Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε πολάκη δεν την παλεύεις.... αν σου αρέσει καλύτερα το φιφα οκ δικαίωμα σου αλλά δεν είναι ανάγκη να κράζεις σε κάθε post σου το pro σε ένα τέτοιο τόπικ το εμπεδώσαμε....

Δημοσ.
Δηλαδή ο nzeppos από πάνω δεν έκραξε? Εδώ όλοι κράζουν το προ πλέον, εμένα πιάνεις μόνο? Χαχα
γύρνα λίγες σελίδες πίσω να δεις, νομίζω ότι το έχετε κουράσει το θέμα 3-4 άτομα. Όταν λες όλοι εννοείς και ο Μπάμπης ο σουγιάς και ο Νίκος ο πεταλούδας?
Δημοσ.

το οτι στο demo του 2009, μπαινουν αβερτα απευθειας foul το προσεξε κανεις?

χτες βραδυ επαιξα με ενα φιλαρακι και στα 5 foul μεχρι 30 μετρα, τα 3 ηταν γκολ απο πλευρας μου! και δεν ειμαι τοσο καλος στα foul...

παντως, με εντυπωσιασαν οι στημενες φασεις! ο τροπος που ελεγχεις τον παικτη σου, αφου εκτελεσεις το κορνερ..

Δημοσ.
το οτι στο demo του 2009, μπαινουν αβερτα απευθειας foul το προσεξε κανεις?

χτες βραδυ επαιξα με ενα φιλαρακι και στα 5 foul μεχρι 30 μετρα, τα 3 ηταν γκολ απο πλευρας μου! και δεν ειμαι τοσο καλος στα foul...

παντως, με εντυπωσιασαν οι στημενες φασεις! ο τροπος που ελεγχεις τον παικτη σου, αφου εκτελεσεις το κορνερ..

Το κακό αυτό με τα φάουλ έχει ξεκινήσει απο το 2008!Τουλάχιστον τα αυτογκόλ που μπαίναν αβέρτα το διόρθωσαν??

Δημοσ.

Βέβαια οι "3-4" γραφικοί τύποι που κράζουν το Pro (επειδή δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύει ο κάθε γελοίος Τσακατσούκας και να τους τρώει τα λεφτά) έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα αντίστοιχο thread για το Fifa, το οποιο έχει σχεδόν τις διπλάσιες σελίδες σε σχέση με τούτο δω.

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι το Fifa είναι καλύτερο παιχνίδι (άσχετα αν όντως είναι, με τεράστια διαφορά), σίγουρα όμως δείχνει την τάση πολλών gamers να στραφούν προς αυτό. Και μη μου πείτε ότι όσοι λιώνουν μέρα νύχτα το Fifa, θα κάτσουν να ασχοληθούν με το Pro, όοοοοοοταν θυμηθεί να το βγάλει ο Τσακατσούκας.

Δημοσ.
Βέβαια οι "3-4" γραφικοί τύποι που κράζουν το Pro (επειδή δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύει ο κάθε γελοίος Τσακατσούκας και να τους τρώει τα λεφτά) έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα αντίστοιχο thread για το Fifa, το οποιο έχει σχεδόν τις διπλάσιες σελίδες σε σχέση με τούτο δω.

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι το Fifa είναι καλύτερο παιχνίδι (άσχετα αν όντως είναι, με τεράστια διαφορά), σίγουρα όμως δείχνει την τάση πολλών gamers να στραφούν προς αυτό. Και μη μου πείτε ότι όσοι λιώνουν μέρα νύχτα το Fifa, θα κάτσουν να ασχοληθούν με το Pro, όοοοοοοταν θυμηθεί να το βγάλει ο Τσακατσούκας.

+1000000000000000000000

Δημοσ.

Τετοιο κολημα με παιχνιδι δεν το εχω ξαναφαει ποτε....τερματησα full season word class 5λεπτα το αγγλικο πρωταθλημα και στο manager ειναι 3το ετος με γιουβε και ακομα παιζω......zeppo βλεπω και εσυ ξενυχτας.....

Δημοσ.

ποτε δεν χρησημοποιησα το "γραφικοί", να το κράζετε για το οτιδήποτε (πχ ότι αργεί μία βδομάδα, ντροπή και αίσχος αν είναι δυνατόν κλπ)λοιπόν καθημερινά στο φορουμ της konami και όχι εδώ για να δικαιωθείτε φέτος, προσωπικά και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εμπεδώσαμε ότι δεν σας αρέσει, οκ μπράβο σας, κι εγώ πέρσι το φιφα αγόρασα μιας και το προ ήταν ό,τι να 'ναι, αλλά δεν έβγαλα νέον λάμπα στο μπαλκόνι μου....
Δημοσ.
Ελεος με το pro vs fifa!!! Τουλαχιστον ανοιξτε νεο topic να τα λετε ηρεμα!

Εδω που τα λεμε, εχει κομματακι δικιο... :rolleyes:

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ !!! Αφήστε ρε παιδιά το topic στην ησυχία του. Να κάνουμε κι έναν έρανο να δώσουμε στον nzeppo τα χαμένα του λεφτά από το περσινό pro και αφήστε εμένα τον άσχετο να παίξω pro στο πανάρχαιο ps2 μου. Πειράζει;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...