic, sorry τι λεει to little big planet? καλο? παιζετε? αξιζει? να το παρουμε? ...λολ..σορρυ ..και για να ειμαι και ον τοπικ, πρεπει να σκεφτο κατι καλο για το προ.. Δεν εχω τιποτα... Είναι απο τα λίγα που αξίζει να αγοράσεις,πραγματικά. Στην αρχή απο τα video δεν μπόρεσα να καταλάβω τον σκοπό του παιχνιδιού κ τι στόρυ είχε ακριβώς.Αφού το έπεξα είδα οτι ο σκοπός είναι απλά ενα πολυ διασκεδαστικό platform παιχνίδι το οποίο απογειώνεται με το online του.Πραγματικά φίλε αξίζει για αγορά. Αν τελικά δεν πουλήσω το ps3 θα το αγοράσω. *Αλέκο πήρα τηλ τον bruder με την 24αρα είναι ήδη κάτω.
g-e-o Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βίντεο από τελική έκδοση σε ps3 απότι λένε: http://au.youtube.com/watch?v=DCg7lMhVXbY Απλά αξιοπρεπές θα το χαρακτήριζα. Τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω ακόμα αν θα ασχοληθώ καν μαζί του... ενταξει ρε φιλαρακι μην παιξεις pro πια παιξε fifa αλλα μην μας ζαλιζεις συνεχεια στο φορουμ του προ οτι το fifa ειναι καλυτερο!!οκ γνωμη σου ελεος το καταλαβαμε περιμενεις να ερθει η κοναμι να σε παρακαλεσει να ασχοληθεις με το pro?
anamenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρω αν πρόσεξες τόσο καιρό τις συζητήσεις εδώ μέσα , ο Polakis είναι από τους μεγαλύτερους fan του PRO EVO, είναι από τους λίγους που μπορούν να κρίνουν δίκαια το παιχνίδι...
g-e-o Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρω αν πρόσεξες τόσο καιρό τις συζητήσεις εδώ μέσα , ο Polakis είναι από τους μεγαλύτερους fan του PRO EVO, είναι από τους λίγους που μπορούν να κρίνουν δίκαια το παιχνίδι...και τι παει να πει αυτο οτι επειδη το λεει ειναι απολυτα σωστο??πιστεψε και εγω δεν εχω χασει σειρα απο το pro τι παει να πει δεν ειμαι fan επειδη δεν γραφω ολη μερα την γνωμη μου??και πιστεψε με ενας μεγας fan του fifa και οποιουδηποτε παιχνιδιου δεν θα εκραζε ετσι συνεχεια το παιχνιδι του
butters9013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Mήπως να ξεκολλήσετε και να παίξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο χωρίς να σκέφτεστε ότι προδίδετε κάτι; Τι πάει να πει "το παιχνίδι του";
anamenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 και τι παει να πει αυτο οτι επειδη το λεει ειναι απολυτα σωστο??πιστεψε και εγω δεν εχω χασει σειρα απο το pro τι παει να πει δεν ειμαι fan επειδη δεν γραφω ολη μερα την γνωμη μου??και πιστεψε με ενας μεγας fan του fifa και οποιουδηποτε παιχνιδιου δεν θα εκραζε ετσι συνεχεια το παιχνιδι του δεν διαφωνώ σε αυτά που λες , αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις , αν έχεις μπει ποτέ στα forum της EA δεν θα πιστέψεις πόσοι κράζουν το παιχνίδι ανεξάρτητα αν είναι γενικά αποδεκτό ότι είναι το καλύτερο FIFA όλων των εποχών...
g-e-o Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δεν διαφωνώ σε αυτά που θες , αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις , αν έχεις μπει ποτέ στα forum της EA δεν θα πιστέψεις πόσοι κράζουν το παιχνίδι ανεξάρτητα αν είναι γενικά αποδεκτό ότι είναι το καλύτερο FIFA όλων των εποχών... φιλε δεν διαφωνω αν ειναι το καλυτερο fifa ολων των εποχων δεν θα το κρινω εγω αυτο αφου ποτε δεν επαιζα fifa.αλλα δεν γινεται επειδη το pro περσι ηταν οντως κακο να τα ισοπεδωνουμε ολα και να το κρινουμε αρνητικα εντελως χωρις καν στην τελικη να εχει βγει to full game!!
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καταπληκτικές φωτό από το wenb όπου ήδη ετοιμάζουν το option file με όλες τις ομάδες official, μεταγραφές κλπ κομπλέ όλα! Το option file λένε ότι θα είναι έτοιμο με την release date του παιχνιδιού! Με φουλ γερμανικό πρωτάθλημα... http://www.winningelevenblog.com/news/option-file-update-chelsea-vs-arsenal/ Για να το δούμε όταν βγει...Τί θα μας πει τελικά. Μούφα ή παίζεται?
Slider23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καταπληκτικές φωτό από το wenb όπου ήδη ετοιμάζουν το option file με όλες τις ομάδες official, μεταγραφές κλπ κομπλέ όλα! Το option file λένε ότι θα είναι έτοιμο με την release date του παιχνιδιού! Με φουλ γερμανικό πρωτάθλημα... http://www.winningelevenblog.com/news/option-file-update-chelsea-vs-arsenal/ Για να το δούμε όταν βγει...Τί θα μας πει τελικά. Μούφα ή παίζεται? Τα σπάει το option file.....Εχω μία ελπίδα ότι θα αρχίσουμε συγκεντρωσεις στα σπιτια μας με φιλαράκια για πρωταθληματάκια :devil:
privateer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 IGN review http://uk.ps3.ign.com/articles/918/918049p1.html Closing Comments For all its problems off the pitch, thereʼs no doubting that PES 2009 is the most fun football game on the market. Thereʼs a nagging feeling that this is merely the game that the past iterations should have been, but thereʼs no denying that it plays as good a game as ever – which means for the neutral, the choice of which game to pledge their allegiance to is as hard as ever. Ultimately, FIFA wins out thanks to it offering the most comprehensive package, but those who choose to spend the next season in the company of PES wonʼt be disappointed. 6.0 Presentation The bizarre J-Pop is thankfully absent, though the menus are as obtuse as ever and it pales next to the glorious production of FIFA. 7.0 Graphics PES never feels like itʼs truly embraced the HD generation and this is no exception – at least the frame-rate remains solid when playing offline. 6.0 Sound Lawrenson and Champion phone in their commentary and the crowds are nondescript, but itʼs saved by the meaty thud of leather on leather. 9.0 Gameplay Restored to the glory days of PESʼs gone by, itʼs as gracious as ever and a constant delight to play. 8.0 Lasting Appeal Itʼs a shame that online disappoints yet again, but Master League is present and correct plus Become a Legend definitely has legs. 8.5 Great OVERALL (out of 10 / not an average)
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τα βλέπετε που φωνάζατε τόσους μήνες για το ign? 8,5 έδωσε στο pro2009 και 8,9 στο φιφα09! Η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε για φέτος πιστεύετε? Μας βλέπω μόνο για φίφα φέτος τελικά. Αφού και το ign (χορηγός) το βγάζει χειρότερο από το φιφα φέτος, τί να περιμένουμε? Βέβαια στο gameplay παίρνει 9αρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.