Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον στο πανάρχαιο ps2 είναι αξιοπρεπές τo παιχνίδι. Απαρχαιωμένα γραφικά, αλλά τέλεια ισορρπημένο σε gameplay...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι;Κάπου διάβασα ότι βγήκε Demo για το PES 2009 σε PS3!Αληθεύει;Κι αν ναι που μπορώ να το βρω και πως μπορώ να το παίξω;Αν το βρω στο Internet και το κατεβάσω και το γράψω μετά πως να το παίξω αφού στο PS3 προφανώς δεν θα παίζει αντιγραφές;;;

Α, και μια δεύτερη απορία που έχω!Όταν κάτι παιδιά παραπάνω λέτε για του χρόνου για καινούργια engine τι ακριβώς εννοείτε;;;

Θα βγει καινούργιο PS;;;

PS4 δηλαδη;;;

(Μη με βρίσετε, χεχε...)

Είμαι λίγο άσχετος με αυτά γενικά!Γι' αυτό τα ρωτάω!Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει στις απορίες μου!!!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι;Κάπου διάβασα ότι βγήκε Demo για το PES 2009 σε PS3!Αληθεύει;Κι αν ναι που μπορώ να το βρω και πως μπορώ να το παίξω;Αν το βρω στο Internet και το κατεβάσω και το γράψω μετά πως να το παίξω αφού στο PS3 προφανώς δεν θα παίζει αντιγραφές;;;

Α, και μια δεύτερη απορία που έχω!Όταν κάτι παιδιά παραπάνω λέτε για του χρόνου για καινούργια engine τι ακριβώς εννοείτε;;;

Θα βγει καινούργιο PS;;;

PS4 δηλαδη;;;

(Μη με βρίσετε, χεχε...)

Είμαι λίγο άσχετος με αυτά γενικά!Γι' αυτό τα ρωτάω!Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει στις απορίες μου!!!

Ευχαριστώ!!!

Ναι εχει βγει το ντεμο στο PS3 Πας και το κατεβαζεις απο την κονσολα.

το engine που λενε μιλανε για το μαυρο χαλι του προ, και παλι το φετινο, σχεδον το ιδιο με το περσυνο...και δεν ειναι σιγουρο ακομη, αλλα κανονικα, και λογικα για να γινει και παλι νουμερο 1 αν τα καταφερει πλεον, θα πρεπει να αλλαξει ολο το engine που βασιζεται το παιχνιδι. Δηλαδη φτιαγμενο και παλι απο την αρχη για να πεισει τους φαν οτι ειναι πλεον και αυτο true νεχτgen game.

KALA EISAI NOOB! loool..πλακα κανω ρε...λλολ

Δημοσ.

Εμένα πάλι έτσι όπως το είδα μ' αρέσει πάρα πολύ, και δεν νομίζω να μην είναι όντως πραγματικό!Είναι πραγματικό κι είναι πολύ ωραίο, κατά την γνώμη μου πάντα!Κι έτσι όπως είδα τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μπορεί όντως να μοιάζουν με αυτές το PES 2008 και να μην υπάρχουν πολλές αλλαγές, αλλά κι έτσι όπως είναι το θεωρώ πολύ καλύτερο απ' αυτές του FIFA 2009 που το έπαιξα προχτες και μου την έσπαγε και χτες το βαρέθηκα!!!

Να ρωτήσω κάτι όμως, έχει παίξει κανείς σας τουλάχιστον το Demo του PES 2009 στο PS3;;;

Θέλω να μάθω ρε γαμώτο αν θα κινείσαι με τα βελάκια κανόνικα ή με το analog!Ελπίζω να μην το άλλαξαν αυτό γιατί το analog με εκνευρίζει άσχημα και το σιχαίνομαι!

Δημοσ.
Ναι εχει βγει το ντεμο στο PS3 Πας και το κατεβαζεις απο την κονσολα.

το engine που λενε μιλανε για το μαυρο χαλι του προ, και παλι το φετινο, σχεδον το ιδιο με το περσυνο...και δεν ειναι σιγουρο ακομη, αλλα κανονικα, και λογικα για να γινει και παλι νουμερο 1 αν τα καταφερει πλεον, θα πρεπει να αλλαξει ολο το engine που βασιζεται το παιχνιδι. Δηλαδη φτιαγμενο και παλι απο την αρχη για να πεισει τους φαν οτι ειναι πλεον και αυτο true νεχτgen game.

Μπα σε καλό σου..αυτόν μου θύμισες..

Δημοσ.
Μπα σε καλό σου..αυτόν μου θύμισες..

δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις...μια απάντηση εδωσα, και ειναι Αληθές, το βίντεο που έβαλες που κολλάει? έχεις κάποιο πρόβλημα? πες το και κόψε τις ειρωνείες.

Δημοσ.

Απλά δεν κατάλαβα την απάντηση κ δεν ξέρω που είδες την ειρωνία? επίσης δεν ξέρω που είδες οτι είμαι αντίθετος σε αυτά που λές?

το έχεις δει ποτε το βίντεο ή ετσι απλά παρεξηγήθηκες?

Δημοσ.
Απλά δεν κατάλαβα την απάντηση κ δεν ξέρω που είδες την ειρωνία? επίσης δεν ξέρω που είδες οτι είμαι αντίθετος σε αυτά που λές?

το έχεις δει ποτε το βίντεο ή ετσι απλά παρεξηγήθηκες?

aa τοτε παρεξηγηση, νομιζα πως μου την έλεγες με ένα τρόπο..και με το βίντεο νόμιζα πως με ειρωνευόσουν.. που σε θυμίζω..δεν το είχα καταλάβει...αλλά αφού συμφωνούμε, τοτε, ΚΟΟΛ! ΜΑΝ! λολ

για να λεμέ και την αλήθεια, οντος το βερσιόν στο PS3, δεν φαίνεται και άσχημο, αλλά μάλλον επειδή ειναι θολό...και δεν φενεται και τοσο καθαρά που το κάνει να φαίνεται καλό! ..λολ

Δημοσ.

Χαλάρωσε ρε dpapa, πλάκα έκανε το παιδί. Αυτό είναι το ιστορικό βίντεο του εδεσσαικού με τον πρόεδρο που τα λέει μπερδεμένα και κανείς δεν καταλαβαίνει τί λεει! Χαχα

Pro2009 έρχεται και όμως φαίνεται αξιοπρεπές...LOL

Δημοσ.

Πόρισμα απο τέτοιο βίντεο δεν μπορεί να βγεί...

Ενα pes08 bugfree θα είναι όπως λέμε όλοι τόσο καιρό. Καλοδεχούμενο μεν αλλα άλλο ποδοσφαιράκι είναι μέσα στο drive του xbox και δεν βγαίνει εύκολα.

Δημοσ.
Χαλάρωσε ρε dpapa, πλάκα έκανε το παιδί. Αυτό είναι το ιστορικό βίντεο του εδεσσαικού με τον πρόεδρο που τα λέει μπερδεμένα και κανείς δεν καταλαβαίνει τί λεει! Χαχα

Pro2009 έρχεται και όμως φαίνεται αξιοπρεπές...LOL

πααααλι αρχισαααμεεεε! αστο αξιοπρεπες...πλακα εκανα! λοολ..

άντε να βγει το ρημάδι να το κράξετε να τελειωνει η υπόθεση...

Δημοσ.
Πόρισμα απο τέτοιο βίντεο δεν μπορεί να βγεί...

Ενα pes08 bugfree θα είναι όπως λέμε όλοι τόσο καιρό. Καλοδεχούμενο μεν αλλα άλλο ποδοσφαιράκι είναι μέσα στο drive του xbox και δεν βγαίνει εύκολα.

Εδώ το demo δεν κατέβασες ρε.

Δημοσ.

Το παιχνίδι θα είναι ένα bug free 2008 με ωραία πρόσωπα και πιο αργό ρυθμό. Θα είναι καλό να το παίζουμε, όταν δεν παίζουμε φιφα09 και με παρέα που δεν παίζει με τίποτα φιφα09. Τίποτα παραπάνω, μέχρι εκεί. Όχι ότι είναι καλύτερο από το φιφα...

Αλλά που και που γουστάρω τα edit, τα option files κτλ...Ξέρετε ότι θα έχει στο ps3 chant editing? Θα μπορείς να βάλεις 2 συνθήματα της επιλογής σου σε κάθε ομάδα σε μορφή mp3! Θα έχει γέλιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...